توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا 2010-2011
O M I D
04-13-2011, 06:22 PM
لمپارد: ليگ قهرمانان را به آبراموويچ بدهکاريم
فرانک لمپارد بر اين باور است که بازيکنان چلسي قهرماني ليگ اروپا را به رومن آبراموويچ، رييس باشگاه بدهکارند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00025198.jpg این ثروتمند روس در سال 2003 چلسی را خرید و به شدت در این تیم سرمایهگذاری کرد تا آنها را به موفقیت برساند. او بازیکنان بزرگ را به چلسی آورد و شاهد سه قهرمانی لیگ برتر، سه قهرمانی جام حذفی و دو قهرمانی جام اتحادیه بود.
اما آنها به قهرمانی لیگ قهرمانان نرسیدند.
فرانک لمپارد میگوید: «هرچیزی که در 10 سال گذشته به دست آوردهام تنها به دلیل سرمایهگذاری مالک باشگاه بوده.
من هرگز تصور نمیکردم به این سرعت قهرمان لیگ شویم، در لیگ قهرمانان رقابت کنیم و در تمامی جبههها بجنگیم.
همه چیز زمانی عوض شد که آقای آنچلوتی در سال 2003 آمد. او سرمایهگذاری بسیاری انجام داد و همه از او بسیار ممنونیم.
بسیار افتخار خواهم کرد که قهرمان لیگ قهرمانان شویم و دلایل بسیاری برای این خواسته دارم، اما بیتردید درک میکنم که این قهرمانی را به آبراموویچ بدهکاریم.
او همیشه میگوید باید فاتح لیگ قهرمانان شویم و این هدف اصلی است. اما همه میدانیم که این قهرمانی برای او رویایی خواهد بود.
او به دلیل تمام کارهایی که برای باشگاه انجام داده شایسته این قهرمانی است.»
O M I D
04-13-2011, 06:24 PM
ليگ قهرمانان اروپا
آنچلوتي: از برتري ابتداييمان خوب استفاده نكرديم
سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: از برتري خود در 30 دقيقه ابتدايي، خوب استفاده نکرديم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00018386.jpg به نقل از سايت يوفا، کارلو آنچلوتي پس از شکست 2 بر يک برابر منچستريونايتد تصريح کرد: بازي را خوب شروع کرديم و بر بازي احاطه داشتيم. اين روند تا 30 دقيقه ادامه يافت. در اين دقايق در حمله و دفاع عالي کار کرديم. بايد در اين دقايق ضربه مي زديم ولي 10 دقيقه پاياني نيمه اول برايمان دشوار شد به طوري که آنها موقعيت بيشتري کسب کردند و همين امر سبب شد يک گل بزنند. در نيمه دوم نيز براي بازگشت به بازي، شرايط از هرجهت دشوارتر شد بخصوص که ما 10 نفره نيز شديم.
وي ادامه داد: با باخت 2 بر يک حذف شديم که براي ما خوب نيست. از اين بابت ناراحتيم ولي فوتبال همين است. البته ما تيمي داريم که به آينده مي نگرد. تلاش مي کنيم بازي هاي بعدي خود را در ليگ برتر ببريم تا سهيمه ليگ قهرمانان فصل آينده را بگيريم.
در اين مصاف که در ورزشگاه اولدترافورد انجام شد هرناندز 44، پارک جي سونگ 77 براي يونايتدي ها گلزني کردند. چلسي هم در دقيقه 77 توسط دروگبا به تک گل خود رسيد.
ياران آنچلوتي در بازي رفت يک بر صفر نتيجه را واگذار کردند تا در نهايت 3 بر يک بازنده نبرد با يونايتدي ها در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان باشند.
O M I D
04-13-2011, 06:24 PM
بازگشت بنزما به ترکيب رئال / مهاجم فرانسوي در لندن به ميدان مي رود
ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، براي ديدار فرداشب تيمش مقابل تاتنهام در ليگ قهرمانان اروپا، کريم بنزما، مهاجم فرانسوي اش را در فهرست 21 نفره قرار داد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00028794.jpg این مهاجم 23 ساله در دیدار ماه گذشته تیم ملی فرانسه دچار آسیب دیدگی شد و 3 دیدار پیاپی کهکشانی ها از جمله دیدار رفت مقابل تاتنهام را از دست داد.
از سوی دیگر، آقای خاص ناچو گونسالس، مدافع تیم جوانان باشگاه را نیز در فهرست منتخبش برای این دیدار قرار داد.این بازیکن جانشین په په شد که به دلیل محرومیت نمی تواند رئالی ها را همراهی کند.
سامی خدیرا نیز بعد از اینکه دیدار این هفته تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو را به دلیل مصدومیت از دست داد، بار دیگر به ترکیب تیم برگشت.
این در حالی است که فرناندو گاگو، پدرو لئون و لاسانا دیارا همچنان مصدوم هستند.
فهرست کامل بازیکنان رئال برای بازی فرداشب:
دروازه بان ها: کاسیاس، آدان، دودک
مدافعان: کاروالیو، راموس، مارسلو، آلبیول، آربلوا، گارای، ناچو
هافبک ها: کاکا، گرانرو، آلونسو، کانالس، دی ماریا، اوزیل، خدیرا
مهاجمان: آدبایور؛ رونالدو، ایگواین، بنزما
O M I D
04-13-2011, 06:25 PM
ليگ قهرمانان اروپا
گوارديولا: اميدوارم رئال مادريد پيروز نهايي باشد
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از صعود تيمش به نيمه نهايي گفت: اميدوارم رئالمادريد پيروز نهايي جدال با تاتنهام باشد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026200.jpg به نقل از رويترز، جوزپه گوارديولا نشست خبري پس از بازي با شاختار دونتسک اوکراين را به صحبت درباره رئال مادريد اختصاص داد و گفت: خيلي دوست دارم هميشه حريف ما رئال مادريد باشد، در بازيهاي بزرگ بهتر کار ميکنيم و بيشتر از فوتبال لذت ميبريم.
وي ادامه داد: در مدتي که گذشته همه درباره چهار الکلاسيکو دربي صحبت ميکنند و اين فضاي جالب براي من فوق العاده دوست داشتني است، هميشه بايد در فوتبال چنين حسي داشت و هواداران هميشه بايد در تب و تاب بردن و باختن باشند و با همين روش ميتوان از فوتبال لذت برد.
گوارديولا درباره عملکرد ماسکرانو گفت: او در مرکز زمين خوب کار کرد و راضي هستم، حتي شايد در الدربي هم از او استفاده کنم، ماسکرانو ثابت کرده که اگر با دقت بازي کند و اشتباهات فردي خود را کاهش دهد موفق است.
شاگردان پپ گوارديولا با گلزني ليونل مسي در نيمه اول و در دقيقه 43 بهپيروزي رسيدند تا با توجه به برتري بازي رفت، در مجموع با نتيجه 6 بر يک گام به مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان بگذارند.
O M I D
04-13-2011, 06:26 PM
ليگ قهرمانان اروپا
والدس: فتح سه جام سخت است، اما غيرممكن نيست
دروازهبان تيم فوتبال بارسلونا پس از رسيدن تيمش به نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: رسيدن به سه قهرماني سخت است ولي غير ممکن نيست.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00025416.jpg به نقل از رويترز، ويکتور والدس پس از پيروزي در مجموع 6 بر يک تيمش برابر شاختار دونتسک اوکراين تصريح کرد: ميشود به سه جام محبوب هواداران بار ديگر دست يافت و در ليگ قهرمانان اروپا، لاليگا و جام حذفي به قهرماني رسيد، اين مسئله خيلي سخت است اما هرگز غيرممکن نيست و بارسلونا توان قهرماني در هر سه جام را دارد.
وي ادامه داد: اولين جام را به زودي در فينال جام پادشاهي مي گيريم و خيال ما تا حدود زيادي از قهرماني در لاليگا راحت است.
والدس در خصوص اظهارات قبلي خود درباره رئال مادريد گفت: در يک برنامه تلويزيوني که فضاي نسبتا طنزآميزي داشت اشاره کردم که وقتي رئال مادريد ما را برد تلويزيون ها سياه و سفيد بودند اما قرار نبود اين مسئله تا اين حد حاد شود. بازيکنان دو تيم بارسلونا و رئال مادريد رابطه خوبي با هم دارند و هواداراني که گمان ميکنند من و کاسياس با هم مشکل داريم چيزي از فوتبال نميدانند.
O M I D
04-13-2011, 06:35 PM
سرمربي شاختار: اميدوارم بارسلونا قهرمان شود
سرمربي تيم فوتبال شاختاردونستک پس از حذف به دست بارسلونا براي رقيب اسپانيايي آرزوي موفقيت و ابراز اميدواري کرد بارسلونا قهرمان رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا شود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029211.jpg نمايندهي اوکراين که با شکست رم به مرحلهي يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا رسيده بود در اين مرحله در مجموع دو ديدار رفت و برگشت با نتيجهي 6 بر يک مغلوب شد و از گردونه رقابتها کنار رفت.
ميرکا لوچسکو در پايان بازي گفت: بارسلونا توانست به دور بعدي رقابتها راه پيدا کند و من به آنها تبريک مي گويم و آرزو مي کنم آنها ادامهي راه را با موفقيت طي کرده و قهرمان رقابتها شوند.
سرمربي رومانيايي شاختار ادامه داد: بازي مقابل بارسلونا براي ما خاص و ويژه بود. با وجود اين که چندين بازيکن اصليمان را در اختيار نداشتيم اما در مقايسه با ساير تيمهايي که مقابل بارسلونا بازي مي کنند، ما فرصت گلزني بيشتري داشتيم.
لوچسکو در پايان گفت: بازي مقابل بارسلونا يک تجربهي ارزشمند براي ما بود و بازيکنان جوان تيم ما مي توانند در فصل آتي رقابتها از اين تجربيات سودمند استفاده کنند.
O M I D
04-13-2011, 06:36 PM
رايان گيگز: مصدومان برگردند، بهتر هم ميشويم
رايان گيگز بازي خوب مايکل کريک مقابل چلسي را ستود و از او به دليل همکاري مناسب در اين ديدار تشکر کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00008882.jpg ستاره ولزي شياطين سرخ در ديدار برگشت برابر چلسي از ستارههاي تيمش بود و در گل اول يونايتديها نقش بسزايي داشت.
گيگز در پايان بازي گفت: از بازي خودم در ميانهي ميدان واقعا لذت بردم و البته اين را هم بگويم که حضور کريک در کنار من بسيار به حرکت هجومي تيم کمک کرد. کريک در بازي رفت هم عملکرد بسيار خوبي داشت.
وي دربارهي رويارويي با چلسي در دو ديدار رفت و برگشت عنوان کرد: بازي رفت که شرايط خاص خودش را داشت، اما بازي برگشت بسيار دشوار بود. انتظارش را داشتيم که آنها با توجه به اين که در ديدار نخست، نتيجه را واگذار کردهاند بيمحابا به دروازهي ما نزديک شوند و البته اين را هم مي دانستيم که مي توانيم در شرايطي که تحت فشار هستيم آنها را غافلگير کنيم و گل بزنيم. خوشبختانه در انجام اين کار موفق بوديم و دو گل زيبا به ثمر رسانديم. با اين نتيجه اعتماد به نفس ما زياد شده و با بازگشت بازيکنان آسيب ديده وضعيت از اين هم بهتر خواهد شد.
هافبک 38 سالهي منچستريونايتد دربارهي وضعيت بازيکنان آسيب ديده هم گفت: يک مربي براي اين که بتواند ترکيب مختلفي از بازيکنانش را بيازمايد بايد تمام آنها را در اختيار داشته باشد. اکنون 20 بازيکن داريم که براي قرار گرفتن در يکي از جايگاههاي يازده گانه تيم حريص هستند. اطمينان دارم بازيکنان مصدوم که به تيم برگردند مي توانند کمک زيادي بکنند.
گيگز در پايان دربارهي ده نفره شدن چلسي خاطرنشان کرد: اخراج يک بازيکن از حريف به ما اجازه داد که بيشتر توپ را در اختيار داشته باشيم و بازي را به خوبي اداره کنيم. آنها با وجود داشتن يک بازيکن کمتر توانستند دروازهي ما را باز کنند و خوشبختانه اين گل سريعا پاسخ داده شد.
O M I D
04-13-2011, 06:37 PM
با به ثمر رساندن چهل و هشتمين گل
مسي ركورد شكست
ليونل مسي با به ثمر رساندن چهل و هشتمين گل اين فصل خود با لباس بارسلونا رکورد خود را شکست.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00024175.jpg به نقل از اسپورت کاتالونيا، ليونل مسي شب گذشته تک گل پيروزي بخش بارسلونا مقابل شاختار را ثمر رساند تا آبي و اناريها در مجموع با نتيجه شش بر يک به پيروزي برسند.
گل شب گذشته مسي گل شماره 48 او در لباس بارسلونا در فصل جاري بود و از اين نظر مارادوناي دوم فوتبال جهان رکورد باارزش سال گذشته خود را شکست.
29 گل در لاليگا، 9 گل در ليگ قهرمانان اروپا، 7 گل در جام پادشاهي و 3 گل در سوپرجام اسپانيا او را به مرز 48 گل رساند و اکنون مسي تنها يک گل با رکورد سال 1959 پوشکاش فاصله دارد تا موزه ديدني نيوکمپ را به يک افتخار ديگر مزين کند.
O M I D
04-13-2011, 06:38 PM
ليگ قهرمانان اروپا
فرگوسن: در شب خوب چلسي، بهتر بوديم و برديم
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: در شبي که چلسي خوب بود، ما هم در اکثر اوقات بازي خوب بوديم و به برتري رسيديم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00001393.jpg به نقل از سايت يوفا، سرآلکس فرگوسن اظهار داشت: خوشحالم تيمي که در ميدان برتر بود، در اين مصاف خيلي سخت برنده شد. البته بايد اعتراف کرد چلسي خوب بازي کرد. ما نيز در اکثر اوقات زمان بازي خوب بوديم.
وي ادامه داد: يک کار مهم از طرف ما استفاده از پارک جي سونگ و هرناندز در شرايطي بود که پست بازي وين روني را تغيير داديم. من خوشحالم در اين حال، بهترين بهره برداري را کرديم.
فرگوسن تاکيد کرد: قبلا بارها گفته ام که بازيکني مثل رايان گيگز، تمام نشدني است. او فقط يک بازيکن خاص نيست بلکه يک چهره هميشگي است. او نمايش خارق العاده اي ارائه کرد تا در خاطرات باقي بماند. کسي که با افزايش سن، گويي از لحاظ فيزيکي و وزن هيچ مشکلي ندارد و خستگي ناپذير در خدمت به تيم است.
مربي شياطين سرخ گفت: بازي چهارشنبه (امشب) شالکه و اينترميلان را تماشا خواهم کرد. فکر مي کنم شالکه شانس بيشتري پس از کسب برد 5 بر 2 بازي رفت دارد ولي من هنوز مطمئن نيستم که با آنها در مرحله نيمه نهايي روبرو شويم.
در ديدار چلسي و منچستريونايتد که در ورزشگاه اولدترافورد انجام شد هرناندز 44، پارک جي سونگ 77 براي يونايتدي ها گلزني کردند. چلسي هم در دقيقه 77 توسط دروگبا به تک گل خود رسيد.
ياران آنچلوتي در بازي رفت يک بر صفر نتيجه را واگذار کردند تا در نهايت 3 بر يک بازنده نبرد با يونايتدي ها در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان باشند.
O M I D
04-14-2011, 06:30 PM
ادوين فن در سار: پارک فوق العاده است
ادوين فن در سار، دروازه بان منچستريونايتد، جي سونگ پارک، ستاره کره اي تيمش را به دليل به ثمر رساندن گل پيروزي در ديدار مقابل چلسي مورد ستايش قرار داد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00005482.jpg شیاطین سرخ موفق شدند در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان 2-1 چلسی را شکست دادند و پارک در دقیقه 77 گل دوم و پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند.
فن در سار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پارک باورنکردنی است. او فوق العاده بود. او همه جای زمین حضور داشت. در جلو و عقب زمین کارهای دفاعی را انجام می داد و پاس هایی عالی برای بقیه ارسال می کرد.
او در ژانویه برای حضور در جام ملت های آسیا در کنار ما نبود و بعد از آن هم مصدوم شد. در آن زمان واقعا جایش در تیم خالی بود. برگشت او به تیم فوق العاده است."
شاگردان الکس فرگوسن باید در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان با برنده دیدار تیم های اینتر و شالکه روبرو شود.
" فرقی نمی کند مقابل شالکه قرار بگیریم یا اینتر، به هر حال دیدار دشواری پیش رو داریم. بازی فوق العاده خواهد بود. توانستیم یک بار دیگر مقابل چلسی به پیروزی برسیم و اکنون بازی های مهمی در پیش داریم.
بعضی مواقع اتفاقات به پای شانس گذاشته می شود. شاید در دیداررفت مقابل چلسی کمی خوش شانس بودیم.اما ما حرفه ای کار کردیم.
زمانی که دروگبا گل تساوی را به ثمر رساند، کمی ترسیدیم اما ما فورا یک گل دیگر زدیم و همه چیز تمام شد."
O M I D
04-14-2011, 06:44 PM
فرگوسن: تورس بايد فيکس بازي مي کرد
تورس که با انتقال 50 ميليون پوندي اش از ليورپول به چلسي باعث شکسته شدن رکورد انتقال تيمهاي انگليسي شد، تا اينجاي کار موفق نبوده تا ثابت کند که ارزش چنين هزينه اي را داشته است يا خير.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00009119.jpg او از زمان پیوستنش به چلسی موفق به گلزنی برای آبی های لندنی نشده است، با این وجود برای بازی برگشت مقابل منچستر یونایتد، به دیدیر دروگبا ترجیح داده شد و در ترکیب 11 نفره ی تیمش قرار گرفت.
به هر حال، پس از یک نمایش نه چندان جالب، تورس اسپانیایی در بین دو نیمه تعویض شد و جای خود را به دروگبا داد. چلسی با حضور دروگبا توانست تا با نمایشی قدرتمنداته تر به نسبت نیمه ی اول، موفق به گلزنی شود.
کارلو آنجلوتی، سرمربی تیم چلسی پس از پایان این دیدار قبول کرد که شاید در انتخاب تورس برای حضور در جمع 11 نفره ی تیمش دچار اشتباه شده است. با این اوصاف سرالکس فرگوسن میداند که چرا کارلتو مجبور به استفاده از این اسپانیایی بوده است.
" خیلی ها فکر میکردند که دروگبا بجای تورس بازی خواهد کرد. ولی من میدانستم که استفاده از تورس بخاطر این بود که قراردادی سنگین با او امضا کرده بودند.
به طور صد در صد مطمئن نبودم که تورس فیکس باشد ولی تصور بازی ندادن او نیز برایم سخت بود."
فرگوسن همچنین از اقدام چلسی برای خرید مهاجم سابق لیورپول چنین حمایت میکند:" آنها فرصت داشتند تا او را جذب کنند و این کار را نیز کردند. هر تیم دیگری نیز اگر چنین فرصتی داشت، مطمئنا اقدام میکرد.
همه بر این باورند که این یک کار تجاری خوب بود. شما نمی توانید از این بابت به کارلتو ایرادی وارد کنید. خرید تورس کار درستی بود.
