ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Sms ... ๑۩۞۩๑ هاى عاشقانه و عارفانه فقط در این تاپیک ... ๑۩۞۩๑

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

NIMA.N
08-11-2009, 08:46 PM
مبادا گفته باشي دوستت مي دارم دلت را مي بويم مبادا شعله اي در آن نهان باشد

--------------------------------------------------------
گفتي که دنيا را پر از غم دوست داري پس مطمئن هستم مرا هم دوست داري گفتي نميخواهي ببارم عشق اما شعر غريبي را که گفتم دوست داري

-----------------------------------------------------
باز در كلبه ي عشق عكس تو مرا ابري كرد.عكس تو خنده به لب داشت ولي اشك چشم مرا جاري كرد

-----------------------------------------------------
دبير فارسي بودم نامت را اولين غزل از صفحه کتابها مي نهادم اگر دبير جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش ميکردم تا معادله محبت پديد آيد اگر دبير هندسه بودم ثابت مي کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت

------------------------------------------------------------
روز اول شوخي شوخي جدي شد شوخي ترين جدي عمرم دوست داشتن تو بود و جدي ترين شوخي عمرم از دست دادن تو

----------------------------------------------------------------------
دوستي شايد عشقست که ميسازدو ميسوزد و شايد ترانه ايست که هر دم آوايش در دل جاريست ليکن هر جه هست زيباست

NIMA.N
08-11-2009, 08:47 PM
با تو زندانم ! با تو آزادم ! با تو قفسم ! با تو انبوهي از تضادم ! سرخ و سبز ، صورتي و آبي ... زمزمه مي كنم هر لحظه هرز ، ترا ... بيهوده از بهشت سخن مي رانيم ... تنها يك روز پريدن به آنطرف ديوار بهشت موعود است ... پرواز كن قناري و نترس ... آسمان براي تو بي انتهاست
-------------------------------------------
ديگه يار نمي خوام وقتيکه مي بيني عشق دوروغه چراغش بي فروغه آخه وقتي که وفا نيست عشقو عاشقي چيست؟؟؟؟؟
----------------------------------------------
سهم من از دوري تو چيزي جز دلتنگي به اندازه درياها ،نگاهي تاريك همچون شب هاي بدون مهتاب و لحظه هايي كه ثانيه به ثانيه ميگذرند نيست .پس اي دوست بشنو صداي دلتنگي مرا
------------------------------------------------
تو باراني من باران پرستم تودريايي من امواج تو هستم اگر روزي بپرسي باز گويم: تو من هستي و من نقش تو هستم
----------------------------------------------------
طبق قانون بقاي شادي هيچ شادي از بين نميره؛ بلكه فقط از دلي به دلي ديگه جابه جا مي*شه
--------------------------------------------------------------
خوب رويان جهان رحم ندارد دلشان بايد از جان گذرد هر كه شود همدمشان روزي كه سرشتند ز گٍل پيكرشان سنگي اندر گٍلشان بود و همان شد دلشان
----------------------------------------------------------------
در غريبي ناله ها کر دم کسي يادم نکرد ، در قفس جاندادم و صياد ازادم نکرد، ضربه مردم چنان از زندگي سيرم نمود، آرزوي مرگ کردم مرگ هم يادم نکرد

NIMA.N
چنين با مهرباني خواندنت چيست ؟ بدين نامهرباني راندنت چيست ؟ بپرس از اين دل ديوانه من که اي بيچاره ماندنت چيست ؟

---------------------------------------------------

مي گن خدا بهترين نعمتش رو به بهترين بنده ش ميده ... ولي من که بهترين
بنده ش نيستم ..پس چرا تورو به من داده ؟!

مي دوني اگه خورشيد بميره چي مي شه . اونوقت زمين دورتومي گرده . ولي من نمي زارم چون فقط من بايد دورت بگردم

اگر شدم عاشق تو نذار كه بي تاب بمونم/لالايي شبام تويي نذار كه بي خواب بمونم/دارم برات شعر ميخونم شايد به يادم بموني/فقط يه چيز ازت ميخوام هميشه عاشق بموني

---------------------------------------------------

اینو بدون که اگه کسی وارد زندگیت شد و گذاشتو رفت علاوه بر اینکه یه خاطره به جا می ذاره می تونه یه تجربه هم به جا بذاره پس سعی کن خاطره های خوب و تجربه های مفید رو به خاطر بسپاری.....دوست داشته باش تا دوستت داشته باشند

NIMA.N
دنیا که این جوری نمی مونه همیشه یه روز میای میگم نمی خوام و نمیشه خیال نکنه همیشه دلم برات می میره یه روزی برمی گردی که دیگه خیلی دیره یه روز میای سراغم که خیلی وقته رفتم هزار هزار بهونه از اون نگات گرفتم این روزارو یادت باشه یه وقت نگی نگفتی اون روزا دورنیست که به یاد من بازم بیفتی یه وقتی بر می گردی که فایده ای نداره هر چی سرم آوردی دنیا سرت میاد

