توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفي اجمالي درس سيستم هاي اطلاعات مديريت
Borna66
03-13-2009, 04:00 PM
معرفي اجمالي درس سيستم هاي اطلاعات مديريت
با سلام مجدد
ابتدا به معرفي اجمالي درس سيستم هاي اطلاعات مديريت به همراه تعداد واحد،دروس پيش نياز و هم نياز درس پرداخته؛سپس به اميد خدا در آينده ي نزديك حتما به معرفي كامل درس به همراه ارائه نكات آموزشي،جزوات و حل تمرين آن درس پرداخته خواهد شد.
نام درس:سيستم هاي اطلاعات مديريت
نوع درس: اختياري
تعداد واحد: 3 واحد نظري
دروس پيش نياز: -
دروس هم نياز: ندارد
:104:
گردآونده:طه-Borna66
baby27783
05-10-2011, 04:32 PM
سلام
یه سوال در مورد منبع این درس داشتم:
توی منابعی که برای این درس مشخص شده و من گرفتم نویسنده و انتشارات درسته ولی نوشته برای رشته مدیریت!
میخواستم بپرسم که ایا این همون کتابه یا من اشتباهی گرفتم؟
در ضمن توی منابع شماره منبع رو 678 نوشته ایا این کد باید روی کتاب نوشته شده باشد؟
ممنون
Borna66
05-10-2011, 05:31 PM
سلام
یه سوال در مورد منبع این درس داشتم:
توی منابعی که برای این درس مشخص شده و من گرفتم نویسنده و انتشارات درسته ولی نوشته برای رشته مدیریت!
میخواستم بپرسم که ایا این همون کتابه یا من اشتباهی گرفتم؟
در ضمن توی منابع شماره منبع رو 678 نوشته ایا این کد باید روی کتاب نوشته شده باشد؟
ممنون
با سلام
دوست گرامی این درس اسمش با عنوان منبع درسی اس یکی نیست و حواستون جمع باشد و ممکن است فقط درس مذکور برای هر رشته متفاوت می باشد.
بنده این درس رو پاس کردم,درسی اده در عین حال تمام خواندنی هست.زمان بنده این منبع کتابش فقط مخصوصه رشته های کامپیوتر بود.
موفق باشید
روزگار خوش
Borna66
05-10-2011, 05:34 PM
با سلام دیگر
ضمنا یادم رفت بگم در باشگاه در بخش کامپیوتر بخشی با عنوان با همین عنوان درس می باشد که اطلاعات و جزوات کامل درسی زیادی در ان ارایه شده که حتما کمکتو خواهد کرد در درک بیشتر عناوین درسی این کتاب
سيستم هاي اطلاعات مديريت (http://pnu-club.com/pnu.1103.html)
موفق باشید
روزگار خو