او الان نمی تواند مفید واقع شود، ولی او جوان است و در فصول آینده میتواند تاثیر گذار باشد.
تورس تا به حال چندین بار در مقابل ما بازی کرده است. در اولدترافورد و آنفیلد به ما گل زده است ولی ما در مقابل او به درستی عمل کردیم."
O M I D
04-15-2011, 05:24 PM
ليگ قهرمانان اروپا
رانگنيك: ديدار مقابل منچستريونايتد دردسرساز است
سرمربي تيم فوتبال شالکه آلمان پس از صعود تيمش بهمرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا ديدار در اين مرحله مقابل منچستريونايد را دردسرساز عنوان کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029326.jpg بهنقل از سايت يوفا، رالف رانگنيک پس از برتري 2 بر يک شب گذشته تيم تحت رهبريش مقابل اينترميلان مدافع عنوان قهرماني اظهار داشت: شب باشکوه و بيادماندني را در ورزشگاه خانگي خود سپري کرديم. در هر 2 ديدار رفت و برگشت بازي خوبي را مقابل اينترميلان قهرمان دوره گذشته بهنمايش گذاشتيم و شايستگي خود را به حريف نشان داديم.
وي افزود: اينتر در اين ديدار شانس موقعيت بالايي نداشت و اين نشان ميدهد که تا چه حد بازي در کنترل ما بوده است و بازيکنان ما با فداکاري و از خودگذشتگي مقابل اين تيم قرار گرفتند.
سرمربي شالکه که تيم وي موفق شد در مجموع 2 ديدار رفت و برگشت با نتيجه 7 بر 3 جواز حضور در جمع 4 تيم برتر ليگ قهرمانان را کسب کند عنوان کرد: در مرحله نيمه نهايي، بازي سختي را مقابل منچستر يونايتد انگليس خواهيم داشت. اين تيم شايد شانس بيشتري نسبت به ما داشته باشد و ميتواند براي ما دردسرساز شود.
O M I D
04-15-2011, 05:26 PM
مورينيو: تاتنهام ميتوانست نتيجه بازي را تغيير دهد
مورينيو از ترکيب تيمش در ديدار شب گذشته مقابل تاتنهام دفاع کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00017792.jpg سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل تاتنهام و صعود به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در پاسخ به اين انتقاد که چرا رئال در ديداري که صعودش به دور بعد تا حد زيادي قطعي بود، از ترکيب اصلي خود استفاده کرد تا ريکاردو کارواليو با دريافت کارت زرد بازي مقابل بارسلونا را از دست بدهد، گفت: فکر ميکنم که تصميم درستي در بازي ديشب گرفتم. تاتنهام شانسهاي زيادي براي گل زني داشت و البته شکي در اين نيست که پيروزي با چهار گل در بازي رفت برتري خوبي را براي ما به وجود آورده بود. اما اگر آنها در نيمه نخست توانسته بودند گلي را وارد دروازه ما کنند، با اين جو ورزشگاه و بازي خوب تاتنهام شرايط فرق ميکرد.
مورينيو درباره اين که رئال در مرحله بعد به بارسلونا برخورد کرده گفت: درست است که ما بايد دو بازي رفت و برگشت را در ليگ قهرمانان با بارسلونا انجام دهيم، اما فعلا روي ديدارمان با اين تيم در ليگ و فينال جام حذفي تمرکز ميکنيم. بايد ببينيم که چه اتفاقي ميافتد. در مرحله نيمه نهايي هر اتفاقي ميتواند رخ دهد. آنها وضعيت فوق العادهاي دارند و هيچ بازيکنان محرومي براي اين بازي ندارند ، در حالي که ما اين گونه نيستيم. يوفا چند بازيکن ما را به دليل دريافت کارت زرد محروم کرده، اما ما پيش از ديدارهاي نيمه نهايي با کاتالانها دو بازي ديگر با آنها داريم و الان وقت آن است که به آن دو بازي فکر کنيم.
سرمربي رئال مادريد افزود: بايد دليل اين موضوع را پيدا کنيد که چرا مورينيو نمي تواند کارت زرد بازيکنان را پاک کند، اما مربيان ديگر ميتوانند. اگر بخواهم صادق باشم که هميشه هستم، بايد بگويم وقتي که ما در بازي رفت گل چهارم را به تاتنهام زديم دستيارم به من گفت کريستيانو رونالدو و کارواليو بايد يک کارت زرد بگيرند، اما من به او گفتم "نه"، چرا که اگر آن کار را انجام دهيم هم من براي بازيهاي نيمه نهايي محروم ميشوم و هم بازيکنان! اين در حالي است که پس از من يک مربي و بازيکن ديگر اين کار را انجام دادند اما هيچ اتفاقي براي آنها نيفتاد.
مورينيو بار ديگر به علاقهاش به بازگشت به فوتبال انگليس اشاره کرد و گفت: من خود را ساکن انگليس ميدانم و پس از رئال مادريد به آنجا خواهم رفت.
O M I D
04-15-2011, 05:29 PM
اسنايدر: فرصتهاي زيادي را از دست داديم
وسلي اسنايدر، بازي ساز هلندي باشگاه اينتر از شکست 3-7 اينتر مقابل شالکه در مجموع دو ديدار رفت و برگشت به شدت نااميد شده است و در صحبتهايي اعلام کرد که اگر تيمش از گلزني شالکه جلوگيري مي کرد، شايد روند بازي به نحو ديگري پيش مي رفت.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00020186.jpg اسنایدر گفت:« ما فرصتهای متعددی داشتیم تا گل اول بازی را به ثمر برسانیم ولی ما نتوانستیم تا از این فرصتهایمان بهره ببریم.خیلی حیف شد که در گلزنی ناکام ماندیم، چون ما تیم برتر میدان بودیم.می دانستیم که باید 5 گل به ثمر برسانیم ولی شالکه از روی ضد حمله به گل رسید.بعد از آن سعی کردیم که تنها به پیروزی برسیم ولی این خواسته مان هم بی جواب ماند.
اسنایدر در ادامه به این نکته اشاره کرد که اینتر نباید به خاطر حذف از این تورنمنت حس بدی داشته باشد:« این ناامید کننده است، چون اصلا انتظار شکست مقابل شالکه را هم نداشتیم ولی این آنقدرها هم بد نیست. گاهی وقتها شاهد آن بوده ایم که دارنده عنوان قهرمانی فصل قبل، در مرحله یک چهارم پایانی حذف شده.»
اینتر پس از حذف از گردونه رقابتهای اروپایی تمرکزش را برروی موفقیت در رقابتهای سری آ قرار داده است. آنها در حال حاضر با 5 امتیاز فاصله نسبت به میلان در رده سوم جدول قرار دارند.
O M I D
04-15-2011, 05:31 PM
گفته هاي پيتر چک پس از شکست مقابل منچستر
دروازهبان آبيها ميگويد رختکن چلسي پس از شکست دو بر يک مقابل منچستريونايتد ساکت بود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00016691.jpg پیتر چک، دروازهبان چلسی گفته شکست این تیم مقابل منچستریونایتد و حذف از لیگ قهرمانان اروپا بسیار دردناک بود.
چلسی در خانه یک بر صفر به منچستریونایتد باخت و در اولدترافورد هم دو بر یک شکست خورد.
چک گفت: «در رختکن سکوت حاکم بود.
هیچ واژهای برای توصیف آن حس ناامیدی وجود ندارد.
شب دشواری بود. فصل ما در لیگ قهرمانان به پایان رسید و چه افسوس، چون ما تازه در یکچهارم نهایی بازی میکردیم و به دنبال مراحل بعد بودیم.»
باشگاه غرب لندنی فصل را بیجام به پایان میبرد و دروازهبان اهل جمهوری چک امیدوار است بازیکنان بتوانند فصل را مثبت به پایان ببرند: «نمیخواهم جمعبندی انجام دهم چون هنوز هفت بازی داریم. این هفت دیدار تفاوت بزرگی رقم خواهد زد چون باید اگر جای ممکن امتیاز کسب کنیم میتوانیم دوم شویم.
البته که این فصل به دلیل گرفتن جام به یاد سپرده نمیشود، اما مردم حداقل ما را برای دوم شدن با سری بالا به یاد خواهند سپرد. ما باید به لیگ قهرمانان برسیم تا بتوانیم فصل دیگری در این رقابتها داشته باشیم.
این که عضو باشگاهی بزرگ باشی و قهرمان نشوی همیشه ناامیدکننده است. پس از فتح دوگانه فصل پیش، همه تصور میکردند از قهرمانیهایمان دفاع میکنیم.
آغاز خوبی داشتیم ولی ناگهان همه چیز دشوار شد. اما در لیگ قهرمانان خوب بودیم تا این که این دو بازی با یونایتد فرارسید.»
O M I D
04-15-2011, 05:34 PM
ايکر کاسياس: ليگ قهرمانان را فراموش کنيد؛ به بازي با بارسا در لاليگا فکر مي کنيم
ايکر کاسياس، دروازه بان رئال مادريد، به ديدار تيمش مقابل بارسا در نيمه نهايي ليگ قهرمانان فکر نمي کند و از هم تيمي هايش خواست که تنها روي ديدار پيش روي شان مقابل آبي و اناري ها در لاليگا تمرکز کنند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00015726.jpg رئالی ها شب گذشته موفق شدند با پیروزی 1-0 مقابل تاتنهام، به نیمه نهایی چمپیونزلیگ راه پیدا کنند. آنها در دیدار رفت نیز حریف انگلیسی را 4-0 شکست داده بودند. آنها اکنون باید در نیمه نهایی مقابل بارسا قرار بگیرند.
این در حالی است که این دو تیم باید این هفته در لالیگا برابر هم قرار بگیرند و هفته آینده در فینال کوپا دل ری با هم مصاف بدهند.
کاسیاس به خبرنگاران گفت:" ما اکنون دو دیدار باید مقابل بارسا انجام دهیم اما شرایط و احساسات در لیگ قهرمانان متفاوت است.
اجازه بدهید اکنون به بازی روز شنبه در لالیگا فکر کنیم. ما می خواهیم در این دیدار به پیروزی برسیم تا اختلاف مان با آنها را کاهش دهیم. قهرمانی در لیگ هنوز ممکن است."
رئالی ها با 8 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا، در مکان دوم جدول رده بندی قرار دارند.
O M I D
04-25-2011, 04:15 PM
کادر پزشکي بارسا اعلام کرد
پويول به بازي مقابل رئال ميرسد
مدافع متعصب بارسلونا به استناد گزارش کادر پزشکي اين تيم براي بازي چهارشنبه شب ليگ قهرمانان مقابل رئال مادريد مشکلي ندارد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00025334.jpg به نقل از اسپورت کاتالونيا، کارلس پويول که به خاطر کشيدگي شديد عضله و درد کهنه زانو همچنان زير نظر کادر پزشکي و بدنسازي بارسلونا فعاليت دارد به احتمال فراوان براي بازي چهارشنبه شب بارسا برابر رئال مادريد در برنابئو هيچ مشکلي نخواهد داشت.
دو ماساژور مخصوص به صورت تخصصي مسئول رسيدگي به کشيدگي عضله ران پويول هستند و بعيد به نطر ميرسد اين مهره کليدي در شب انتقام بارسلونا از رئال مادريد غايب باشد.
پويول امروز به تمرينات سبک تيم ملحق ميشود اما قرار نيست به صورت فشرده و سنگين تمرين داشته باشد.
O M I D
04-25-2011, 04:17 PM
فرگوسن: دوست دارم در فينال ليگ قهرمانان با رئال مادريد بازي کنيم
مربي اسکاتلندي ميگويد تيمش مقابل شالکه بازي را دست کم نميگيرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00016245.jpg سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد گفته از رویارویی با رئال مادرید در فینال لیگ قهرمانان لذت میبرد، اما فعلا باید روی دیدار با شالکه تمرکز کند.
رئال قرار است با بارسلونا بازی کند. آنها در میانه هفته با گل کریستیانو رونالدو بارسا را بردند و به قهرمانی جام حذفی رسیدند. رونالدو، ستاره رئال در این فصل رویایی کار کرده است.
یونایتد هم میخواهد قهرمانی چهارم خود در اروپا را در ورزشگاه ویمبلی جشن بگیرد.
فرگوسن به اسکای اسپورتس میگوید: «از لحظهای که قرعهکشی انجام شد، به نظرم آمد که رئال مادرید بخت زیادی برای قهرمانی دارد.
به نظرم آن شکست پنج بر صفری هک رئال متحمل شد عمیقا مورینیو را رنج داد و او دیگر آنطور نمیبازد.
از آن هنگام، رئال دو بار با بارسلونا بازی کرد و یک تساوی و یک برد به دست آورده. در آن دیدار جام حذفی، او پهپه که به صورت طبیعی مدافع میانی است را در خط میانی قرار داد و آنها کاملا بارسلونا را مهار کردند.
ضربه سر رونالدو برای بردن بازی عالی بود اما من قبلا هم دیدهام او از این کارها بکند. این شبیه به گلی بود که مقابل رم در ایتالیا برای ما زد.
به نظرم دروازهبان میتوانست بهتر کار کند، اما پرش رونالدو و قدرت او باعث شد توپ گل شود. این قدرت از ستون فقرات رونالدو میآید، نه از گردنش.
او در تمام شب تهدیدی برای بارسلونا بود و پشت سر مدافعان میدوید. مطمئن نیستم بازی در فینال رویاروی او لذتبخش باشد، اما به نظر میرسد که این بهترین پیشامد ممکن است و امیدوارم که اینگونه شود.
البته نباید ازخودراضی بود. ما باید ابتدا به فینال برسیم.»
O M I D
04-25-2011, 04:24 PM
ليگ قهرمانان اروپا
مردان باانگيزه رانگنيك در جدال با شاگردان فرگوسن
نمايندگان فوتبال آلمان و انگليس در مرحله نيمهنهايي اولين گام به سوي ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا را برميدارند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00024618.jpg فردا شب (سهشنبه) در ورزشگاه ولتنيزآرهنا، شالکه پذيراي منچستريونايتد در ديدار رفت اين مرحله خواهد شد. مصافي که با توجه به عدم رويارويي دو حريف در گذشته، براي علاقمندان حائز اهميت است.
در اين ميان آنچه بيش از هر نکته ديگري در مورد اين مصاف جلب توجه ميکند، برتري يونايتديها از جنبه تجربه بر رقيب آبيپوش است. تيم سرآلکس فرگوسن بارها حضور در مراحل بالاي اين پيکارها را به چشم ديده و حتي به مقام نخست نيز رسيده است ولي شالکه که اکنون علي کريمي را در خدمت دارد، از اين حيث، بيتجربه است. ويژگياي که احتمال دارد حتي تاثيري معکوس گذارد. به طوري که مردان جوياينام رالف رانگنيک را بيش از پيش ترغيب به تلاش افزونتر براي حضور در ايستگاه آخر کند.
O M I D
04-25-2011, 04:28 PM
هشدار رسانههاي انگليسي به فرگوسن: رائول تمام كننده است، پاسهاي كريمي كشنده
رسانههاي انگليسي به فرگوسن هشدار دادند تا مبادا با دست کم گرفتن شالکه شياطين سرخ سرنوشتي مشابه اينتر پيدا کنند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00016836.jpg روزنامه ديلي تلگراف در تحليلي از بازي سه شنبه شب تيمهاي منچستريونايتد و شالکه در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا خطر بالقوه شالکه را به فرگوسن گوشزد کردند.
در اين گزارش آمده است: نتايج ضعيف شالکه در بوندسليگا ربطي به حضور رانگنيک ندارد، چرا که او کمتر از يک ماه است که هدايت آبي پوشان را در دست گرفته است.
در ادامه اين گزارش آمده است: رائول 33 ساله خطرناک ترين مهره شالکه براي اين ديدار است که با تجربه زياد مي تواند برگ برنده تيم آلماني باشد. علي کريمي بازيساز ايراني مي تواند با پاسهاي کشنده خطرناک باشد.
O M I D
04-25-2011, 04:30 PM
براي حضور در ديدار نهايي
هونتلار: شالكه بايد از اشتباهات منچستر استفاده كند
ستاره هلندي شالکه گفت: براي کسب نتيجه مقابل منچستريونايتد بايد از اشتباهات بازيکنان اين تيم نهايت استفاده را ببريم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029146.jpg به نقل از روزنامه زوددويچه سايتونگ، کلاس يان هونتلار اظهار داشت: نقش بازيکنان مجرب و کليدي در تيم منچستر کاملا نمايان است. همتيميهاي من براي کسب موفقيت تمرکز زيادي بر بازي با اين حريف بايد داشته باشند و بدنبال استفاده از خطاي احتمالي ستارگاني مثل فاندرسار باشند.
وي افزود: در آخرين نقطه منچستر، ادوين فاندرسار حاضر است. او يکي از چهرههاي با ثبات و کليدي رقيب است. از تجربه بسيار زيادي برخوردار است و کم دچار اشتباه ميشود. ولي بازيکنان شالکه کاملا بايد هوشيار باشند تا حتي از يک اشتباه جزيي او، نهايت استفاده را بعمل آورند.
مهاجم هلندي که بخاطر مصدوميت پا از مدتي قبل، غايب بزرگ آبيپوشان است، باور دارد انجام بازي رفت در خانه و مقابل تماشاگران خودي، در نهايت به ضرر يارانش نيست. او افزود: اين موضوع براي ما خيلي مهم نيست. فکر ميکنيم به اين صورت ميتوانيم شروع خوبي در نبرد کلي با منچستريها داشته باشيم. اگر بتوانيم از اين بازي خوب بهرهبرداري کنيم، آنوقت براي بازي برگشت دراولدترافورد راحتتر ميتوانيم برنامهريزي کنيم.
او اضافه کرد: دوست ندارم بگويم چند درصد شانس برد داريم. اما اين را ميگويم که تيم تحت هر شرايطي به بازي نهايي ميرسد
مصاف ياران مهاجم هلندي و رقباي منچستري مقارن ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه ولتينزآرهنا شهر گيلزنکرشن آغاز خواهد شد.
O M I D
04-25-2011, 04:36 PM
تيم فرگوسن لبريز از تجربه است
متسلدر: ناشناس بودن بزرگترين بخت شالكه براي غلبه بر منچستر است
مدافع مجرب تيم فوتبال شالکه آلمان گفت: تجربه منچستريها بيشتر است ولي ما نيز ميتوانيم بر حريف صاحبنام به خاطر ناشناس بودن غلبه کنيم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029144.jpg کريستف متسلدر گفت: پرواضح است در مصاف شالکه و منچستر، رقيب انگليسي بهدليل تجربه بخت بيشتري دارد؛ اما ما نيز ميتوانيم در اين مصاف با اتکا به ويژگيهاي خود برنده شويم.
اين مدافع 30 ساله شالکه که سابقه حضور در تيمهاي رئالمادريد اسپانيا و بورسيادورتموند آلمان را دارد، اين اظهارات را پيش از رويارويي اين تيم با شياطين سرخ در ديدار رفت ليگ قهرمانان اروپا بيان کرد.
