PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر خیلی مهم در مورد تشکیل انجمن تجارت الکترونیک

pdfstore.ir
11-04-2009, 10:43 AM
انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران تاسیس شد
انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران به منظور توسعه علمی و ارتقای کیفی نیروهای متخصص در این بخش تاسیس شد.

مهندس سیدحسین پاریاب از اعضای هیات موسس این انجمن در گفت و گو با خبرنگار سیتنا اظهار داشت: انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران با هدف بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی کشور در زمینه تجارت الکترونیکی تشکیل شد.
وی تاکید کرد: این انجمن مجوز خود را در تیرماه امسال از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرده است.
وی با بیان این که جمعی از اساتید و متخصصان عضو هیات موسس این انجمن هستند تصریح کرد:
از تمامی اساتید، دانشجویان و متخصصین علاقه‌‌مند به عضویت در انجمن و نیز سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌های دولتی و خصوصی که در زمینه‌های علمی و پژوهشی مرتبط فعالیت دارند دعوت می‌شود تا به منظور آگاهی از شرایط و انجام مراحل عضویت به نشانی (انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران (http://www.IECA.ir)) مراجعه کنند.
مهندس پاریاب گفت: اولین مجمع عمومی انجمن علمی تجارت الکترونیکی ایران در چهاردهم آبان ماه در موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی برگزار می شود.
وی در پایان گفت: در صورت عدم فراهم شدن شرایط لازم برای برگزاری مجمع در تاریخ 14/8/1388 ، مجمع عمومی در تاریخ 28/8/1388 برگزار خواهد شد.

pdfstore.ir
11-04-2009, 09:00 PM
دوستان گرامی لطفا در سایت اش و یا قسمت اخبارش ثبت نام کنید ؟؟؟

:226:

50cent
11-04-2009, 09:07 PM
این پیام نوری ها همه خوابن اگه شد من تو بلاگ پربازدید رشتمون این سایتو میذارم و تبلیغ میکنم

pdfstore.ir
11-09-2009, 12:31 AM
این پیام نوری ها همه خوابن اگه شد من تو بلاگ پربازدید رشتمون این سایتو میذارم و تبلیغ میکنم

ما پیام نوری ها خواب نیستم بلکه کاملا هوشیار هستیم ... درضمن نیازی به تبلیغات نیست چون اگر کسی علاقه مند باشد حتما توی گوگول می تونه پیدا کنه ، همان جوری که من پیدا کردم

درضمن سعی کنید رفتار علمی داشته باشید

با تشکر
پری

TAHA
11-09-2009, 01:59 AM
ما پیام نوری ها خواب نیستم بلکه کاملا هوشیار هستیم ... درضمن نیازی به تبلیغات نیست چون اگر کسی علاقه مند باشد حتما توی گوگول می تونه پیدا کنه ، همان جوری که من پیدا کردم

درضمن سعی کنید رفتار علمی داشته باشید

با تشکر
پری
سلام
منم دقيقا با نظره شما موافقم
باي جنم از خوده ادمي بلند بشه نه با تبليغات كاذب !:172: