توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : الگوي تماشاگر
l3_rang
10-02-2009, 12:15 PM
به نام خدا
ســــلام
دراین تایپیك قصد دارم رفتارهای بهترین تماشاگران كل مسابقات كشور رو شرح بدم تا شاید یه الگویی باشه برای دیگر تماشاگران ورزش ایران در همه رشته ها.
حتما نام تیم فوتسال علم و ادب مشهد رو شنیدید. تنها باشگاه كشور كه به معنای كامل كلمه واژه فرهنگی ورزشی رو برای باشگاه خودش پیاده كرده و به دریافت تندیس اطلایه دار اخلاق ورزشی كشور ازسوی نهادهای مختلف ورزشی شده.تماشاگران این تیم كه می توان گفت انصافا در سطح جهان نمونه اند.هر گز به تیم های رقیب خود اهانت نمی كنند و حتی به تشویق آنها در كنار تشویق تیم خود می پردازند. تشویق های منظم و یكنواخت آنها كه خمیر مایه دینی و اعتقادی نیز دارد؛ تحسین هر بیننده ای را برمی انگیزد.
تیم علم و ادب دارای بیش از 2500 تماشاگر با كارت هواداری تیم و چیزی درحدود 1200 هوادار فعال می باشد. این افراد علاوه براینكه ازلحاظ معنوی درخدمت باشگاه هستند بلكه از نظر مالی نیز در حدتوان خود به باشگاه كمك می كنند.در آغاز مسابقه با سلام و صلوات و دعاهای خاص تشویقهاشون رو شروع می كنندوبا ورود هر تیم به زمین برای آن آرزوی موفقیت می كنند.
این تماشاگران اول طرفدار بازی زیبا هستند و بعد به فكر برد تیمشون. به گونه ای كه با به ثمررسیدن گل ازسوی هر تیم، همان تیم راتشویق و تیم مقابل را دعوت به ارائه بازی بهتر می كنند. هیچگونه حرفهای نامربوط و فحاشی ازسوی این افراد شنیده نمی شود.همواره همراه باشگاه و اعضای تیم هستند حتی در صورت گرفتن نتیجه های ضعیف...دربسیاری موارد پیش آمده طرفداران تیم مقابل با تاثیر از این تماشاگران تیم مقابل را تشویق كردند. با اینكه هوادارن تیم میزبان به تخریب تیم علم و ادب پرداخته ولی باز این تماشاگران فهیم به كار خود ادامه و تشویق دوتیم را رها نكردند... .
ازینگونه موارد زیاد است یك كوتاه هم از فعالیتهای خارج از مسابقات بگویم كه این افراد همگی تحت یك هیت مذهبی قرار دارند و درجلسات مذهبی كه بطور مستمر برگذار میشو د شركت می كنند. صبحهای جمعه دعای ندبه و جلسه اخلاق توسط اساتید برای اینها تشكیل می شود. دراردوهای فرهنگی تفریحی متعدد كه توسط باشگاه و اعضای فعال هوادارن برگذار می شود، شركت می كنندو...
=====
در ادامه به شرح بيشتري درباره افتخارات فرهنگي كسب شده توسط اين باشگاه، رفتارهاي شايسته هوادارن اين تيم، گزارشهايي از عملكرد تماشاگران و... مي پردازيم.
اميدواريم الگويي باشه براي هواداران تمام رشته هاي ورزشي و مخصوصا تماشاگران فوتبال.
--
مطالب درج شده در اين بحث از سايت علم و ادب خراسان (http://pnu-club.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.elmoadab.ir%2F ) و همچنين جرايد رسمي كشور مي باشند
l3_rang
10-02-2009, 01:11 PM
علم و ادب از آغاز تا كنون
آغاز فعاليت
از سال 1373 مجموعهاي از افراد معتقد و فرهنگي در اقدامي تحسين برانگيز به منظور ترويج اخـلاق حـسنه و پر کردن خلأهاي موجود در ورزشكـه ناشـي از فقـر فرهنگيو عدم استفاده صحيح از اين ابزار بود، تيمي را بنا نهـادند که طرفـدارانش بتـواننـد همگـام با فعـاليتهاي جسمـانـي، به تهـذيب و پـرورش روح پـرداخته و باخويشتنداري وكنترل خشم و عصبانيت، از هرگونه رفتار غيرورزشي پرهيز نموده و علاوه بر تشويق تيم خود، تيم حريف و يا ميهمان را نيز مورد احترام و اكرام و تشويق قرار دهند. واكنشيکه تاكـنون در هيچ يك از اماكن ورزشي و از سوي هيچ تماشاگري ديده نشـده است. اولين اسم تيم ولايت انتخاب شد. نامي بامسما براي تيميکه خواهان عمل به دستورات معصومين(ع) و استفاده از نعمتها و تفريحـات حـلال (كه ورزش يـکي از مصـاديق آن اسـت) بود. پـساز مدتي به دليل اينكه اين باشگاه علاوه بر فوتسـال، در رشتههـاي ديگـري نظير شنـا و کوهنوردي نيز فعاليت مينمود و اعضاء آن به سفرهاي تفريحي، علمي و مذهبي ميرفتند، با تصويب هيأت مديره، نام تيـم به سيـروسفـر تغيير يافت.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpgآغاز موفقيت
اولين حضور رسمي تيـم سيروسفر در مسابقات سالني، جام رمضان سال1376 بود. درآن زمان تيـم سيروسفر را بازيکناني تشكيل ميدادند کـه ســابقه بازي در تيمهاي باشگاهي را نداشتند و معمولاً همين عامل سبب محروميت از كسب مقام و نرسيدن تيم به مراحل بالاتر ميشد. دو سال بعد، ترکيب تيم عوض شد و بازيكنان ديگري بـه تيـم پيوستنـد كـه در فوتسـال داراي تجـربه و مهارت كافي بودند. با حضـور آنها سيروسفر به تيمي قدرتمند درمسابقات فوتسال استانتبديل شد. بهطـوريکه در همـان سال(1378) به مقام نايب قهرماني مسابقات جام وحدت رسيد. پس از آن درطي ساليان متمادي، سيروسفر با جذب بازيكنان با انگيزه و سالني باز مشهد توانست افتخارات فـراواني به دسـتآورده و مقامهاي قهـرماني مـتعددي را كسب نمايد. البته قبل از ورزش قهرماني، توجه به ارزشهاي پهلـواني و اخلاقي سـرلوحه كار تيـم و هواداران بودكه در اين مقوله هم جام هاي اخلاق بيشماري را از آن خود نمودند. مديريت خوب باشگاه و حضور افراد با انگيزه، جوان و مستعد در تيم سبب شد سير و سفر در اكثر مسابقات جزء چهار تيم برتر قرار گـيرد. در سال 1382 سير و سفر با كسب عنوان قهرماني در مسابقـات انتخابي به عنـوان نماينده خراسان به مسـابقات زيـر گروه ليگ دسته اول كشـور راه يافت.
مرحله اول اين مسابقات در منطقه شرق كشور و در بهشهر، با حضور شش تيم برگزار گرديد كه در نهايت سير و سفر موفق به شكست همه حريفان و حضور در مرحله نهايي شد.
ميزبان مرحله نهايي مسابقات شهر مقدس قم بود. جائي كه تمامي مدعيان براي حضور در ليگ دسته يك كشور لحظه شماري ميكردند. تيم سيروسفر مشهد نيز با هدايت محمد بابايي و جذب بازيكنان شايسته و با حمايت و همراهي هوادارن پرشور و علاقهمند خود كه به قم عزيمت نموده بودند، از اميدهاي صعود محسوب ميشد. هرچند حضور تيمهاي خوب و با انگيزه مثل هوا فضاي تهران و شهرداري رشت كار نماينده خراسان را سخت مينمود.
سير و سفر پس از تساوي در بازي اول، موفق شد با شكست تيمهاي قدرتمند اين گروه به ويژه پيروزي 3 بر 1 مقابل تيم خوب هوا فضاي تهران، به ديدار فينال راه يابد و گرچه مغلوب تيم ميزبان يعني علوم پزشكي قم گرديد اما به همراه اين تيم جواز حضور در ليگ دسته يك فوتسال كشور را به دست آورد.