-----------------------------------------------------------

مانند مجنون كه ليلا را دوست دارد مانند ماهي كه دريا را دوست دارد مانند شاعري كه شعرش را دوست دارد مانند بلبلي كه صدايش را دوست دارد به خدا قسم كه من هم تو را دوست دارم بي تو بودن را براي با تو بودن دوست دارم

------------------------------
کسی را برای دوستی انتخاب کن که قلب بزرگ داشته باشه تا مجبور نشی برای اینکه در قلبش جا بگیری خودت را کوچک کنی...
========================================
عشق دق الباب نمي کند، مودب نيست، حرف شنو نيست، درس خوانده نيست، درويش نيست، سربزير نيست، مطيع نيست، عشق ديوار را باور نمي کند، کوه را باور نمي کند، گرداب را باور نمي کند، و مرگ را حتي باور ندارد!...
===========================================
دستت رو بذار روی قلبت ..این ساعت عمرت که داره تیک تیک میکنه....جالبه همونی که بهت زندگی میده برات شمارش معکوس رو شروع کرده...منتظر باش اما معتل نشو....تحمل کن اما توقف نکن....قاتع باش اما لج باز نباش....صریح باش اما گستاخ نباش....بگو اره اما نگو حتما....بگو نه اما نگو ابدا

NIMA.N
کاش خداوند هيچ وقت به کلمات غرور و عشق و دروغ فکر نميکر که تا هيچ وقت هيچ عاشقی به خاطر غرورش به عشقش دروغ بگه
=========================================
شب براي چيدن ستاره هاي قلبت خواهم آمد. بيدار باش من با سبدي پر از بو سه مي آيم و آن را قبل از چيدن ستاره هاي قلبت روي گونه هايت مي كارم تا بداني اي خوبم دوستت دارم
===========================================
اي كاش اگه كسي به دلمون پا گذاشت ديگه دلمونو تنها نميذاشت ...!!! اي كاش اگه يه روزي دلمونو تنها گذاشت رد پاشو رو دلمون جا نميذاشت ...
==========================================
ياد گرفتم که عشق با تمام عظمتش 3-2 ماه بيشتر زنده نيست ياد گرفتم که عشق يعني فاصله و فاصله يعني 2 خط موازي که هيچگاه به هم نمي رسند ياد گرفتم در عشق هيچکس به اندازه خودت وفادار نيست و ياد گرفتم هر چه عاشق تري ، تنهاتري
========================================
برای عشق تمنا كن ولي خار نشو. براي عشق قبول كن ولي غرورتت را از دست نده . براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو. براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه. براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن . براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير . براي عشق وصال كن ولي فرار نكن . براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه زندگي كن . براي عشق بمير ولي كسي رو نكش . براي عشق خودت باش ولي خوب باش

فرناز
09-16-2009, 11:57 AM
كاش مشد اشك را تهدید كرد ، مدت لبخند را تمدید كرد . كاش میشد در میان لحظه ها ، لحظه دیدار را نزدیك كرد

فرناز
09-16-2009, 11:58 AM
ای كه دور از منو در یاد منی ، باخبر باش كه دنیای منی . شادیت شادی من ، غصه ات غصه من . قلب من خانه تو ، خانه تو قبله من

فرناز
09-16-2009, 11:58 AM
مرگ آن نیست كه در قبر سیاه دفن شوم ، مرگ آن است كه از خاطر تو محو شوم

فرناز
09-16-2009, 12:00 PM
زندگی درک همین امروز است ، ظرف دیروز پر از بودن توست ، شاید این خنده که امروز دریغ کردی ، آخرین فرصت همراهی ماست .

فرناز
09-16-2009, 12:01 PM
هیچ کس اشکی برای ما نریخت ، هر که با ما بود از ما می گریخت ، چند روزی هست حالم دیدنیست ، حال من از این و آن پرسیدنیست ، گاه بر روی زمین زل می زنم ، گاه بر حافظ تفاءل می زنم ، حافظ فالم را گرفت ، یک غزل آمد که حالم را گرفت ، ما ز یاران چشم یاری داشتیم ، خود غلط بود آنچه می پنداشتیم .

فرناز
09-16-2009, 12:02 PM
ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم ، غصه معنایی ندارد تا تو می خندی برایم .

فرناز
09-16-2009, 12:07 PM
اونی که بیشتر عاشقه ، کمتر وفا می بینه ، اونی که کمتر وفا داره ، بیشتر محبت می بینه ، اینه اون دنیایی که همه عاشقشن .

فرناز
09-16-2009, 12:12 PM
عشق امانت با ارزشی است که هر کسی تو قلبش می زاره ، برای همینه که هر وقت بخوای عشق رو از کسی پس بگیری ، باید قلبشو بشکونی .

فرناز
09-16-2009, 12:14 PM
کاش هرگز در محبت شک نبود ، تک سوار مهربانی تک نبود ، کاش بر لوحی که بر جان دل است ، واژه تلخ خیانت حک نبود .

