توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بیا دلیلت رو بگو !
مژگان
01-11-2010, 05:47 PM
خیلی دوست دارم دلیل اصلی ویا دلایلی که منجر به انتخاب رشته تحصیلتون شد رو اینجا بنویسید.
مژگان
01-11-2010, 05:52 PM
اول از خودم شروع می کنم .خب من از بچگی از خون می ترسیدم وبرای همین جزو معدود بچه هایی بودم که تو انشائ در اینده میخواهید چکار شوید ؟ اسمی از دکتر شدن نبردم .زیاد هم حال وحوصله درس دادن ندارم .چون تو یه شرایط خاصی دوباره خواستم دانشجو بشم _ منظورم سن وسال وشرایط زندگی شخصیمه _ خواستم رشته ای رو انتخاب کنم که علاوه بر نزدیک بودن به سلیقه من وهمینطور نداشتن دروس ریاضی وفیزیک با خلق وخوی من هم سازگاری داشته باشه واگه نخواستم سر کار برم یه رشته ای باشه که ارزش معطل کردن چهارسال از زندگیمو داشته باشه وهمینطور مدرکش ارزش ریز فرش گذاشتن رو داشته باشه :26:.همه این دلایل ودلایل دیگه باعث شد حسابداری انتخاب اول واخرم باشه !
donya88
01-11-2010, 05:59 PM
مرسي مژي جون از موضوعي كه براي بحث انتخاب كردي
خب من دليل خاصي براي انتخاب رشته ي كارشناسي نداشتم . چون همهي رشته هاي گروه ازمايشي رياضي را علا قه مند بودم . فقط دانشگاه برام مهم بود.بر اساس رتبه اين رشته قبول شدم.( امار )
اما خب براي فوق چون اقتصاد يك جورايي با امار مرتبط ديدم ( به خاطر موضوع پايان نامم به اين نتيجه رسيدم )مقداري هم در دروسش تحقيق كردم و تشويقهاي همسرم براي اين رشته باعث شد نهايتا اقتصاد را انتخاب كنم
الانم بسيار تا بسيار مسرور و راضيم و تصميم دارم به اميد خدا در اين رشته بهترين شوم
مژگان
01-11-2010, 06:04 PM
مرسي مژي جون از موضوعي كه براي بحث انتخاب كردي
خب من دليل خاصي براي انتخاب رشته ي كارشناسي نداشتم . چون همهي رشته هاي گروه ازمايشي رياضي را علا قه مند بودم . فقط دانشگاه برام مهم بود.بر اساس رتبه اين رشته قبول شدم.( امار )
اما خب براي فوق چون اقتصاد يك جورايي با امار مرتبط ديدم ( به خاطر موضوع پايان نامم به اين نتيجه رسيدم )مقداري هم در دروسش تحقيق كردم و تشويقهاي همسرم براي اين رشته باعث شد نهايتا اقتصاد را انتخاب كنم
الانم بسيار تا بسيار مسرور و راضيم و تصميم دارم به اميد خدا در اين رشته بهترين شوم
پس صددرصد علاقه نبوده بلکه یه سری از عوامل بوده که روی هم رفته باعث علاقه ات شده ....درسته ؟
donya88
01-11-2010, 06:14 PM
پس صددرصد علاقه نبوده بلکه یه سری از عوامل بوده که روی هم رفته باعث علاقه ات شده ....درسته ؟
بله خانومي درسته :46:
اميدوارم شما هم موفق باشيد و حتما حتما به فكر ادامه تحصيل . چون حسابداري رشته ي خوبيه .:110:
مژگان
01-11-2010, 06:16 PM
بله خانومي درسته :46:
اميدوارم شما هم موفق باشيد و حتما حتما به فكر ادامه تحصيل . چون حسابداري رشته ي خوبيه .:110:
ممنونم
مژگان
01-12-2010, 07:55 PM
یعنی بقیه رو باد هوا این کاررو انجام دادن که نیومدن ودلیلشو اینجا عنوان کنن ؟:199::199:
donya88
01-12-2010, 08:11 PM
یعنی بقیه رو باد هوا این کاررو انجام دادن که نیومدن ودلیلشو اینجا عنوان کنن ؟:199::199:
:293::229::187::50:
اقا سعيد و اقا طه كه تايپيك ديدن و تازه طه تشكرم كرده بايد بياد بگه :93:
مژگان
01-12-2010, 08:26 PM
:293::229::187::50:
اقا سعيد و اقا طه كه تايپيك ديدن و تازه طه تشكرم كرده بايد بياد بگه :93:
ای بابا دنیا جون........مردها کدوم کارشون رو حساب کتابه که درس خوندنشون باشه:1::1:
saeed.d
01-12-2010, 10:19 PM
ای بابا دنیا جون........مردها کدوم کارشون رو حساب کتابه که درس خوندنشون باشه:1::1:
والا تا اونجایی که ما شنیدیم برعکس گفتن .... ! حالا .... :122::59:
اما در مورد دلیل : من علاقه خاصی به کامپیوتر داشتم و دارم ! و جالبه بدونید بخاطر مسائلی ( شخصی ) هدفم برای کنکور, قبول شدن تو رشته کامپیوتر یا it دانشگاه پیام نور بود یعنی فقط به همین اندازه درس خوندم و بعد از کمی تحقیقات راجع به رشته it به این نتیجه رسیدم که it بخونم ! حالا هم راضی هستم !