بعد از راهيابي سيروسفر به ليگ دسته يك، مديران و مسئولين تيم براي حضور هر چه قويتر در اين مسابقات دست به تحول زدند و با جذب صادق ورمزيار (بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال و فوتسال كشور) و امير عدالتخواه به عنوان كادر فني و بازيكنان مطرح كشور و نيز دو بازيكن تيم ملي قرقيزستان، ديدارهاي ليگ دسته اول را با قدرت آغاز نمودند. سير و سفر در گروه يك اين رقابتها با تيمهاي رستوران نمونه قزوين، محبوبي آمل، فجر گلوگاه، دبيري تبريز، منصوري تنكابن، عليصدر همدان و توليپرس قزوين همگروه بود كه در نهايت با اقتدار تمام به عنوان تيم اول گروه به مرحله پليآف صعود كرده و حريف نيشكر خوزستان شد و تيم فجر گلوگاه نيز به عنوان تيم دوم به مصاف نماينده استان فارس رفت.
هنوز ديدارهاي مرحله پليآف برگزار نشده بود كه حسين شمس به جاي ورمزيار، سكان هدايت تيم را برعهده گرفت.
بازيكنان با انگيزه تيم براي رسيدن به ليگ برتر هرچه در توان داشتند به كار گرفتند و مؤفق شدند در دو بازي رفت و برگشت با كسب دو پيروزي شيرين مقابل نيشكر خوزستان، به مسابقات ليگ برتر كشور راه يابند و بدين ترتيب آرزوي چندين ساله هواداران خوب و با اخلاق و مسئولين تيم سيروسفر با حضور در ليگ برتر فوتسال كشور به واقعيت پيوست.
از نكات قابل ذكر در مورد تيم اين است كه قبل از شروع رقابتهاي ليگ، نام تيم پس از سالها افتخارآفريني از سيروسفر به علم و ادب تغيير يافت.
علم و ادب در ديدار پاياني ليگ دسته اول نيز توانست با قدرت تمام و با نتيجه 12 بر 2 بر فجر قائم گلوگاه غلبه كرده و به مقام قهرماني دست يابد.
به اين ترتيب زحمات مديران تيم كه با تحمل تمام سختيها و بدون هيچگونه حمايت مالي اين مهم را به سرانجام رساندند، به بار نشست.
فصل 86 ـ 85 اولين حضور علم و ادب در ليگ برتر
تيم فوتسال علم و ادب در اولين سال حضورش در ليگ برتر جمعي از مليپوشان فوتسال كشور را براي حضور هر چه قويتر در اين رقابتها به خدمت گرفت. استان خراسان رضوي پس از سالها دوري از ليگ فوتسال كشور صاحب نمايندهاي در رقابتهاي معتبر كشوري گرديده بود و اين كار علم و ادب را سختتر مينمود چراكه ميبايست به عنوان تنها نماينده استان به طور شايسته و قدرتمند در اين مسابقات حضور مييافت.
به هر حال با شروع ليگ برتر، علم و ادب نتايج خوبي را كسب نكرد و شكستهاي پي در پي اين تيم در اوايل فصل، جايگاه اين تيم را در جدول رده بندي تا حد زيادي تنزل داد ولي هرچند از رقابتها سپري شد بازيكنان شرايط آرماني خود را بدست آورده و هماهنگ تر شدند بطوري كه در نيم فصل دوم، تيم علم و ادب با كسب 27 امتياز به عنوان بهترين تيم، انتخاب شد و با ارائه بازيهاي زيبا، خود را به جمع تيمهاي بالاي جدول رساند.
در اين فصل مديران و مسؤولان تيم علم و ادب باز هم از نداشتن اسپانسر و حامي مالي رنج فراواني بردند و به سختي توانستند هزينههاي جاري باشگاه و تيم را بپردازند.
نكته قابل توجه در اولين فصل حضور باشگاه فرهنگي ورزشي علم و ادب درليگ برتر، فرهنگ منحصربه فرد هواداران و طرفداران علم و ادب بود كه با رعايت موازين اخلاقي و حفظ شؤونات اسلامي در مسابقات، نظر همگان را به خود جلب كرده و پايهگذار حركتي نوين در ورزش كشور شدند. هرچند نحوه رفتار،گفتار و كردار تماشاگران علم و ادب ساليان سال بود كه در جامعه ورزشي كشور پيچيده بود اما حضور آنها در سطح اول مسابقات فوتسال كشور، باعث شد تا بسياري از مديران ورزشي و غيرورزشي كشور از اين باشگاه به عنوان الگوي نمونه اخلاق ياد كنند و خواستار گسترش و تعميم اين فرهنگ در جامعه شوند.
علموادب در اولين سال حضورش در ليگ برتر موفق شد با كسب 44 امتياز در مكان پنجم جدول ردهبندي قرارگيرد.
تيم فوتسال علم و ادب خراسان در تعطيلات يك ماهه ليگ كه بين دو نيم فصل برگزار شد به عنوان نماينده كشورمان در تورنمنت كشور كويت شركت كرده و در مسابقات فوتسال كشور كويت نيز توانست به مقام قهرماني دست يابد و افتخاري ديگر را براي خود كسب نمايد.
پس از اتمام مسابقات فوتسال ليگ برتر در فصل 86 ـ 85 حسين شمس كه به سمت سرمربيگري ايران انتخاب شده بود از اين تيم جدا شد و مسؤولان باشگاه علم و ادب مشهد، براي فصل جديد رقابتهاي ليگ با عليرضا افضل سرمربي وقت تيم پست اصفهان به توافق رسيدند و وي را به عنوان سرمربي تيم فوتسال علم و ادب برگزيدند.
عليرضا افضل نيز براي حضور مؤثرتر و كسب نتايج بهتر، استفاده از جوانان با انگيزه و آيندهدار را در دستور كار خود قرار داد و با حفظ چند بازيكن با تجربه، تيم را آماده حضور در ليگ برتر نمود.
يكي از نكات قابل ذكر اين فصل، حمايت شركت فرهنگي ورزشي سايپا از تيم فوتسال علم و ادب بود به طوري كه پس از سالها، اين تيم توانست تحت پوشش حمايتهاي سايپا قرار گيرد و به عنوان يكي از تيمهاي زيرمجموعه سايپا درليگ برتر به ميدان رود.
مسؤولان علم و ادب در فصل 87 ـ 86 يك بار ديگر با 3 بازيكني تيم ملي فوتسال قرقيزستان نيز وارد مذاكره شده و آنها را به جمع بازيكنان اين فصل افزودند. نورجان جتي بايف، دانيار عبدي رحيم اف و آندره پسترياكف سه بازيكن بودند كه به تركيب علم و ادب اضافه شدند كه البته دو نفر از آنها قبلاً نيز سابقه حضور در تيم را در ليگ دسته اول داشتند. البته كادر فني تيم، پس از نيم فصل اول، دو نفر از آنها را بدليل عدم آمادگي كامل و نرسيدن به شرايط ايدهآل تيمي از تركيب تيم خارج نمود. در نيم فصل اول ليگ برتر امسال علموادب به مراتب نتايج بهتري نسبت به سال اول كسب نمود و از همان ابتدا خود را در جمع تيمهاي بالاي جدول حفظ كرد و اگرچه بازيكنان ملي پوش و با تجربه فصل قبل خود را از دست داده بود اما با استفاده از نيرو و انگيزه جواني بازيكنان بومي خود در مقابل همه تيمهاي مدعي به خوبي ايستاد.
l3_rang
10-02-2009, 01:12 PM
مباني تربيتي باشگاه علم و ادب
- شرايط و حوادثي که به سبب اقوال و افعال ديگران و نيز ساير رخدادهاي خارجي ايجاد ميگردد، زمينه ساز ظهور عيوب و سيئات انسانها و ابزاري براي اصلاح و تربيت است.
- محيط و عوامل بيروني عامل بروز عيوب و اميال نفساني است نه منشأ ايجاد آنها
- مبدأ و منشأ تلاطمات روحي و تغيير حال (ميل به گناه، پرخاش و غضب و بيميلي به طاعات و واجبات) عيوب ماست نه اقوال و افعال ديگران.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg - خداوند ميل به معاصي و محرمات و بي ميلي به طاعات و واجبات را در وجود ما قرار داده، و ما انسانها را به ربوبيت خود كه به سبب ولايت محمد و آل محمد(ص) حاصل ميگردد، فرا خوانده است و پس از معرفت به اين ولايت، ما را به ترك اميال و عيوب نفساني خود مكلف نموده تا از ثمرات ربوبيت او برخوردار شويم.