فرناز
09-16-2009, 12:15 PM
اون کسی رو که دوست داری هر چند وقت یکبار بهش یاد آوری کن ، تا فراموشی نکنه قلب براش می تپه ، و این یک یاد آوریست . (شکسپیر)

فرناز
09-16-2009, 12:16 PM
اگرچه نازنینان را وفا نیست ، گلستانی چو باغ آشنا نیست ، اگر بر اوج آسمان هم پا گذارم ، دلم یک لحظه از یادت جدا نیست .

فرناز
دوست داشتن تنها چیزیه که نوبتی نیست ، پس خارج از نوبت دوستت دارم .

فرناز
دیرگاهیست که تنها شده ام ، قصه ی غربت صحرا شده ام ، من که بی تاب شقایق بودم ، همدم سردی یخ ها شده ام ، کاش چشمان مرا خاک کنید ، تا نبینم که چه تنها شده ام .

فرناز
09-16-2009, 12:17 PM
دلم گرفته از آدمایی که میگن دوستت دارم اما معنیشو نمیدونن ، از آدمایی که میخوان ماله اونا باشی اما خودشون مال تو نیستند ، از اونایی که زیر بارون برات میمیرن و وقتی آفتاب میشه همه چیز یادشون میره !

فرناز
09-16-2009, 12:19 PM
دل که رنجید از کسی ، خرسند کردن مشکل است ، شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است ، کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد ، حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است .

فرناز
09-16-2009, 12:21 PM
دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من ؟ الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من !

فرناز
09-16-2009, 12:24 PM
یه دوست خوب می گفت : آدما مثل کتابن ، تا وقتی تموم نشدن جذابن ، پس سعی کن خودتو جلوی دیگران ورق نزنی تا زود تموم نشی ، چون وقتی تموم بشی میرن سراغ یکی دیگه .

فرناز
09-16-2009, 12:26 PM
می دونی وقتی خدا داشت بدرقه ام می کرد بهم چی گفت ؟ جایی که می ری مردمی داره که می شکننت ، نکنه غصه بخوری تو تنها نیستی ، تو کوله بارت عشق می ذارم که بگذری ، قلب می ذارم که جا بدی ، اشک می دم که همراهیت کنه ، و مرگ که بدونی بر می گردی پیش خودم . (احمد شاملو)

فرناز
09-16-2009, 12:28 PM
جانم از غم تباه شد ای واه ، روزم از عشق (http://mihandownload.com/) شد سیاه سیاه ، سوختم ، سوختم ، دریغ ، دریغ ، مگر ای شیخ عشق بود گناه ؟! (احمد شاملو)

فرناز
09-16-2009, 12:28 PM
دز فراسوهای عشق تو را دوست دارم ، در فراسوی پرده و رنگ ، در فراسوی پیکرهایمان ، با من وعده ی دیداری بده . (احمد شاملو)

فرناز
09-16-2009, 05:14 PM
غرور هدیه شیطان است و عشق هدیه خداوند و ما هدیه شیطان را به هم می دهیم ولی هدیه خداوند را از یکدیگر پنهان می کنیم

فرناز
09-16-2009, 05:15 PM
عاشق (http://mihandownload.com/) هرکس شدم او شد نصيب ديگري *دل به هرکس دادم او هم زد به قلبم خنجري*
من سخاوت ديده ام دل را به هرکس مي دهم *شرم دارم پس بگيرم آنچه را بخشيده ام

فرناز
فقط او را صدا کردم نیامد/ تمام شب دعا کردم نیامد/ به من گفت باید با وفا بود / به عهدش هم وفا کردم نیامد

فرناز
ای مهربانم، ازین پس هرشب سراغت را از ماه می گیرم و هر روز به خورشید می سپارمت تا مبادا به سایه غم گرفتار شوی

فرناز
09-16-2009, 05:16 PM
تا كه بوديم كسي كشت مارا غم بي هم نفسي
تا كه خفتيم همه بيدار شدند
تا كه مرديم همه يار شدند
قدر آن شيشه بدانيد تا هست
نه در آن موقع كه افتاد و شكست

فرناز
09-16-2009, 05:16 PM
ماندم به تو اي گلشن زيبا چه نويسم
من مور صغيرم به سليمان چه نويسم
ترسم كه قلم (http://mihandownload.com/) شعله كشد صفحه بسوزد
با اين دل تنگم به عزيزم چه نويسم

فرناز
09-16-2009, 05:17 PM
لحظه ها در پي هم مي گذرند و ميان آنها تو فقط مي ماني . لحظه اي با من باش
تا ابد در دل من مهماني

فرناز
09-16-2009, 05:17 PM
آنچه كه هستي هديه خداوند به توست و آنچه خواهي شد هديه تو به خداوند است ، پس بي نظير باش .

فرناز
09-16-2009, 05:21 PM
وقتي تنهاييم دنبال يك دوست (http://mihandownload.com/) مي گرديم، وقتي پيداش كرديم دنبال عيب هاش مي گرديم
وقتي از دستش داديم دنبال خاطره هاش مي گرديم...
و باز تنهاييم

فرناز
09-16-2009, 05:22 PM
غم هايت را بر روي شن بنويس تا باد آن را با خود ببرد
شاديهايت را بر روي سنگ بنويس تا براي هميشه باقي بماند...

فرناز
09-16-2009, 05:22 PM
داشتم اشك هايم را روي نامه اي عاشقانه با قطره چكان جعل مي كردم ، خاطرم آمد شايد دلتنگ خنده هايم باشي
ببخش اگر اين روز ها عشق با گريستن اثبات مي شود ...

فرناز
09-16-2009, 05:23 PM
عشق درد سري است كه بايد براي فراموش كردن ان عشق تازه اي را پيدا كرد

فرناز
09-16-2009, 05:30 PM
ازم پرسیدمنوبیشتردوست داری یازندگیتو؟گفتم زندگیمو!نپرسیدچرا؟بغض کرد،گریه کرد …..رفت!اماهیچ وقت نفهمیدکه همه زندگیم خودش بود.!

فرناز
09-16-2009, 05:31 PM
روی آن شیشه تبدار تورا”ها”کردم،اسم زیبای تورابانفسم جاکردم،شیشه بدجوردلش ابری وبارانی شد،شیشه رایک شبه تبدیل به دریاکردم، باسرانگشت کشیدم به دلش عکس تورا،عکس زیبای توراسیرتماشا کردم

فرناز
09-16-2009, 05:31 PM
کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ولی آهسته می گویم خدایا بی اثر باشد

فرناز
09-16-2009, 05:33 PM
ماهی به آب گفت : تو نمیتونی اشکای منو ببینی , چون من توی آبم.. آب جواب داد اما من میتونم اشکای تو رو احساس کنم چون تو توی قلب منی

فرناز
09-16-2009, 05:35 PM
بازی روزگار را نمی فهمم ! من تو را دوست دارم تو دیگری را….دیگری مرا …وهمه ی ما تنهاییم.

فرناز
09-16-2009, 05:36 PM
دوری جستن از انسانهایی که دوستشان می داریم بی فایده است. زمان به ما نشان خواهد داد که جایگزینی برای آنها نخواهیم یافت…

فرناز
09-16-2009, 05:38 PM
ویکتور هوگو میگه : اگه همه ی اون چیزایی که تو سرمه بگم ۱۰ کتابه اما اون چیزی که تو دلمه بگم دو کلمه هست : “دوستت دارم”

فرناز
09-16-2009, 05:40 PM
حال من خیلی عجیبه دوست دارم پیشم بشینی… من نگاهت کنم و تو تو چشام عشقو ببینی… اولش گفتم یه حسه یا یه احترام ساده (http://kar20.ir/)… اما بعد دیدم که عشقه آخه اندازش زیاده…

فرناز
09-16-2009, 05:42 PM
اگه عشق نبود
از تشنگی می مردیم
خدا رو شکر عشق هست و خون دل می خوریم تا زنده بمونیم
——————–
نه شاعرم تا بتونم واسه نگاهت غزل بگم / نه قادرم تا بتونم واسه چشات قصه بگم
فقط اینو خوب میدونم تا زند ه ام تا جون دارم دوست دارم . .
——————–
ببخشید اشتباهی اس ام اس دادم !
خواستم واسه گل فروش بفرستم ، به خود گل فرستادم !!!
——————–
خدا از بهترین ها فقط یه دونه خلق کرده ، دقت کردی که چقدر تنهائی ؟؟
——————–
در دایره عشق اگر باران بلا بارید ٬ عاشق آن است که از دایره بیرون نرود . . .
——————–
پروانه احساسم در دام عنکبوتی افتاد ٬ که عنکبوتش سیر است ٬ نه میتواند پرواز کند ٬ نه میتواند بمیرد . . .

فرناز
09-16-2009, 05:43 PM
طعنه بر خاریی من ای گل بی خار مزن
من به پای تو نشستم که چنین خار شدم…
——————–
ای کاش دنیا ساعت بود و من و تو عقربه های آن تا هر یک ساعت یک بار به هم میرسیدیم . . . !
——————–
امواج زندگی حتی اگه تو را به ته دریا میبرد با آغوش باز پذیرا باش
آن ماهی که همیشه بر سطح آب میبینی ” مرده ” است . . .