خدا را شاکریم !
مژگان
01-12-2010, 11:14 PM
والا تا اونجایی که ما شنیدیم برعکس گفتن .... ! حالا .... :122::59:
اما در مورد دلیل : من علاقه خاصی به کامپیوتر داشتم و دارم ! و جالبه بدونید بخاطر مسائلی ( شخصی ) هدفم برای کنکور, قبول شدن تو رشته کامپیوتر یا it دانشگاه پیام نور بود یعنی فقط به همین اندازه درس خوندم و بعد از کمی تحقیقات راجع به رشته it به این نتیجه رسیدم که it بخونم ! حالا هم راضی هستم !
خدا را شاکریم !
علاقه محض بوده یا تو علاقه ات دلایل دیگری هم دخیل بودن؟:286:
donya88
01-13-2010, 05:24 AM
:76:
:76:
مژگان
01-13-2010, 02:35 PM
:272::272::272::272::272:
مژگان
01-13-2010, 11:13 PM
خیلی دوست دارم دلیل اصلی ویا دلایلی که منجر به انتخاب رشته تحصیلتون شد رو اینجا بنویسید.
من همینجا از تمام کسانی که صمیمانه در این بحث حداقل درست درمون شرکت کردند کمال تشکر وقدردانی رو دارم:54::54::54::54::54:مثل اینکه باید تاپیک ..... بزنم:244:
MAHBOOBEH
01-14-2010, 04:02 AM
سلام.منم به دليل اينكه راه ديگه اي نداشتم رشته ارتباطات رو انتخاب كردم.چون از دبيرستان راهم اشتباه بوده.ازش ناراضي نيستم.به قول مژگان جون اگه قراره بره زير فرش،يه چيزي هم ازش ياد گرفم.:ارتباطات
البته كساني كه ادامه دادن ضرر نكردن.به جاهاي خيلي خوب رسيدن.الان هم كه دوباره ميخوام كارشناسي حقوق ثبت نام كنم.حداقل از درس خوندن به علاقم هم برسم.
saeed.d
01-14-2010, 11:36 AM
علاقه محض بوده یا تو علاقه ات دلایل دیگری هم دخیل بودن؟:286:
95 درصد علاقه بوده و 5درصد باقی رو هم یادم نیست ! ولی اونم احتمالا علاقه بوده ! :309::76:
البته آینده شغلی رو هم مد نظر داشتم ( توی همون 5 درصد ) !
ATHENA
01-14-2010, 05:31 PM
من دبرستان هنر بودم کاردانی گرافیک رایانه رو دارم و برای کارشناسی شرکت کردم قبول شدم نرفتم نشستم یک سال برای رشته ریاضی خوندم و کنکور ریاضی دادم الانم رشته مهندسی نرم افزار هستم دلیل این که می خواستم گرافیک رو تا حد برنامه نویسی یاد بگیرم و علاقه خاصی به این رشته داشتم که هم ریاضی باشم هم هنر الانم بعد مدارج بالا در این رشته فعلی خودم بعدا قصد ادامه دادن توی گرافیک رو هم دارم فعلا هم تو گرافیک کار می کنم کنار نزاشتم از دوستام کتاب ها و جزوات کارشناسی و کارشناسی ارشد رو توی دانشگاه میگیرم و می خونم :83:
مژگان
01-14-2010, 08:02 PM
سلام.منم به دليل اينكه راه ديگه اي نداشتم رشته ارتباطات رو انتخاب كردم.چون از دبيرستان راهم اشتباه بوده.ازش ناراضي نيستم.به قول مژگان جون اگه قراره بره زير فرش،يه چيزي هم ازش ياد گرفم.:ارتباطات
البته كساني كه ادامه دادن ضرر نكردن.به جاهاي خيلي خوب رسيدن.الان هم كه دوباره ميخوام كارشناسي حقوق ثبت نام كنم.حداقل از درس خوندن به علاقم هم برسم.
