PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيشنهادات و انتقادات و نظرات بخش پاتوق پيام نور مشهد

Borna66
02-14-2010, 06:47 PM
با سلام خدمت دوستان و كاربران عزيز باشگاه

در اين تاپيك هر يك از شما كاربران عزيز باشگاه در مورد بخش هاي مختلف پاتوق پيام نور مشهد (http://pnu-club.com/pnu.806.html) هرگونه پيشنهادات و انتقادات و نظرات مختلفي داريد با رعايت ادب و احترام و بدور از هرگونه توهين به شخص يا مكان حاصي حتما در اين تاپيك مطرح كنيد،مطمئنا در صورت تاييد آنها توسط اكثريت حتما آن نظرات در باشگاه اجرايي و عملي خواهد شد و با اين كارتان باعث هرچه بهتر و كامل تر شدن بخش هاي پاتوق پيام نور مشهد بشويم.:85:

ما مديران باشگاه هميشه منتظره هرگونه پيشنهادات و انتقادات و نظرات مختلف شما كاربران عزيز در مورد موضوعات مختلف مرتبط با باشگاه هستيم:157:

باتشكر. طه - Borna66

مديريت باشگاه دانشجويان پيام نور

روزگار خوش:72:

Borna66
02-14-2010, 06:55 PM
سلام دوستان
بنده(طه) در چند پست در اين تاپيك پيشنهاد ايجاد چند تاپيك كاربردي در اين بخش پاتوق پيام نوري مشهد رو مطرح مي كنم كه هر پيشنهاد حاوي اطلاعات جامعي در مورد عنوان و موضوع تاپيك هست كه خواهشنا نظرات مختلف و ارزشمند خودتون رو در مورد هريك از پيشنهادات بديد تا با كمك هم و جمع بندي و استفاده از نظرات خوب شما بتونيم اين بخش پاتوق پيام نور رو آبادتر يا به قول معروف بتركونيم:177: و توي كل كشور نمونه اش كنيم:41:

روزگار خوش

Borna66
02-14-2010, 07:01 PM
پيشنهاد 1

ايجاد تاپيكي با عنوان و محتواي زير

عنوان تاپيك
جديدترين اخبار و اطلاعيه هاي پيام نور مشهد

محتواي تاپيك:

در اين تاپيك همانظور از عنوانش مشخص هست به ارائه ي جديدترين اخبار و اطلاعيه هاي مختلف در مورد موضوعات گوناگون مرتبط با پيام نور مشهد ارائه مي شود كه البته در اين زمينه نيازمند همياري و كمك و لطف شما كاربران عزيز جهت اطلاع رساني بهتر و جامع تر به ساير دوستان در اينجا هستم.

لطفا سعي كنيد در هنگام ارايه خبر يا اطلاعيه مرتبط با پيام نور مشهد حتما منبع آنرا هم ذكر كنيد.

پيشاپيش بسيار ممنونم از همكاري شما كاربران و عزيزان

روزگار خوش

Borna66
02-14-2010, 07:03 PM
پيشنهاد 2

عنوان تاپيك

همه چيز در مورد دانشگاه پيام نور مشهد (معرفي دانشگاه پيام نور مشهد و تصاوير مختلف از ان)

محتواي تاپيك:

در اين تاپيك هر يك از كاربران و دوستان عزيز هر گونه اطلاعاتي اعم از معرفي دانشگاه بصورت متن، تصاوير، فيلم و نقشه و هر آنچه كه مرتبط با دانشگاه پيام نور مشهد مي باشد مي توانند در اينجا قرار بدهند تا با اين كار دانشگاه خود را به ديگران معرفي و اطلاعاتي مفيد در مود دانشگاهتان در اختيار ساير دوستان قرار بگيرد و تا مواقع نياز مورد استفاده ي مفيد قرار بگيرد.

فقط در هنكام ارايه اطلاعات در مورد دانشگاهتان از توهين ها و كلمات و الفاظ نامناسب نسبت به مكان با شخصي خاصي اكيدا" خودداري كنيد و سعي كنيد كي محيط دوستانه ئو تصميم براي تبادل اطلاعات در مورد محل تحصيلمان فراهم بشه اما در صورت مشاهده يا گزارش اين چنين مواد تخلفات با كاربر متخاصي به شدت برخورد مي شود.