فرناز
09-16-2009, 05:45 PM
دلم تنگ است ٬ دلم میسوزد از باغی که میسوزد .
نه دیداری ٬ نه بیداری ٬ نه دستی از سر یار
مرا آشفته میدارد چنین آشفته بازاری . . .
——————–
میگن غمتو به هیچکس نگو ٬ حتی به چشات ٬ چون اونم اشک میریزه و رسوات میکنه .
——————–
آفتاب پنجره را میشناسد ٬ حتی اگر بسته باشد
مهتاب به دیدارم میآید حتی اگر خسته باشد
و دل هوای تو را دارد حتی اگر شکسته باشد . . .
——————–

فرناز
09-16-2009, 05:46 PM
آرزو هایم زیر انبوهی از خاکستر
هنوز نفس می کشد
هنوز شعله ورند
نسیم مهربانی تو کی می وزد
——————–
آدما از جنس برگند . گاهی سبزند ، گاهی پائیزن و زردند . زمستون دیده نمیشن . تابستون سایبون سبزند. آدما خیلی قشنگن . حیف که هر لحظه یه رنگند …
——————–
هر دم به بهانه ای تو را یاد کنم / افسرده دلم را به یاد تو شاد کنم
بی تو دل من چون کلبه ای محزون است / با یاد تو این خرابه آباد کنم . .

فرناز
09-16-2009, 05:47 PM
گل نیست چنین سرکش و رعنا که توئی / مه نیست بدین گونه فریبا که توئی
غم بر سر غ (http://kar20.ir/)م ریخته آنجا که منم / دل بر سر دل ریخته آنجا که توئی . . .
——————–
در عشق تو از بس که خروش آوردیم
دریای سپهر را به جوش آوردیم
چون با تو خروش و جوش ما درنگرفت
رفتیم و زبانهای خموش آوردیم
مختارنامه/عطار
——————–
باید تو ر (http://kar20.ir/)و پیدا کنم شاید هنوز هم دیر نیست
تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست . .

فرناز
09-16-2009, 05:47 PM
اگر دریای دل آبی ست ٬ توئی فانوس شبهایش
اگر حرفی زدم از گل ٬ توئی مفهوم معنایش . . .
——————–
اندر دل من بدین عیانی که تویی
وز دیده من بدین نهانی که تویی
وصاف ترا وصف نداند کردن
تو خود به صفات خود چنانی که تویی
خواجه عبدالله انصاری
——————-
می خور که به زیر گل بسی خواهی خفت
بی مونس و بی رفیق و بی همدم و جفت
زنهار به کس مگو تو این راز نهفت
هر لاله که پژمرد نخواهد بشکفت

فرناز
09-16-2009, 05:48 PM
الله به فریاد من بی کس رس
فضل و کرمت یار من بی کس بس
هر کسی به کسی و حضرتی مینازد
جز حضرت تو ندارد این بی کس کس
——————–
خودم افتخار میکنم ٬ چون قلب کسی را تسخیر کرده ام که هنوز
کسی اجازه وارد شدن به آن را نداشته و نخواهد داشت . .
——————–
ای عشق مرا به شطّ خون خواهی بُرد
چون قیس به وادی جنون خواهی بُرد
فرهاد صفت در آرزویی شیرین
دنبال خودت به بیستون خواهی بُرد

فرناز
09-19-2009, 09:45 AM
صبر کردن دردناک است و فراموش کردن دردناک تر ولي از اين دو دردناک تر اين است که نداني بايد صبر کني يا فراموش

ستاره ي بخت کسي شوم نيست، اين ما هستيم که آسمان را بد تعبير مي کنيم/ ارنست همينگوي

بر زمين لجبازي "پاي نفشار" که سخت "لغزنده" است

فرناز
09-19-2009, 09:46 AM
همه ي رويا‌هاي ما ميتوانند محقق شوند اگر ما شجاعته دنبال کردن آنها را داشته باشيم (والت ديسني)

تو زندگي 2 نفر باش : يکي براي خودت , يکي براي ديگران . براي خودت زندگي کن , براي ديگري زندگي باش . . .

گذشته را در آغوش بگير، اما در آن زندگي نکن

فرناز
09-19-2009, 09:47 AM
تو زندگي مثل زودپز باش؛ هر وقت جوش آوردي در کمال آرامش سوت بزن

صدف‌ها صداي دريا را با خود دارند، فلس‌هاي ماهي بوي ماهي را؛ اما استخوان‌هاي انسان هيچ نشاني از انسانيت ندارند.

دنياي عجيبي است کسي که تو را دوست دارد تو. دوستش نداري و کسي که تو دوستش داري او تو را دوست ندارد وکسي را هم که تو دوستش داري و او نيز تو را دوست دارد به رسم دين و آيين به هم نميرسيد دکتر علي شريعتي

فرناز
09-19-2009, 09:48 AM
ديگه يار نمي خوام وقتيکه مي بيني عشق دوروغه چراغش بي فروغه آخه وقتي که وفا نيست عشقو عاشقي چيست؟؟؟

دوستي : مثل ايستادن روى سيمان خيسه هر چى بيشتر بمونى , رفتنت سخت تر ميشه ولى اگه رفتى جاي پاهات براى هميشه ميمونه

مي خواستم زندگي کنم ، راهم را بستند ستايش کردم ، گفتند خرافات است عاشق شدم ، گفتند دروغ است گريستم ، گفتند بهانه است خنديدم ، گفتند ديوانه است دنيا را نگه داريد ، مي خواهم پياده شوم دکتر علي شريعتي

فرناز
09-19-2009, 09:52 AM
نسان پر جربزه و قابل وقتي با بحران روبه‌رو مي‌شود، به تكيه‌گاه فكر نمي‌كند؛ روش خود را تحميل مي‌كند، مسؤوليتش را مي‌پذيرد و نتيجه كار را [پيروزي يا شكست] از آن خود مي‌داند. چارلز دوگل

مصيبتي از اين بزرگ تر؟؟ افلاطون گفت: مصيبتي از اين بزرگ تر چه باشد؟ كه جاهلي مرا بستايد و كار من او را پسنديده آيد! ندانم كه چه كار جاهلانه كرده ام كه او را خوش آمده است!(قابوس نامه)

بهتر است دهان خود را ببنديد و ابله به نظر برسيد تا اينکه آن را باز کنيد و همه ترديدها را از ميان ببريد
ا (http://www.shirinak.com/)

فرناز
09-19-2009, 10:05 AM
آره من اونم كه گفتم واسه چشم تو دیوونم

آره من قول دادم تا تهش باهات بمونم

ولى سرد شده نگام با یخ دوریت

من فقط یكم شكستم، خوب نگام كنى همونم..

فرناز
09-19-2009, 10:07 AM
جغرافیای کوچک من بازوان توست

ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من....!

فرناز
09-19-2009, 10:08 AM
فال دل را حکم کردم تا بدانی ای نگارم در قمار با تو بودن هستی ام را میگذارم

نقاش ازل تا که به چشمان تو پرداخت دیوانه شد از طرز نگاهت؛ قلم انداخت

فرناز
09-19-2009, 10:10 AM
جا برای من گنجشك زیاد است ولی

من به درختان خیابان تو عادت دارم

اگه رفتی . اگه سرنوشتِ اشکامو ندیدی..

من به نقطه سر خط . تو به سرنوشتِ تازه ای رسیدی..

فرناز
09-19-2009, 10:14 AM
گرامی‌ترین و زیباترین‌ها در جهان،
نه دیده می‌شوند و نه حتی لمس می‌شوند،
آنها را تنها در دل باید لمس کرد.
«هلن کلر»

memol
10-12-2009, 04:41 PM
(sms های تکراری رو ببخشید)
جرم عشق گر پیش کسم راه نیست ، یا رب تو آگهی که محبت گناه نیست .

———-

زندگی تلخ ترین خواب منست ، خسته ام ، خسته از این خواب بلند .

———-

هر وقت نتوانستی کسی را فراموش کنی بدان هنوز تو در خاطرش هستی .

———-

شبی غمگین ، شبی بارانی و سرد مرا در غربت فردا رها کرد ، دلم در حسرت دیدار او ماند مرا چشم انتظار کوچه ها کرد ، به من می گفت تنهایی غریب است ببین با غربتش با من چه ها کرد ، تمام هستی ام بود و ندانست که در قلبم چه آشوبی به پا کرد ، او هرگز شکستم را نفهمید اگرچه تا ته دنیا صدا کرد .

———-

انجماد قلب ها را از خشک سالی چشم ها می توان فهمید ، چشمی که گریستن نمی داند ، زیستن نمی تواند .

———-

آن سوی دلتنگی ها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتن هاست .

———-

دلم برای کسی تنگ است که طلوع عشق را به قلب من هدیه می دهد ، دلم برای کسی تنگ است که با زیبایی کلامش مرا در عشقش غرق می کند ، دلم برای کسی تنگ است که تنم آغوشش را می طلبد ، دلم برای کسی تنگ است که قلب من برای داشتنش عمرها صبر می کند ، دلم برای کسی تنگ است ، دلم برای تو تنگ است .

———-

بی تو آغاز می کنم من روزهای زرد را ، اشک و آه و ناله ها و درد را ، می نویسم بی تو بودن های من پایانم است ، بی تو حامل می شوم اندوه و اشک سرد را

adamlabert
01-07-2011, 03:07 PM
اواى باد انگار اواى خشكاليست،دنيا به اين بزرگى يك كوزه سفاليست بايد كه عشق ورزيد بايد كه مهربان بود زيرا كه زنده بودن هر لحظه احتماليست:281::72:

اقاقی
01-08-2011, 04:39 PM
اگه بی هوا کسی وارد زندگیت شد بدون کار خدا بوده ! اگه بی محابا دلها از دستها بهم گره خورد بدون کار خدا بوده ! اگه گریه هات تو خنده غفلت دیگران شنیده نشد تا خرد نشی بدون تنها محرمت خدا بوده ! حالا هم اگه دلت شکسته و بغض تنهایی خفه ات کرده شک نکن تنها مرحمت خداست که از سر تواضع یه بهونه واسه نوازشت گیر آورده .

بودنم را هیچ کس باور نداشت ، هیچ کس کاری به کار من نداشت ، بنویسید بعد مرگم روی سنگ با خطوطی نرم و زیبا و قشنگ ، آنکه خوابیده در این گور سرد بودنش را هیچ کس باور نکرد .

