PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوتهای گياهان دارويی و گياهان معطر!



memol
11-03-2009, 03:45 PM
تا حدی ميتوان از نام آنها به ماهيت و نحوه عملکرد آنها دستيافت ولی در برخی توضيحات ميتوان اين دو را بکلی از هم متمايز و هر يک را در جايگاه خود تفصيلا تشريح کرد.

گياهان دارويی را ميتوان اينگونه معرفی کرد که از دير باز مردم برای علاج دردهای جسمانی خود به اين دسته از گياهان روی می آوردندو بطريقی ميتوان تاثير کل گياه يا بخشی از گياه را برای درمان دردهای بخصوص ذکر کرد اما از دير باز کاربرد گياهان معطر را در بخش روان درمانی يا بطور ملموس تر در حوزه رايحه درمانی تعريف کرد. با اين تفصيل ميتوان مشاهده کرد که ميتوان حوزه نظری اين دو از هم جدا کرد با اين توضيح که اکثر گياهان معطر بيشتر بر روان آدمی تاثير گذار است تا جسم آدمی البته همانطور که امروزه مشخص شده و بر طبق طب آيوروديک و مکتب بودا سلامت روح در امتداد سلامت جسم بوده و هر گاه فرد از نظر روحی قوت خود را از دست بدهد به دنبال آن جسم نيز علائمی از بيماری را بروز ميدهد. به اين ترتيب ميتوان با تلفيق اين دو بخش آنها را در مجموع گياهان شفا بخش يا شايد هم گياهان سحر آميز نام نهاد.

بله گياهانی که رايحه و بوی خوشی از خود در محيط پراکنه کنند هميشه آدمی را در روياهای شيرين و حالتی از سرزندگی و شادی و نشاط عميقی فرو ميبرند که با توضيح قبلی آنها را ميتوان برای سلامت روان و شادی و طراوط روح استفاده نمود و به بدنبال آن سرزندگی و نشاط جسمی را نيز کسب کرد.

انسانها گاهی يا رايحه يا بو های خاصی ارتباطاط معنوی عميق و سرشار از خاطره برای خود ميسازند که هر گاه همان رايحه به مشامشان ميرسد باز همان خاطراط را در ذهن و روان خود مرور ميکنند. همينطور و با همين تفصيل برای گياهان دارويی نيز ميتوان اين نکته را بيان کرد که هر گاه فرد دچار بيماری شود که با مصرف برخی داروهای گياهی رو بهبودی نهد هر چند که بر طبق اصول فارموکوپه ها يا داروشناسان مصرف نکرده باشد اما بهبودی نسبی را يافته باشد از آن پس هر گاه مشابه همان بيماری برای فرد اتفاق بيفتد همينکه فرد از نظر روحی و بعد تلقينی خود را ارضا نمايد که با فلان گياه دارويی بالاخره رو به بهبودی مينهد همين انديشه کافيست تا روح فرد در بازسازی جسمی فرد بيمار دستبکار شود و فرد بهبودی نسبی را بازيابد.

همه اينها وقتی به اتفاق ميفتد که فرد از نظر روحی آمادگی درمان را داشته باشد. يعنی همانطوريکه فرد يا بهتر بگم روح انسان در بيمار شدن جسم مقصر است به همان ميزان روح نيز بايستی آمادگی درمان را کسب کند و اين ممکن نيست الا زمانيکه فرد بيمار لجاجت خود با خودش را کنار بگذارد و به آرامی و با آرامش به فکر چاره بيفتد مثال ساده برای درک اين موضوع را ميتوان اينگونه ذکر کرد . چنانچه فردی اوقاتيکه احساس سرما ميکند يا احساس خستگی و با صرف يک فنجان چای يا قهوه که هر دوی آنان جزو هر دو دسته اين گياهان يعنی هم معطر و هم دارويی اند احساس خستگی را از خود ميراند و گويی بخشی از کسالت روحی و جسمی خود را با صرف يک فنجان چای يا قهوه جبران کرده به همين نحو انسانهای بيمار از ابعاد روحی و جسمی نيز بايستی يک پيش زمينه ی روحی و القايی برای خود راجه به نوع بيماری در ذهن و روان خود بسازند تا بلکه بر بيماری پيروز شوند.

پس هر گاه بيمار شديد و نوع بيماری خود را مشخص کرديد يعنی روحی است يا جسمی سپس بدنبال محلی آرام يا جايی که سرشار از خاطراط شيرين است برويد و آرام چشمان خود را ببنديد و مستقيما به کمک روح خود به سراغ منشا و مبدا و سرآغاز بيماری برويد و بر آن فرود آييد گويی در فضايی روحانی هستيد و اصلا موجودی خاکی نيستيد و بکمک اين گياهان و نحوه اعمال آنها در حالتهای خاص که مثال ساده آن يک فنجان چای در بالکن منزل يا مقابل صفحه تلوزيون روی يک مبل راحت يا حتی صندلی چوبی کهنه اما خاطراتی نشستيد و به آرامی بکمک روح ملموس خود به سراغ بيماری برويد و آنرا از پای درآوريد. بله اين خود ما هستيم که تصميم ميگيريم آيا ميخواهيم بيمار بمانيم يا رو به بهبودی گذاريم يا حتی ميتوانم بگويم اين خود ما هستيم که آيا ميخواهيم بيمار شويم يا سلامت باشيم. بله من به اين نکته اعتقاد داشته و بر طبق آن عمل کرده ام و هميشه فردی سرزنده و شاداب بوده ام . به قولی سنگ مفت گنجشک هم مفت يک روز که خسته يا بيمار هستيد طبق اين روال ساده سعی کنيد با خود کنار بياييد و با خود روراست و صادق باشيد اگر بهبودی حاصل نشد بدانيد مشکل از اعتقادات سست مذهبی يا کم اعتمادی به خودتان نسبت به خودتان است که سلامت نيستيد .