PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار کشتی ایران

pnugirl
09-06-2009, 10:40 AM
سعيد ابراهيمي: مي خواهم گاتسالوف را شکست دهم
دارنده مدال نقره جهان گفت: تمامي مبارزات گاتسالوف را آناليز مي کنم تا بتوانم اين حريف قدرتمند را شکست دهم.
سعيد ابراهيمي کشتي گير آزادکار وزن 96 کيلوگرم افزود: جام زيلکوفسکي لهستان يک تورنمنت بين المللي سطح بالا بود که من توانستم در اين مسابقات کشتي هاي خوبي را به نمايش بگذارم و در ديدار فينال نيز در دو وقت با کيلينچ مقابل گاتسالوف شکست خوردم، در حالي که هيچ امتيازي به او ندادم.
وي گفت: به دنبال شکست دادن حاجي مراد گاتسالوف کشتي گير سرشناس روس در رقابتهاي جهاني دانمارک هستم و به همين دليل تمامي مبارزات وي در ماههاي اخير را به کمک مربيان تيم ملي به دقت آناليز مي کنم تا بتوانم اين حريف سرشناس را شکست داده و دو شکست گذشته را تلافي کنم.
دارنده مدال طلا آسيا تأکيد کرد: گاتسالوف روس، گوگشيليدزه گرجستاني، قربان اف ازبکستاني و گازيموف آذربايجاني مهمترين رقباي من در رقابتهاي جهاني دانمارک هستند.

pnugirl
09-06-2009, 10:41 AM
امروز آغازمرحله آخر اردوي تيم ملي فرنگي
در حالي که قرار بود مسافران مسابقات جهاني همانند آزادکاران، در اردوي خانه کشتي بمانند کادر فني تيم ملي فرنگي تصميم گرفت براي ملي پوشان نيز چند روزي استراحت در نظر بگيرد.براين اساس، اردوي اين تيم روز چهارشنبه هفته گذشته تعطيل شد و فرنگي کاران اعزامي به دانمارک از روز يکشنبه (امروز) بعد از سه روز استراحت مجدداً در تمرينات شرکت خواهند کرد.

pnugirl
09-06-2009, 10:41 AM
طلايي: در چند وزن مسابقات جهاني کشتي بخت کسب مدال داريم
مربي سابق تيم ملي کشتي آزاد گفت: در چند وزن مسابقات جهاني 2009 دانمارک بخت کسب مدال داريم.محمد طلايي اظهار داشت: نمي خواهم نام ملي پوشاني را که بيشتر از سايرين بخت کسب مدال دارند، عنوان کنم؛ اما در چند وزن مي توانيم روي سکو برويم چون تيم خوبي در اختيار داريم.
وي ادامه داد: حريفان قطعاً بدون آمادگي در مسابقات جهاني شرکت نمي کنند، آزادکاران ما هم تلاش زيادي داشته و حاشيه ها از تيم دور شده است. اين تيم بهتر و آماده تر از تيم اعزامي به المپيک 2008 چين است.