او افزود: آنها 20سال است که در ليگ قهرمانان اروپا حضور داشته و تجربه فراوان کسب کردهاند. در اين مدت حداقل تا مرحله يک چهارم نهايي رسيدهاند. از اين رو در بازي سهشنبه شب با حريفي قدرتمند به لحاظ تجربه روبرو ميشويم که البته خصوصيات بسيار ممتاز ديگري نيز دارد.
وي ادامه داد: فکر ميکنم بزرگترين بخت ما برابر آنها ناشناس بودن است. چون اگر به جاي ما رئال يا بارسا برابر شان مي ايستاد، آنها شناخت کافي داشتند. ولي ما را نميشناسند. از اين راه ميتوانيم به آنها ضربه بزنيم.
مصاف شالکه و تيم تحت رهبري سرآلکس فرگوسن 23:15 فردا شب آغاز خواهد شد.
O M I D
04-25-2011, 04:37 PM
براساس تصميم يوفا
كاربالو مامور قضاوت بازي شالكه و منچستر شد
کاربالو از کشور اسپانيا مامور قضاوت ديدار تيمهاي شالکه آلمان و منچستريونايتد انگليس شد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029868.jpg کميته داوري يوفا براي ديدار حساس شالکه و منچستريونايتد از مرحله نيمهنهايي (بازي رفت) که فرداشب (سهشنبه) در ورزشگاه ولتينزآرهنا شهر گيلزنکرشن انجام خواهد شد، کارلوس ولاسکو کاربالو را برگزيد.
وي که در رشته مهندسي صنايع در دانشگاه مادريد تحصيل کرده، قرار است به همراه روبرتو آلونسو و خسوس کاوالو گوادمورو، اين مصاف هيجانانگيز را قضاوت کند.
مطابق اين تصميم داور چهارم نيز ديويد فرناندز از کشور يادشده است.
کاربالو 40 ساله از چهار سال قبل جزو داوران بينالمللي کشورش محسوب ميشود.
O M I D
04-25-2011, 04:40 PM
رانگنيك: منچستر را مانند بازي با اينتر شكست ميدهيم
سرمربي تيم فوتبال شالکه گفت: منچستر يونايتد را مانند بازي با اينتر ميلان شکست ميدهيم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029326.jpg بهنقل از تايمز، رالف رانگنيک گفت: براي بازي با منچستريونايتد تغييرات زياد در ترکيب تيم ضروري است. ميتوانم به اين شکل بگويم مقابل رقيب خود با تيمي متفاوت وارد ميدان خواهيم شد.
اين مربي که ابتداي بهار جانشين فليکس ماگات در راس کادر فني شالکه شد، افزود: با توجه به اهميت مصاف با منچستريها، مقابل کايزرسلاترن بيشتر با نفرات ذخيره حاضر شديم. فکر ميکنم اگر بتوانيم با استفاده از همه نفرات موجود نمايشي مثل دو رويارويي با اينترميلان در يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان داشته باشيم، ميتوانيم بر رقيب قدرتمند بريتانيايي غلبه کنيم.
رانگنيک ادامه داد: مقابل اينتريها نشان داديم موفقيتمان با بخت و اقبال نبوده است. در آن دو بازي به واقع ازحريف برتر و بهتر بوديم. اگر همان شرايط کيفي را مقابل منچستر تکرار کنيم، موفق خواهيم بود.
مصاف برگشت شالکه و منچستريونايتد فرداشب 23:15 به وقت تهران آغاز خواهد شد.
O M I D
04-25-2011, 04:41 PM
کرويف: باخت جام حذفي به سود بارسلونا ميشود
يوهان کرويف گفته پيروزي فينال جام حذفي رئال مادريد مقابل بارسلونا به سود کاتالانها ميتواند باشد، چرا که آنها ديگر بخت اصلي صعود به فينال نيستند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00006070.jpg دو غول اسپانیا چهارشنبهشب برای سومین بار به مصاف هم میروند، و کرویف گفت: «رئال مادرید در حال حاضر احتمالا در فرم بهتری است، اما این که رئال این قدر حس خوبی داشته باشد تنها به سود بارسلوناست.
در هر حال، بارسلونا هنوز تیم برتر از میان این دو تیم است. اگر مادرید تیم برتر بود مورینیو حالا در آستانه فتح لالیگا بود، نه گواردیولا؛ اما میدانید که اینطور نیست.»
کرویف گفته فاصله بزرگ دو تیم در لیگ نشان میدهد بارسلونا بهتر از مادرید است: «این فاصله هشتامتیازی در لالیگا نشان میدهد کدام تیم برتر است. اتفاقی که در 120 دقیقه فینال جام حذفی روی داد هیچ چیزی را عوض نکرد. رئال مادرید به شدت نیاز به آن قهرمانی داشت. در هر حال، بارسلونا حالا میداند چطور با سفیدپوشان رفتار کند.
دلیلی ندارد که طرفداران بارسلونا نگران باشند. تساوی در برنابئو لیگ را تضمین کرد، و بارسا هم نزدیک بود قهرمان جام حذفی شود. محال است در تکتک دیدارها درخشان باشید و بارسلونا که یکشبه تیمی ضعیف نشده.»
O M I D
04-25-2011, 04:42 PM
پس از اعتراض باشگاه بارسلونا به داور پرتغالي
كارمند بانك آلماني قضاوت الكلاسيكو سوم را بر عهده گرفت
کميته داوران يوفا با بررسي اعتراض بارسلونا تصميم به تغيير داور بازي چهارشنبه شب ديدار رئال و بارسا در مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان و انتخاب يک داور آلماني گرفت.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029875.jpg به نقل از آس اسپانيا، ولفگانگ اشتارک داور آلماني جدال رفت بين دو تيم رئال مادريد و بارسلونا را در برنابئو قضاوت ميکند.
وي متولد 20 نوامبر 1969 ميلادي است و در بازي که منجر به تساوي يک بر يک رئال مادريد و ليون (يک هشتم نهايي - دور رفت) شد، کار قضاوت را عهدهدار بود.
او در همان بازي پنالتي مسلم پس از خطاي آشکار گورکوف فرانسوي را به سود مادريد اعلام نکرد و رسانههاي مادريدي از وي به عنوان ضد مادريدي ياد کردند.
مورينيو که پس از اعتراض بارسلونا، داشتن داور هموطن خود در اين بازي را از دست داده پس از جدال با ليون درباره اشتارک گفته بود: براي اين داور متاسفم چه اتفاقي بايد براي يک داور رخ بدهد تا چنين پنالتي واضحي را نبيند؟
شغل اصلي اين داور آلماني کارمندي در بانک بوده و از سال 1999 به عنوان داور رسمي فيفا شناخته شده است.
پيش از اين باشگاه بارسلونا از طريق مصاحبههاي مختلف در رسانهها نسبت به مليت داور پرتغالي سومين ال کلاسکوي دربي اعتراض کرده بود و در نهايت کميته داوران يوفا اين داور آلماني را براي الکلاسيکو دربي سوم انتخاب کرد.
O M I D
04-26-2011, 04:49 PM
پيکه: باخت به رئال، پايان دوران ما نيست؛ از حضور در سانتياگو برنابئو لذت ميبرم!
جرارد پيکه، مدافع بارسلونا گفته باخت جام حذفي به رئال مادريد به معناي پايان کار بارسلونا نيست.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00018757.jpg او به الپاییس گفته: «باختن فینال جام حذفی برای ما بسیار سخت بود، چرا که بسیاری از طرفداران را ناامید کردیم.
اما باختن بخشی از بازی است و باید بپذیرید که این اتفاقات روی میدهند.
این به هیچ وجه پایان چرخه ما به حساب نمیآید. گیرم که فینال را باختیم، اما در وضعیت خوبی برای فتح لالیگا هستیم. در نیمهنهایی هم با رئال مادرید بازی میکنیم. رقابتهایی مانند این است که نشان از اوضاع چرخهها دارد.»
پیکه سپس به دیدار چهارشنبه لیگ قهرمانان نگریست: «واقعا بازی در سانتیاگو برنابئو را دوست دارم. نمیتوانم توضیح بدهم چرا، اما از حضور مقابل تماشاگران دشمن لذت میبرم. بازیکنانی هستند که نمیتوانند با هو کردن تماشاگران کنار بیایند، اما این تنها باعث انگیزه من میشود. بردن در مادرید حس منحصر به فردی میدهد.»
O M I D
04-26-2011, 04:50 PM
آدبايور و دي ماريا، آماده مصاف با بارسا
امانوئل آدبايور و آنخل دي ماريا در ليست بازيکنان آماده رئال براي مصاف با بارسا قرار گرفتند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026160.jpg اخبار خوبی در رختکن مادریدی ها به گوش می رسد. گویا امانوئل آدبایور و آنخل دی ماریا به موقع به اوج آمادگی می رسند و شانس حضور در دیدار 4شنبه شب تیمشان مقابل بارسلونا در دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را خواهند داشت.
ستاره توگویی که در ناحیه عضله پای راستش احساس ناراحتی می کرد، به روزهای اوج بازگشته و ستاره آرژانتینی هم دیگر در ناحیه زانوی راستش احساس ناراحتی نمی کند.
طبق گزارش منتشره در مارکا، پیش از این بسیار بعید به نظر می رسید که این دو ستاره بتوانند در دیدار 4شنبه شب برای تیمشان به میدان بروند، چرا که هر دوی آنها شانس حضور در دیدار 4شنبه شب رئال مقابل والنسیا را از دست داده بودند.
اخبار منتشره حکایت از آن دارد که اوضاع برای سامی خدیرا چندان خوب پیش نمی رود و او شانس حضور در دیدارهای دور نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد و مصدومیت او به چند هفته ای دوری از میادین نیاز دارد.
O M I D
04-26-2011, 04:51 PM
متسلدر: بايد فوقالعاده مراقب روني باشيم
متسلدر گفته روني خطرناکترين بازيکن منچستريونايتد است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029145.jpg کریستوف متسلدر، مدافع شالکه نگران تهدید وین رونی، مهاجم منچستریونایتد است.
دو تیم سهشنبه در لیگ قهرمانان به مصاف هم میروند و شالکه در دور پیش توانسته اینتر، قهرمان دوره قبل را حذف کند.
متسلدر میگوید: «در بازی برگشت با چلسی، رونی در نقش مهاجم میانی، هافبک بازیساز و حتی گاهی هافبک دفاعی بازی کرد؛ او به عقب رفت تا مدافعان مستقیمش را کنار بزند. او بسیار چابک بود و باید مقابل او، هنگامی که بین خطوط حرکت میکند به شیوهای مناسب دفاع کنیم.»
این بازیکن 30 ساله آلمانی نگران این بازی است: «عصبی بودن طبیعی است.
من چندین سال است فوتبال بازی میکنم ولی هنوز همان حس را دارم.
این روزی بسیار ویژه برای باشگاه و ما به عنوان تیم است. روزنامهنگاران بسیاری از سراسر دنیا به اینجا آمدهاند و تمامی دنیای فوتبال دارد به گلزنکرشن مینگرد.
به استثنای رائول، اغلب بازیکنان ما به بازی در چندین رقابت عادت ندارند.
پس از دیدار برگشت مقابل اینتر گفتم که نمیتوانیم تصور کنیم که یونایتد اجازه دهد پنج گل به آنها بزنیم. این مهمترین تفاوت است. آنها تیمی با انضباط پایهای خوب هستند که به راحتی تسلیم نمیشوند.
دو دیدار فشرده در انتظار ماست.»
O M I D
04-26-2011, 04:52 PM
هشدار کرويف به گوارديولا: به جاي آنکه نگران داور يا زمين چمن باشي، نگران تيمت باش
سومين ال کلاسيکو از اين 4 ديدار، چهارشنبه شب در برنابئو و در دور رفت مرحله نيمه نهايي رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا برگزار مي شود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00017181.gif یوهان کرویف، اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا در ستون هفتگی اش در روزنامه «ال پریودیکو» به بررسی 4 دیدار ال کلاسیکویی که در طول 20 روز جاری برگزار می شود پرداخته. بعد از مصاف این دو تیم در لالیگا (که با تساوی 1-1 خاتمه یافت) و در فینال جام حذفی (که با برد و قهرمانی رئال همراه بود)، این دو تیم چهارشنبه شب مقابل هم قرار خواهند گرفت.
کرویف معتقد است : «رئال با قدرت بیشتری گام به این بازی می گذارد.» البته او معتقد است که حالا که شاگردان مورینیو، خود را مدعی اصلی پیروزی و صعود از این مرحله می دانند، این ممکن است به نفع بارسا باشد:« اگر مادریدی ها خود را مدعی می دانند، اوضاع برای بارسا بهتر می شود. در یکسو بحث احساسات موجود مطرح است و در سوی دیگر پتانسیل عملکرد تیمهاست.»
سرمربی سابق آبی اناری ها معتقد است که هر یک از این دو تیم می توانست در والنسیا به برتری برسد:« تفاوت بین یک تیم و تیم دیگر را 8 امتیاز فاصله ای که در بین نام این دو تیم در جدول رقابتهای لالیگا مشخص کرده، رقم می زند. »
او با آنالیز دیدار فینال جام حذفی اسپانیا که 4شنبه گذشته در ورزشگاه مستایا برگزار شد، گفت:« در مستایا، رئال تمام وجودش را برای پیروزی در یک دیدار و رسیدن به یک جام به کار گرفت. در آن روز، تنها 45 دقیقه طول کشید که بارسا به نیاز حریفش پی ببرد و آنها در وقت های اضافه سکه را روی هوا زدند.»
اسطوره هلندی معتقد است که بارسا برای آنکه بتواند در لیگ قهرمانان اروپا به موفقیت برسد، باید فوتبال خودش را بازی کند:« بارسا نباید در جنگهای لفظی و کلامی وارد شود. این سبک کاری بارسا نیست و در این زمینه همیشه بازنده است.»
بخش پایانی صحبتهای کرویف، خطاب به گواردیولا بود:« اگر گواردیولا بخواهد نگران شود، نباید نگران اینکه چه کسی بازی را سوت می زند و یا اینکه اوضاع زمین چمن چطور است، باشد.نگرانی را باید درمورد موضوع عمیق داشت.»
O M I D
04-26-2011, 04:52 PM
ليگ قهرمانان اروپا
رئال- بارسا؛ الكلاسيكو تكراري، شايد هم انتقامي
دربي تکراري و معروف اسپانيا ميان دو قدرت اول فوتبال اين کشور فردا شب در چارچوب ديدارهاي ليگ قهرمانان اروپا انجام ميشود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026122.jpg فردا شب (چهارشنبه) در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو شهر مادريد، رئال ميزبان آبي و اناري پوشان بارسلونا خواهد بود.
اين مصاف در ديدار رفت مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا برگزار ميشود. اين سومين رويارويي اين دو تيم در 11 روز گذشته است. در لاليگا دو تيم به تساوي يک بر يک رضايت دادند اما در بازي نهايي جام حذفي (کوپادلري) رئاليها با گلزني کريستيانو رونالدو، به برتري يک بر صفر و عنوان قهرماني رسيدند.
در ديدار فردا شب بارسلونا براي انتقام شکست چند روز قبل به ميدان ميآيد. آنها که مقابل اوساسونا در ابتداي هفته جاري و در لاليگا از تمام توان خويش بهره نگرفتند تا به ذخيره انرژي بپردازند، خود را مهياي هدفي که در سر دارند، خواهند کرد.
در نقطه مقابل رئال مادريد که همين هفته و در بازي با والنسيا از نيروهاي ذخيرهاش استفاده کرد، با توجه به خصوصيات ذهني خوزه مورينيو، سرمربي پرتغالياش، ابتدا به قصد ضربه زدن و گشودن دروازه رقيب کاتالاني و سپس بازي بسته براي حفظ برتري جهت بازي برگشت، گام به ميدان خواهد گذاشت.
O M I D
04-26-2011, 04:53 PM
نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا
مورينيوي خوشحال برابر گوآرديولاي نگران
آسيب ديدگي برخي از بازيکنان و از دست رفتن جام پادشاهي اسپانيا باعث شده است تا سرمربي بارسا پيش از انجام بازي رفت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا کهکشانيها را مدعي عنوان قهرماني قلمداد کند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026848.jpg اگر چه آبي ـ اناريها در ليگا فاصله هشت امتيازي را با رئال مادريد ايجاد کردهاند. اما پپ گوآرديولا پيش از بازي چهارشنبه شب با قوهاي سپيد ميگويد، تيم حريف از شانس بيشتري براي قهرماني برخوردار است. بارسا در خط دفاعي خود نگرانيهاي بزرگي دارد. آدريانو و کارلس پويول بدون ترديد غايب بازي چهارشنبه شب خواهند بود. از اين گذشته حضور گابريل ميلتو و همچنين ماکسول نيز به دليل آسيب ديدگي با ابهام روبرو است. درست به همين دليل است که سرمربي بارسا پيش از سفر به پايتخت اسپانيا تيمش را در شرايط آرماني نميبيند.
رئال مادريد پس از پيروزي يک بر صفر برابر بارسلونا در ديدار پاياني جام حذفي باشگاههاي اسپانيا برد پر گل ديگري را هم برابر والنسيا رقم زدند و اين تيم را در حضور تماشاگران خانگياش با نتيجه 6 بر دو از پيش رو برداشتند. در مقابل مردان گوآرديولا براي برد دو بر صفر اوساسونا زحمت زيادي را به جان خريدند.
مربي 40 ساله بارسا که تيمش را در بازي برابر نکونام و يارانش با هفت تغيير نسبت به بازي چهارشنبه گذشته برابر رئال به ميدان فرستاده بود، گفت: «پس از آن که تنها سه روز زمان براي استراحت داشتيم و نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا هم در پيش است، برنامه اي بود که بازيکناني که به طور معمول بازي ميکنند به استراحت بپردازند. ما خودمان را باور داريم و همچنان تلاش خواهيم کرد تا براي خودمان فرصت فراهم کنيم. در برنابئو بايد با تمرکز فراوان حاضر بود. نبايد اشتباه کرد و کورکورانه حمله کرد. چرا که اين کار ميتواند تيم را نابود کند. با اين همه تلاش خواهيم کرد در آنجا نتيجه خوبي را رقم بزنيم. »
مورينيو پس از پيروزي مردانش در والنسيا بسيار خوشحال بود، به ويژه به خاطر سه گلي که گونسالو هيگوآين در اين مسابقه به ثمر رساند: تيمم بسيار خوب بازي کرد و پيروز شد. اين سه امتياز تيم ما را همچنان در کورس قهرماني نگه داشت. از نظر رياضي هنوز همه چيز ممکن است، به همين خاطر بسيار خوشحالم.
رئال پس از باخت خانگي به خيخون در روز دوم آوريل تاکنون ديگر شکستي را نداشته است. بر همين اساس روحيه بازيکنان اين تيم خوب است. آقاي خاص همچنين ميگويد از نتيجه بعد برابر خيخون هفتهها گذشته است. پس از بازيهاي فراموش نشدني برابر بارسلونا از دست ندادن تمرکز کار سختي نخواهد بود. با اين همه اين اتفاق رخ نداد و ما در والنسيا بسيار حرفهاي بازي کرديم.
