PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسباب كشي: سريع – آسان – بي دردسر



مژگان
02-20-2010, 01:53 PM
http://pnu-club.com/imported/2010/02/1260.jpgنقل مكان به خانه جديد شايد چيزي نباشد كه بتوان اسم آن را يك سرگرمي مهيج گذاشت. كليه افرادي كه درگير اسباب كشي مي شوند با يك سري استرس ها و درگيري ها دست و پنجه نرم مي كنند كه گريز از آنها كار ساده اي نيست. بايد ببينيد چقدر زمان در اختيار داشته و قصد داريد با وسايل خود چه كار كنيد. در زير نكاتي را به شما آموزش مي دهيم كه با توجه به آنها هم در وقت و هم در هزينه هايتان تا حد بسيار زيادي صرفه جويي شود.


1- برنامه ريزي

اگر برنامه ريزي نداشته باشد مجبور مي شويد زمان بيشتر و هزينه هاي بالاتري نسبت به آنچه كه از قبل پيش بيني كرده ايد پرداخت كنيد. خيلي از مردم نمي دانند كه بايد از كجا شروع كنند و اين كار را چگونه انجام دهند. شما بايد بهترين راه و سريع ترين راه را انتخاب كنيد. فراموش نكنيد كه حتي يك برنامه ريزي محدود خيلي بهتر از بي برنامگي است.

2- زمانبندي

قبل از هرگونه اقدامي مي بايست روز اسباب كشي را تعيين كنيد. با اين كار تكليف خيلي چيزها روشن مي شود. با استفاده از يك برنامه زمانبندي مدون متوجه مي شويد كه چه وسايلي را در چه زماني بسته بندي كنيد. اگر اين امكان را داشته باشيد كه ابتدا اسباب هاي غير ضروري را جمع آوري كرده و در خانه جديد قرار بدهيد و به مرور زمان فرصت پيدا كرده و آنها را بچينيد، خيلي بهتر است.

3- باز سازي

اگر خانه جديد نياز به بازسازي يا مرمت هاي جزئي دارد مي بايست پيش از اسباب كشي اين كار را انجام دهيد. براي انجام هرگونه عمليات تعميري بايد مكان مورد نظر را تخليه كنيد، بنابراين براي جلوگيري از دوباره كاري كليه اين امور را پيش از اسباب كشي انجام دهيد تا مجبور نشويد مجدداً مبلمان و اثاثيه را جمع كرده و خودتان را به دردسر بيندازيد. رنگ كردن خانه هم جزء همين موارد است؛ كارهايي را كه خودتان به تنهايي از عهده انجام آنها برنمي آييد را به متخصصان واگذار كنيد. با يك پيمانكار محلي قرارداد ببنديد و از او درخواست كنيد تا اينكار را برايتان انجام دهد. در همين حال به كارهاي ديگرتان رسيدگي كنيد.

4- بسته بندي

بسته بندي و جمع و جور كردن كليه وسايل نيز يكي از نكات كليدي در اين زمينه است. چيزهايي را كه لازم نداريد با خود بار نكنيد. هر چقدر اسباب و اثاثيه شما كمتر و سازمان يافته تر باشد كارتان هم كمتر خواهد شد و نه تنها در اسباب كشي بلكه در مرتب كردن وسايل و چيدمان خانه جديد نيز سريعتر پيش مي رويد. ببينيد واقعاً به چه چيزهايي نياز داريد و چه چيزهايي هيچ وقت به كارتان نمي آيند. حتماً روي يك اتيكت اطلاعاتي در مورد وسايلي كه درون جعبه قرار داده ايد بنويسيد و روي جعبه بچسبانيد. باور نمي كنيد كه اين كار در موقع باز كردن جعبه ها چه كمك بزرگي به شما خواهد كرد.

5- فراهم نمودن مقدمات بسته بندي

مي توانيد از سوپر ماركت، رستوران ها، و يا مغازه هاي اطراف در خواست كنيد تا جعبه در اختيار شما قرار دهند. همچنين مراكزي هستند كه جعبه هايي براي فروش دارند و با مراجعه به آنها ميتوانيد به ميزان نياز خود براي بسته بندي جعبه تهيه كنيد. از جمله ساير وسايل مورد نياز براي بسته بندي مي توان به چسب پهن براي بستن درب جعبه ها، و ماژيك براي نوشتن نام كالا روي جعبه اشاره كرد. همچنين به مقدار زيادي روزنامه هم نياز پيدا مي كنيد. ظروف و وسايل شكستني را در روزنامه بپيچيد و سپس داخل جعبه قرار دهيد تا آسيبي به آنها نرسد.

محوطه اي از خانه را خالي كنيد تا جعبه هايي را كه بسته بندي مي كنيد به صورت موقتي در آن جا قرار دهيد. ابتدا كار بسته بندي را از ظرف و ظروفي شروع كنيد كه به ندرت و در مواقعي كه مهمان داريد از آنها استفاده مي كنيد. كل ظرف ها را درون جعبه قرار دهيد و فقط چند عدد ظرف براي مصرف محدود روزانه بيرون بگذاريد. بعد نوبت به لباس ها مي رسد. لباس هايي كه استفاده نمي كنيد و مربوط به فصول ديگري هستند را جمع كنيد و ساير لباس هايي را ديگر هيچ وقت قصد استفاده از آنها را نداريد به نيازمندان اهدا كنيد. پتو و لحاف و وسايل خواب را نيز مي توانيد پيشاپيش جمع كنيد. همچنين وسايل دكوري، تابلوها، و هر چيز ديگري كه به طور مكرر از آن استفاده نمي كنيد را جمع كنيد.

6- تعويض مبلمان

برخي مبل ها هستند كه واقعاً ارزش جابجايي را ندارند و زمان اسباب كشي شايد بهترين موقع براي تعويض مبلمان و خريد مبل جديد باشد. اين كار را براي تختخواب، صندلي ها و ميزها نيز مي توانيد انجام دهيد. اگر قصد هرگونه تغيير دكوراسيوني را داريد بهتر است حداقل يك هفته قبل از زمان اسباب كشي وسايل جديد را سفارش بدهيد تا اسباب و اثاثيه جديد در زمان مناسب براي شما ارسال شود.

7- كسب اطلاع در مورد خانه جديد

ابتدا آدرس محل سكونت جديد و شماره تلفن خانه خود را حفظ كنيد. همچنين مغازه هاي لازم مثل خوار و بار فروشي، ميوه فروشي، داروخانه، درمانگاههاي نزديك محل زندگي خود پيدا كنيد تا در صورت نياز به راحتي بتوانيد احتياجات خود را برآورده سازيد. بد نيست قبل از ساكن شدن چرخي در محله بزنيد تا هم با كوچه ها و مغازه هاي اطراف آشنا بشويد و هم با هم محلي جديد خود. پيشاپيش براي تعويض آدرس رسيد ها و قبض هاي ارسالي نيز اقدامات لازم را بعمل آوريد.

شروع زندگي در يك فضاي جديد هيجان انگيز است، البته شايد قدري كار داشته باشد، اما اگر تمامي نكاتي را كه در بالا به آنها اشاره كرديم در نظر بگيريد خيلي زود جاگير مي شويد و ديري نخواهد گذشت كه به محل جديد سكونت خود عادت خواهيد كرد. هرچقدر سريع تر وسايل را مرتب كرده و در سر جاي خود قرار دهيد، به همان اندازه نيز سريعتر مي توانيد از زندگي در خانه جديد خود لذت ببريد.