PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فواید عدس



مژگان
02-16-2010, 05:47 PM
عدس سرشار از اسید فولیك است. با توجه به اینكه اسید فولیك به حرارت، بسیار حساس است ولی در عدس پخته مقدار قابل توجهی یافت می‌شود.
عدس سرشار از پتاسیم است و در كنار منیزیم می‌تواند، برای فشار خونی‌ها مناسب باشد و باعث باز شدن عروق خونی بیماران قلبی و عروقی شود.
عدس سرشار از b6، اسید فولیك و ‌آهن است كه می‌تواند، برای كم‌خونی مفید باشد و به دلیل دارا بودن منگنز و «روی» برای رشد كودك و سلامت بسیار مفید است.
در عدس آنتی‌اكسیدانی به نام سلنیوم وجود دارد كه ضد رادیكال‌های مضر در بدن است و كمبود آن در بدن سبب ضعف ایمنی می‌شود.
عدس به دلیل داشتن فیبر بالا و شاخص قندی پایین برای افراد دیابتی مفید است و باعث كاهش قند و چربی خون می‌شود.