اخییی عزیزم .هیچ وقت برای دنبال کردن علایق آدم دیر نیست .امیدوارم همیشه موفق وسربلند باشی وبه همه خواسته های خوبت هم برسی :227::227:
مژگان
01-14-2010, 08:04 PM
من دبرستان هنر بودم کاردانی گرافیک رایانه رو دارم و برای کارشناسی شرکت کردم قبول شدم نرفتم نشستم یک سال برای رشته ریاضی خوندم و کنکور ریاضی دادم الانم رشته مهندسی نرم افزار هستم دلیل این که می خواستم گرافیک رو تا حد برنامه نویسی یاد بگیرم و علاقه خاصی به این رشته داشتم که هم ریاضی باشم هم هنر الانم بعد مدارج بالا در این رشته فعلی خودم بعدا قصد ادامه دادن توی گرافیک رو هم دارم فعلا هم تو گرافیک کار می کنم کنار نزاشتم از دوستام کتاب ها و جزوات کارشناسی و کارشناسی ارشد رو توی دانشگاه میگیرم و می خونم :83:
:226::226::226::226::226:
صوفیا
01-15-2010, 05:41 PM
من که تجربه بدی از پشت کنکوری بودن داشتم واصلا دلم نمیخواست بازم پشت کنکور بمونم برعکس همه انتخاب رشته کردم یعنی از بدترین به بهترین و گفتم حالا برم اوایل واقعا حالم بد میشد از رشته ام ولی حالا نمیدونم بهش عادت کردم یا علاقمند فقط میدونم اون احساس اولو ندارم
مژگان
01-16-2010, 11:19 AM
من که تجربه بدی از پشت کنکوری بودن داشتم واصلا دلم نمیخواست بازم پشت کنکور بمونم برعکس همه انتخاب رشته کردم یعنی از بدترین به بهترین و گفتم حالا برم اوایل واقعا حالم بد میشد از رشته ام ولی حالا نمیدونم بهش عادت کردم یا علاقمند فقط میدونم اون احساس اولو ندارم
خب اینم دلیلی برای خودش !:78:
yas69
01-16-2010, 12:11 PM
سلام
راستش من زیاد رشته فلسفه و کلام رو دوست نداشتم. از اولشم این رشته رو انتخاب نکردم ولی متاسفانه شخصی که می خواست برام انتخاب رشته کنه اشتباهی این رشته رو زد. ماهم به ناچار داریم ادامه میدیم.
البته از وقتی اومدم تو این رشته یکمی از احساس تنفرم کاسته شده.
مژگان
01-16-2010, 12:47 PM
سلام
راستش من زیاد رشته فلسفه و کلام رو دوست نداشتم. از اولشم این رشته رو انتخاب نکردم ولی متاسفانه شخصی که می خواست برام انتخاب رشته کنه اشتباهی این رشته رو زد. ماهم به ناچار داریم ادامه میدیم.
البته از وقتی اومدم تو این رشته یکمی از احساس تنفرم کاسته شده.
فکر کنم تو این چند نفر فقط من واتنا خانوم علاقه امون خیلی زیاد بوده البته فکر کنم اقا سعید هم با علاقه انتخاب رشته کردند
مژگان
01-16-2010, 03:14 PM
:290::290::290::290: دیگه دلیل نبود؟
مژگان
01-16-2010, 07:22 PM
:1::1::1::1::1:
واقعا شماها همینجوری انتخاب رشته کردید ؟....شاید من بخوام یه امارگیری بکنم به استاد تحویل بدم .باید بگم هیچی به هیچی
مژگان
01-17-2010, 11:51 AM
:85::85::85::85::85::85::85::85:
mahdi271
01-17-2010, 01:21 PM
من خوب از دامپزشکی خوشم میومد و همیشه دوست داشتم با جک و جونور سرو کله بزنم،اما پدرم گفت تو این رشته پول نیست برو ساختمان بخون منم قبول کردم.
حالا هم علاقه دارم به این رشته اما فقط بخاطر حرف یه دوست دارم ادامه میدم و تا اونجا که بتونم میخوام ادامه بدم و یه مهندس درست و حسابی بشم تا هم خودم و هم همسر آیندم رو به آرزوش برسونم.
