توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۵ نکته کلیدی درباره کلیدیترین جای خانه
http://pnu-club.com/imported/2010/03/868.jpg
محیط خانه تاثیر زیادی بر سلامت و کیفیت زندگی ما و افراد خانوادهمان دارد. خانمهای خانهدار چون مسوولیت بیشتری در خانه به عهده دارند، کارهایی مانند آشپزی و سرو سامان دادن به کارهای خانه را انجام میدهند و مشارکت سایر افراد خانه در کارهای خانه هم معمولا با اطلاع و نظر خانم خانه انجام میشود، نقش مهم و حیاتی در تامین سلامت و ایمنی افراد خانه دارند...
روی صحبت ما هم این هفته با خانمهای خانهدار است؛ خانمهایی که با توجه به نکاتی ساده اما مهم میتوانند سلامت و ایمنی را در محیط خانه به همه اعضای خانه هدیه کنند؛ نمونهاش همین ۵ نکته زیر:
) سلامت خانه از ایمنی شروع میشود
یک خانه سالم خانهای است که نکات ایمنی در آن رعایت شود. کارشناسان ایمنی معتقدند سلامت خانه از ایمنی آن شروع میشود. طبق مطالعات انجام شده در موسسه ایمنی خانه آمریکا، سقوط و مسمومیتهای تصادفی دو علت اصلی حوادث خانگی هستند. بنابراین توصیه میشود خانه را از نظر وجود این خطرات مورد بررسی قرار داده و شرایط ایجاد این حوادث را به حداقل برسانید. در بررسی ایمنی خانه و از بین بردن نقاط خطر دقت و توجه کنید و به یاد داشته باشید داروها، وسایل کمکهای اولیه و ویتامینها هم در صورت استفاده نادرست میتوانند خطرآفرین باشند. خطر برقگرفتگی را هم فراموش نکنید و تمام وسایل و لوازم خانگی برقی را از نظر ایمنی بررسی کنید. در مورد خطر افتادن و سقوط هم مراقب سرامیکهای کف حمام و آشپزخانه باشید. پس از شستشو آنها را سریع خشک کنید و با دمپایی ابری روی آن راه نروید.
۲) هوای خانه را تازه کنید
اجازه دهید هوای تازه و تمیز وارد خانه شود. به علت آشپزی و بخار شدن حلالها، شویندهها و مواد شیمیایی گاهی هوای داخل خانه ممکن است آلودهتر از هوای بیرون باشد. تا جایی که میتوانید آلودگی هوای داخل خانه را کاهش دهید. در و پنجرهها را باز کنید و اجازه دهید هوای تمیز در خانه جریان پیدا کند و آلودگی و رطوبت را از بین ببرد. هنگام آشپزی هود را روشن کنید و با تعبیه سیستم تهویه مناسب از آلوده شدن هوای داخل خانه پیشگیری کنید.
۳) خانه را میکروبزدایی کنید
میکروبها میهمانهای ناخواندهای هستند که در هر خانهای سر و کلهشان پیدا میشود. برای پیشگیری از ایجاد بیماری و داشتن خانهای سالم باید از انتشار میکروبها و آلودگیها پیشگیری کنید. شستن مرتب دستها یکی از راههای پیشگیری از انتشار آلودگی در خانه است. اگر هنگام تهیه غذا و تماس دست با گوشت خام در یخچال را باز و بسته کنید، میکروبها و آلودگیها به افراد دیگری که در یخچال را باز میکنند، منتقل میشود. بنابراین بهتر است پس از دست زدن به گوشت خام حتما دستهایتان را بشویید. طبق توصیه کارشناسان بهداشت، بهتر است دستانتان را با آب گرم و صابون و حداقل به مدت ۱۵ ثانیه بشویید.
4) هوای قلب خانه را داشته باشید
میگویند آشپزخانه قلب خانه است. برای داشتن خانهای سالم و بهداشتی لازم است آشپزخانه را تمیز نگه دارید. توجه به بهداشت و سلامت مواد غذایی و تهیه و طبخ و نگهداری مناسب مواد غذایی به پیشگیری از بیماریها و مسمومیتهای غذایی کمک میکند. گوشت را در دمای مناسب بپزید و مطمئن شوید که قسمتهای داخلی گوشت به خوبی حرارت دیده است. مراقب باشید خونابه گوشت خام به سایر مواد غذایی به ویژه مواد غذایی که به طور خام مصرف میشوند (نان، میوهها و سبزیها) منتقل نشود. دمای یخچال را زیر ۴ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
Powered by vBulletin™ Version 4.2.2 Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.