مژگان
03-08-2010, 03:33 PM
تحقیقات جدید در دانشگاه ایلینویز آمریكا نشان داده است كه مصرف سبزیها و میوههای حاوی فیبر خوراكی محلول موجود در سیب، جو دوسر و مغز خشكبار میزان التهاب ناشی از بیماریهای مرتبط با چاقی را كاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میكند.
دكتر گریگوری فروند پروفسور دانشكده پزشكی و عضو هیات علمی دانشكده كشاورزی این دانشگاه در این باره خاطرنشان كرد: فیبر خوراكی محلول ، خلق و خو و خصوصیات سلولهای ایمنی را تغییر میدهد و این سلولها از حالت عصبانی و التهابی به حالت آرام و ضدالتهابی مبدل میشوند.
به گفته محققان؛ علت این تغییر آن است كه فیبر خوراكی محلول باعث افزایش تولید مقدار یك پروتئین ضدالتهابی موسوم به اینترلوكین 4 میشود.
این تحقیق روی موشهای آزمایشگاهی انجام گرفت كه رژیم غذایی آنها كم چرب بوده و حاوی فیبر محلول یا نامحلول بوده است.
آزمایشها نشان داد: موشهایی كه از رژیم غذایی حاوی فیبر محلول استفاده كردند در سیستم ایمنی بدن آنها تغییرات مثبت و تقویت كنندهای مشاهده شد.
دكتر گریگوری فروند پروفسور دانشكده پزشكی و عضو هیات علمی دانشكده كشاورزی این دانشگاه در این باره خاطرنشان كرد: فیبر خوراكی محلول ، خلق و خو و خصوصیات سلولهای ایمنی را تغییر میدهد و این سلولها از حالت عصبانی و التهابی به حالت آرام و ضدالتهابی مبدل میشوند.
به گفته محققان؛ علت این تغییر آن است كه فیبر خوراكی محلول باعث افزایش تولید مقدار یك پروتئین ضدالتهابی موسوم به اینترلوكین 4 میشود.
این تحقیق روی موشهای آزمایشگاهی انجام گرفت كه رژیم غذایی آنها كم چرب بوده و حاوی فیبر محلول یا نامحلول بوده است.
آزمایشها نشان داد: موشهایی كه از رژیم غذایی حاوی فیبر محلول استفاده كردند در سیستم ایمنی بدن آنها تغییرات مثبت و تقویت كنندهای مشاهده شد.