مژگان
01-17-2010, 01:42 PM
من خوب از دامپزشکی خوشم میومد و همیشه دوست داشتم با جک و جونور سرو کله بزنم،اما پدرم گفت تو این رشته پول نیست برو ساختمان بخون منم قبول کردم.
حالا هم علاقه دارم به این رشته اما فقط بخاطر حرف یه دوست دارم ادامه میدم و تا اونجا که بتونم میخوام ادامه بدم و یه مهندس درست و حسابی بشم تا هم خودم و هم همسر آیندم رو به آرزوش برسونم.
پس بازم یه دلیل بغیر از دلایل وعلاقه شخصی خود آدم:288:
مژگان
01-17-2010, 01:49 PM
در هر صورت امیدوارم همیشه ودر همه حال موفق وسر بلند باشید اقاmahdi271 :85::85::85::85:
NIMA.N
01-17-2010, 02:00 PM
ممنون كه مژگان جان دعوتم كردي.
والا من قبلا" هم گفته بودم دليل انتخاب رشته ام فقط يك مشاور احمق بود :12:
اگه نه قرار بود من برم دانشگاه آزاد.
donya88
01-17-2010, 02:38 PM
مژي جون يواش يواش داري مشكوك ميزني.:4: خب عزيز علا قه چطوري به وجود مياد. :273:
اگه مي خواي امارگيري كني بيا پيش خودم:4:
مژگان
01-17-2010, 02:48 PM
ممنون كه مژگان جان دعوتم كردي.
والا من قبلا" هم گفته بودم دليل انتخاب رشته ام فقط يك مشاور احمق بود :12:
اگه نه قرار بود من برم دانشگاه آزاد.
آدرس اون مشاور احمق وبده که خودم گاز گازش کنم .:246: من خودم مشاور خودم بودم .
مژگان
01-18-2010, 02:37 PM
مژي جون يواش يواش داري مشكوك ميزني.:4: خب عزيز علا قه چطوري به وجود مياد. :273:
اگه مي خواي امارگيري كني بيا پيش خودم:4:
علاقه یعنی اینکه به توجه به شرایط واستعدادهای خودت یا توانایی هات یه چیزی رو انتخاب کنی نه اینکه اول انتخاب کنی وبعد بهش علاقمند بشی
مژگان
01-19-2010, 07:15 PM
:288::288:
donya88
01-19-2010, 10:26 PM
سلام مژي جونم . حرف بالاييت قبول ندارم . علاقه با واسطه يا بي واسطه بوجود مياد. ممكنه ادم بدون اساس و اطلاعات اونم تو دبيرستانهاي ما كه اصلا براي رشته اطلاع رساني نمي كنند به يه رشته اي علا قه مند بشه اما بعدا كه ميره برا ادامه تحصيل در اون رشته ميبينه اي داد و بيداد اين اون چيزي نيست كه مي خواسته . اما خب اگه با اطلاعات علا قه به رشته اي بشه كه بهتره . مثلا خود من براي ارشدم كاملا با اطلاع و اگاهي اين رشته انتخاب كردم . حتي روي كتابهاي اصليش و در روزنامه ... تا مشاوره و دانشجويان اين رشته اطلاع كسب كردم بعد انتخاب كرده و شروع به خواندن كردم. حتي براي انتخاب دانشگاهم.
يك چيز ديگه اينكه اگه كسي رياضي ميخونه يا هر رشته اي ديگه خيلي نمي تونه استعدادشو باز اونم تو مدارس ما در رشته هاي رياضي و فني و يا هر گروه ديگه اي بشناسه . انتخاب رشته اونم در دانشگاه دولتي بيشتر بر اساس رتبه ميشه تا استعداد . اين تجربه اي بوده كه خود من كسب كردم . من انتخاب كارشناسيم فقط بر اساس رتبه بوده و رشته ها برام فرقي نداشت فقط اينكه كدوم دانشگاه باشه برام اهميت بسزايي داشت كه باز اونم حالت افراطيش كه من داشتم اشتباه و بايد نرمتر برخورد مي كردم.چون دانشگا ههاي شهرستانها ( دولتي ) با هم خيلي فرق نميكنه و مهم نيست كه شما اصفهان خونده باشي يا مثلا كرمان
تموم حرفاي بالاي من كليه .