انجماد قلب ها را از خشک سالی چشم ها می توان فهمید ، چشمی که گریستن نمی داند ، زیستن نمی تواند .

از جرم عشق گر پیش کسم راه نیست ، یا رب تو آگهی که محبت گناه نیست .
زندگی تلخ ترین خواب منست ، خسته ام ، خسته از این خواب بلند .

مروز را می شناسم با همه زیباییش ، با همه روشنیه خورشیدش که هیچ نمی خواهد بگوید همچون گذشته جز یک کلام ، قدر امروز را بدان که همیشه فردایی در کار نیست .

نازنین بدون تو دنیا رو باور ندارم ، با تو از رمز طلسم قصه سر در میارم ، لحظه ی سقوط من دست تو مثل معجزه اس ، شب میترسه از خودش وقتی میگم دوست دارم .

یک همیشه یکه ! شاید در تمام عمرش نتونه بیش از یک عدد باشه ، اما بعضی وقتا همین یک میتونه خیلی باشه ، یک دنیا ، یک سرنوشت ، یک دوست ، یک خاطره .

اقاقی
01-08-2011, 04:41 PM
اگر یک آسمان دل را به قصد عشق بردارم / میان عشق و زیبایی تو را من دوست می دارم .

دگر حس شقایق را نداری / هوای قلب عاشق را نداری / و از چشمان خونسرد تو پیداست / که شور عشق سابق را نداری .

من گل پژمرده ای هستم ، چشمهایم چشمه ی خشک کویر ، تشنه ی یک بوسه ی خورشید ، تشنه ی یک قطره ی شبنم .

در نگاه ات همه ی مهربانی هاست ، قاصدی که زندگی را خبر می دهد ، و در سکوت ات همه ی صداها ، فریادی که بودن را تجربه می کند .

در جنگ دوستی من و تو ، قاتل و مقتول محبوب یکدیگرند .

درست مثل یک جزیره از همه طرف به تنهایی محدودم و چشم به راه یک کاشف .

از پرچین امیدهایت چتری برایم بفرست ، من خیس دلتنگی هایت شده ام .

هر بار که کودکانه دست کسی را گرفتم گم شدم، آنقدر که من در هراس گرفتن دستی هستم، ترس از گم شدن نیست

اقاقی
01-08-2011, 04:42 PM
خواب بودم سخن عشق تو بیدارم کرد
بی خود بودم عطش عشق تو هوشیارم کرد .

اندیشه ات را با که میپرورانی ؟

خوش به حالش …

اما مرا همین بس که

“دوستت دارم”

آرزو میکنم که فرو افتادن هر برگ پاییزی آمینی باشد برای آرزوهای قشنگت . . .

یادمان باشد اگر دور شدیم ، این صدای نفس خاطره هاست که چنین دلگرمیم .

زیباترین شب زمین شب پر از نگاه تو / دعای من برای تو ، خدای من پناه تو .

O M I D
04-26-2012, 08:15 PM
http://pnu-club.com/imported/2012/04/899.jpg

تنهایی یعنی : ذهنم پر از تو و خالی از دیگران است ، اما کنارم خالی از تو و پر از دیگران است !

تنهایی یعنی :

ذهنم پر از تو و خالی از دیگران است ، اما کنارم خالی از تو و پر از دیگران است !

==========================

کاش نامت را با خط بریل مینوشتند

صدا کردنت کافی نیست ، شکوه اسم تو را باید لمس کرد !

می دانی … !؟ به رویت نیاوردم … !

از همان زمانی که جای ” تو ” به ” من ” گفتی : ” شما “

فهمیدم

پای ” او ” در میان است . . .

دل آرام را بی تاب میکنی ، دل بی تاب را آرام

آخرش نگفتی:

تو ، دردی یا درمان ؟

دلی که شکستی را گچ چاره نکرد ، گل گرفتمش . . .

سرد بودنم را بگذار به حساب گرم بودنت با دیگران . . .

محدیس
04-26-2012, 08:26 PM
:74::74:

محدیس
04-26-2012, 08:28 PM
به بودن ها دیر عادت کن.!

وبه نبودن ها زود........!

آدم ها نبودن را بهتر بلدن!

amir_turkism
04-29-2012, 09:06 PM
آهای مخاطب خاص

با توام..

امروز یکی رو دیدم که خیلی شبیه تو بود !!

دلم واسه بغل دستیش که شبیه من بود خیلی سوخت ...