- ولايتاهلبيت (ع) با دعوت انسانها به گذشت از دلخواهها و صبوري و پرهيز از استعمال عيوب و معاصي، ناآراميها و تلاطمات آنها را با يقين به وعدههاي الهي آرام نموده و با فراهم نمودن بستر ثبات احكام رسالت، موجب تضمين سلامت اعتقادي و اخلاقي و امنيت و آرامش در جامعه ميگردد.
- ورزش از جمله بازي فوتبال (فوتسال) ابزار گذشت و تحمل و تمرين سلطه بر نفس و غلبه بر خشم است.
- علاقه به حفظ و ايجاد دلخواهها (از جمله برد تيم محبوب و يا کسب عنوان قهرماني و ...) عامل حفظ و ايجاد دلخواهها نميشود؛ بلکه حفظ و يا ايجاد هر دلخواهي تابع مشيت خداوند است.
- مقابله و مبارزه با رخدادهاي زشت بيروني، هنگامي ثمربخش است که قرين به دفع عيب و ريشهکن شدن عوامل دروني و تمايلات نفساني شود؛ والا تمايلات دروني، آنچه را كه در خارج زدودهايم، دوباره ايجاد خواهد نمود.
l3_rang
10-02-2009, 01:13 PM
باشگاه علم و ادب و ارائه الگوي عملي
كمتر كسي را ميتوان يافت كه نام و آوازه باشگاه علم و ادب مشهد را به عنوان با اخلاقترين و يكي از قدرتمندترين تيمهاي فوتسال كشور نشنيده باشد و هواداران با اخلاق آن را نشناسد. هواداراني كه بارها به خاطر رعايت مسائل اخلاقي و عملكرد شايسته خود و عرضه مفاهيم اخلاقي، از سوي مسئولين كشوري و لشكري و حتي فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) مورد تقدير قرار گرفتهاند. از همه مهمتر وجود شخصيتهاي فرهنگي و محبوب سبب شده از ويژگيهاي منحصر بهفرد اين باشگاه، نه تنها در شهر مقدس مشهد و استان پهناور خراسان بلكه در ميان جامعه ورزشي و مديريتي كشور به عنوان الگو و نمونه ياد شود.
روش خاص مديريتي باشگاه و نگاه ويژه آنها به اشاعه فرهنگ اسلامي سبب گرديده تا مسئولين و مقامات بلندپايه استان و كشور ضمن تحسين اين رفتار سعيكنند با الگوبرداري صحيح، اين فرهنگ نوين را به ساير رشتهها و تمامي محيطهاي ورزشي تعميم دهند. فرهنگي كه به بازيكن، مربي و تماشاگر ميآموزد كه در دل شرايطي چون شكست تيم، شنيدن فحش و ناسزا، اشتباهات داوري و... تحمل پيشه نموده و با نسبت دادن منشأ خشم و ناراحتي به عيوب خود، از هرگونه اعتراض و پرخاش خودداري نمايند. گر چه به ضوابطي كه در دل آرامش و سكون به احقاق حق ميانجامد، پايبند هستند.
باشگاه فرهنگي ورزشي علم و ادب با نظارت كامل افراد دلسوز، فرهنگي و ورزشدوست فعاليت خود را آغاز نمود و از همان بدو شروع بخاطر برخورداري از سبك و سياقي خاص در ارائه آموزههاي ديني و مذهبي در عرصه ورزش تعجب همگان را برانگيخت.
حضور مستمر و منظم هواداران با اوصاف مثال زدنيشان، در فضايي كاملاً سالم و معنوي كه همواره با ذكر صلوات و خواندن دعاهاي جمعي و اشعار پر محتوي همراه است، اين سؤال را در ذهن متبادر ميسازد كه آيا واقعاً ميشود طرفدار تيمي بود و در مقابل نا داوري، بيحرمتي هواداران رقيب و مسايل حاشيهاي حتي با وجود شكست تيم، مشتاقانه و مؤدبانه و بدون كوچكترين واكنش منفي، به تشويق تيم و تماشاگران حريف و داوران مسابقه پرداخت و فقط با منطق و استدلال و ادب، احقاق حق نمود؟
مطمئناً اين نوع برخورد و عملكرد براي هيچ كس قابل تصور نيست و انسان تا با چشم خود نبيند نميتواند باور نموده و يقين كند. چراكه امروزه عكس آن را در ميادين ورزشي مشاهده ميكنيم!
به هرحال علم و ادبيها با نگرش ابزاري به ورزش، به آن ارزش بخشيده و از ناممكن، ممكن ساختند.
l3_rang
10-02-2009, 01:14 PM
علم و ادب از نگاه مسئولین و صاحب نظران
مهندس علیآبادی (معاون رییسجمهوری و رییس سازمان تربیت بدنی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تلفیق هرچه بیشتر ورزش با دین و ارزشهای دینی، قدرت ورزشكاران را در عرصه میادین جهانی دوچندان میكند. سازمان تربیتبدنی با تقدیر از اقدامات باشگاه علم و ادب در حد مقدورات خود، از هیچ كمكی به باشگاه فرهنگی ورزشی علم و ادب مشهد دریغ نمیكند. کلیه رسانهها و به ویژه صدا و سیما بایستی با ورود جدی به این وادی، زمینه گسترش فرهنگ غنی اسلامی که توسط این باشگاه پیاده و عملیاتی شده است را فراهم نمایند.
محمد جواد محمدی زاده (استاندار خراسان رضوی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه فرهنگی ورزشی و تیم فوتسال علم و ادب توانسته فرهنگ جدیدی را در حوزه ورزش خلق كند. تماشاگران فهیم، فضای فرهنگی خوب و از همه مهمتر اخلاق از ویژگیهای بارز این باشگاه است. در فرهنگ ما ورزش همواره با فتوت و مردانگی توأم بوده و آنچه كه اكنون در برخی از میادین مشاهده میكنیم بیماری بیرونی است كه در ورزش عارض شده اما علم و ادب توانسته طرفدارانی وفادار و تحصیلكرده و با اخلاق را تربیت كند كه از همه مسئولین این باشگاه تشكر و قدردانی میكنم.
حجت الاسلام موسوی مقدم (مدیر كل صدا و سیمای خراسان رضوی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg یك كار بسیار ارزشمند فرهنگی در عرصه ورزشی كشور توسط باشگاه فرهنگی ورزشی علم و ادب صورت گرفته كه در صورت استمرار و دوام آن میتواند الگو و اسوه خوبی برای همه كسانی باشد كه به دنبال ایجاد باشگاههای ورزشی در كشور هستند. این باشگاه به دنبال ارائه مدل و الگوهای برگرفته از مبانی ارزشی، اخلاقی و انسانی و تحقق آنها در جامعه است كه لازم است به همه متولیان باشگاه خسته نباشید بگویم.
فرامرز ظلی (دروازهبان سابق تیم ملی فوتبال ایران)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg فقط یك قلب عاشق این جمع عاشق را به وجود آورده، من سرتعظیم فرودآوردم. وقتی كه شور، هیجان، عشق و محبت را در هواداران این تیم دیدم و دیدم كه فقط مودت، همراهی و دستهای به هم پیوسته منشاء این ویژگیهای بارز شده است. چرا كه زندگی دستها و قلبهای به هم پیوسته را میخواهد. با عرض ادب و احترام آرزوی توسعه این فرهنگ را در سطح كشور دارم.
دكتر عبدالرضا ساور (معاون سازمان تربیتبدنی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به نظـر مـن تیم فوتسال علم و ادب یک تیم بسیار فرهنگی و اخلاقی در بین تیـمهـای فـوتسال کـشـور اسـت کـه تماشاگران با اخلاقش رفتار بسیار مناسبی دارند. در حقیقت رفتاری که مشوقین و هواداران باشگاه از خود بروز دادهاند در نوع خود پسندیده و نیکوست و وظیفه مسوولین ورزشی کشور است که آن را به سایر رشتهها تعمیم دهند
سردار طلائی (عضو شورای شهر تهران و فرمانده سابق نیروی انتظامی تهران بزرگ)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg مسوولین تیم فوتسال علم و ادب توانستهاند ارزش را در ورزش عملیاتی و نهادینه کنند. همه رفتارها، گفتارها و شعارها مبتنی بر فرهنگ اخلاقی، دینی، ارزشی و ملی است که انشاءا... مسوولین با الگو گرفتن از رفتار هوادارن این فرهنگ را گسترش دهند چرا که دیگر بهانهای برای عدم امکان فرهنگسازی در عرصه ورزش قابل قبول نیست.
l3_rang
10-02-2009, 01:15 PM
علی دائی (کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال و سرمربی تیم فوتبال سایپا)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg من تاکنون چنین هوادارانی در هیچ جای دنیا ندیدهام. در حال حاضر تنها باشگاهی که در کشور ما، به اشاعه فرهنگ میپردازد باشگاه فرهنگی ورزشی علموادب مشهد بوده که در سایه تلاش افراد دلسوز و فرهنگی فعالیت مینماید. به نظر من این اولین قدمی است که توسط این تیم برداشته شده است و انشاءا... تمام تیمها بتوانند از این تیم و هواداران آن یادگرفته و سرمشق بگیرند.
بصیریپور (نائب رئیس شورای شهر مشهد)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به نظر من فرهنگ حاکم بر این باشگاه با فرهنگ عمومی ورزش ما در شرایط فعلی تناسبی ندارد و چیز دیگری است. طرفداران فوق العاده با احساس، خوب و مودب تیم فقط به عشق ورزش به سالن نمیآیند، آنها بنا به فرمایش حضرت علی(ع) که فرمود: «قو علی خدمتک جوارحی» فهمیدهاند که اصل ورزش چیست و به آن پیبردهاند. من از صمیم قلب دوستدار این هواداران و فرهنگ ارزشی آنها میباشم.
مهندس کیومرث هاشمی (معاون سازمان تربیت بدنی )
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg من در وصف این باشگاه خیلی شنیده بودم لذا از نزدیک فعالیتهای آنان را مشاهده نمودم. حرکتهای بسیار خوبی صورت گرفته و چیزی که کاملاً مشهود است، رعایت مسائل فرهنگی و اخلاقی است. وجود ارتباط منطقی بین تماشاگران، بازیکنان و مسؤولین، باعث افزایش زیبائی رشته فوتسال گردیده است.
سرودن شعرهای منظم، اخلاقی و ارزشی تماشاگران و تشویق آنها به گونهای است که دیگر نیازی به نیروهای انتظامی نیست و خود این مجموعه کنترل مناسب را دارند و این کار ارزشمند است و ما برای تعمیم این الگو تلاش خواهیم کرد.
محمد مایلی کهن (سرمربی سابق تیم ملی فوتبال و فوتسال ایران)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg امروز من در کنار تماشای یک فوتسال زیبا، صحنههای بسیار زیباتری را دیدم و لذت بردم. واقعاً جای تشکر و قدردانی دارد از دست اندرکاران باشگاه علم و ادب که توانسته اند فضایی را بوجود آورند که در آن تماشاگران، تیم رقیب را نیز تشویق می کنند. اگر ما مدعی فرهنگ سازی در میادین ورزشی هستیم می بایست به یک چنین باشگاههایی کمک کنیم تا بتوانند روی پای خودشان بایستند و این فرهنگ را ادامه دهند تا در تمام کشور عملی شود و این کار به عهده مسؤولین ورزش کشور است.
دکتر خوش چهره (نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه فرهنگی ورزشی علم و ادب تلاش می کند تا با به خدمت گرفتن ورزش با معیارهای جدیدی که مبتنی بر ارزشهای فرهنگی، ملی و دینی ماست الگوی مناسبی را به جامعه ورزشی کشور ارائه نماید. به نظر من دست اندرکاران مباحث برنامه ریزی و سیاست بخصوص در امر ورزش باید نظارتی بر این الگو داشته باشند که چگونه می توان هم ورزشکار بود و هم ورزش دوست، هم ادب را رعایت کرد و هم نشاط را در خدمت ارزشها قرارداد. این یک پدیده خوب و برجستهای است که می توان به تعبیری تماشاگر را از آن بینش جاهلانه و تعصب منفی درآورد.
حجهالاسلام والمسلمین عسگری ( نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی )
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه علم و ادب از نظر هواداران و از نظر سمبل ورزشی در بین تمامی تیمها، یك نمونه و یك الگوی جدید، اخلاقی، هدفگرا و ارزشمند است كه در حقیقت ورزش را ابزاری در خدمت سازندگی معنوی و فرهنگی میداند. مجموع باشگاهها بویژه مسؤولین ورزش كشور باید این مجموعه را به عنوان، الگو مدّ نظر قرار دهند. اگر ما بخواهیم در عرصههای جهانی، فرهنگ دینی و اسلامی خود را از حیث دینمداری، اخلاقمداری، نوعدوستی و ارزشگرایی بعنوان الگو مورد نظر قرار دهیم باید این باشگاه را معرفی كنیم چرا كه اینجا كلاس سازندگی است.
سردار امیریمقدم ( جانشین فرماندهی نیروی انتظامی خراسان رضوی )
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg من به خاطر جو بسیار خوبی كه در زمان بازی تیم فوتسال علم و ادب حاكم است همیشه به سالن میآیم و از دیدن تماشاگرانی كه واقعاً ادب را رعایت نموده و فقط به تشویق تیم خود و حریف میپردازند لذت میبرم. علم و ادب یكی از معدود تیمهایی است كه هیچ مشكلی را برای مجموعه نیروی انتظامی بوجود نیاورده و با معیارهای اخلاقی خوبی كه دارند در كمال ادب و متانت به تشویق تیمشان میپردازند. من امیدارم دیگر تیمها و باشگاههای ورزشی نیز با تأسی از این تیم بتوانند نظم را حاكم نموده و پلیس خودشان باشند.
l3_rang
10-02-2009, 01:15 PM
مهندس سیادت ( مدیرعامل شركت ایران خودرو خراسان )
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هواداران باشگاه علم و ادب فوق العاده با احساس، خوب و مؤدب هستند. آنها با ورزش عمومی ما مطابقت نداشته و خیلی تفاوت دارند. من فكر میكنم طرفدارانی كه برای تیم خود هزینه مینمایند با شور و حال نیز تیمشان را تشویق میكنند. ضمن اینكه یك مدیری كه معنویت بالایی هم دارد به نوعی این تماشاگران را تغذیه روحی مینماید. در هر حال امیدوارم مسؤولان، قدر این تیم و باشگاه را بدانند. زیرا این تماشاگران فقط به عشق ورزش نیامدهاند و به اصل ورزش پی بردهاند. آنها به این كلام امیرالمؤمنین(ع) كه فرمود: قَوِّ علی خِدْمَتكَ جَوارِحی، عامل هستند.
افشین داوری (مدیركل تربیت بدنی استان خراسان رضوی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg باشگاه علم و ادب به تمامی ابعاد وجودی، در قالب ورزش، اهمیت میدهد و ابعاد جسمانی را در كنار ابعاد روحانی تقویت میكند. این نشان از فهم و ادراك بالای مدیریت باشگاه دارد. تماشاگران و طرفداران تیم فوتسال این باشگاه، با رعایت اخلاق و مبانی ارزشی و فرهنگی، به عنوان یك الگوی كامل در سطح كشور، به شمار میروند، لذا از درگاه ایزد منان، آرزوی توفیق، سربلندی و پیروزی، برای همه دستاندركاران باشگاه را دارم و امیدوار هستم در آیندهای نزدیك، شاهد اشاعه این فرهنگ بسیار زیبا، در تمامی جامعه ورزش باشیم.
حجهالاسلام مهرورز (نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg هواداران باشگاه علم و ادب، دنیایی از ادب هستند كه با شور و حرارت خاصی، تیم خود را تشویق میكنند. فرهنگ سازی در ورزش صبر و حوصله میخواهد كه مدیریت باشگاه به خوبی توانسته این كار را انجام دهد. واقعاً جای تشكر و قدردانی دارد چرا كه اینك، حاصل زحمات چندین ساله مدیران و مسؤولان باشگاه علم و ادب، به خوبی نمایان است. به نظر من، مسؤولین میبایست از نزدیك فعالیتهای این باشگاه و عملكرد تماشاگران را ببینند و از این مجموعه حمایت نمایند.
امیدوارم این دوستان كه ارادت خاصی نیز به امام رضا(ع) دارند، همواره موفّق و سربلند باشند.
حسین رضازاده (قهرمان وزنهبرداری المپیك و جهان)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg به نظر من، در بین طرفداران باشگاه علم و ادب، فرهنگ سازی خوبی صورت گرفته و امیدوارم در همه تیمهای لیگ برتر و میادین ورزشی، شاهد چنین صحنههایی باشیم كه هواداران هر تیم، تیم خودشان و حتی تیم حریف را تشویق نمایند. من تا كنون در جمع تماشاگران حضور نداشتم و این اولین حضور من بود. فعالیتهای انجام شده در این باشگاه، در راستای سیاستهای سازمان تربیت بدنی و شخص ریاست محترم، جناب مهندس علیآبادی و با رویكرد فرهنگی دولت نهم میباشد.
عفت شریعتی (نماینده مردم مشهد و كلات در مجلس)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg تزكیه و تعلیم هدف انبیاء الهی است و مردم بزرگوار ایران به ویژه جوانان بیشترین شایستگی را برای تعلیم و تعلم در مسیر تقوا و علم و ادب دارند. در این راستا تلاش و كوشش مجدانه باشگاه فرهنگی ورزشی علم و ادب در خراسان مایه امیدواری همه دوستداران ورزش میباشد.
از خداوند بزرگ برای همه عزیزانی كه در تحقق علم و ادب در كسوت شریف ورزش نهایت سعی و ایثار را دارند، قدردانی مینمایم و امیدوارم برنامههای فرهنگی، تربیتی باشگاه، همانند گذشته تداوم یابد.
دكتر قالیباف (شهردار تهران بزرگ)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حركتی كه در مجموعه فرهنگی ورزشی علم و ادب كه اسم با مسمایی هم دارد شكل گرفته در واقع بسترسازی سالم را برای هنجارسازی در جامعه محقق میكند.
بنده به سهم خودم بر خودم وظیفه میدانم در توسعه این فرهنگ در كشور تلاش كنم. انشاء ا... این كار خوبی كه آغاز شده و فرهنگسازی كه صورت گرفته به گونهای پیش برود كه نه تنها در ورزش و فوتسال كه در همه ابعاد مختلف و در همه رشتهها و اماكن ورزشی توسعه یابد.
از همه مسؤولین علم و ادب تقدیر و تشكر نموده و توفیق و سربلندی آنها را آرزو دارم.
امیر رضا خادم (رییس فراكسیون ورزش مجلس شورای اسلامی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg با توجه به فعالیتهای ارزشمندی كه باشگاه علم و ادب مشهد در جهت نهادینه كردن ارزشهای فرهنگی در سطح ورزش كشور مبتكر آن بوده و به اجرا درآورده و در یك فضای فرهنگی به فعالیتهای ورزشی و قهرمانی میپردازد، قصد داریم با معرفی این باشگاه به عنوان یك الگوی فرهنگی ورزشی به جامعه ورزش و تمامی نهادها و ارگانهای ورزشی، علاوه بر حمایت از این باشگاه، در جهت گسترش این فرهنگ گام برداریم و زمینههای گسترش این فرهنگ ارزشمند را در سطح كشور فراهم كنیم.
محمدآخوندی (مدیر كل روابط عمومی و امور بینالملل سازمان تربیت بدنی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg آنچه در باشگاه علم و ادب و مدیران آن دیدم، تلفیقی از معنویت و ورزش است. در علم و ادب، ورزش نه هدف، بلكه ابزاری است برای رسیدن به هدف و یقیناً عنایات امام رئوف علی ابن موسی الرضا(ع) نیز شامل حال این باشگاه است، كه با نیتی پاك و الهی در راه اشاعه معرفت گام برمیدارند. امیدوارم بتوانم در دستیابی این دوستان به اهداف خویش قطرهای از دریا باشم.
l3_rang
10-02-2009, 01:16 PM
سردار غیاثی (فرمانده نیروی مقاومت بسیج خراسان رضوی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg علم و ادب كار بسیار زیبایی را شروع نموده و بنده به نوبه خود از همه كسانی كه این فرهنگ را در ورزش كشور حاكم نمودهاند، تشكر میكنم. اینكه این باشگاه چقدر توانسته مؤفق باشد، بخشی از آن به رسانهها برمیگردد، كه چقدر توانستهاند به این موضوع بپردازند. به نظر من علم و ادب كار خودش را انجام داده و حالا نویت رسانهها مخصوصاً تلویزیون است كه این فرهنگ را برای همه مردم به نمایش درآورد. این فرهنگ سازی نیاز به بودجه ندارد، بلكه نیاز به افرادی دارد كه بتوانند برنامهریزی كنند.
عباس ترابیان (ریاست كمیته فوتسال فدراسیون فوتبال كشور)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg من احساس میكنم كه علم و ادب، ظرفیت بسیار بالایی از جمیع جهات دارد، چه به جهت كار فنی و چه به جهت مدیریتی كه دارای یك مدیریت مسنجم و خوب است و از هواداران بسیار با شعور و با ارادهای برخوردار است و من امیدوارم در قالب مسائل فرهنگی ورزشی با همكاری همه تیمها چه در سالنهای سرپوشیده و چه در زمینهای ورزشی با تأسی و الگوگیری از این مجموعه خوب، انشاءالله بتوانیم این فرهنگ را توسعه دهیم.
مهدی فراهانی (مدیركل حراست سازمان تربیت بدنی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg برگزاری یك مسابقه فوتسال در مشهد، بهانهای بود برای حضور در جوار مرقد مطهر امام رضا(ع) و دیدار با هواداران با اخلاق باشگاه فرهنگی ورزشی علم وادب خراسان و مدیران و مسؤولان زحمتكش و متعهد این باشگاه. امیدوارم حركت آغاز شده به سرانجام مطلوب برسد و در سایر میادین ورزشی نیز شاهد اینگونه كارهای فرهنگی و ارزشی باشیم. برای همه عزیزان و دوستان آرزوی سلامتی و توفیق و برای تیم فوتسال علم و ادب آرزوی پیروزی دارم.
فرید نقدی (نماینده نهاد ریاست جمهوری در سازمان تربیت بدنی)
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg از نزدیک فعالیتهای باشگاه فرهنگی ورزشی علم وادب را مشاهده کرده و با مدیران و اعضای این باشگاه آشنا شدم. آنها واقعاً مظهری از علم و ادب و دارای آدابی بسیار نزدیک به اخلاق و آداب اسلامی میباشند. امید است در راه تحقق اهداف عالیه ورزش کشور و نظام مقدس حمهوری اسلامی، موفق و مؤید باشید.
l3_rang
10-02-2009, 01:17 PM
مباحث معرفتي و تأثير آن بر هواداران علم و ادب
موسسه فرهنگي ورزشي علم و ادب خراسان به عنوان تنها باشگاه فعال کشور در امور فرهنگي، اخلاقي و مذهبي، يک هيأت مذهبي بوده كه مدت 15 سال است هر هفته بصورت مستمر و مداوم با هدف اسـتفاده از مـقوله ورزش براي تکميل اوقـات فـراغـت و ترغيب جوانـان بـه دينداري، فعـاليت خود را درعرصه ورزش کشور، از طريق تيـم فوتسال آغـاز نمـود.
اين باشگاه و هواداران آن با ويژگيهاي منحصـر به فـرد خود و با تکيه بـر گفتـارها، رفتـارهـا و شعائري که مبتني بـر يک فـرهنگ اصيل ايرانياست، تـوانستهاند ارزش را در ورزش، عملياتي و نهادينه نمايند. در اين گزارش سعي شدهاست نگاهي گذرا و جامع به اين موسسه داشته و تصويري از علم و ادب مشهد به مسئولين محترم ارائه دهيم تا انشاء الله با حمايت و توسعه فعاليتهاي اين نهاد، تحولي شگرف در فرآيند سالم سازي جوانان ايجاد نمائيم.
علم و ادب در يك نگاه
فعاليتهاي ورزشي اين باشگاه به صورت کاملاً حرفهاي انجام شده و هواداران اين باشگاه، علاوه بر ابعاد ورزشي، از نظر عملکرد اخلاقي نيز زبانزد و الگوي واقعي ورزشکاران ميباشند.
ورزشکاران به تدريج ميآموزند که ورزش ابزاري براي نيل به اهداف متعالياست و گرچه بُرد شيرين است ولي کسب آن به هر قيمتي ارزش ندارد.
اين موسسه توانست تمرين «گذشت از دلخواهها و صبوري در مقابل ناملايمات» را با ابزاري به نام فوتبال در بين جوانان توسعه داده و علاوه بر ايجاد محيط تفريحي سالم و بانشاط، يک الگوي عملي و عيني از فرهنگ ديني و مذهبي را ارائه نموده و مباني تربيتي خود را به شرح ذيل بيان نمايد:
مباني تربيتي باشگاه علم و ادب
مبدأ و منشأ تغيير حال(ميل به محرمات، بيميلي به واجبات و پرخاش و غضب) عيوب ماست نه اقوال و افعال ديگران.