موفق باشي
مژگان
01-19-2010, 10:57 PM
سلام مژي جونم . حرف بالاييت قبول ندارم . علاقه با واسطه يا بي واسطه بوجود مياد. ممكنه ادم بدون اساس و اطلاعات اونم تو دبيرستانهاي ما كه اصلا براي رشته اطلاع رساني نمي كنند به يه رشته اي علا قه مند بشه اما بعدا كه ميره برا ادامه تحصيل در اون رشته ميبينه اي داد و بيداد اين اون چيزي نيست كه مي خواسته . اما خب اگه با اطلاعات علا قه به رشته اي بشه كه بهتره . مثلا خود من براي ارشدم كاملا با اطلاع و اگاهي اين رشته انتخاب كردم . حتي روي كتابهاي اصليش و در روزنامه ... تا مشاوره و دانشجويان اين رشته اطلاع كسب كردم بعد انتخاب كرده و شروع به خواندن كردم. حتي براي انتخاب دانشگاهم.
يك چيز ديگه اينكه اگه كسي رياضي ميخونه يا هر رشته اي ديگه خيلي نمي تونه استعدادشو باز اونم تو مدارس ما در رشته هاي رياضي و فني و يا هر گروه ديگه اي بشناسه . انتخاب رشته اونم در دانشگاه دولتي بيشتر بر اساس رتبه ميشه تا استعداد . اين تجربه اي بوده كه خود من كسب كردم . من انتخاب كارشناسيم فقط بر اساس رتبه بوده و رشته ها برام فرقي نداشت فقط اينكه كدوم دانشگاه باشه برام اهميت بسزايي داشت كه باز اونم حالت افراطيش كه من داشتم اشتباه و بايد نرمتر برخورد مي كردم.چون دانشگا ههاي شهرستانها ( دولتي ) با هم خيلي فرق نميكنه و مهم نيست كه شما اصفهان خونده باشي يا مثلا كرمان
تموم حرفاي بالاي من كليه .
موفق باشي
منظور من از علاقه یه چیزیه که راست یا درست تو بچگی بهش علاقه داری وفقط وفقط پی اونو می گیری .متاسفانه الان اسمش یادم نمیاد ولی یه دکتر مشهور قلب ایرانی که تو تی وی هم برنامه داشت می گفت از سوم ابتدایی رو کتابهاش می نوشته فلانی ( اسمش) متخصص جراحی قلب...من منظورم اون علاقه است .خود من هزار ویه مسیر رو رفتم البته همشون هم از روی بی علاقگی نبوده ولی امکان نداشته که یه چیزی رو از رو علاقه بخوام ونخوام بهش برسم ویا وقتی رسیدم فکر کنم علاقه ام بشه کم شده :269:
donya88
01-20-2010, 01:59 AM
'گفتم كه حرفم كلي بود وليكن مژي جون شما خودت علاقه را چطور تعريف كردي ؟؟؟؟؟؟؟
پس علاقه ي دوران كودكي ربطي به شرايط و استعداد نداره . اونكه از كوچيكي شغل مد نظرشو روي كتاباش مي نوشته بيشتر از بقيه اون شغل و اون رشته را ملكه ي ذهنش كرده و جدي تر بهش نگاه مي كرد ه وگرنه اون علاقه ي دوران كودكي علا قه ي حقيقي نمي تونه باشه .( طبق تعريف خودت از علاقه ) مگر اينكه پدر و مادر تخصص اون رشته و شغل و داشته باشن و كودك را از بچگي علا قه مند نمايند. ( كه بازم علا قه ي با واسطه ميشه درسته )
منم از بچه گي رو كتابام مي نوشتم البته به همراه اسم و فاميل phd.... منتها رشتم مشخص نمي كردم . بيشتر علا قه به خوندن رياضيات داشتم. و بازم دوست داشتم استاد دانشگاه شم . الانم تقريبا همون مسير دارم ميرم با اينكه يكم پيچ و خمش بيشتر بوده اما نهايتا همون ميشه. براي استادي دانشگاه هم چون الگو داشتم اينو ملكه ي ذهنم كرده بودم. ( علا قه ي باواسطه )
بازم تمام حرفاي بالا طبق تعريفي بود كه خودت از علا قه داشتي . وگرنه من منكرش نمي شم چون علاقه با واسطه يا بي واسطه ميتونه به وجود بياد و بيشترين نقش در ايجاد علاقه خانواده و اطرا فيان مي تونن داشته باشن .
فكر كنم مسير تايپيك منحرف شد اما به نظرم بحث جالبي شروع شد .