O M I D
04-26-2011, 04:54 PM
احتمال غيبت اينيستا در ديدار فردا شب
آندرس اينيستا، هافبک ملي پوش بارسلونا، در آستانه ديدار فردا شب تيمش مقابل رئال مادريد در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا دچار مصدوميت شده و حضورش در اين ديدار در هاله اي از ابهام قرار دارد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00025322.jpg به گزارش نشریه اسپورت، به دلیل این مصدومیت، اینیستا نمی تواند در ترکیب اصلی آبی و اناری ها قرار بگیرد و احتمالا دیدار فردا شب را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد.
قرار است از اینیستا در آخرین ساعات پیش از دیدار فردا یک تست آمادگی جسمانی گرفته شود تا مشخص شود که می تواند به این دیدار برسد یا خیر.
این در حالی است که بارسا مطمئنا در دیدار فردا شب بویان کرکیچ، اریک آبیدال، مکسول و آدریانو را در اختیار نخواهد داشت. کارلس پویول و گابریل میلیتو نیز تلاش می کنند تا با پشت سر گذاشتن مصدومیت، خود را به این دیدار برسانند.
O M I D
04-27-2011, 03:52 PM
ليگ قهرمانان اروپا
گام بلند منچستر براي فينال با شكست شالكه
تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس با غلبه بر شالکه آلمان گام بلندي را براي صعود به مرحله نهايي ليگ قهرمانان اروپا برداشت.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00004421.jpg ديدار تيمهاي شالکه آلمان و منچستريونايتد انگليس از دور رفت مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا سهشنبه شب در ورزشگاه ولتينز آرهنا برگزار شد که شياطين سرخ با نتيجه 2 بر صفر بهبرتري دست يافتند.
رايان گيگز در دقيقه 67 و وين روني در دقيقه 69 گلزنان اين بازي بودند.
در نيمه اول اين ديدار، منچستر بازي را کاملاً در اختيار داشت و بر روي دروازه ميزبان آلماني موقعيتهاي خطرناکي را پديد آورد که عملکرد درخشان مانوئل نوير دروازبان شالکه، شاگردان فرگوسن را در امر گلزني ناکام گذاشت.
دفاع باز شالکه همچنان زمينهساز حملات دامنهدار منچستر بود و شياطين سرخ موقعيتهاي مناسبي را يکي پس از ديگري به هدر دادند تا فرگوسن نيز از بيدقتي بازيکنانش لب به اعتراض بگشايد و فريادهاي رانگنيک سرمربي شالکه بيانگر بازي ضعيف آبيهاي گلزن کرشن در نيمه اول بود و درنهايت 2 تيم با تساوي بدون گل به رختکن رفتند.
در نيمه دوم بار ديگر مردان فرگوسن بر ميانه ميدان تسلط داشتند و اجازه بازيسازي را از نماينده آلمان گرفتند و در يکي از اين فرصتهاي پرشمار، هرناندز مهاجم منچستر دروازه شالکه را گشود که کمک داور بهدرستي آفسايد اعلام کرد.
در ادامه روي ارسال پاس عمقي وين روني، رايان گيگز در دقيقه 67 دروازه شالکه را باز کرد. پس از اين گل شاگردان رانگنيک بازهم اجازه بازيسازي را به مردان فرگوسن دادند و 2 دقيقه پس از گل اول در دقيقه 69 اين بار وين روني گل دوم منچستر را بهثمر رساند تا هواداران پرتعداد شالکه از شکست تيم محبوبشان مغموم شوند.
در اين ديدار نماينده آلمان بههيچ عنوان درخشش ساير بازيهاي گذشته خود در ليگ قهرمانان را نداشت و عملکرد ضعيفي را از خود به نمايش گذاشت تا در خانه و مقابل ديدهگان هوادارانش متحمل شکست شود.
علي کريمي ستاره ايراني شالکه نيز در اين بازي به ميدان نرفت و 90 دقيقه بر روي نيمکت ذخيرهها حضور داشت.
ديدار برگشت اين 2 تيم چهارشنبه هفته آينده 14 ارديبهشتماه بهميزباني منچستر در ورزشگاه اولدترافورد برگزار خواهد شد.
O M I D
04-27-2011, 03:59 PM
سوپر گيگز عليه سوپر نوير
منچستر يونايتد در همان نيمه اول مي توانست کار را يکسره کند، اگر و اگر دروازه بان شالکه، کسي غير از مانوئل نوير بود
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026695.jpg تماشاي 15 دقيقه ابتدايي بازي کافي بود تا مشخص شود، بلند پروازي هاي شالکه از مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا فراتر نخواهد رفت و شياطين سرخ يکي از دو فيناليست امسال هستند. در واقع منچستر يونايتد در همان نيمه اول مي توانست کار را يکسره کند، اگر و اگر دروازه بان شالکه، کسي غير از مانوئل نوير بود.
در دنياي فوتبال کمتر پيش مي آيد که بهترين بازيکن از نگاه کارشناسان از جمع تيم بازنده انتخاب شود اما اين اتفاق سه شنبه شب در «گلزن کرشن» افتاد و نوير به خاطر ايستادگي فوق تصور و رفلکس هاي حيرت انگيزش، به عنوان بهترين بازيکن اين ميدان انتخاب شد. نوير در شبي که مدافعان شالکه اسير حرکات غيرقابل پيش بيني وين روني و نفوذهاي خاوير ارناندس بودند، يک تنه مقابل مهاجمان منچستر ايستاد و جالب اينکه مقاومت «سوپر نوير» را کسي نشکست جز «سوپر گيگز».
گيگز که در مرحله قبلي هم عامل اصلي شکست چلسي بود، اين بار هم خيال فرگوسن را از حضور در فينال ليگ قهرمانان آسوده کرد و پاس طلايي روني را از بين پاهاي نوير عبور داد. گيگز در موقعيتي صاحب توپ شد که در نيمه اول مشابه آن لااقل دو بار براي خاوير ارناندس پيش آمده بود اما او در نبرد تک به تک مغلوب نوير شده بود.
منچستر حتي اگر قهرمان امسال ليگ اروپا نباشد، نمايش فراموش نشدني «گيگزي» در خاطر شيفتگان شياطين سرخ باقي خواهد ماند.
O M I D
04-27-2011, 05:37 PM
بازيساز اول بارسلونا بازي امشب را از دست داد بازيساز اول بارسلونا که با بخشش يوفا به بازي امشب رسيده بود از حضور در اين بازي محروم شد. -------------------------------------------------------------------------------- به نقل از اسوشيتدپرس، آندرس اينيستا تنها پس از 10 دقيقه تمرين در برنابئو مصدوم شد و زمين چمن را ترک کرد، هر چند هواداران رئال مادريد با در دست داشتن روزنامه صبح امروز مارکا با تيتر "خداوند اينيستا را بيرون انداخت " معتقد به رعايت عدالت در بازي امشب هستند اما به هر حال حکم يوفا در تبرئه اينيستا صادر شده بود و مصدوميت او هيچ سابقه قبلي نداشت. اينيستا قطعا به بازي امشب نخواهد رسيد و گوارديولا بايد براي کنترل ميانه ميدان از کيتا استفاده کند، گزينه ماسکرانو نيز مطرح است اما او با خصلت تدافعي خود در ترکيب بارسلونا چندان به کار پپ نميآيد.
O M I D
04-27-2011, 05:41 PM
مهاجمان سريع، عامل برتري ما بودند فرگوسن: در اين 25 سال دروازهباني به خوبي نوير نديده بودم سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد دروازهبان شالکه را استثنايي خواند. -------------------------------------------------------------------------------- به نقل از سايت يوفا، سرآلکس فرگوسن پس از پيروزي 2 بر صفر شب گذشته در خانه شالکه از مرحله رفت دور نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: اولين نکتهاي که از اين بازي به ذهنم ميرسد، درخشش بسيار مانوئل نوير، دروازهبان شالکه است. او برابر ما واقعا خارقالعاده بود. اين بهترين نمايشي بود که من از يک دروازهبان در طول 25 سال حضورم در منچستر، مقابل تيمم ديدهام. شاگردان اين مربي که شب گذشته با گلزني گيگز و روني برنده شدند و خيال خود را براي ديدار برگشت در ورزشگاه اولدترافورد آسوده کردند، بارها در برابر سدي نفوذناپذير همچون دروازهبان مليپوش و 25 ساله آبيپوشان ديدند. فرگوسن 69 ساله افزود: در اين شرايط ما هم نمايشي خوب ارائه کرديم. با بازي سرعتي حريف را به دردسر فراوان انداختيم. فکر ميکنم مهاجمين سريع ما رمز پيروزي مقابل اين حريف بودند. ديدار برگشت چهارشنبه هفته آينده و به ميزبان شياطين سرخ انجام خواهد شد.
O M I D
04-27-2011, 06:21 PM
با وجود دريافت دو گل
رانگنيك: با نوير مقابل منچستر خوششانس بوديم
سرمربي تيم فوتبال شالکه گفت: در 15 دقيقه اول بازي با منچستر خوب بوديم و سپس به خاطر درخشش دروازهبانمان خيلي شانس آورديم که ايستادگي کرديم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029326.jpg به نقل از کيکر، رالف رانگنيک اظهار داشت: مقابل منچستريونايتد، دريک ربع اول خوب بازي کرديم ولي پس از آن وضعيتي پيش آمد که نتوانستيم خوب دفاع کنيم. در مقابل منچستريها فرصت پيدا ميکردند ظرف يک دقيقه خودشان را به دروازه ما برسانند. فکر ميکنم از اين جهت در نيمه اول به خاطر درخشش دروازهبانمان خيلي خوش شانس بوديم.
اين مربي که شب گذشته در بازي رفت دور نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا تيمش 2 بر صفر مغلوب منچستريونايتد در ورزشگاه خانگي ولتنيزآرهنا شد، افزود: به نظرم روي دو گل ما واکنش تاکتيکي غلط داشتيم. مقابل چنين حريفي و با اين اشتباهات، نشان داديم از شرايط عادي خود بسيار فاصله داريم.
در اين بازي رايان گيگز و وين روني براي شياطين سرخ گلزني کردند. ديدار برگشت چهارشنبه هفته آينده انجام خواهد شد.
O M I D
04-27-2011, 06:23 PM
ر حاشيه برد 2 بر صفر در خانه شالکه
فاندرسار: نوير سنگرباني در كلاس جهاني است
دروازهبان با تجربه منچستريونايتد به ستايش از همتاي خود در تيم شالکه پرداخت.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00027191.jpg به نقل از کيکر، ادوين فاندرسار اظهار داشت: پيش از رويارويي با شالکه ميدانستيم بازي راحتي نخواهيم داشت. از قبل هم هشدار داديم و اين نکته را اعلام کرديم. به نظرم مانوئل نوير، دروازهبان تيم حريف، بسيار خوب بازي کرد. او نشان داد که سنگرباني در کلاس جهاني است.
اين دروازهبان هلندي که تابستان سال جاري با دنياي ورزش وداع خواهد کرد، شب گذشته در بازي رفت از مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا در خانه شالکه شب تقريبا کم دردسري را پشت سرگذاشت. ياران او که به طور پيوسته به دروازه شالکه حمله کردند، با دو گل به برتري رسيدند.
فاندرسار 41 ساله افزود: با توجه به شرايط اين بازي و درخشش سنگربان شالکه، فکر ميکنم برد 2 بر صفر نتيجهاي خارقالعاده براي ما است.
در جدال مذکور رايان گيگز و وين روني براي شياطين سرخ گلزني کردند. ديدار برگشت چهارشنبه هفته آينده انجام خواهد شد.
O M I D
04-27-2011, 06:24 PM
فرگوسن: مسي و رونالدو بازيکناني متفاوت هستند
سر الکس فرگوسن، مربي منچستريونايتد گفته کريستيانو رونالدو را به ليونل مسي ترجيح ميدهد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00007056.jpg این دو نفر قرار است امشب به مصاف هم بروند، این بار در لیگ قهرمانان.
اولین بازی دو تیم در برنابئو در چهارشنبه برگزار میشود و مربی اسکاتلندی میگوید: «خب، رونالدو بازیکن من بود و به نظرم او بهترین بازیکن دنیاست.
او میتواند با هر دو پا بازی کند، و تکنیک، قدرت و شجاعتی رویایی دارد. او در ضربات سر هم قویتر است.
البته مسی هم بازیکنی فوقالعاده رویایی است.
انتخاب بین این دو دشوار است و مانند پرتاب سکه است.
بستگی به این دارد که بازیکنان را چطور ببینید. این که رونالدو سالها بازیکن من بوده باعث میشود او را به خوبی بشناسم. دیدهام که او چطور در جلسات تمرینی خود را وقف میکند تا بهترین بازیکن دنیا شود و به همین دلیل است که او به عنوان بازیکن و فرد در نظر من بسیار بالاست.
اما ببینید آن پسر، مسی چه میکند. میدانید که او بازیکنی جدی است. او عاشق فوتبال است. او مانند شیر شجاع است چون همیشه در هر شرایطی توپ را با خود میبرد. این دو نفر بازیکنانی متفاوت هستند اما تردیدی نیست که هر دو محصولی فوقالعاده میسازند.»
O M I D
04-27-2011, 06:29 PM
هشت پاي اسپانيايي: رئال مادريد فيناليست مي شود
'ايکر' هشت پاي معروف اسپانيايي پيش بيني کرده است رئال مادريد به فينال ليگ قهرمانان اروپا راه يابد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029590.jpg اين هشت پا که پيشگويي هايش در دو ال کلاسيکوي قبلي هم درست درآمد، اين بار مادريدي ها را فيناليست ليگ قهرمانان اروپا معرفي کرده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، ايکر با انتخاب خوراکي که با نشان رئال مادريد مشخص شده بود، پيش بيني کرده که رئال مادريد روز 28 ماه مي(هفتم خرداد) در ديدار فينال ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه ويمبلي لندن حضور خواهد يافت.
اين هشت پاي 16 کيلوگرمي در آکواريومي در شهر بنالمادنا در جنوب شرقي اسپانيا زندگي مي کند.
پيشگويي هاي قبلي ''ايکر'' درباره تساوي يک بر يک رئال مادريد و بارسلونا در 16 آوريل( 27 فروردين) و پيروزي رئال مادريد در ديدار روز فينال کوپا دل ري صحيح درآمد.
تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا امشب در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در برنابئو به مصاف هم مي روند. ديدار برگشت دو تيم روز سوم ماه مي ( 13 ارديبهشت) در نوکمپ بارسلونا برگزار خواهد شد.
هرتيم که بتواند به مرحله بعد صعود کند با يکي از تيم هاي شالکه از آلمان و يا منچستريونايتد از انگليس روبرو خواهد شد.
در طول رقابتهاي جام جهاني آفريقاي جنوبي '' پل'' اختاپوس آلماني به خاطر پيشگويي هايش به چهره اي مشهور تبديل شده بود.
O M I D
04-28-2011, 04:32 PM
ژاوي:رونالدو تک روترين بازيکني است که در عمرم ديده ام
اوزيل هميشه توپ طلب مي کند . حرکات زيبايي انجام مي دهد و بايد در طول سالهاي آتي او را تحت نظر داشته باشيم چرا که بازيکن بزرگي مي شود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00023265.jpg ژاوی هرناندز در آستانه الکلاسيکوي دور رفت نيمه نهايي چمپيونزليگ نظرش را در مورد برخي از بازيکنان رئال مادريد ابراز داشت .
به گزارش مرجع خبری رئال در مورد ايکر و راموس ، دو هم تيمي اش در تيم ملي نيز گفت که در موردشان صحبت نمي کند چرا که احترام زيادي برايشان قائل است .
مارسلو :" بازيکني است که به طور ذاتي خيلي تکنيکي است و حرکاتش در جناحش خيلي خطرناک است . "
ژابي آلونسو :"رابطه بسيار خوبي با او دارم . بازيکني است که خوب با توپ کار مي کند و پاسهاي قطري فوق العاده اي مي دهد . "
اوزيل :" مثل ژاوی هميشه توپ طلب مي کند . حرکات زيبايي انجام مي دهد و بايد در طول سالهاي آتي او را تحت نظر داشته باشيم چرا که بازيکن بزرگي مي شود . "
دي ماريا :" از او سورپرايز شدم چرا که شناخت زيادي از او نداشتم . يک بازيکن ويرانگر و پر تحرک است و حرکات خطرناکي دارد ."
کريستيانو :" تک روي کننده ترين بازيکني است که در زندگيم ديده ام ، اما منظورم انتقاد نيست . او خودش يک تنه مي تواند بازي را تعيين کند . نمي توان او را با مسي مقايسه کرد چرا که متفاوت هستند . "
O M I D
04-28-2011, 04:35 PM
ليگ قهرمانان اروپا
انتقام سخت بارسا از رئال در ديدار جنجالي
بارسلونا با شکستدادن رئال مادريد انتقام باخت هفته گذشته را از شاگردان مورينيو گرفت.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00006903.jpg دومين شب دور رفت مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب با جدال رئال و بارسلونا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو شهر مادريد برگزار شد تا سومين الکلاسيکو دربي اين بار در اروپا پيگيري شود.
در اين ديدار شاگردان گوارديولا موفق شدند با گلزني ليونل مسي در دقايق 76 و 87 رئال مادريد را در سانتياگو برنابئو و مقابل ديدهگان هوادرانش با نتيجه 2 بر صفر مغلوب کنند.
*شرح بازي:
در نيمه اول اين بازي، هر دو تيم در ابتدا بهفکر محک زدن يکديگر بودند و بازي محتاطانهاي را بهنمايش گذاشتند که تا حدودي بارسا با دراختيار گرفتن ميانه ميدان برتري نسبي به رئال داشت.
شاگردان مورينيو نيز با دوندگي بالا و ايجاد پرس در بازي، مردان گوارديولا را مجبور بهعقب نشيني کردند، اما همچنان براي تصاحب توپ تحت تاثير پاسهاي متوالي بارسا بودند.
اين روند تا ميانه نيمه اول ادامه داشت و دو تيم در خلق موقعيتهاي خطرناک بر روي دروازه يکديگر ناکام بودند.
در ادامه بارسا تک موقعيتهايي را بر روي دروازه کاسياس تدارک ديد که عکسالعمل اين بازيکن مانع فروريختن دروازه ميزبان شد.
در اواخر نيمه اول، درگيري بازيکنان باعث شد تا هر دو تيم اعتراضاتي نسبت به قاضي ميدان داشته باشند که داور آلماني، بازي را تحت کنترل قرار داد.
شاگردان مورينيو در وقتهاي اضافه نيمه اول موقعيت خطرناکي را بر روي دروازه والدس دروازبان بارسا ايجاد کردند که عکسالعمل اين دروازبان مانع فروپاشي دروازه شاگردان گوارديولا شد.
در نهايت تلاش 2 تيم در پايان نيمه اول ثمري نداشت و اين نيمه با تساوي بدون گل بهپايان رسيد.
نيمه دوم اين ديدار را هر 2 تيم هجومي آغاز کردند و حملات خطرناکي را بر روي دروازه يکديگر بوجود آوردند، اما همچنان در فروريختن دروازه يکديگر ناکام بودند.
در ادامه بازي، پهپه خطايي را بر روي بازيکن بارسا انجام داد که با کارت قرمز مستقيم داور از زمين بازي اخراج شد تا رئال از دقيقه 61 دهنفره به ادامه کار بپردازد.
اخراج مدافع پرتغالي رئال، اعتراض مورينيو سرمربي اين تيم را بههمراه داشت که داور آلماني، آقاي خاص را نيز از روي نيمکت اخراج کرد تا اعتراض هواداران رئال بيش از پيش افزايش يابد.
پس از اين درگيري و جنجال در سانتياگو برنابئو، 2 تيم به ادامه بازي پرداختند و روي فرار زيباي آفلاي از سمت چپ دفاعي رئال و جاماندن سرخيو راموس، ليونل مسي در موقعيت گلزني قرار گرفت و اين مهاجم آرژانتيني دروازه کاسياس را در دقيقه 76 گشود تا شاگردان گوارديولا در خانه رئال پيش بيافتند.
در ادامه باز هم مسي در دقيقه 87 موفق به گلزني شد تا بارسا انتقام سختي را از شاگردان مورينيو در فاصله يکهفته گرفته باشند.
مسي با اين گل رکورد خود را در ليگ قهرمانان اين فصل بهبود بخشيد و با 11 گل در 11 مسابقه در آستانه بهترين گلزن اروپا قرار گرفت.
ديدار برگشت اين دو تيم سهشنبه هفته آينده در نيوکمپ برگزار خواهد شد.
O M I D
04-28-2011, 04:39 PM
مورينيو:زندگي در چنين دنيايي حالم را خراب ميکند
مربي رئال مادريد عليه تصميمهاي ولفگانگ اشتارک صحبت کرده است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00008045.jpg ژوزه مورینیو از عملکرد ولفگانگ اشتارک، داور دیدار رئال مادرید با بارسلونا به شدت ناراضی بود.
مورینیو پس از اولین شکست خانگی رئال در لیگ قهرمانان این فصل گفت: «من هیچ حرفی به داور نزدم، و تنها خندیدم و او را هو کردم. اگر حرفی که در ذهن دارم را بزنم همین حالا دوران مربیگریام به پایان میرسد.»
او که در این دیدار پس از اخراج پهپه از روی نیمکت رئال اخراج شد گفت: «تنها یک سوال دارم: چرا؟ چرا اوربو (داور دیدار چلسی و بارسلونا در نیمهنهایی 2007)، چرا بوساکا (داور بارسلونا و آرسنال در لیگ قهرمانان امسال)، چرا اشتارک؟ هر نیمهنهایی همین ماجرا را دارد. ما داریم درباره تیمی فوقالعاده رویایی صحبت میکنیم. چرا چلسی آن سال به فینال نرسید؟ چرا اینتر تنها با معجزه نجات یافت؟
وقتی بازی صفر – صفر بود میخواستیم کاکا را به جای لاس بیاوریم (پیش از اخراج). نمیدانم که این قدرت خوسه آنخل ویار (رییس فدراسیون فوتبال اسپانیا) در یوفا است، یا یونیسف می خواهد تبلیغ کند؟ من که نمیدانم.
لیونل مسی عالی بازی کرد، اما بازی مقابل ده نفر آسان تر است.
گواردیولا مربی رویایی است، اما لیگ قهرمانان را به روشی فتح کرده که مایه شرمساری من است، با آن رسوایی استمفورد بریج. امسال اگر او قهرمان شود میشود رسوایی برنابئو.
قبول دارم که ما حذف شدیم. رسیدن به فینال شده ماموریت غیرممکن. گاهی این که در چنین دنیایی زندگی میکنم حالم را خراب میکند، اما به هر حال دنیای ما همین است.»
لیونل مسی گلی زد که شبیه به گل انفرادی دیهگو مارادونا در جام جهانی 1986 بود.
مورینیو گفت: «به بارسلونا تبریک میگویم، و به دست آوردن قدرت آنها کار آسانی نیست.»
دیدار برگشت در 3 می برگزار میشود.
O M I D
04-28-2011, 04:46 PM
گوارديولا: درباره سخنان مورينيو حرفي ندارم
پپ گوارديولا، مربي بارسلونا حاضر نشد وارد جنگ لفظي با مورينيو شود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026200.jpg مورینیو پس از دیدار درباره داوران و بارسلونا سخنان زیادی به زبان آورد، اما گواردیولا در پاسخ به او گفت: «هیچ حرفی برای گفتن ندارم.»
او در عوض ترجیح داد از تیم خود ستایش کند که مقابل طرفداران حریف سرسخت توانستند رئال دهنفره را ببرند: «در شرایطی به اینجا آمدیم که 12 بازیکن از آکادمی جوانان خود را در تیم داشتیم و این چیزی است که به آن افتخار میکنیم.
ما اشتباهات دیدار جام حذفی را تصحیح کردیم.
بازی خوبی انجام دادیم، تیم بسیار پرتکاپو بود و در دوئلهای فراوانی برنده شدیم. سیدو کیتا بسیار به ما کمک کرد.
حالا 90 دقیقه تا فینال لیگ قهرمانان فاصله داریم و تلاش میکنیم به این دیدار برسیم.»
O M I D
04-28-2011, 04:48 PM
ويا: بايد خودمان را براي يک 90 دقيقه دشوار آماده کنيم
داويد ويا، مهاجم بارسلونا، بعد از پيروزي 2-0 تيمش مقابل رئال مادريد در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان، از اظهار نظر در مورد تيم حريف خودداري کرد اما هم تيمي هايش را به دليل کسب اين پيروزي مورد ستايش قرار داد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00019721.jpg او پس از این دیدار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم ما در سراسر بازی بسیار بهتر از حریف بودیم. من فکر می کنم 10 نفره شدن رئال بسیار تعیین کننده بود. اما آنها به این خاطر 10 نفره شدند که یک خطای واضح انجام دادند."
آبی و اناری ها اکنون باید در حالی بازی برگشت را برگزار کنند که به لطف دو گل مسی، از شانس بسیار زیادی برای رسیدن به فینال برخوردارند.
اما ویا هنوز کار را تمام شده نمی داند:" ما در خانه دیدار دشواری در پیش داریم. ما اکنون باید به لیگ فکر کنیم و خودمان را برای یک 90 دقیقه دشوار آماده کنیم.
ما بازی رفت نیمه نهایی را بردیم. ما به شیوه خودمان بازی کردیم و باید این کار را ادامه بدهیم. ما خیلی سعی کردیم مرکز خط دفاعی حریف عبور کنیم. آنها شرایط را برای ما دشوار کردند اما ما هافبک های خوبی در مرکز زمین داشتیم. امروز خیلی خوشحالیم."
وقتی از ویا در مورد سرمربی حریف سوال شد، گفت:" من در مورد مورینیو صحبت نمی کنم."
O M I D
04-28-2011, 04:55 PM
ژاوي: با شايستگي به پيروزي رسيديم
ژاوي، ستاره خط مياني بارسلونا، علي رغم اينکه تمايل چنداني نداشت که در مورد اخراج په په در ديدار شب گذشته آبي و اناري ها مقابل رئال صحبت کند اما در نهايت تاييد کرد که تصميم داور درست بوده است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026252.jpg او در گفتگو با مارکا گفت:" من تنها می خواهم در مورد فوتبال صحبت کنم. همیشه در مورد تصمیماتی که داور می گیرد، صحبت می شود. بعضی مواقع این تصمیمات به نفع شماست و بعضی مواقع علیه شما. کاملا مشخص بود که اخراج په په، تصمیم درستی بود."
او سپس گفت که بارسلونا برتر از حریف بود و با شایستگی به پیروزی رسید.
" ما نتیجه ای گرفتیم که شایسته اش بودیم . ما باز هم برتر بودیم. ما تیمی هستیم که می خواهیم فوتبالی تهاجمی ارائه دهیم و در زمین خوش بگذرانیم. آنها تنها امیدوارند که حریف اشتباه کند.
شیوه آنها در فینال کوپا دل ری جواب داد اما این بار نه.
من نمی خواهم در مورینیو صحبت کنم. من تنها در مورد بارسا صحبت می کنم. ما نمایش خوبی داشتیم. این برد یک پیروزی برای فوتبال بود."
دیدار برگشت دو تیم رئال و بارسا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان، سه شنبه آینده در نوکمپ برگزار می شود.
O M I D
04-28-2011, 04:57 PM
باشگاه بارسلونا: از مورينيو شکايت مي کنيم
باشگاه بارسلونا اعلام کرد از مورينيو، سرمربي رئال مادريد، به دليل اظهاراتش بعد از ديدار شب گذشته دو تيم به يوفا شکايت خواهد کرد. مورينيو باشگاه کاتالاني را به فريب داور متهم کرد و اعلام کرد اين باشگاه تاکنون نتوانسته در ليگ قهرمانان يک قهرماني "پاک" به دست بياورد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026118.jpg بخش حقوقی باشگاه بارسلونا قصد دارد در مورد این صحبت های مورینیو که پس از پیروزی 2-0 بارسا مقابل رئال در لیگ قهرمانان بیان شد، تحقیق کند.
در دیدار شب گذشته په په از رئال به دلیل خطایی که روی دنی آلوس انجام داد، از بازی اخراج شد و مورینیو نیز به دلیل اعتراض به این تصمیم به سوی سکوی تماشاگران هدایت شد.
مورینیو در پایان بازی گفت:" گواردیولا مربی فوق العاده ای در دنیای فوتبال است ولی او یک بار در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده که من شرمم می آید با توجه به جنجالی که در استمفورد بریج راه افتاد، چنین قهرمانی ای را کسب کنم.امسال هم اگر بارسا به قهرمانی برسد، با جنجال برنابئو این اتفاق خواهد افتاد. گواردیولا شایستگی آن را دارد تا درحالت عادی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.این آن چیزی است که برای او آرزو می کند، چون او مربی خیلی خوبی است."
اولین جنجالی که مورینیو از آن صحبت می کند، دیدار بارسا مقابل چلسی در سال 2009 بود که بارسا موفق شد با گل دقایق پایانی اینیستا به فینال برسد. در این دیدار بازیکنان چلسی معتقد بودند که تام اوربو، داور نروژی بازی، 4 ضربه پنالتی برای آنها اعلام نکرده است. بارسا در آن سال در فینال منچستریونایتد را شکست داد و به قهرمانی رسید.
O M I D
04-28-2011, 05:01 PM
کاسياس: سعي مي کنيم در بازي برگشت جبران کنيم
ايکر کاسياس، دروازه بان رئال مادريد، پس از شکست 2-0 تيمش مقابل بارسلونا در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان، از اظهار نظر در مورد تصميم داور و اخراج په په خودداري کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00028368.jpg در دیدار شب گذشته آبی و اناری ها با دو گل مسی مقابل رقیب دیرینه شان به پیروزی رسیدند و یک قدم به فینال ومبلی نزدیک تر شدند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تنها می توانیم زبان مان را گاز بگیریم و ساکت باشیم. این بسیار بسیار دشوار است اما ما سعی می کنیم در بازی برگشت جبران کنیم."
او معتقد است تیمش تا زمانی که 10 نفره نشده بود، بازی برابری ارائه داد. کاسیاس افزود:" در ابتدا ما کنترل بازی را در اختیار داشتیم اما وقتی 10 نفره می شوید، آن هم بازیکنی که وظیفه ای مهم برعهده دارد، کاملا واضح است که همه چیز تغییر می کند."
بارسلونا هفته آینده در نوکمپ میزبان رئال خواهد بود تا حضورش در فینال ومبلی را تثبیت کند.
O M I D
04-28-2011, 05:11 PM
صحبتهاي کامل مورينيو در کنفرانس خبري پاياني بازي
مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد از شکست تيمش در ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا به شدت عصبي شده است. آقاي خاص در صحبتهايي با تمجيد از کيفيت تيم حريف در زمين مسابقه، تير انتقادي را به سمت ولفگانگ اشتارک، داور آلماني بازي گرفت؛ داوري که بعد از اخراج په په ، مورينيو را نيز از کنار زمين اخراج کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00017792.jpg مربی پرتغالی رئال در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت:« ما در مورد تیمی فوق العاده صحبت می کنیم (بارسلونا).امیدوارم که کسی صحبتهای مرا تغییر ندهد ولی درک نمی کنم که چرا در بازی ای مثل بازی 4شنبه، که بازی برابری بود، چنین کاری را انجام داد. داوران در دنیای فوتبال حاضرند تا از برقراری عدالت بین همه بازیکنان اطمینان حاصل کنند و بعد از آن است که تیم بهتر به پیروزی می رسد.بله! الان ما حذف شده ایم.. گاهی وقتها حالم از این دنیا بهم می خورد ولی این دنیای ماست. باید با تمام غرورمان به بارسلونا برویم. بدون په په ای که هیچ کاری انجام نداد، بدون سرخیو راموسی که هیچ کاری انجام نداد و بدون مربی شان که نمی تواند روی نیمکت مربیگری تیم قرار بگیرد. آنها جام قهرمانی ای در لیگ قهرمانان اروپا فتح کرده اند که من شرمم می آید چنین جامی را ببرم.»
مورینیو ادامه داد:« بازی دوم ما (بازی برگشت) بدون هیچ شکی سخت نیست، بلکه ماموریتی غیرممکن است.اگربتوانیم به گل زودهنگامی برسیم، بارسلونا دوباره ما را از پای در می آورد. ما یک معجزه انجام داده ایم؛ چون این یک معجزه بود که 10 نفری بازی کردیم و به این نتیجه رسیدیم.امروز مشخص شد که مقابل بارسلونا هیچ شانسی نداری.چون سران یوفا به هیچ تیم دیگری اجازه نمی دهد که مقابل آنها بازی کنند. نمی دانم چرا .نمی دانم شاید به این خاطر که بارسایی ها خیلی مهربان هستند. امیدوارم که این سوال تا آخر عمرم در ذهنم نماند و روزی پاسخش را بگیرم.»
مربی پرتغالی که در جریان این بازی از کنارزمین اخراج شده و به سکوها رفت ادامه داد:« من به داور مسابقه هیچ چیزی نگفتم، فقط خندیدم و با دو انگشت برای تصمیمات او دست زدم؛ همین وبس.اگر چیزی که فکر می کردم را به او و مسئولان یوفا می گفتم، کارنامه ورزشی ام همین امروز تمام می شد. به همین خاطر فقط یک سوال کردم: چرا؟! ما می توانستیم اینجا 3 ساعت بازی کنیم و بازی 0-0 ادامه می یافت.»
مورینیو با مرور تصمیمات جنجالی پیشین داورها در اروپا گفت:« دروگبا و بوسینگوا بعد از بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا محروم شدند. موتا نتوانست به خاطر اخراج شدنش، در دیدار فینال بازی کند و ونگر و نصری بعد از دیدار مرحله یک چهارم نهایی محروم شدند. الان من هم درحالی که محرومم اینجا هستم و حتی نباید اینجا،در سالن کنفرانس خبری می بودم.»
پیغام برای گواردیولا
مربی رئال پیغامی هم برای گواردیولا داشت:« امیدوارم که گواردیولا یک روز بتواند یک جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را بدون جنجال و به سلامت تمام به دست بیاورد. من دو جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را با نبرد در زمین مقابل دو حریف کسب کرده ام که هیچ یک از آنها بارسا نبودند. با پورتو، تیمی از کشوری که معمولا جام را فتح نمی کند و با اینتر که حدود 50 سال بود به این جام نرسیده بود و کاندید فتح جام نبود. مابا تلاش،غرور ، کار و عرق ریختن این کار را انجام دادیم.گواردیولا مربی فوق العاده ای در دنیای فوتبال است ولی او یک بار در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده که من شرمم می آید با توجه به جنجالی که در استمفورد بریج راه افتاد، چنین قهرمانی ای را کسب کنم.امسال هم اگر بارسا به قهرمانی برسد، با جنجال برنابئو این اتفاق خواهد افتاد.»
بعد از جنگ لفظی ای که دو مربی در کنفرانس خبری پیش از بازی داشتند، مورینیو بار دیگر به گواردیولا که نمی خواست پاسخ او در کنفرانس خبری را بدهد حمله کرد:« گواردیولا شایستگی آن را دارد تا درحالت عادی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود.این آن چیزی است که برای او آرزو می کند، چون او مربی خیلی خوبی است، من به عنوان یک انسان احترام زیادی برای او قائلم، چون رفتار او در 4 سال اخیر با من فوق العاده بوده است. دیروز هم هیچ بی احترامی ای نکرد. فکر می کردم که می توانم او را «تو» خطاب کنم ولی از این به بعد باید او را «آقای جوزپ گواردیولا» خطاب کنم. من احترام زیادی برای او به عنوان مربی و یک انسان قائلم و امیدوارم که روزی افتخار فتح جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را به صورت سالم و بدون جنجال داشته باشد.»
مورینیو ادامه داد:« مسئولان و سران بارسلونا خیلی صادق هستند و دقیقا می دانند که چه اتفاقاتی در جریان است. برای آنها خیلی آسان است؛ چون می توانند همه چیز را پنهان کنند ولی من کاتالان های زیادی را می شناسم که مطمئنا علاقه ای به قهرمانی با این طعم ندارند. ما در جام حذفی به قهرمانی رسیدیم و می دانیم که چطور باید به قهرمانی رسید؛ چون رئال تیم بزرگی است.»
مورینیو در بخش پایانی صحبتهایش به بررسی دیدار 4شنبه شب پرداخت و گفت:« می خواستیم که گلی نخوریم و بعد از آن و زمانی که حریف ناامید شده حمله را شروع کنیم. درنظر داشتم تا کاکا را به جای لاس به زمین بفرستم و از دقیقه 65به بعد با 3 مهاجم بازی کنم. ولی با اخراج په په نتوانستیم این کار را بکنیم.»
O M I D
04-28-2011, 05:15 PM
راموس: چنين کارهايي زيبايي فوتبال را از بين ميبرد
سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد با خشم به اخراج پهپه در ديدار نيمهنهايي ليگ قهرمانان واکنش نشان داده است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00028369.jpg راموس گفت: «پس از آن که آن اخراج تا آن حد عمیق روی بازی شما تاثیر میگذارد خشمگین به خانه میروید. ما واقعگرا هستیم میدانیم که اوضاع پیچیده است، اما رئال مادرید باید همیشه به دنبال قهرمانی باشد.
این پانتومیم باید تمام شود. امیدوارم که اقدامات لازم انجام شود چون چنین کارهایی زیبایی و وجهه فوتبال را از بین میبرد. تیم ما و تمامی مادریدیسموها از آنچه در زمین روی داد آزار دیدیم.»
O M I D
05-03-2011, 04:59 PM
شكايت رئاليها به جايي نرسيد
يوفا بارسلونا را تبرئه کرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00005476.jpg يوفا بارسلونا را از اتهام بازي غيرورزشي مبرا دانست تا آخرين ترفند مورينيو و رئال مادريد پيش از بازي برگشت نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا نتيجهاي در پي نداشته باشد.
در حالي که سران باشگاه رئال مادريد اطمينان داشتند کميته انضباطي يوفا بارسلونا را به دليل حرکت غيرورزشي محروم خواهد کرد و حتي حکم هاي احتمالي چند تن از بازيکنان بارسلونا را صادر کرده بودند، اين کميته پس از نشست خود بازيکنان بارسلونا را از اتهام بازي ناجوانمردانه و غيرورزشي مبرا دانست.