حوادث که به سبب اقوال و افعال ديگران و نيز ساير رخدادهاي خارجي ايجاد ميگردد، ابزار اصلاح و تربيت است.
شرايط و حوادث، بستر ظهور عيوب و سيئات انسانهاست.
ورزش ازجمله بازي فوتبال (فوتسال) ابزار گذشت و تحمل و تمرين سلطه بر نفس و غلبه بر خشم است.
علاقه به حفظ و ايجاد دلخواهها(از جمله برد تيم محبوب و يا کسب عنوان قهرمانيو...) عامل حفظ و ايجاد دلخواهها نميشود بلکه حفظ و يا ايجاد هر دلخواهي تابع مشيت خداوند است.
مقابله و مبارزه با رخدادهاي زشت بيروني، هنگامي ثمربخش است که قرين به دفع عيب و ريشهکن شدن عوامل دروني و تمايلات نفساني شود والا تمايلات دروني، آنچه را كه در خارج زدودهايم، دوباره ايجاد خواهد نمود.
باشگاه علم و ادب، فرهنگ سازي را در بين هواداران خود عملياتي نموده است بگونهاي كه حتي تيمهاي رقيب را نيز تحت تاثير قرار داده و نتايج و شواهد آن به تدريج قابل ارزيابي است.
در تمامي بازيهاي خانگي اين تيم، سالن شهيد بهشتي مشهد، پذيراي بيش از 2000 نفر از هواداران اين باشگاه بوده و رفتار اين تماشاگران، کليه حاضرين را تحت تأثير قرارداده و به تحسين وا ميدارد. جالبتر اينکه در تمامي بازيهاي خارج از خانه، متناسب با اهميت بازي، بين 200 تا 400 نفر از هواداران، تيم را همراهي مينمايند بطوريكه اين تيم در هيچ جاي کشور احساس تنهايي ننموده و به نشر فرهنگ ديني و ترويج آداب اسلامي ميپردازد كه اميدواريم اين بينش در تمامي زمينههاي ورزشي تعميم يابد.
لذا براي آشنايي خوانندگان محترم با مباني تربيتي اين باشگاه كه همان مباني تربيتي معصومين(ع)ميباشد در هر شماره به تبيين يكي از اين مباني خواهيم پرداخت تا با ارائه زيرساختهاي فرهنگي مربوط به باشگاه در تغيير رفتار ورزشي تماشاچيان، ورزشدوستان و ورزشكاران نقشي مفيد داشته باشيم.
l3_rang
10-02-2009, 01:17 PM
متن نامه دكتر احد فرامرز قراملکي
مدير گروه اخلاق حرفهاي دانشگاه تهران
به رئيس هيئت مديره و معلم اخلاق هواداران باشگاه علم و ادب
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg حضور پربرکت و منور حضرت مستطاب جناب حاج آقاي قاسمي
فرصتهايي دست داد تا به حضور و يا به واسطه آثار مکتوب با انديشههاي آن جناب آشنا شدم. اگر چه فلسفه خواندهام و در منطق بسيار نوشتهام، اما به حق امروزه مسائل تربيتي و دغدغههاي اخلاقي رخنه بزرگ جامعه ماست. استفاده مستقيم از کوثر جوشان معرفت اهل بيت(ع) و بهرهمندي از خوان گسترده خاندان پيامبر گرامي اسلام (ص) ذهن را روشن، زبان را گويا و عمل را صالح مي گرداند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
دكتر قراملکي http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
حاج آقاي قاسمي اصليترين رکن در مباحث اخلاقي شما ، مبتني نمودن رفتار و عمل بر محور اعتقاد و بينش است. بينشي که به سهولت و با دلائل متقن متکي بر مدار وحي ، ثابت مينمايد که انسان پيوسته در دل شرايط به انواع تلاطمات، دچار شده و علاوه بر اميال نيکو، اميال ناپسندش نيز هويدا مي گردد. اما موضوع او در قبال اميال زشت (ميل به معاصي، بي ميلي به طاعات و ميل به ستيزه جويي) آن است که اين اميال، ريشه در رذائل و عيوب نفساني دارد و راه دستيابي به آرامش، آن است که به وعدههاي الهي ، يقيين نموده و آرام گرفته و با عمل به دستورات ديني، منشاء بسط نيکيها در عالم گردد. اميدوارم در بهرهمندي مردم از برکات قدسي ائمه اطهار(ع) کاميابتر باشيد.
دكتر احد فرامرز قراملکي
مدير گروه اخلاق حرفهاي و معاون پژوهشي
دانشگاه الهيات و معارف اسلامي دانشگاه تهران
l3_rang
10-02-2009, 01:18 PM
سرودهها و شعارهاي هواداران
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg
اسم تو طعنه به هر اسم و مسما ميزنه
همه دلها براي علم و ادب پر ميزنه
توي سالن دل من براي بردن ميتپه
اگه اين بار ببازيم، بازم ميگم عيب منه
اسم تو علم و ادب نقطه پرگار منه
اگه عالم همه جون بدن برات بازم كمه
لحظه تغييرحال بايد بگم عيب منه
برا من بهشت، بدون دفع عيب جهنمه
همه پنجرهها وا ميشه هر صبح و مسا
رو به سوي حرمت تو شهر مشهدالرضا
از تموم آدما دل ميبره اين تيم ما
چون زينت شده با گنبد زيباي رضا
دوست دارم اسم تورو هميشه فرياد بزنم
دوست دارم با اسم تو سالن از جا بكنم
براي رشد محبت ديگه پرخاش نكنم
هي بگم علم و ادب تيممو تشويق بكنم
علم و ادب، علم و ادب، علم و ادب، علم و ادب
امام رضا، امام رضا، امام رضا، امام رضا
صوتی (http://www.elmoadab.ir/1.mp3)
همه هستی مو مديون نگاتم ميدونی(2)
از همون روز ازل مست و گداتم ميدونی(2)
همه بردارو مديون دعاتم ميدونی(2)
از همون اول راه عهد با تو بستم ميدونی(2)
اسم قشنگت علم و ادب قلبمو آتيش ميزنه (2)
ياد گل تو در دل من قلبمو از جا ميکنه(2)
لای لای لای لای لای
دوست دارم لحظه بردن يادحرف تو باشم(2)
نکنه حسرت عيبم بمونه توی دلم(2)
پيروز ميدان گر نشوم از روی حضرت خجلم(2)
عيبا همه موند توی دلم وای دلم وای دلم(2)
اسم قشنگت علم و ادب قلبمو آتيش ميزنه(2)
ياد گل تو در دل من قلبمو از جا ميکنه(2)
لای لای لای لای لای
صوتی (http://www.elmoadab.ir/12.mp3)
لاي لاي ……………………
تيم ما دلبره همه رو ميبره ليگ برتر ميره
با اون نسيمش كه داره بوي گل ياس
با هزار بهونه مثل يك ديونه ميخونم مستونه
پيروزي علم و ادب آرزوي ماست
كاش دلامون دوباره باز بشه هوايي كاش برسيم به بازي نيمه نهايي
لاي لاي ……………………
تيم ما با وفا دلبرِ با صفا يل تو سالنا
دلبره و عشق گل و سمن ميياره
پيش مربياش پيش بازيكناش پيش صبر و صفاش
عالم و آدم به خدا كه كم مياره
باز دل من كرده هواي ليگ برتر باز ميزنم ديونه وار به سيم آخر
لاي لاي ……………………
بشنويد عرشيان خاكيان فرشيان كل خلق جهان
علم و ادب تيم منه خدا ميدونه
ميدونم باختنش يا كه گل خوردنش
آثار عيب خودمه خدا ميدونه
كاش دلامون دوباره باز بشه هوايي كاش برسيم به بازي نيمه نهايي
لاي لاي ……………………
آخه اين شيطونه ديونم ميكنه نميذاره بگذرم ازحب يه دلخواه
با هزار بهونه كه خودش ميدونه
دل منو كرده خدا وقف اين دنيا
باز دل من كرده هواي ليگ برتر باز ميزنم ديونه وار به سيم آخر
لاي لاي ……………………