پايدار باشيد..
tania
03-10-2010, 02:01 AM
دلیل انتخاب من از رشته حقوق این بود که همیشه از رنج افراد ضعیف جامعه که همیشه توسط افراد با نفوذ و زورگو مورد تهدید وتحقیر و بالا کشیدن حقشون وبخصوص خشونت قرار میگرفتند بشدت رنج می بردم . و آرزوی همیشگی من حمایت از این قشر از افراد بودو هست.مورد دیگری نیز که من به شدت نسبت به آن حساس هستم خشونت وسوء استفاده نسبت به کودکان است کمتر روزی است که در روزنامه ها و دیگر جراید حادثه ای درمورد ضرب وجرح ،قتل و حتی شکنجه فجیع کودکان و اطفال چیزی نبینیم یا نخوانیم و این جنایات مرا بی نهایت خشمگین می کند بویژه زمانی که می شنوم درمورد ضاربین آنها که معمولا از اعضای نزدیک خانواده کودک هستند مجازاتهای سبکی در نظرگرفته می شود و دوباره کودک مصدوم ومضروب را به همان خانواده دیوانه اش تحویل می دهند.تا این روند همچنان ادامه یابد.و یکی از اهداف و ارزوهای بزرگ من نیزدفاع و حمایت از حقوق این کودکان آسیب دیده است.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
http://pnu-club.com/imported/2010/03/359.jpg (http://www.worldwidewounds.com/1997/october/Neonates/images/baby2a.jpg)
http://pnu-club.com/imported/2010/03/360.jpg
مژگان
04-07-2010, 12:04 PM
تانیا جون دلیل تو واقعا ادم وتکون میده .موفق باشی
moo2010
04-08-2010, 10:32 PM
اوه اوه
فیلم جنگیه
من خودم به رشتم علاقه فراوان دارم و به هین دلیل بعد سربازی اولین رشته ای که انتخاب کردم فیزیک اتی و ملکولی بود .
elili
04-08-2010, 11:04 PM
رشته مورد علاقم مترجمی زبان بود به خاطر بابام رشته حسابداری رو انتخاب کردم:45:الان از رشتم خیلی راضیم و دوسش دارم:278:
مژگان
04-14-2010, 10:49 AM
اوه اوه
فیلم جنگیه
من خودم به رشتم علاقه فراوان دارم و به هین دلیل بعد سربازی اولین رشته ای که انتخاب کردم فیزیک اتی و ملکولی بود .
رشته مورد علاقم مترجمی زبان بود به خاطر بابام رشته حسابداری رو انتخاب کردم:45:الان از رشتم خیلی راضیم و دوسش دارم:278:
ممنونم که دلیلتون واینجا عنوان کردید
مژگان
03-18-2012, 07:58 PM
:281:
alamatesoall
03-18-2012, 08:24 PM
اینجا رو چرا تا حالا ندیده بودم؟؟؟؟؟؟ :105:
راستش من از وقتی سریال فردا دیر است رو دیدم تمام هدفم این شد که بشم یه روانشناس موفق اون زمان که این سریال پخش شد اگر اشتباه نکنم هنوز دوره ی ابتدائی بودم و دبیرستان با اینکه درسم خیلی خوب بود ولی با این حساب رفتم رشته علوم انسانی فقط بخاطر روانشناسی(البته من بعد از پخش اون سریال شروع کردم به خریدن و خوندن کتابهای روانشناسی و الان یه کتابخونه دارم که پر از کتابهای روانشناسی جورواجور از تمام روانشناسان معروف هستش)
این شد که من از همون دوره ی بچگی هدفم رو مشخص کردم و حالا کم کم دارم بهش نزدیک میشم البته زمانی میتونم بگم به هدفم رسیدم که بتونم تبدیل بشم به یه روانشناس واقعی و موفق و تصمیم دارم که تا آخر ادامه بدم اگه خدا بخواد حالا ببینیم چی پیش میاد :109:
دانشجو2012
04-04-2012, 09:54 PM
سرنوشت.تقدیر.یا یه چیزی تو همین مایه ها .من هیچ وقت به رشته ای که الان میخونم فکر نکرده بودم ولی الان راضی ام
fr.chemi3t
04-08-2012, 10:33 AM
:105:
سونیا**
04-08-2012, 07:21 PM
نداشتن تنظیم وقت سر جلسه کنکور که منجر به این اتفاق شد وگرنه عاشق مشاورام:36:
الهه5
06-23-2012, 03:20 PM
به زور روزگار....