باشگاه رئال مادريد پيش از اين از يوفا درخواست کرده بود، دني آلوز، سرخيو بوسکتس، پدرو، والدس، ماسکرانو و کيتا با محروميتي از سوي يوفا روبرو نشدند.
O M I D
05-03-2011, 05:00 PM
مورينيو پيش از ديدار با بارسلونا حرف نميزند
ژوزه مورينيو حاضر نيست پيش از ديدار نيمهنهايي ليگ قهرمانان با رسانهها گفتگو کند و وظايف خود را به آيتور کارانکا، دستيارش محول کرده است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00024660.jpg آقای خاص تصمیم گرفته کارانکا صحبت کند. دیدار دو تیم در هفته گذشته با جنجال همراه بود و مورینیو هم اخراج شد، و به این ترتیب او دیگر مجبور نیست با رسانهها صحبت کند.
مادرید تایید کرد که کارانکا در دوشنبهشب در ساعت 19:30 به وقت اروپای مرکزی در نشست خبری حاضر میشود.
کریم بنزما هم به کارانکا می پیوندد.
در سوی دیگر، پپ گواردیولا از طرف بارسلونا صحبت خواهد کرد.
O M I D
05-03-2011, 05:01 PM
کنفرانس خبري گوارديولا پيش از بازي سه شنبه
پپ گوارديولا در جريان کنفرانس خبري روز دوشنبه اش نمي خواست تا به هيچ بحث غيرورزشي اي بپردازد تا با اين کار، تمرکز تيمش برهم بخورد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00024372.jpg بارسلونا سه شنبه شب دردور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان رئال مادرید خواهد بود و گواردیولا در تیمش آماده باش داده است:«باید برای همه چیز آماده بود. بازی برگشت بسیار سخت و پیچیده ای را پیش رو داریم و در پایان مشخص خواهد شد که چه تیمی می تواند به حضور در این رقابتها ادامه دهد و این تصمیم با یوفا نیست. سه شنبه ساعت 20.45 بازی شروع می شود و یازده بازیکن فوق العاده که مربی ای باایده های رقابتی آنها را هدایت می کند و قصد آنها حذف کردن ما و رسیدن به فینال است واردزمین می شوند.»
در هفته های گذشته این دو تیم سه بار با هم روبرو شدند.گواردیولا در این رابطه گفت:« روز سه شنبه همه چیز تمام می شود.»
با وجود برتری ای که بارسا برای دیدار برگشت دارد، مربی تیم کاتالان به خوبی می داند که تیمش کار آسانی را پیش رو ندارد:« ما برای همه چیز آماده هستیم؛ چون بازیکنان رئال می توانندهر کاری انجام دهند. درنهایت دیدار سه شنبه شب یک فینال است و هیچ کسی نمی تواند کوچکترین اشتباه یا ریسکی انجام دهد.رئال بازی مرگ و زندگی اش را برگزار می کند و برای حذف کردن ما به اینجا می ایند. اولین بازی ما در رقابتهای این فصل استثنا بود و بازیهایی که بعد از آن برگزار کردیم، بازیهای طبیعی و نرمالی بودند ؛ بازیهایی که دو تیم شرایط برابری داشتند.»
از سوی دیگر مربی بارسلونا ادامه داد:« از اینکه 14 نفر از بازیکنان فراخوانده شده به ترکیب بارسا برای این بازی، بازیکنانی هستند که در خانه رشد کرده اند و از کودکی با بارسا بوده اند، احساس غرور می کنم.این اتفاقی فراتر از فوتبال است.»
گواردیولا درمورد سبک بازی کهکشانی ها هم صحبت کرد:« رئالی ها می توانند با همان شیوه ای که دربرنابئو بازی کردند به پیروزی برسند؛ آنها در نیمه اول بازی خیلی خوب بودند .رئالی ها بازیکنان خوبی را برای انجام کارهایی که مدنظرشان هست در اختیار دارند و فرارهای پا به توپ آنها فوق العاده است.. رئال یکی ازبهترین بازیکنان خط میانی که ژابی آلونسو است را در اختیار دارد. ما مقابل یکی از بهترین تیمهای دنیا بازی می کنیم و نمی توانیم به نتیجه بازی رفت متکی باشیم. بنزما در محوطه جریمه بسیار خطرناک تر است. ما باید کنترل بازی را در دست بگیریم.»
مربی جوان بارسا در بخش پایان صحبتهایش ابراز امیدواری کرد که :«اشتباهات تکرار نشوند؛هرچند که هر کسی اشتباه می کند.».
O M I D
05-03-2011, 05:07 PM
بازگشت هونتلار در ديدار مقابل يونايتد
طبق گزارش منتشره در بيلد، هواداران شالکه امروز خبر خوبي را دريافت کردند و آن هم خبر بازگشت کلاس يان هونتلار، مهاجم هلندي اين تيم به روزهاي اوج است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029146.jpg ستاره سابق تیمهای رئال و اینتر در ماه فوریه از ناحیه زانو مصدوم شد و انتظار می رفت که تا دو هفته دیگر به اوج آمادگی بازگردد ولی او اکنون آماده است تا پس از 2 ماه غیبت برای شالکه به میدان برود.
بدین ترتیب او قادر خواهد بود در دیدار 4شنبه شب ورزشگاه اولدترافورد که در دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم شالکه و یونایتد برگزار می شود در ترکیب تیم آلمانی قرار بگیرد. و انتظار می رود که در ترکیب ثابت شالکه به میدان برود.
او در دیدار رفت دو تیم که با شکست 0-2 شالکه در گلزنکرشن همراه بود، غیبت داشت و در دیدار تیمش مقابل بایرن نیز قادر به همراهی شاگردان رانگنیک نبود ولی چند روزی است که هونتلار تمریناتش را با هم تیمی هایش از سرگرفته و می تواند دردیدار 4شنبه شب حاضر باشد.
O M I D
05-03-2011, 05:13 PM
ژاوي: نميدانيم رئال امشب چه ميخواهد؟
هافبک بازيساز تيم فوتبال بارسلونا در آستانه بازي بزرگ امشب برابر رئال مادريد گفت: حس عجيبي دارم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00009828.jpg به نقل از مارکا اسپانيا، ژاوی ارناندس که اين روزها زياد با ژابي آلونسو مقايسه و البته تحسين ميشود در نشست خبري اختصاصي خود که به پيشنهاد دوستداران بارسلونا برگزار شد، گفت: با تيمي بازي ميکنيم که نميدانيم امشب براي پيروزي ميآيد يا شکست، معلوم نيست تيم دوم مادريد وارد ميدان ميشود يا تيم اولش، مربي اين تيم حتي گفته که در نيمه اول وارد استاديوم نخواهد شد از طرفي او چندين آناليزور را در استاديوم مثل هميشه مستقر خواهد کرد.
ژاوی ادامه داد: حس عجيبي دارم و پيشبيني من يک شب سخت و خاص است، هر دو تيم بدون هيچ ترديدي براي صعود به فينال ليگ قهرمانان اروپا با همه توان خواهند جنگيد و اين يک شوخي بي مزه است که مادريد براي پيروزي نيامده باشد.
O M I D
05-03-2011, 05:14 PM
ليگ قهرمانان اروپا
بنزما در آستانه بازي با بارسلونا
مهاجم فرانسوي رئال مادريد در آستانه مسابقه برگشت ليگ قهرمانان رئال مادريد برابر بارسلونا گفت: امشب فقط به خوب دفاع کردن فکر ميکنيم.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00023412.jpg به نقل از مارکا اسپانيا، کريم بنزما که به همراه کارانگا دستيار مورينيو در نشست خبري حاضر شده بود در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص انگيزه براي پيروزي در بازي امشب گفت: به هر حال ما هم آدم آهني نيستيم، مدافع اول ما به اشتباه اخراج شده و تمارض بازيکنان حريف در چندين صحنه از ديد يوفا اصلا مهم نبوده و انگار نه انگار که هيچ اتفاقي رخ داده است، در چنين شرايطي شما به چه دليل قانع کنندهاي از ما انتظار داريد براي پيروزي در نيوکمپ انگيزه داشته باشيم.
وي ادامه داد: در بازي امشب خوب دفاع کردن در اولويت ما است چون پهپه و راموس را نداريم، در نيوکمپ هستيم و 2 بر صفر هم در بازي رفت شکست خوردهايم. نکته اول اين است که شکست تلخي نخوريم و واقعا نميشود به يک پيروزي تاريخي فکر کرد، من طبق وظيفه تعريف شده عمل ميکنم و گل نخوردن در دستور کار ما است.
O M I D
05-03-2011, 05:15 PM
در آستانه الکلاسيکودربي امشب
هزار و پانصد پليس مجهز ورزشگاه نيوكمپ را كنترل ميكنند
هزار و پانصد پليس مجهز و متخصص بازي امشب بارسلونا و رئال مادريد را زير ذره بين امنيتي خود خواهند داشت.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026118.jpg به نقل از اسپورت کاتالونيا، در حالي که 150 نيروي داوطلب و توجيه شده امشب در ميان تماشاگران دو تيم رئال مادريد و بارسلونا مراقب شيطنت و خرابکاريهاي احتمالي در نيوکمپ هستند، تعداد 1500 پليس متخصص و مجهز نيز به سرپرستي مانوئل پرات رئيس پليس شهر بارسلونا، استاديوم نيوکمپ را تحت کنترل خود دارند.
درگيري دو تيم در بازي رفت هنگام خروج از زمين چمن باعث شده تا حداقل 20 پليس امنيتي در کنار ماموران امنيتي يوفا کنار نيمکت دو تيم و همچنين در مسير حرکت بازيکنان از رختکن تا زمين مستقر شوند.
اين در حالي است که دو واحد عملياتي مستقل و مجهز در سطح شهر بارسلونا مستقر شده تا در صورت راهيابي بارسلونا به فينال ليگ قهرمانان اروپا مراقب زياده روي مردم در شاديهاي خياباني باشند.
اين در حالي است که حداقل 2500 هوادار رئال مادريد با سفر به بارسلونا امشب حامي تيمشان در ورزشگاه نيوکمپ خواهند بود.
پليس اسپانيا در مورد ورود پرچمهاي کاتالونيا و شعارهاي ضد دولتي در نيوکمپ به مردم هشدار جدي داده است.
O M I D
05-03-2011, 05:15 PM
ليگ قهرمانان اروپا
منچستر - شالكه؛ 90 دقيقه تا فينال ويمبلي
چهره دومين تيم بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا فرداشب (چهارشنبه) با انجام ديدار برگشت منچستريونايتد انگليس و شالکه آلمان مشخص خواهد شد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00024618.jpg اين دو حريف سهشنبه شب هفته قبل در ورزشگاه ولتينزآرهنا شهر گيلزنکرشن به ميزباني شالکه به مصاف هم رفتند که شياطين سرخ با کسب برتري 2 بر صفر به کار خود خاتمه دادند.
در پايان آن بازي عمده تحليلگران با توجه به قابليتهاي آشکار بازي حريف اولدترافوردي، منچستر را تيمي راهيافته به بازي نهايي در ويمبلي دانستند. ولي سرآلکس فرگوسن، سرمربي اين تيم اظهار داشت تا قطعي شدن صعود 90 دقيقه نبرد پرفشاري باقي مانده است.
اين مربي 69 ساله با توجه به اين نکته که تفاوت چنداني ميان نفرات اصلي و ذخيرهاش نيست، قصد دارد تا پس از بازي سنگين يکشنبه شب با آرسنال ( باخت يک بر صفر در ورزشگاه الامارات) با بازگشت نيروي کارآمدي همچون رايان گيگز و برخي نيروهاي کمتر به بازي گرفتهشده، تيمي با نشاط و پرتواني را راهي ديدار خانگي با نماينده ژرمنها کرده تا دراين بازي نيز به برد برسد.
اين ديدار فردا در اولدترافورد برگزار خواهد شد.
O M I D
05-03-2011, 05:18 PM
وقتيها فوتباليها همه جانبه به مورينيو حمله ميکنند
باران انتقاد بر سر آقاي خاص
پس از اتمام بازي رفت از نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بين رئال مادريد و بارسلونا 308 خبر و گزارش انتقادي عليه مورينيو در رسانههاي معتبر اروپايي منتشر شده است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00018591.jpg به نقل از آس اسپانيا، پس از پيروزي 2 بر صفر بارسلونا برابر رئال مادريد در برنابئو و ماجراي اخراج مورينيو به خاطر اعتراض به اخراج پهپه و توهين به داور مسابقه موج کم سابقهاي از انتقادات در رسانههاي معتبر اروپايي به سمت آقاي خاص روانه شد.
اين در حالي است که در عدد منتشر شده رسانههاي آسيايي، آمريکاي جنوبي، آفريقا و حتي رسانههاي محلي اروپا لحاظ نشده است.
تا امروز و در همين مدت زمان کوتاه 308 خبر، گزارش و يا مصاحبه با محوريت نقد مورينيو در رسانههاي معتبر اروپايي منتشر شده و اين در حالي است که در اين ميان کساني سهيم بودهاند که در طول سال رکورد کمترين مصاحبه و حضور رسانهاي را به نام خود زدهاند.
بازيکنان، مربيان و کارشناسان بزرگي چون کرايف، هيدينک، آراگونس، دلبوسکه، اولسن، ليپي، مارادونا، پله، پلاتيني، هيتسفيلد، مالديني، زيدان، فيگو و رونالدو برزيلي در اين مدت دو بار درمورد مورينيو با رسانههاي اروپايي مصاحبه داشتهاند و اين در حالي است که بيش از نيمي از حمله کنندگان به مورينيو در شش ماه گذشته حداکثر يک بار در رسانهها حاضر به اظهار نظر شدهاند.
در اشتباه بودن عمل مورينيو و زشت بودن سخنانش عليه يونيسف و يوفا که البته نادرست بودنش هرگز ثابت نشده، شکي نيست اما منبع خبري مذکور با انتشار اين خبر پيش از بازي بزرگ امشب يادآور مي شود که در شان مربيان بزرگ جهان نيست اينگونه در موج ساخته شده موجسواري کنند.
O M I D
05-04-2011, 05:43 PM
نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بارسا با حذف رئال راهي فينال شد بارسلونا با حذف رئال مادريد به فينال ليگ قهرمانان اروپا راه يافت. -------------------------------------------------------------------------------- چهارمين الدربي کلاسيکو 18روزه ميان تيمهاي بارسلونا و رئال مادريد اسپانيا از دور برگشت مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا سهشنبه شب در ورزشگاه نيوکمپ بارسلون با سوت دبليکر بلژيکي آغاز شد که در پايان با تساوي يک بر يک به پايان رسيد تا شاگردان پپ گوارديولا در مجموع دو بازي رفت و برگشت با نتيجه 3 بر يک جواز حضور در مرحله نهايي را کسب کنند و مردان مورينيو از رسيدن به فينال باز بمانند. پدرو رودريگوئز در دقيقه 54 براي بارسا گلزني کرد و مارسلو در دقيقه 64 زننده گل تساوي بخش رئال بود. *شرح بازي: در نيمه اول شاگردان خوزه مورينيو با ترکيبي متفاوت و هجومي وارد ميدان شدند، اما در نهايت بازي کم برخوردي را تا اواخر اين نيمه شاهد بوديم و دو تيم موقعيتهاي چنداني را بر روي دروازه يکديگر ايجاد نکردند و بارش باران نيز تا حدودي در روند حرکتي بازيکنان دو تيم تاثير گذاشته بود. در ادامه و در اواخر اين نيمه کاتالانها موقعيتهايي را توسط مسي و ويا بوجود آوردند که عکسالعمل کاسياس مانع فروپاشي دروازه مردان مادريدي شد و در نهايت تلاش دو تيم ثمري نداشت و اين نيمه بدون گل خاتمه يافت. در نيمه دوم، باز هم رئاليها که نياز مبرمي براي کسب نتيجه و پيروزي در اين ميدان داشتند هجومي آغاز کردند که با حملات نصفه و نيمه اين تيم بر روي دروازه بارسا همراه بود. در يکي از موقعيتهاي خطرناک، روي فرار کريستيانو رونالدو توپ به هيگواين رسيد که اين مهاجم آرژانتيني دروازه بارسا را گشود؛ اما دبليکر داور بلژيکي اين گل را به دليل خطا نپذيرفت. در ادامه روي بازيسازي آندرس اينيستا، پاس عمقي اين بازيکن به پدرو رودريگوئز رسيد و اين مهاجم در دقيقه 54 دروازه رئال را گشود تا کار بيش از پيش براي مردان مورينيو سخت شود. پس از اين گل رئال دست به تعويض زد و مسعود اوزيل جايگزين کاکا شد و پس از لحظاتي، روي فرار زيباي آنخل ديماريا ضربه اين بازيکن به تيرک عمودي دروازه ويکتور والدس دروازبان بارسا اصابت کرد و در برگشت مارسلو در دقيقه 64 دروازه شاگردان گوارديولا را گشود تا کار به تساوي کشيده شود و مردان مادريدي تا حدودي براي ادامه کار اميدوار شوند. در ادامه شاگردان مورينيو براي دستيابي به دروازه بارسا ناکام ماندند تا اين ديدار در نهايت با تساوي يک بر يک به پايان برسد و مردان کاتالان راهي فينال ليگ قهرمانان اروپا شوند. اين ديدار باز هم چاشني خشونت را از سوي رئاليها بههمراه داشت که داور مسابقه اين بار ترجيح داد که بازيکني را از اين تيم اخراج نکند تا مردان مادريدي يازده نفره به کار خود مقابل بارسا پايان دهند و ده نفره نشوند. در نهايت جنگ چهارگانه ستارگان با 2 تساوي، يک برد براي رئال و يک پيروزي براي بارسا به پايان رسيد. چهارشنبه شب منچستر يونايتد انگليس و شالکه آلمان ديگر فيناليست ليگ قهرمانان اروپا را مشخص خواهند کرد. فينال اين رقابت روز شنبه 28 مي (7 خرداد) در ومبلي لندن برگزار ميشود.
O M I D
05-04-2011, 05:45 PM
رونالدو: اي كاش داور بلژيكي گل رئال را تائيد ميكرد
مهاجم پرتغالي رئال مادريد با انتقاد از عملکرد داور مسابقه گفت: اي کاش آن گل قبول ميشد، تا شرايط بازي تغيير ميکرد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00015791.jpg به نقل از مارکا اسپانيا، کريستيانو رونالدو بازيکن کمفروغ بازي شب گذشته رئال مادريد برابر بارسلونا در صحنه بسيار مشکوک بازي پس از پاس گل به گونسالو ايگواين توسط بازيکنان بارسلونا نقش بر زمين شد اما با برخورد غير عمد به پاي ماسکرانو او را در رسيدن به زننده گل اول مادريد ناکام گذاشت.
ايگواين دروازه والدس را باز کرد اما دهبلکر، داور بلژيکي اين ديدار پيش از آن خطاي رونالدو روي ماسکرانو را اعلام کرده بود.
اين در حالي است که اکثر کارشناسان داوري بر اين باروند که داور بازي يا بايد خطا روي رونالدو را اعلام ميکرد و يا طبيعتا با اعلام آوانتاژ اجازه حرکت به ايگواين را صادر ميکرد.
رونالدو در اين خصوص گفت: اگر آن گل سالم تشخيص داده ميشد سرنوشت بازي تغيير مي کرد، هر چند چندان هم اهميت ندارد چرا که اگر قرار بود سرنوشت بازي به دست ما تغيير کند در بازي رفت اين اتفاق رخ ميداد.