روزگار خوش

Borna66
02-14-2010, 07:05 PM
پيشنهاد 3

عنوان تاپيك

معرفي نامه ي كاربران بخش پاتوق پيام نور مشهد

محتواي تاپيك:

در اين بخش پاتوق پيام نور مشهد با توجه به ماهيت دوستانه صميمي بودنش اش تصميم به ايجاد اين تاپيك كرديم تا دوستان و هم دانشگاهيان پيام نوري مشهد با معرفي اجمالي خود در فراهم سازي يك ميحط صميمي تر و دوستانه و بدور از هرگونه مسايل جانبي ديگر در اين بخش پاتوق پيام نور مشهد همياري كنند و قابل ذكر است قبل از ارايه اطلاعات مربوط به خود در اين تاپيك به نكات زير حتما توجه كنند:

1- ارايه اطلاعات شخصي و اجمالي در مورد خودش در اين بخش و تاپيك كاملا اختياري بوده و فقط جهت آشنايي ساده در باشگاه مي باشد!

2- كاربران عزيز در صورت تمايل در هنگام ارايه و معرفي اطلاعات شخصي و اجمال خود سعي كنند از شوخي هاي بي مورد و دور از شان يك دانشجو اكيدا" خودداري كنند.و سعي كنند اطلاعات ارايه شده حقيقي باشد !

3-هرگونه بحث و گفتگو و تبادل نظر در مورد اطلاعات شخصي و اجمالي كاربران در اين تاپيك توسط ساير كاربران ديگر ممنوع بوده و از انجام آن اكيدا" خودداري كنيد!

4- در صورت مشاهده ي مستقيم و غيرمستقيم هر گونه سواستفاده از اين اطلاعات ارايه شده توسط ساير كاربران در داخل باشگاه يا گزارش آن توسط ديگران، به شدت با كاربران متخاصي برخورد و دسترسي آن به باشگاه بطور كلي قطع مي شود.

5- باشگاه هيچ گونه مسوليتي در مورد استفاده هاي نادرست از اين اطلاعات در خارج از باشگاه را نخواهد داشت.

بنابراين از همه كاربران عزيز باشگاه بازهم خواش و تمنا دارم كه در اين زمينه ي با جنبه و باشعور باشيم و از اين اطلاعات قرار توسط ساير دوستان و كاربران باشگاه است در ايجا ارايه شود استفاده ي درست و بجا بكنيم و حتماطور قبلا عرض شد در صورت مشاهده اين گونه تخلف هاي نابخردانه به شدت با كاربر متخاصي برخورد مي شود.

فرم كلي ارايه اطلاعات شخصي و اجمالي در اين تاپيك بدوين صورت مي باشد

* نام كاربري:

* نام(واقعي) :

نام خانوادگي(اختياري) :

سن(اختياري) :

* رشته ي تحصيلي:

* سال ورود به دانشگاه :

معرفي علايق مختلف(اختياري) :

نكته: گزينه هاي * ستاره دار را سعي كنيد كامل و با صداقت ارايه كنيد.

روزگار خوش

Borna66
02-14-2010, 07:07 PM
پيشنهاد 4

عنوان تاپيك

مشاوره ي و پرسش و پاسخ درسي-تحصيلي بخش پاتوق پيام نور مشهد

محتواي تاپيك:

در اين تاپيك هر يك از كاربران باشگاه مي توانند هرگونه سوال درسي يا رشته هاي تحصيلي يا هر موضوع مرتبط با پيام نور مشهد داريد با رعايت ادب و احترام مطرح كننيد،مطمئنا در صورت تجربه و توانايي پاسخ گويي به سوالات مطرح شده هر يك از دوستان پاسخ و نظر خود را ارايه خواهد كرد.

روزگار خوش

Borna66
02-14-2010, 07:12 PM
پيشنهاد 5

عنوان تاپيك

پاتــوق دانشجويـان دانشگاه پيام نور مــشهــد (گفتگوي آزاد)

محتواي تاپيك:

در اين تاپيك بحث و گفتگو و تبادل نظر آزاد در مورد موضوعات مختلف و گوناگون با رعايت ادب و احترام بين كاربران باشگاه و دانشجويان پيام نور مشهد صورت مي گيرد.