صوتی (http://www.elmoadab.ir/3.mp3)
نيگا كنيد داره ميياد يه تيم خوب توي زمين
اسمش چيه علم و ادب دارن همه از او خبر
گوش بكنيد ميخوام بگم قصه تيم خوبمو
اگه يه بار گل بخوريم ربطش ميديم به عيبمون
من عاشق علم و ادب علم و ادب تيم منه
خوب ميدونم كه باختنش اثر عيب خودمه
چرا دل عزيزمو خون ميكنيد طرفدارا
براي رفع شكتون چرا نميكنيد دعا
گوش بكنيد داره مياد يه صدايي از تو حرم
حواستونو جمع كنيد تا كه بشيد صاحب كرم
صدا ميگه آي بچهها گذشت كنيد از دلخواها
ديگه شما با مستي تون پا نذاريد رو هستي تون
بردن و باختن با خداست شك نكنيد به حرفتون
l3_rang
10-02-2009, 01:19 PM
تو سالنو نيگا بكن، آب ميشه قلبت تو سينه
تيم منو صدا بكن، قلبت آروم ميگيره
توي زمين خيره شدي، با چشماي سياهت
تيممو فرياد ميزني، با حرارت نگاهت
واي از دست اين پسره، بدجوري داره دل منو ميبره
واي از جادوي ديريباش، اون كه منو كشت با گلاش
دورو برو نيگا بكن، ببين جاي كي خاليه
گوشواره گوشت بكن، سال ديگه كي باقيه
حادثه سازارو نبين، حب به دلخواه تو ببين
منشاء تغيير حال و، تو عيب و دلخواههات ببين
واي از دست اين ادعا، هنوز نكرده منو رها
در دل هر شرايطي، وا ميكنيم پروندهها
صوتی (http://www.elmoadab.ir/6.mp3)
آسمون هر چی كه داره ماه و خورشيد و ستاره (2)
سر رات اگه بباره (1) باز دوباره کم مياره (2)
اين سالن هر چی که داره بهترين تيم بياره (2)
اگه باز تو رو ببينه (1) به خدا که کم مياره (2)
امشب عشقم کشيده سری به سالن بزنم (2)
عشق ليگ برتر در دل ديونه زنم (2)
(( نديدی نميدونی (2) ديدم ديونه شدم )) (3)
همه ارض و سما همه اهل کائنات (2)
شده ذکر لبشون يا علی موسی الرضا (2)
تيم من علم و ادب مست تو هستم (2)
همه عالم ميدونن بپات نشستم (2)
امشب عشقم کشيده سری به سالن بزنم (2)
عشق ليگ برتر در دل ديونه زنم (2)
(( نديدی نميدونی (2) ديدم ديونه شدم )) (3)
صبر بچهها رو عشقه اين همه صفا رو عشقه (2)
چه نيازيه به بردن (1) دفع عيب ما رو عشقه
امشب عشقم کشيده سری به سالن بزنم (2)
عشق ليگ برتر در دل ديونه زنم (2)
(( نديدی نميدونی (2) ديدم ديونه شدم )) (3)
صوتی (http://www.elmoadab.ir/4.mp3)
من که کبوتر دلم انس گرفته با رضا
ميشنوم ز قدسيان زمزمه رضا رضا
رضا رضا رضا رضا (2)
ای به نثار مقدمت گوهر اشک ديدهام
ای به فدای جان تو جان به لب رسيدهام
من به بهای هستی ام مهر تو را خريدهام
مباد سازد از برت مرا خدا جدا رضا
رضا رضا رضا رضا (2)
چه میشود اگر مرا رها زقيد غم کنی (2)
چه میشود اگر نگاه مرحمت به کم کنی
چه میشود نظر به اين کبوتر حرم کنی
جواز کربلا اگر کرم کنی چه میشود
چه میشود اگر تسلی دهی به قلب ما رضا
رضا رضا رضا رضا (2)
چو گيسوی تو من در پيچ و تابم يابن زهرا (2)
چرا يک شب نمیآيی به خوابم يابن زهرا
تويی ماه منيرم به گيسويت اسيرم
از آن ترسم که آخر ز هجرانت بميرم
حبيب منی، طبيب منی، بيا درمان دردم
کجا جويمت، چو گل بويمت بيا دورت بگردم (2)
دل من بر سر زلفِ تو دارد آشيانه (2)
نمیدانم چرا از من نمیگيری نشانه
بگو با من کجايی، چرا از من جدايی
گمانم يابن زهرا نجف يا کربلايی
به رويت قسم، به مويت قسم، گرفتار تو هستم
که با نقد جان، من بینشان، خريدار تو هستم (2)
صوتی (http://www.elmoadab.ir/5.mp3)
l3_rang
10-02-2009, 01:20 PM
قال اميرالمؤمنين(ع) :لَيسَ الجَمـالُ بِأثوابٍ تُزَيِّنُها، إن الجَمالَ جَمالُ العِلمِ و الأَدَبِ * اميرالمؤمنين(ع) فرمودند: زيبايي و جمال با پوشيدن لباسهاي زينتي حاصل نميشود. بلکه زيبايي و جمـال به سبب عــلم و ادب حـاصل ميشود.
افتخارات
اصل قهرماني، گذشت از حب دلخواهها است. در متون و نصوص ديني، سخاوت يعني حالت گذشت از منافع و چشمپوشي از آن، و اين موضوع به عنوان تنها راه نجات از دام حب دلخواهها، معرفي شده است تا شخص بتواند از تبعات و آثار شومي چون پرخاش و غضب نجات يابد و با تحمل و بردباري، آئين جوانمردي را به تصوير كشد. و چه زيباست ثمرات و آثاري كه اهلبيت (ع) براي متحملين آيات و نمودارهاي آزاردهنده ذكر نمودهاند. «تحمل يجل قدرك» تحمل پيشه كن تا جليلالقدر شوي.
برخي از افتخارات كسب شده توسط تيم علم و ادب عبارت است از:
1ـ كاپ اخلاق مسابقات رمضان، دي 76
2ـ كاپ اخلاق، دي 77
3ـ كاپ اخلاق جام جوانان، سال 78
4ـ كاپ اخلاق يادواره مشهد دوام، سال 78
5ـ قهرماني جام فجر، بهمن 78
6ـ نائب قهرماني جام وحدت، سال 78
7ـ نائب قهرماني سالن سجاد، سال 78
8ـ كاپ اخلاق جام رمضان، دي 79
9ـ قهرماني مسابقات جام رمضان، دي 79
10ـ قهرماني مسابقات جام وحدت، سال 79
11ـ قهرماني مسابقات دهه فجر، بهمن 80
12ـ كاپ اخلاق، جام امام (ره) تابستان 80
13ـ قهرماني مسابقات جام رمضان، آذر 80
14ـ جاماخلاقيادوارهمرحوم حميدي،آذر80
15ـ قهرماني جام هوكايدو، رمضان 82
16ـ قهرماني جام ميلاد امام رضا، دي 83
17ـ مقام سوم جام رمضان، مهر 83
18ـ نائب قهرمانليگمنطقهايكشو ر،سال83
19ـ قهرماني ليگ دسته يك، سال 84
20ـ كاپ اخلاق نيروي انتظامي، مهر 85
21ـ قهرماني مسابقات هفته ناجا، مهر 85
22ـ قهرمانيجامرمضان كويت، سال85
23- تنديس مديريت برتر اخلاق باشگاههاي ورزشي کشور (17 دي ماه 86)
24- جام اخلاق رقابتهاي ليگ برتر فوتسال كشور در فصل 87 -86 (28 آذر ماه 87)
و كسب جام هاي مختلف ديگر ..
l3_rang
10-02-2009, 01:24 PM
در پايان چهارمين نمايشگاه قرآن و عترت خراسان رضوي
علم و ادب به عنوان غرفه نمونه انتخاب شد.
چهارمين نمايشگاه قرآن و عترت خراسان رضوي كه به مدت يك هفته در محل نمايشگاههاي بينالمللي مشهد برپا شده بود، طي مراسم باشكوهي همزمان با شب نوزدهم ماه مبارك رمضان به كار خود پايان داد.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg نمايشگاه امسال در فضايي به مساحت 12 هزار متر مربع و با حضور بيش از 340 غرفه در بخشهاي مختلف قرآني از جمله نشر مكتوب، نشر الكترونيك، هنري، دانشگاهي، ادارات و سازمانها، مؤسسات قرآني و... برگزار گرديد.
باشگاه علم و ادب مشهد نيز با حضور در نمايشگاه به ارائه فعاليتهاي فرهنگي، مذهبي و ورزشي خود از جمله ماهنامه آموزشي، علمي، فرهنگي و ورزشي علم وادب پرداخت.