بارسلونا در مجموع 2 بازي با نتيجه 3 بر يک از سد رئال مادريد گذشت و به فينال ليگ قهرمانان اروپا رسيد.
O M I D
05-04-2011, 05:45 PM
افت شديد سهام رئال مادريد پس از حذف در ليگ قهرمانان اروپا
پس از حذف رئال مادريد از ليگ قهرمانان اروپا کمپاني آديداس تمديد قرارداد خود با اين باشگاه را به جلسات آخر ماه مي ميلادي موکول کرد و همين مسئله افت شديد سهام مادريد را سبب شد.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026849.jpg به نقل از الپايس اسپانيا، باشگاه رئال مادريد به عنوان ثروتمندترين باشگاه جهان به مديريت فلورنتينو پرس به خاطر از دست دادن ليگ قهرمانان اروپا، همچنين ناکامي در لاليگا به شدت از سوي حاميان مالي خود تحت فشار است.
آديداس که به خاطر برخي محدوديتها در فروش محصولاتش طي چند روز قبل و بعد از قهرماني رئال مادريد در جام حذفي به شدت دلخور است پس از حذف اين تيم از ليگ قهرمانان اروپا باشگاه مذکور را به عدم تمديد قرارداد خود تهديد کرد.
اين در حالي است که دو سال پيش خبر قرارداد 10 ساله آديداس با رئال مادريد منتشر شده بود که اين قرارداد جدا از قابل فسخ بودن مربوط به حضور آديداس در تلويزيون و راديو رئالمادريد است نه پيراهن، استاديوم و تيمهاي باشگاهي رئال.
سهام رئال مادريد نيز از صبح امروز دچار افت شديد در بورس پايتخت اسپانيا شده و هواداران رئال مادريد نگران سرمايهگذاري خود در اين بخش هستند.
O M I D
05-04-2011, 05:46 PM
بيست وچهار زخمي و دهها بازداشتي حاصل شورش خياباني
هواداران بارسلونا با پليس مركزي درگير شدند
پس از صعود بارسلونا به فينال ليگ قهرمانان اروپا آنچه در خيابانهاي مرکز کاتالونيا ثبت شد بيست و چهار زخمي و دهها بازداشتي بود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00030490.jpg به نقل از اسپورت کاتالونيا، پليس مرکزي اسپانيا که به درخواست پليس کاتالونيا براي مهار شورش احتمالي و بينظميهاي ناشي از جشن خياباني پس از بازي به شرق اين کشور نيرو فرستاده بود، تنها يک ساعت توان تحمل شادي افراطي مردم در خيابان را داشت و بلافاصله پس از دستور مستقيم رئيس پليس بارسلونا به سمت مردم حملهور شد.
در درگيري پليس بارسلونا و نيروهاي امنيتي مرکز اسپانيا با مردم بيست و چهار نفر به شدت زخمي شدند و دهها جوان کاتالونيايي بازداشت و به جنوب کاتالونيا در زندان موقت اين منطقه منتقل شدند.
بخش قابل توجهي از اموال عمومي به خصوص در خيابانهاي اطراف هتل يورت دلا رامبلا آسيب جدي ديد و تعدادي از هواداران خشمگين بارسلونا که گمان مي کردند مورينيو به خاطر آنها در اين هتل منتظر مانده در محاصره پليس به بنبست رسيده و مجبور به تسليم شدند.
O M I D
05-04-2011, 05:50 PM
شالکه به يوفا شکايت ميکند
عدم صدور رواديد كريمي و سرگرداني تيم آلماني در فرودگاه منچستر
باشگاه شالکه آلمان قصد دارد به خاطر يکسري بينظمي در صدور رواديد علي کريمي و چهار بازيکن ديگرش به يوفا شکايت کند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00028701.jpg به نقل از روزنامه زوددويچهسايتونگ، مسئولان شالکه با تنظيم شکايتنامهاي به اتحاديه فوتبال اروپا، قصد طرح اين موضوع را دارند که سهشنبه (روز گذشته) به هنگام ورود به فرودگاه منچستر، براي پنج بازيکن تيم همچون علي کريمي، جونمين هائو، جفرسون فارفان، ادو و آتسوتو اوشيدا، رواديد صادر نشد. به باور آبيهاي شهر گيلزنکرشن اين مساله هرچند پس از دو ساعت حل شد، ولي سرگرداني چند ساعته در فرودگاه منچستر در نهايت به بخشي از برنامههاي آمادهسازي قبل از رويارويي آنها با منچستريونايتد براي ديدار برگشت ليگ قهرمانان اروپا، لطمه زده است.
در اين مورد رالف رانگنيک، سرمربي شالکه اظهار کرد بروز اين بينظمي سبب شد تا شاگردانش ديرتر از زمان پيشبيني شده در هتل مستقر شده و به استراحت بپردازند.
آبيهاي شهر گيلزنکرشن چهارشنبه(امشب) مقارن ساعت 23:15 در ورزشگاه اولدترافورد در ميهماني ياران سرآلکس فرگوسن شرکت خواهند کرد. ياران کريمي در بازي رفت 2 بر صفر بازنده شدند.
O M I D
05-04-2011, 05:51 PM
هشدار فرگوسن به بازيکنانش: نبايد اشتباهات سال گذشته را تکرار کنيم
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد از بازيکنانش خواست که اشتباهات فصل گذشته را تکرار نکنند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00004936.jpg شیاطین سرخ فصل گذشته در حالی که در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی 3-0 از بایرن مونیخ پیش بودند، با دریافت دو گل بازی را در مجموع دو دیدار واگذار کردند و چند روز بعد نیز در دیدار سرنوشت ساز مغلوب چلسی شدند و قهرمانی در لیگ برتر را نیز از دست دادند.
اکنون یونایتدها در شرایط مشابهی قرار دارند. آنها باید امشب به مصاف شالکه بروند و یکشنبه آینده نیز در الدترافورد از چلسی پذیرایی کنند.
او در گفتگویی گفت:" این دو دیدار بسیار مهم است و به یک اندازه اهمیت دارند. به تجربه سال گذشته ما نگاه کنید. ما در لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ شکست خوردیم و سپس در لیگ برتر مقابل چلسی.
دیدار یکشنبه مقابل چلسی بسیار مهم است بنابراین من باید با بهترین نفرات تیم را راهی میدان کنم. ما چند تغییر خواهیم داشت اما خوشبختانه اسکلت تیم هنوز به اندازه ای خوب هست که بتوانیم در این دیدار به پیروزی برسیم.
این اتفاق سال گذشته رخ داد و ما اکنون دقیقا در همان شرایط قرار داریم. در زندگی مدرن مواردی زیادی از خودشیفتگی و غرور دیده می شود. امیدوارم ما مقابل شالکه دچار غرور نشویم. رسیدن به فینال برای ما بسیار مهم است."
O M I D
05-05-2011, 06:14 PM
کالدرون: مورينيو نبايد بدشانسي و مصدوميت و داوران را مقصر بداند
رامون کالدرون، رييس سابق رئال مادريد بر اين باور است که ژوزه مورينيو با حرفهايش درباره بارسلونا خطوط قرمز را رد کرده است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00026849.jpg مادرید پس از تساوی یک بر یک دیشب در نوکمپ (سه بر یک در مجموع) حذف شد. در این دیدار مورینیو به دلیل اخراج در هفته پیش حاضر نبود.
رسانههای اسپانیا فیلمی از مورینیو پس از دیدار دیشب منتشر کردهاند که در آن او با دست اشاره میکند که دزدان به تیمش زدهاند.
کالدرون میگوید: «این طور حرف زدن به ضرر رئال مادرید است. باشگاههای بزرگ نباید داور را مقصر اشتباهات خود و شکستهای خود بدانند.
ما 400 میلیون پوند در دو سال گذشته خرج کردیم تا تیمی بسیار مهم و قدرتمند بسازیم، به نحوی که اگر ببازید نتوانید مصدومیت و بدشانسی و داوران را مقصر قلمداد کنید.
اگر ببازید باید به رقیب تبریک بگویید. حرفهای او درباره یوفا و داوران پذیرفتنی نیست.»
O M I D
05-05-2011, 06:21 PM
منچستر حريف بارسلونا شد؛ تكرار فينال رم
تيم فوتبال منچستر يونايتد با برتري مقابل شالکه موفق شد به فينال ليگ قهرمانان اروپا راه يابد تا در اين مرحله حريف بارسلونا اسپانيا شود.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029979.jpg ديدار تيمهاي منچستر يونايتد انگليس و شالکه آلمان از دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد با داوري پدرو اوليويرا گارسيا پرتغالي آغاز شد که در پايان منچستر با نتيجه 4 بر يک به برتري رسيد و در مجموع با نتيجه 6 بر يک جواز حضور در فينال رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا را کسب کرد تا حريف بارسلونا اسپانيا در اين مرحله شود.
آنتوني والنسيا در دقيقه 26، دارن گيبسون در دقيقه 31 و اندرسون در دقايق 72 و 76 گلهاي شياطين سرخ را بهثمر رساندند و تک گل شالکه نيز توسط خورادو در دقيقه 35 زده شد.
در اين ديدار منچستر يونايتد با تغييرات زيادي گام به ميدان گذاشت. غيبت وين روني و ريو فرديناند که در ترکيب 18 نفره نماينده انگليس حضور نداشتند و نيمکت نشيني رايان گيگز، نمانيا ويديچ و خاوير هرناندز باعث شده بود که سرآلکس فرگوسن ترکيب شياطين سرخ را متفاوت نسبت به ديدار رفت برگزيند.
*شرح بازي:
در نيمه اول اين بازي، هر دوتيم با ارائه بازي هجومي بهدنبال تسلط بر ميانه ميدان بودند که حملات نماينده آلمان تا حدودي خطرناکتر بود.
در ادامه شياطين سرخ با دردست گرفتن بازي، حملاتي را بر روي دروازه نماينده آلمان تدارک ديدند که در يکي از اين موقعيتها، والنسيا در دقيقه 26 اولين گل بازي را براي شاگردان فرگوسن به ثمر رساند. پس از اين گل باز هم منچستريها به حملات خود ادامه دادند تا اينکه در کمتر از 5 دقيقه بعد از گل اول دومين گل خود را با ضربه گيبسون به ثمر رساندند تا مردان رانگنيک در تيم شالکه ديگر چيزي براي از دست دادن نداشته باشند.
پس از اين گل شالکه براي اعاده حيثيت روند رو بهجلويي داشت و در يکي از اين حملات بر روي اشتباه منچستريها، خورادو بازيکن اسپانيايي شالکه با شليکي محکم دروازه ادوين فندرسار را در دقيقه 35 گشود تا نتيجه 2 بر يک شود.
اين نتيجه تا پايان نيمه اول باقي ماند.
در نيمه دوم شالکه حملات متعددي را بر روي دروازه منچستر تدارک ديد، اما خوششانسي شاگردان فرگوسن و بيدقتي مهاجمان نماينده آلمان باعث شد تا دروازه شياطين سرخ بسته بماند.
در اواسط نيمه دوم منچستر مانند نيمه اول بازهم رفته رفته بازي را در اختيار گرفت که اندرسون در دقيقه 72 گل سوم را به ثمر رساند تا اميدهاي کمرنگ شالکه بهطور کامل رنگ ببازد.
در ادامه بار ديگر اندرسون در دقيقه 76 گلي ديگر براي منچستر بهثمر رساند تا شاگردان رانگنيک تنها به فکر کمکردن فاصله گلهاي خود با شياطين سرخ باشد و عملاً حذف از ليگ قهرمانان را بپذيرند.
در پايان گلي ديگر از خط دروازهها عبور نکرد تا شاگردان فرگوسن با بردي قاطع راهي فينال شوند.
منچستر با اين پيروزي پرگل حريف بارسلونا اسپانيا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا شد تا بار ديگر فينال سال 9-2008 ليگ قهرمانان رم تکرار شود و اين بار ومبلي شاهد جدال اين 2 غول اروپا باشد.
اين ديدار روز شنبه 28 مي (7 خرداد) برگزار ميشود.
انتهاي پيام/
O M I D
05-05-2011, 06:28 PM
فرگوسن: براي انتخاب ترکيب اصلي ديدار مقابل شالکه يک شب نخوابيدم
سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد براي انتخاب ترکيب اصلي تيمش براي ديدار برگشت مقابل شالکه در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا دچار بي خوابي شده است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00007056.jpg سرمربی یونایتدها در این دیدار با 9 تغییر تیمش را روانه میدان کرد و تنها ادوین فن در سار و اندرسون بازیکنان اصلی تیم بودند که در این دیدار به میدان رفتند.
علی رغم اینکه شیاطین سرخ با تیم دوم شان به میدان رفتند، اما موفق شدند با گل های آنتونیو والنسیا، دارن گیبسون و دو گل اندرسون در نیمه دوم، یک پیروزی پرگل به دست بیاورند.
فرگوسن به خبرنگاران گفت:" من شب گذشته نخوابیدم و به این مسئله فکر می کردم . چهار بار بیدار شدم و ترکیب های مختلفی را انتخاب کردم.
من به آنها افتخار می کنم . وقتی هر بازیکن را به طور انفرادی تجزیه و تحلیل می کردم، فکر می کردم چرا او نتواند بازی کند."
پیروزی 6-1 منچستریونایتد مقابل شالکه در مجموع دو دیدار، بهترین پیروزی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان محسوب می شود. آنها اکنون باید در فینال مقابل بارسلونا قرار بگیرند و به این ترتیب فینال سال 2009 تکرار می شود.
با توجه به ستایش هایی که از بارسلونا به دلیل بازی های هجومی شان می شود، فرگوسن تایید کرد که تیمش برای قهرمانی کار دشواری دارد.
" من فکر می کنم آنها بی تردید بهترین تیم حال حاضر دنیا هستند. از آنها انتظار زیادی می رود. من از دیدن بازی آنها لذت می برم و فکر می کنم آنها در نیمه نهایی بدشانس بودند وگرنه باید با گل های بیشتری به پیروزی می رسیدند."
O M I D
05-05-2011, 06:30 PM
رايان گيگز: حالا بهترين فرصت براي انتقام از بارساست
رايان گيگز، هافبک باتجربه منچستريونايتد، معتقد است رسيدن به فينال چمپيونزليگ، فرصت خوبي براي گرفتن انتقام شکست مقابل بارسا در سال 2009 است.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00008315.jpg یونایتدها شب گذشته با پیروزی 4-1 مقابل شالکه در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان، به فینال رسیدند و باید روز 28 می در ومبلی مقابل بارسلونا قرار بگیرند.
تیم سر الکس فرگوسن دو سال قبل در همین مرحله 2-0 مغلوب بارسا شد و از رسیدن به قهرمانی چمپیونزلیگ بازماند.
اما گیگز امیدوار تیمش ابن بار حریف اسپانیایی را شکست دهد. او به خبرنگاران گفت:" وقتی در یک فینال شکست می خورید، همیشه به دنبال انتقام هستید. مشکل ما در فینال رم این بود که نتوانستیم نمایش همیشگی مان را ارائه دهیم.
امیدوارم این بار در ومبلی جبران کنیم. امیدوارم بتوانیم در فینال نشان دهیم که چه تیم خوبی هستیم. آنها تیم خوبی هستند و بهترین بازیکنان دنیا را در اختیار دارند و این اکنون بزرگترین مشکل ماست. ما باید به زمین برویم و نشان دهیم که چه تیم خوبی هستیم.
این برای ما بسیار مهم است که به عنوان یک تیم انگلیسی در فینال ومبلی حضور داریم. ومبلی یک ورزشگاه فوق العاده و تاریخی است. منچستریونایتد در این ورزشگاه اولین جام اروپایی اش را به دست آورده و ما امیدواریم این کار را تکرار کنیم.
رسیدن به فینال چمپیونزلیگ یک دستاور بزرگ است زیرا ما در چهار سال گذشته، 3 بار به فینال رسیدیم."
O M I D
05-05-2011, 06:31 PM
رالف رانگنيک: منچستريونايتد خيلي بهتر از ما بود
رالف رانگنيک، سرمربي شالکه، اظهار اميدواري کرد مانوئل نوير، دروازه بان ملي پوش تيمش، علي رغم اينکه نمي تواند فصل آينده در رقابت هاي ليگ قهرمانان بازي کند اما در اين تيم بماند.
http://pnu-club.com/admin/asp/Picture/00029987.jpg قرارداد فعلی نویر با شالکه در انتهای فصل 12-2011 به پایان می رسد و اخیرا نیز اعلام کرده که حاضر نیست قراردادش را با این باشگاه تمدید کند و همین مسئله موجب شده تا باشگاه های زیادی برای خرید او دست به کار بشوند.
نویر همچنین شایعه حضورش در منچستریونایتد را رد کرد و اعلام کرد که قصد دارد در بوندس لیگا بماند و گفته می شود که مقصد احتمالی او بایرن مونیخ خواهد بود.
رانگنیک پس از شکست 4-1 تیمش مقابل منچستریونایتد در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اظهار امیدواری کرد که نویر در این تیم بماند و به خبرنگاران گفت:" در مورد نویر در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست. او قرارداد و ما امیدواریم در تیم بماند. ما به ران روبرت زیلر (دروازه بان هانوفر) فکر نمی کنیم چون نویر را داریم."
او همچنین در مورد شکست سنگین تیمش در الدترافورد گفت:" ما شروع خوبی داشتیم. در 25 دقیقه ابتدایی ما بیشتر توپ را در اختیار داشتیم اما روی یک پاس اشتباه گل اول را دریافت کردیم.
در چنین سطحی نمی توانید چنین اشتباهاتی مرتکب شوید. بعد از این گل بازی به مسیر دیگری رفت. باید گفت منچستریونایتد برای ما حریف خیلی بزرگی بود."
O M I D
05-27-2011, 12:46 PM
شنبه، بارسا - منچستريونايتد
فينال رقابتهاي فوتبال ليگ قهرمانان اروپا
ديدار فينال رقابتهاي فوتبال ليگ قهرمانان اروپا در فصل 11 - 2010 شنبه شب برگزار مي شود.
http://pnu-club.com/imported/2011/05/851.jpg به گزارش یوفا ، در این دیدار دو تیم بارسلونا اسپانیا و منچستریونایتد انگلیس از ساعت 20:45 دقیقه به وقت محلی (بیست و سه و 15 دقیقه بوقت تهران )در ورزشگاه 90 هزار نفری ومبلی شهر لندن به مصاف هم می روند.
رکوردداران قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا / منچستر و بارسا به دنبال جام چهارم
تیمهای فوتبال منچستریونایتد و بارسلونا شنبه شب برگزار کننده فینال لیگ قهرمانان اروپا خواهند بود.