روزگار خوش

50cent
02-14-2010, 07:18 PM
جالبه اما همه اینا تو یه تاپیکه یا جدا جداست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مژگان
02-14-2010, 07:24 PM
خیلی عالیه .نظرت خیلی خوب وجامع است .من موافقم وصد البته با با طوم ام :167:هم میام :244::244::1:

Borna66
02-14-2010, 07:27 PM
جالبه اما همه اینا تو یه تاپیکه یا جدا جداست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.لطف داريد عزيز.
نه عزيزم هر كدومش بصورت يك تاپيك مجزا و جداگانه هست.
اينجا پشت سره هم گزاشتم تا مشخص بشه چيه؟

خیلی عالیه .نظرت خیلی خوب وجامع است .من موافقم وصد البته با با طوم ام :167:هم میام :244::244::1:

ممنون هستم مژگان خانوم .لطف شما متعالي:21:

روزگار خوش

مژگان
02-14-2010, 07:32 PM
سلام.لطف داريد عزيز.

روزگار خوش

خواهش می کنم .چیکار کنم ارادت خاصی به شما دارم:1:

50cent
02-14-2010, 07:40 PM
سلام.لطف داريد عزيز.

روزگار خوش

مطمئنا اینطوری جذابیت نداره و چون جدا جدا میشه اونوقن یه بخش خالی میمونه یکی شلوغ میشه.

مژگان
02-14-2010, 07:43 PM
مطمئنا اینطوری جذابیت نداره و چون جدا جدا میشه اونوقن یه بخش خالی میمونه یکی شلوغ میشه.

البته این فقط نظر منه .اینجوری انسجام بیشتری بین نوشته ها درست می شه وزیاد درب وداغون وتو هم تو هم نیست ومیدونی برای خوندن یه نوشته خاص ویا گرفتن یه اطلاعات از یه دوست باشگاهیت باید کدوم تاپیک بری:40:

50cent
02-14-2010, 07:47 PM
اره اینم میشه خوب.اما ..............اکی خوبه فقط از کی میخواد عملی شه؟

Borna66
02-14-2010, 07:54 PM

البته این فقط نظر منه .اینجوری انسجام بیشتری بین نوشته ها درست می شه وزیاد درب وداغون وتو هم تو هم نیست ومیدونی برای خوندن یه نوشته خاص ویا گرفتن یه اطلاعات از یه دوست باشگاهیت باید کدوم تاپیک بری:40:

همانطور كه مژي خانوم گفتند با اين تفكيك كه انجام ميشه نظم خاصي در بخش برقرار ميشه و هر كارببر سريعتر سراغ تاپيك مورد نظرش ميره و موضع مدنظرشو مطرح مي كنه و اين طوري تمام موضوعات مرتبط به هم در يك جا هست و دسترسي به انها ساده تر ميشه

اره اینم میشه خوب.اما ..............اکی خوبه فقط از کی میخواد عملی شه؟

انشاا.... چند نفر از دوستان هم مثل شما ها عزيزان بيان نظرشون بگند ديگه ok ميشه ولي نهايتا تا اول اسفند ديگه رديف ميشه.

ميدونيد راستش من مي تونستم همين تاپيك ها رو الان هم ايجاد كنم اما چون نظرات شما عزيزان در موردش مهم بود گفتم قبل ايجاد تاپيك هاي بالا در مودش از شما يك نظر سنجي بكنم تا مطمئنا با نظرات سازنده ي شما تاپيك ها باحال تر بشند

باتشكر.طه:72:

مژگان
02-14-2010, 08:03 PM
همانطور كه مژي خانوم گفتند با اين تفكيك كه انجام ميشه نظم خاصي در بخش برقرار ميشه و هر كارببر سريعتر سراغ تاپيك مورد نظرش ميره و موضع مدنظرشو مطرح مي كنه و اين طوري تمام موضوعات مرتبط به هم در يك جا هست و دسترسي به انها ساده تر ميشه

انشاا.... چند نفر از دوستان هم مثل شما ها عزيزان بيان نظرشون بگند ديگه ok ميشه ولي نهايتا تا اول اسفند ديگه رديف ميشه.

