توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف اضطراری از تاریخ 22 آذر 88 لغايت 3 دي 88
sunyboy
12-17-2009, 07:17 PM
حذف اضطراری از تاریخ 22 آذر 88 لغايت 3 دي 88
حذف اضطراری نیمسال اول ۸۹-۸۸ دانشگاه پیام نور در سیستم گلستان امکان پذیر می باشد
زمان حذف اضطراری از تاریخ 22 آذر 88 لغايت 3 دي 88 در سیستم گلستان خواهد بود
بر
mohamad_1366
01-17-2010, 02:15 PM
سلام
می خواستم بدونم که کسی که سر جلسه نمیره امتحانش حذف می شه یا که نه تا فرم غیبت موجه رو پر نکنه صفر رد نمیکنن و حذف میشه؟
من ترم تابستمن سر امتحان نتونستم برم بدون پر کردن فرم غایب موجه حذف شد
لطفاً جواب سریع بدید
ممنمن
مژگان
01-17-2010, 02:48 PM
سلام
می خواستم بدونم که کسی که سر جلسه نمیره امتحانش حذف می شه یا که نه تا فرم غیبت موجه رو پر نکنه صفر رد نمیکنن و حذف میشه؟
من ترم تابستمن سر امتحان نتونستم برم بدون پر کردن فرم غایب موجه حذف شد
لطفاً جواب سریع بدید
ممنمن
من خودم ترم پیش ( بازم یاداوری می کنم ترم پیش چون هر دفعه یه قاعده قانونی میاد ) سر جلسه یکی از امتحانات نرفتم وبهم گفتن حتما بعد از اخرین امتحان بیا اموزش تا فرم پر کنی وکلی بالا وپایین کردن ما رو .....بعد ا هم گفتن خود سیستم غیبت سر جلسه میزنه....درست عین حذف اضطراری فقط پولت میره واون درس هیچ تاثیری تو معدل نداره ( صفر رد نمی شه )
NIMA.N
01-17-2010, 03:15 PM
هيچ مشكلي پيش نمياد و به صورت خودكار درستون حذف ميشه و احتياجي به پر كردن فرم هم نيست