لازم به ذكر است در مراسم اختتاميه چهارمين نمايشگاه قرآن و عترت كه با حضور مسؤولين و مديران اجرايي استاني و كشوري از جمله جعفري، مديركل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوي، حجهالاسلام و المسلمين رضوانينسب، مديركل امور طلّاب حوزه علميه قم، مشاور مركز توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني كشور و... برگزار شد، غرفه علم و ادب به عنوان غرفه نمونه انتخاب و لوح تقدير دريافت نمود.
سيدسعيد سرابي، مدير چهارمين نمايشگاه قرآن و عترت ضمن ابراز رضايت از تنوع غرفهها و استقبال علاقهمندان و برنامههاي ارائه شده در اين نمايشگاه گفت: اگرچه نمايشگاه امسال با كاستيهايي روبرو بود، اما از نظر كمي و كيفي در سطح بالايي برگزار شد.
l3_rang
10-02-2009, 01:25 PM
یک گزارش ارزشی از یک تیم فوتسال
فرهنگ هواداری در دانشگاه علم و ادب
شعرها و شعارها شورانگیز است و البته بسیاری از آنها هم وزنهایی آشنا دارند با ریتمهای حماسی؛ «همه عالم بدونن علم و ادب تیم منه / تن دادن به باختنش مذهب و آیین منه». یا «صبر بچهها رو عشقه / این همه صفا رو عشقه/چه نیاز یه به بردن / دفع عیب ما رو عشقه».
تماشاگران یک به یک به سالن مسابقه میآیند و پس از احوالپرسی با یکدیگر با نظم سر جاهای همیشگی خود مینشینند.
در این بین هم پیر است هم جوان، هم دکتر است و هم مهندس، هم معلم است و هم دانش آموز و جالب تر اینکه پدرانی را میبینی با لبان خندان و خیالی آسوده که فارغ از دغدغه بدآموزی از شعارهای استادیومی، دست فرزندانشان را گرفتهاند تا ساعاتی را با تماشای بازی «فوتسال» به تفریحی سالم بپردازند.
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg دست هیچکس سیگار نمیبینی از دهان هیچیکس هم حرف زشت نمیشنوی انگار که در آشفته بازار فرهنگ هواداری ایران در رویایی شیرین سیر میکنی؛ اما این یک رویا نیست بلکه جو هواداران علم و ادب مشهد است، تماشاگرانی که جدای از برانگیختن تحسین فرماندهان ومسئولین کشوری و لشکری چند سال قبل هم از سوی «فیفا» مورد تقدیر قرار گرفتند و نمونه شناخته شدند.
آنها که قصد دارند الگویی باشند برای تمام تماشاگران ایرانی تا آن چه برای آن سرباز وطن در ورشگاه فولادشهر رخ داد دیگر تکرار نشود و روزی فرا برسد که دیگر کسی از فرستادن جوانش به ورزشگاه واهمهای نداشته باشد.
نام علم وادب، برای اولین بار جالب و البته کمی عجیب به نظر میرسد چراکه نه نام شرکتی تولیدی است نه نام شخصیتی شهیر یا تاریخی و چیزی سوای آنچه در لیگهای سطح اول ورزش ایران دیده شده، اما پرده حدیثی از امیرالمومنین که زیر جایگاه تماشاگران نصب شده خود گویای علت انتخاب این نام پرمعنا برای تیم است. قال امیرالمومنین علی (ع): «لیس الجمال یا ثواب تزینها إن الجمال جمال العلم و الادب» ودر معنای آن هم نوشته شده: «زیبایی و جمال با پوشیدن لباس های زینتی حاصل نمی شود بلکه زیبایی و جمال به سبب علم و ادب حاصل می شود».
این باشگاه که به نمونهای کامل در مبحث اخلاق تبدیل شده است با برخورداری از سبک و سیاقی خاص در ارائه آموزههای دینی و مذهبی در ورزش، همگان را به تحسین واداشته و فضایی کاملا سالم و معنوی را در میان تماشاگرانش بوجود آورده که از شعارها و واکنشهای آنها مشهود است.
آنها با ذکر صلوات شروع مسابقه را رسمیت میبخشند و جالب اینکه در هنگام اعلام اسامی بازیکنان هم فقط بازیکنان خودی را مورد تشویق قرار نمیدهند. طبیعی است که از گلزنی تیمشان شاد میشوند اما وقتی تیم حریف هم گل میزند به تشویق آنها میپردازند. شعارهای پر محتوا توام با آموزههای دینیشان هم جالب است چراکه هر کدام معنا و مفهومی معنوی به دنبال دارد. شعرها و شعارها شورانگیز است و البته بسیاری از آنها هم وزنهایی آشنا دارند با ریتمهای حماسی؛ «همه عالم بدونن علم و ادب تیم منه / تن دادن به باختنش مذهب و آیین منه». یا «صبر بچهها رو عشقه / این همه صفا رو عشقه/چه نیاز یه به بردن / دفع عیب ما رو عشقه».
این رفتارهای کنترل شده این سئوال را در ذهن متبادر میسازند که آیا واقعا میشود طرفدار تیمی بود و در مقابل ناداوری، هواداران رقیب، بیحرمتی و حتی شکست تیم خودی واکنشی منفی نشان نداد و در عوض باز هم به تشویق تماشاگران و تیم حریف پرداخت؟!
در میان تماشاگران پرشور علم و ادب مرد میانسالی روی سکوهای سیمانی نشسته مانند همه هواداران و مورد احترام ویژه جمع حاضر. حاج صفت الله قاسمی رئیس باشگاه علم و ادب حضور در این مکان را بیشتر از جایگاه ویژه سالن میپسندد و شاید اولین درس تواضع را اینگونه به هواداران آموخته است.
وی این گونه صحبتهای خود را برای آشنایی با فلسفه علم و ادب آغاز می کند: «ما خواهان عمل به دستورات معصومین(ع) هستیم و استفاده از نعمتها و تفریحات حلالی که ورزش هم از مصادیق آن است و ابزاری برای تمرین سلطه یافتن بر نفس و غلبه بر خشم».
قاسمی یکی از مهمترین مبانی تربیتی باشگاهش را که برگرفته از احادیث ائمه اطهار است چنین توصیف میکند: «مبداء و منشا تغییر حال (میل به محرمات، بیمیلی به واجبات و پرخاش و غضب) عیوب ما است نه اقوال و افعال دیگران. حوادثی هم که به سبب این اقوال، افعال و همچنین سایر محرکات خارجی انجام میگیرد،ابزار اصلاح و تربیت است که باید از آن بهره برد».
وی که چندی قبل عنوان برترین مدیر اخلاق کشور را بدست آورده می افزاید: «با تفهیم این فرامین به تماشاگرانمان علت عصبانی شدن و پرخاشگری را آموختهایم و مطابق با آن میبینید که آنها با شکستها و دیگر مواردی که در ظاهر خوشایند به نظر نمیرسند چگونه برخورد کردهاند. ما سعی خود را برای به پیروز شدن میکنیم اما معتقدیم حفظ و ایجاد دلخواه اهم از برد تیم محبوب و یا کسب عنوان قهرمانی تابع مشیت خداوند است پس دلیلی برای ناراحتی وجود ندارد».
رئیس باشگاه علم و ادب به فرهنگ هواداران تیمش اشاره کرده و تاکید می کند: «اول هر بازی ابتدا تیم حریف را تشویق میکنیم پس از دریافت گل هم گلزن تیم حریف را تشویق میکنیم که به لطف ائمه اطهار در توسعه فرهنگ صحیح هواداری تا حدود زیادی موفق عمل کردهایم به صورتی که تماشاگران تیم مقابل هم به وجد آمدهاند و تاثیرات مثبتی هم ایجاد شده است. در این بین حمایتهای مسئولان و چهرههای نامدار که در حقیقت شیفته این فرهنگ شدهاند کمک زیادی به پیشرفت در این زمینه کرده است».
حاج صفت الله قاسمی در خاتمه تاکید میکند: «به دنبال ایجاد امنیت در ورزشگاهها هستیم و به امید روزی که دیگر شاهد حوادث تلخ و ناراحت کننده نباشیم که این مهم با استفاده از فرهنگ دینی کاملا دست یافتنی خواهد بود».
مسابقه علم و ادب در سالن شهید بهشتی مشهد تمام میشود و تماشاگرانی که میروند تا با آموختههایی این چنینی نگاه دیگری به زندگی روزمرهشان داشته باشند. پس از رفتنشان هم سکوها احتیاجی به نظافت ندارند چراکه کوچکترین زبالهای روی سکوهایی محل استقرار آنان دیده نمیشود...از حالا دوست دارم من هم یک علم و ادبی باشم».
Powered by vBulletin™ Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.