رکورد داران قهرمانی این رقابتها به شرح زیر هستند :
9 قهرمانی : رئال مادرید
7 قهرمانی : میلان
5 قهرمانی : لیورپول
4 قهرمانی : بایرن مونیخ و آژاکس
3 قهرمانی : بارسلونا (1992 ، 2006 و 2009) ، منچستریونایتد (1968 ، 1999 و 2008) و اینتر
2 قهرمانی : یوونتوس ، ناتینگام فارست ، پورتو و بنفیکا
O M I D
05-27-2011, 12:47 PM
داور ديدار منچستريونايتد و بارسلونا
داور مجارستاني ديدار فينال ليگ قهرمانان اروپا ميان تيمهاي منچستريونايتد انگليس و بارسلونا اسپانيا را قضاوت خواهد کرد
http://pnu-club.com/imported/2011/05/852.jpgبه نقل از سايت يوفا، ويکتور کاساي داور 37 ساله مجارستاني ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا ميان منچستريونايتد و بارسلونا را در ويمبلي لندن سوت خواهد زد.
گابور اروس و گيورگي رينگ بهعنوان کمکداور در اين بازي حضور خواهند داشت و استيون واد نيز داور چهارم اين ديدار لقب گرفته است.
ديدار تيمهاي منچستريونايتد انگليس و بارسلونا اسپانيا شنبه شب 7 خردادماه ساعت 23:15 بهوقت تهران در ورزشگاه ويمبلي لندن برگزار خواهد شد.
O M I D
05-28-2011, 06:10 PM
تيم پيروز فينال ليگ قهرمانان اروپا 110 ميليون پوند دريافت مي كند
هر کدام از تيم هاي منچستريونايتد و بارسلونا که در فينال امشب ليگ قهرمانان اروپا پيروز شوند 110 ميليون پوند مي گيرند.
http://pnu-club.com/imported/2011/05/865.jpg ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا که امشب ميان منچستريونايتد و بارسلونا در ورزشگاه ويمبلي لندن برگزار مي شود، گرانترين فينال در تاريخ فوتبال اين قاره به شمار مي رود.
تیم برنده در فينال امشب ليگ قهرمانان اروپا 110 ميليون پوند مي گيرند. اين پول ترکيبي از پاداش پيروزي، موقعيت باشگاه و حق پخش رسانه اي مي باشد که طبق برآوردهاي ''مسترکارد'' نسبت به سال گذشته افزايش چشمگيري يافته است. تيم بازنده نيز 63 ميليون پوند خواهد گرفت. هر دو قهرمان انگليسي و اسپانيايي جزو موفق ترين تيم هاي جهان هستند.
پروفسور سايمون چادويک که اين مبلغ را محاسبه کرده مي گويد: رويارويي منچستريونايتد و بارسلونا در يک فينال رويايي توجه اغلب فوتبال دوستان جهان را به خود جلب کرده است.
وي افزود: آنها در مجموع 200 ميليون يورو (173 ميليون پوند) مي گيرند که گرانترين و پر سودترين فينال در تاريخ فوتبال باشگاهي اروپا محسوب مي شود.
ارزش مالي اين فينال به خاطر حضور دو تيم پر افتخار فوتبال در ورزشگاه ويمبلي به بالاترين حد خود رسيده است.
شهر ميزبان يعني لندن هم از اين رويداد 45 ميليون پوند درآمد کسب خواهد کرد. شهري که باشگاهش در ديدار امشب به قهرماني مي رسد هم طبق اين محاسبات 15 ميليون پوند درآمد کسب خواهد کرد.
علاوه بر اين پيش بيني شده است که ديدار امشب رکورد تماشاچيان آمريکاي لاتين اين رويداد اروپايي را بشکند، چرا که 12 بازيکن از منطقه آمريکاي لاتين در دو تيم توپ مي زنند.
O M I D
05-28-2011, 06:14 PM
امانوئل پتي: در حال حاضر تنها منچستريونايتد مي تواند بارسا را شکست دهد
اين ملي پوش سابق فرانسوي معتقد است اين بازي به وقت هاي اضافه کشيده خواهد شد و بارسا در نهايت جام قهرماني را از آن خود خواهد کرد.
http://pnu-club.com/imported/2011/05/867.jpg او گفت:" فکر می کنم بازی در وقت های قانونی مساوی خواهد شد و بارسا در وقت های اضافه و قبل از کشیدن کار به ضربات پنالتی پیروز می شود."
پتی که در دوران حرفه ای اش برای چلسی و آرسنال بازی کرد، بارها مقابل منچستریونایتد قرار گرفت. او در مورد تیم سرالکس فرگوسن بسیار با احترام صحبت کرد.
" در حال حاضر اگر تیمی بتواند بارسا را شکست بدهد، آن تیم منچستریونایتد است. با توجه به قابلیت های فیزیکی شان و همین طور هوش تاکتیکی شان و سرعتی که در حملات دارند. با توجه به این بازی در ومبلی برگزار می شود، یونایتدها از این نظر برتری دارند.
برای پیروزی منچستریونایتد باید در جنگ بر سر تصاحب توپ به پیروزی برسد. در حالی که آنها دو سال قبل در رم آنها تنها به پاسکاری بازیکنان حریف نگاه می کردند. اگر بخواهند باز هم این طور بازی کنند، شانسی نخواهند داشت. اگر می خواهید بارسا را شکست بدهید، باید آنها را با شیوه خودشان شکست بدهید."
پتی در فصل 01-2000 عضو بارسا بود و 23 بازی برای این تیم انجام داد.
O M I D
05-29-2011, 05:10 PM
فينال ليگ قهرمانان اروپا
قهرماني بارسلونا با غلبه بر منچستريونايتد
تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا با غلبه بر منچستريونايتد انگليس براي چهارمين بار قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد.
http://pnu-club.com/imported/2011/05/867.jpgديدار فينال رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا شنبه شب در حضور بيش از 86 هزارنفر در ورزشگاه ويمبلي لندن ميان تيمهاي منچستريونايتد انگليس و بارسلونا اسپانيا با قضاوت ويکتور کاساي مجارستاني آغاز شد.
بارسلونا در اين ديدار موفق شد با نتيجه 3 بر يک مقابل منچستريونايتد به برتري برسد تا پس از سالهاي 1992، 2006 و 2009، براي چهارمين بار قهرمان اروپا شود.
پدرو رودريگوئز در نيمه اول و در دقيقه 27 ابتدا بارسا را پيش انداخت؛ اما وين روني در موقعيتي مشکوک به آفسايد در دقيقه 34 بازي را بهتساوي کشاند.
در نيمه دوم ليونل مسي در دقيقه 54 گل دوم مردان کاتالاني را بهثمر رساند و داويد ويا نيز در دقيقه 69 گل سوم اين تيم را بهثمر رساند تا شاگردان گوارديولا عنوان قهرماني ليگ قهرمانان را از آن خود کنند.
*شرح نيمه اول:
در ابتداي اين ديدار شياطين سرخ که در خاک کشورشان بهميدان رفته بودند با ارائه پرسينگ بر روي بازيکنان بارسا بازي را بهتر از اين تيم آغاز کردند و موقعيتهايي را بر روي دروازه شاگردان گوارديولا تدارک ديدند؛ اما پس از آن و سپري شدن زمان بازي بارساييها شروع به ارائه پاسهاي معروف خود کردند که چندان به مذاق هوادارن منچستر خوش نيامد و با سوتهاي ممتد بهدنبال برهم زدن تمرکز بارسايي برآمدند.
در ادامه روي پاسکاري زيبا و چشمنواز شاگردان گوارديولا در دقيقه 16 بازي، پدرو رودريگوئز در موقعيت خوبي قرار گرفت که با بيدقتي توپ را از کنار دروازه ادوين فندرسار به بيرون فرستاد.
پس از اين موقعيت، بارسلونا بهطور کامل توپ و ميدان را در اختيار گرفت تا شاگردان فرگوسن نظارهگر ميدانداري حريف کاتالاني خود باشند.
در ادامه اين بازي، شوت سرکش داويد ويا از پشت محوطه جريمه منچستر با فاصله اندک از کنار دروازه اين تيم عبور کرد. ويا در فاصله کمتر از يک دقيقه صاحب موقعيت ديگري شد که فندرسار بهخوبي توپ را مهار کرد.
حملات متعدد بارساييها که هر لحظه بوي گل ميداد با عصبانيت و اعتراض شديد سرآلکس فرگوسن همراه بود که با فرياد از شاگردانش ميخواست تا تحت تاثير بازي بارسايي قرار نگيرند.
در ادامه بارسلونا مزد بازي بهتر خود را گرفت و روي پاس استثنايي ژاوي هرناندز، پدرو رودريگوئز در موقعيت تکبهتک با فندرسار قرار گرفت و در دقيقه 27 دروازه شياطين سرخ را باز کرد تا فرگوسن مغموم و ناراحت تنها برروي نيمکت به عملکرد بازيکنان تيمش بيانديشد.
پس از اين گل، بازي روند عادي خود را طي ميکرد تا وين روني در دقيقه 34 روي حرکتي که خودش سازنده آن بود پاس دقيقي را در موقعيت مشکوک به آفسايد در اختيار رايان گيگز قرار داد و اين بازيکن ولزي بار ديگر روني را صاحب توپ کرد تا اين بازيکن مليپوش انگليسي دروازه ويکتور والدس را بگشايد تا بازي به تساوي کشيده شود.
پس از گل شياطينسرخ، بار ديگر بارساييها توپ و ميدان را در اختيار گرفتند و موقعيتهايي را هم بر روي دروازه منچستر تدارک ديدند که مهمترين فرصت شاگردان گوارديولا حرکت داويد ويا در عمق خط دفاعي منچستر و پاس رو بهجلو براي مسي بود که مهاجم ريزنقش آرژانتني هر چقدر تلاش کرد تا بهتوپ برسد، موفق نشد تا فندرسار با خوششانسي گل ديگري را درون دروازه خود نبيند.
درنهايت نيمه اول اين ديدار با تساوي يک بر يک بهپايان رسيد و دو تيم در اين نيمه با نتيجه مساوي راهي رختکن شدند.
*شرح نيمه دوم:
در اين نيمه شاگردان گوارديولا با دقايقي تاخير وارد زمين بازي شدند و پس از سوت داور و آغاز نيمه دوم، بارديگر بازي هجومي خود را بهنمايش گذاشتند و حملات نصفهونيمهاي را بر روي دورازه منچستر ايجاد کردند که در دستيابي به گل ناکام بودند.
حملات بارساييها همچنان ادامه داشت تا ليونل مسي با پاس عرضي اينيستا در پشت محوطه جريمه منچستريونايتد صاحب توپ شد تا بر روي تعلل و غفلت مدافعان شياطين سرخ، اين بازيکن با شوتي محکم و تماشايي در دقيقه 54 دروازه ادوين فندرسار را باز کرد تا دوازدهمين گل خود را در ليگ قهرمانان آسيا بهثمر برساند تا همچنان رکورد خود را در اين پيکارها بهبود بخشد و مردان کاتالاني با نتيجه 2 بر يک پيش بيافتند.
برتري شاگردان گوارديولا، سبب شد تا منچستريها روبهجلو حرکت کنند و از لاک دفاعي خارج شوند، اين موضوع باعث شد تا آبيواناريها فضاي بيشتري را براي ارائه تيکيتاکاي خود داشته باشند و ضد حملات خطرناکي را بر روي دروزاه شاگردان فرگوسن فراهم کنند.
در يکي از اين حملات، مسي در موقعيت مناسب ديگري قرار گرفت، اما عکس العمل مناسب فندرسار مانع از بهثمر رسيدن گل ديگري براي بارسا شد.
تشويق هواداران بارسلونا که سر از پا نميشناختند روند روبهجلو شاگردان گوارديولا را به همراه داشت و شوتهاي متعدد بازيکنان بارسا که در نيمه دوم رو به اين حربه تاکتيکي آورده بودند، يکي پس از ديگري با عکسالعمل فندرسار مهار شد تا گلهاي بيشتري براي مردان کاتالان بهثمر نرسد.
در ادامه ليونل مسي اينبار در نقش سازندهگل ظاهر شد و با برهم ريختن لايههاي دفاعي منچستر داويد ويا را در موقعيت گلزني قرار داد تا اين مهاجم با ضربهاي کاتدار و تماشايي دروازه فندرسار شوتگير را در دقيقه 69 گشود تا گل سوم شاگردان گوارديولا بهثمر برسد و آبسردي بر پيکره شياطين سرخ ريخته شود.
شاگردان فرگوسن براي کاهش فاصله حملاتي را بر روي دروازه بارسا داشتند و ناني مهاجم شياطين سرخ موقعيتهايي را بدست آورد که در نهايت در بهثمر رسيدن گل ناکام بود تا درنهايت بارسلونا با نتيجه 3 بر يک قهرمان اروپا شود.
در لحظات پاياني پپ گوارديولا، مدافع متعصب خود کارلوس پويول را روانه ميدان کرد تا کاپيتان کاتالانها خود را آماده بالاي سر بردن جام قهرماني کند.
بارسلونا با اين پيروزي براي چهارمين بار عنوان قهرماني اروپا را تصاحب کرد تا گوارديولا نيز بهعنوان سرمربي رکورد جديدي را در کارنامه خود ثبت کند.
گوارديولا با اين قهرماني بهعنوان تنها مربي شناخته شد که هم بهعنوان بازيکن در سال 1992 و هم مربي در يک ورزشگاه (ويمبلي) عنوان قهرماني ليگ قهرمانان را بدست آورده است.
شاگردان فرگوسن نيز با اين شکست و کسب عنوان نايبقهرماني، نتوانستند انتقام ديدار سال 2009 در ورزشگاه رم را بگيرند و بازهم در مصاف با بارسا ناکام ماندند.
O M I D
05-29-2011, 05:11 PM
آبيدال جام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را بالاي سر برد
اريک آبيدال بازيکن بارسلونا که بهتازگي از کمند بيماري سرطان رهايي يافته بود در اقدامي نمادين از سوي اين باشگاه جام قهرماني را بهعنوان کاپيتان بالاي سر برد.
http://pnu-club.com/imported/2011/05/900.jpgتيم فوتبال بارسلونا اسپانيا مقابل منچستريونايتد انگليس با نتيجه 3 بر يک به برتري رسيد تا براي چهارمين بار قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شود.
پس از اين قهرماني، بازيکنان بارسلونا به جايگاه ويژه اهداي جام رفتند و در شرايطي که همگان انتظار داشتند تا کارلوس پويول کاپيتان آبيواناريها جام را بهعنوان نفر اول در اختيار گيرد، در اقدامي نمادين جام قهرماني از سوي ميشل پلاتيني در اختيار اريک آبيدال قرار گرفت تا اين بازيکن بهعنوان کاپيتان بارسا جام را بالاي سر خود ببرد.
آبيدال بهدليل بيماري سرطان مدتي از ميادين فوتبال دور بود که با تلاش فراوان بار ديگر به زندگي بازگشت تا شاهد قهرماني بارسا باشد و خود در اين پيروزي و قهرماني سهيم باشد
O M I D
05-29-2011, 05:14 PM
دهمين جام براي پپ گوارديولا
مربي جوان بارسلونا، 16 جام قهرماني را در دوران بازيکني اش به دست آورد.
http://pnu-club.com/imported/2011/05/901.jpgدر سومین فصل حضور پپ گواردیولا برروی نیمکت مربیگری بارسلونا، مربی جوان کاتالان مبدل به یکی از پرافتخارترین مربیان تاریخ دنیای فوتبال شده است.
گواردیولا شنبه شب درورزشگاه ومبلی برای دومین بار به عنوان مربی، جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرد. او برروی نیمکت مربیگری بارسا، سه عنوان قهرمانی در لالیگا ،یک قهرمانی در جام حذفی، یک قهرمانی درسوپرکاپ اروپا، دو قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا و یک قهرمانی در جام جهانی باشگاه هارا کسب کرد.
او در زمانی که به عنوان بازیکن پیراهن بارسا را برتن می کرد، 16 جام با این تیم کسب کرده بود که در این میان می توان به اولین قهرمانی بارسلونا در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در سال 1992 اشاره کرد.
بدین ترتیب گواردیولا با رکورد افرادی 6 قهرمانی اروپایی را به عنوان بازیکن و مربی کسب کرده ، برابری کرد؛ افتخاری که تاکنون نصیب میگل مونیوس، تراپاتونی، یوهان کرویف،کارلو آنچلوتی و فرانک ریکارد شده است
O M I D
05-29-2011, 05:15 PM
ارسلونا تيم بهتري بود، به آنها تبريک ميگويم
فرديناند: سال آينده قدرتمند تر خواهيم بود
مدافع کهنه کار منچستر يونايتد پس از شکست تيمش برابر بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان اعلام کرد سال آينده با رفع ضعفهاي تيم بسيار قدرتمندتر از امسال ظاهر خواهند شد.
http://pnu-club.com/imported/2011/05/902.jpg به نقل از سايت سوپر اسپورت، يونايتدها که در اين فصل قهرمان ليگ برتر انگليس شدند، نتوانستند از پس بارسلونا برآيند و 3 بر يک از اين تيم شکست خوردند تا جام قهرماني اروپا را از دست بدهند.
فرديناند در اين مورد گفت: از همه کساني که در طول فصل از ما حمايت کردند تشکر ميکنم. هم چنين از همه هوادارانمان به دليل باخت به بارسا و به دست نياوردن جام قهرماني عذر خواهيم ميکنم. مطمئن باشيد فصل آينده قدرتمندتر از اين فصل در ميادين ظاهر خواهيم شد.
فرديناند ادامه داد: اين شکست بر ايمان بسيار سخت بود. قهرمان انگليس در اروپا نايب قهرمان شد. شک نکنيد که باز خواهيم گشت. به بارسا براي قهرماني در اروپا تبريک ميگويم. آنها تيم بهتري بودند. بايد به آنها احترام بگذاريم. بسيار عالي بازي کردند، ولي ما نيز بايد بسيار بهتر از اينها ظاهر ميشديم. وقتي تيمي بهتر از شما است، بايد به آن اعتراف کنيد.
O M I D
05-29-2011, 05:16 PM
در کنار ستايش از بارسلونا
فاندرسار: در برابر ضربه مسي كاري نميتوانستم انجام دهم
دروازهبان منچستريونايتد در کنار ستايش سيستم بازي بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد ضربهاي که مسي به سمت دروازه زد را نميتوانست مهار کند.
http://pnu-club.com/imported/2011/05/903.jpg ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا آخرين بازي دوران ورزشي ادوين فان درسار بود و اين دروازه بان هلندي پس از اين بازي از فوتبال خداحافظي کرد.
فان درسار در اين خصوص گفت: وقتي در چنين ديداري شکست ميخوريد، نميتوانيد از خودتان راضي باشيد. آنها شانسهاي بسيار بيشتري داشتند که از آنها استفاده کردند. ما نيز يک يا دو اشتباه داشتيم که آنها به بدترين شکل ما را تنبيه کردند.
اين دروازهبان 40 ساله تاکيد کرد: در نيمه دوم و زماني که ليونل مسي آن شوت را به سمت دروازه ما زد، تصور ميکردم در موقعيت خوبي براي مهار ضربه قرار گرفتهام. فکر ميکردم او ضربه به گوشه دروازه خواهد زد ولي مسي اين کار را انجام نداد. بنابراين ديگر نتوانستيم کار ديگري انجام دهم و دروازه باز شد.
فان درسار در پايان گفت: بارسلونا بسيار خوب بازي کرد. ما ميخواستيم گل اول بازي را بزنيم ولي نتوانستيم. براي به ثمر رساندن گل بايد تلاش بيشتري انجام ميداديم.