ميدونيد راستش من مي تونستم همين تاپيك ها رو الان هم ايجاد كنم اما چون نظرات شما عزيزان در موردش مهم بود گفتم قبل ايجاد تاپيك هاي بالا در مودش از شما يك نظر سنجي بكنم تا مطمئنا با نظرات سازنده ي شما تاپيك ها باحال تر بشند

باتشكر.طه:72:

همین کاراته که منو شیفته ات کرده دیگه :285:

S@mi
02-14-2010, 08:55 PM
نظراتتون خیلی خوبن آقا طه:دی:157:
بذارین یکمی فکر کنم اگر نظری پیشنهادی به مغزم خطور کرد حتما میگم:دی:156:

okhi
02-14-2010, 10:57 PM
agree:243:
ترجمه :منم مواقم با اين پيشنهادات

okhi
02-15-2010, 12:06 AM
درسته طه جون
من موافقم البته فکر کنم 5 تا خیلی زیاده دیگه
درسی
یونی
کلکل:167::167:

50cent
02-15-2010, 01:04 AM
به نظره منم 5تا زیاده اینجوری ممطمئنا مثله الان نمیشه .2تا بهتره با هم ادغام شن بهتره البته این فقط یه نظره

Borna66
02-15-2010, 03:23 PM
درسته طه جون
من موافقم البته فکر کنم 5 تا خیلی زیاده دیگه
درسی
یونی
کلکل:167::167:

به نظره منم 5تا زیاده اینجوری ممطمئنا مثله الان نمیشه .2تا بهتره با هم ادغام شن بهتره البته این فقط یه نظره

ممنون از شما دو عزيز بابت نظرات خوبتون.:92:
همه عين شما دو عزيز در بخش پاتوق و نظراتشون رو راحت بگند بخش پاتوق پيام نور مشهد گلستان ميشه:124:

حرف شما درست ولي مي دونيد انجور كه شما مي گيد همه چيز قاطي و پاتي ميشه و پيدا كردن بحث و موضوع سخت و مشكل ميشه و كاربر وقت زيادي رو براي پيدا كردن از دست ميده .براي همين چند تاپيك اش كرديم تا پيدا كردن بحث ساده تر بشه و كاربر راحتر بتوننه سوال يا نظره خودشو مطرح كنه.

بازم اگر نظري يا ايده داريد حتما بگيد.:93:

روزگار خوش

50cent
02-15-2010, 04:18 PM
ممنون از شما دو عزيز بابت نظرات خوبتون.:92:
همه عين شما دو عزيز در بخش پاتوق و نظراتشون رو راحت بگند بخش پاتوق پيام نور مشهد گلستان ميشه:124:

حرف شما درست ولي مي دونيد انجور كه شما مي گيد همه چيز قاطي و پاتي ميشه و پيدا كردن بحث و موضوع سخت و مشكل ميشه و كاربر وقت زيادي رو براي پيدا كردن از دست ميده .براي همين چند تاپيك اش كرديم تا پيدا كردن بحث ساده تر بشه و كاربر راحتر بتوننه سوال يا نظره خودشو مطرح كنه.

بازم اگر نظري يا ايده داريد حتما بگيد.:93:
روزگار خوش

ممنون.اما مگه چند تا دانشجو میخواد بیاد که اینقد تالار لازمه؟

Borna66
02-15-2010, 05:02 PM
ممنون.اما مگه چند تا دانشجو میخواد بیاد که اینقد تالار لازمه؟
با سلام
خوب عزيزم براي شروع ممكنه خبري نباشه.اما با كمك شما عزيزان مي خواهيم اينجا رو بتركونيم ديگه:287:.بنابراين بيشتر به كيفيت نگاه كن نه به كميت بيشتر حميد جان:212:
بعدش مطمئن باش هركي ببنيه توي پاتوق همه چيز مرتب و منظم سرجاي خودش هست.بيشتر رقبت مي كنه به اونجا سر بزنه و نظراتشو و مسوالتو مطرح كنه تا اينجا همه چيز قاطي و پاطي باشه:265:و هركسي هرجند گاهي بياد سر بزنه و ديگه نياد.:190:
به نظره من كيفيت پاتوق بايد توپ باشه :75:تا كاربرا ن بيشتر جذب بشند نه يك حالت ماستكي:107:داشته باشه تا همه ازش دور بشند:233:

روزگار خوش

مژگان
02-18-2010, 12:00 AM

در اين تاپيك هر يك از شما كاربران عزيز باشگاه در مورد بخش هاي مختلف پاتوق پيام نور مشهد (http://pnu-club.com/pnu.806.html) هرگونه پيشنهادات و انتقادات و نظرات مختلفي داريد با رعايت ادب و احترام و بدور از هرگونه توهين به شخص يا مكان حاصي حتما در اين تاپيك مطرح كنيد،مطمئنا در صورت تاييد آنها توسط اكثريت حتما آن نظرات در باشگاه اجرايي و عملي خواهد شد و با اين كارتان باعث هرچه بهتر و كامل تر شدن بخش هاي پاتوق پيام نور مشهد بشويم.:85:

ما مديران باشگاه هميشه منتظره هرگونه پيشنهادات و انتقادات و نظرات مختلف شما كاربران عزيز در مورد موضوعات مختلف مرتبط با باشگاه هستيم:157:

باتشكر. طه - borna66

مديريت باشگاه دانشجويان پيام نور

روزگار خوش:72:

من که قبلا موافقتم وبا نظرتون اعلام کرده بودم:63:

Borna66
02-19-2010, 11:28 PM
با سلام

دوستان خوب همانطور قبلا توي تاپيك پيشنهادات و انتقادات و نظرات بخش پاتوق پيام نور مشهد (http://pnu-club.com/pnu.thread25728.html) از شما عزيزان همكاري خواستيم تا نظراتتون رو در مورد تاپيك هاي جديد در بخش پاتوق پيام نور بزنيم و بعضي از شما لطف كرديد و نظرات قشنگتون رو ارايه كردد و ازتون خيلي ممنون هستم حالب اين تاپيك ها رو ايجاد كردم و ديگه زحمت فعال نگه داشتن باشما عزيزان

اما اين تاپيك هاي جديد به اين صورت هسن

معرفي نامه ي كاربران بخش پاتوق پيام نور مشهد (http://pnu-club.com/pnu.thread26113.html)
حتما بريد توش خودتون رو طبق الگو ي مشخص شده معرفي كنيد(من براي نمونه خودم رو معرفي كردم:157:بريد دببنيد كه طه چقدر اقاي خوب و ملوسي هست:21:)

جديدترين اخبار و اطلاعيه هاي دانشگاه پيام نور مشهد (http://pnu-club.com/pnu.thread26109.html)
جديدتريم اخبار و اطلاعيه پيام نور مرتبط به مشهد رو لطف كنيد هركسي توي سايت پيام نور اصلي يا مشهد مي بينه بزاره ايجا تا همه ازش استفاده كنند:85:

مشاوره ي و پرسش و پاسخ درسي-تحصيلي پاتوق پيام نور مشهد (http://pnu-club.com/pnu.thread26112.html)
هركسي هر سوال ي در مورد هر چيز پيام نور داره در اين تاپيك بپرسه هركي تونست جوابشو ميدند

همه چيز در مورد دانشگاه پيام نور مشهد (معرفي نامه ي پيام نور مشهد) (http://pnu-club.com/pnu.thread26110.html)

هر كسي هر اطلاعاتي اعم عكس و متن و فيلم و.... در مورد پيام نور مشهد داره در اين تاپيك بزاره تا ديگران ه اش استفاده كنند.

مشتاقانه منتظره حضور پرشور و سبز شما عزيزان و كاربران باشگاه در تمامي تاپيك هاي بخش پاتوق پيام نور مشهد جهت ابادي اش هستيم.

باتشكر.طه

مژگان
03-06-2010, 06:47 PM
با سلام
خوب عزيزم براي شروع ممكنه خبري نباشه.اما با كمك شما عزيزان مي خواهيم اينجا رو بتركونيم ديگه:287:.بنابراين بيشتر به كيفيت نگاه كن نه به كميت بيشتر حميد جان:212:
بعدش مطمئن باش هركي ببنيه توي پاتوق همه چيز مرتب و منظم سرجاي خودش هست.بيشتر رقبت مي كنه به اونجا سر بزنه و نظراتشو و مسوالتو مطرح كنه تا اينجا همه چيز قاطي و پاطي باشه:265:و هركسي هرجند گاهي بياد سر بزنه و ديگه نياد.:190:
به نظره من كيفيت پاتوق بايد توپ باشه :75:تا كاربرا ن بيشتر جذب بشند نه يك حالت ماستكي:107:داشته باشه تا همه ازش دور بشند:233:

روزگار خوش

چیزی که خودمو کشته وگفتم فقط کیفیت نه کمیت که بیام بلانسبت روم به دیفال ...... بیییییییییییییییییییییب