O M I D
03-29-2013, 07:32 PM
اس ام اس عاشقانه ۹۲ (http://berooztarinha.com/%d8%b3%d8%b1%da%af%d8%b1%d9%85%db%8c/%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3/berooztarinha.com/?p=32092)

میتوانم دنیا را یک دستی فتح کنم
به شرطی که دست دیگرم را تو گرفته باشی . . .
جدیدترین پیامک ها و اس ام اس های عاشقانه
.
.
.
شیشه های شکسته تعویض می شوند
پل های شکسته ، تعمیر
آدم های شکسته ، فراموش . . .
.
.
.
همه میگن عشق یعنی
دوست داشتن ..
اما
من میگم عشق یعنی
یکی مثل تو داشتن . . .
.
.
.
لحظه‌ های با تو بودن … از عمرم حساب نمی شوند
از آخرتم حساب می شوند ، از بهشت . . .
.
.
.
خون می چکد از تیغ نگاهی که تو داری
فریاد از آن چشم سیاهی که تو داری
هرچند گلی نیست به خوش چشمی نرگس
در خواب ندیده است نگاهی که تو داری . . .
.
.
.
خـاتـون
بگو که حضرتِ خالق
خودش تو را وقتی که آفرید
چه مدت نگاه کرد ؟؟!
.
.
.
بیزارم از آن عشق که عادت شده باشد
یا آن که گدایی محبت شده باشد
خودبینی و خودخواهی اگر معنی عشق است
بگذار که آیینه نفرت شده باشد
.
.
.
روزهاست از سقف لحظه هایم یاد تو می چکد
اگر باران بند بیاید از این خانه می روم . . .
.
.
.
کف بینی نکن
دستی که به سویت دراز شده …طالعش تویی . . .
.
.
آنکه دستور زبان عشق را / بی گزاره در نهاد ما نهاد
خوب می دانست تیغ تیز را / در کف مستی نمی بایست داد . . .
.
.
.
لبریز غزل بیا همی آهسته
چون آیه بخوان مرا کمی آهسته
آهسته مرا رها بکن از سر عشق
تا در تو رها شوم دمی آهسته . . .
.
.
.
اگه نهایت دوست داشتن درقطره ی باران است
من دریا را تقدیمت میکنم . . .
.
.
.
فاصله ی بین بهشت و جهنـم ِ زندگی من تنها
به اندازه ی فاصله ی بین بازوان توست در آغوش تو بودن یا نبودن . . . (http://berooztarinha.com/%d8%b3%d8%b1%da%af%d8%b1%d9%85%db%8c/%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3/berooztarinha.com/?p=32092)
.
.
.
اس ام اس عاشقانه
زندگی تکرار فرداهای ماست / میرسد روزی که فردا نیستیم
آنچه میماند فقط نقش نکوست / نقش ها می ماند و ما نیستیم . . .
.
.
.
بعد از گذشت ِاین همه سال عاشقم هنوز
هر چند اگر نمانده مجال عاشقم هنوز
در آرزوی بوسه ای از آن لبم، ببین!
با این همه امید محال عاشقم هنوز . . .
.

O M I D
03-29-2013, 07:34 PM
.
متن عاشقانه
وقتی خسته ام
وقتی کلافم
وقتی دلتنگم
بشقاب ها را نمی شکنم
شیشه ها را نمی شکنم
غرورم را نمی شکنم
دلت را نمی شکنم
در این دل تنگی ها زورم به تنها چیزی که میرسد
این بغض لعنتی است …که میشکنم
.
.
.
دلـت به ماندن نیست بـرو،
عشـق که گـدایی نـدارد.
یادت نیست مگر؟
این نذر مـن بود،
که کوه شوم و پای نبودنهایت بمانم
.
.
.
جدیدترین اس ام اس های عاشقانه
برای آنچه که دوستش داری از جان باید بگذری
بعد , می ماند زندگی و آنچه که دوستش داشتی
(شمس لنگرودی)
.
.
.
از نقش های ستاره دلم درد میکند
از عشق چند باره دلم درد میکند
دار و ندار قلب من یک حس شیشه ایست
از هر چه سنگ خاره دلم درد میکند . . .
.
.
.
چــه زیبــاست وقتـی میفهمـی
کسـی زیــر ایـن گنــبد کبــود
انتظــارت را میـکشـــــد
چــه شیــــــرین اســـــت
طعــم پیامکی کــه میگـــوید :
” کجایـی” …..؟
.
.
.
sms عاشقانه
به گمانم یادت پنجره ی احساسم را میکوبد
چرا که در دلم هوای دلتنگی به پاست . . .
.
.
.
جدیدترین اس ام اس های عاشقانه
می‌دانی ؟
تنها دلیل این‌همه دیوانگی‌هایم
این‌ست که نمی‌خواهم
مدیون و گناهکار
روزی کشیده شوم
به دادگاه آرزوهایم‌!
.
.
.
من که نباشم دنیا یک “من”کم دارد
تو که نباشی من یک “دنیا” کم دارم . . .
.
.
.
پیامک عاشقانه
حقیقت دارد که من می توانم
با شعرهای تو
با باران مشاعره کنم
و بند نیایم . . .
.
.
.
شیرینم تـقصـیر تـــو نیـست …
حـتمـاً اشـتبـاه از متـصـدی ِ آرزوهـا بـوده
کـه تـو نصـیب دیــــــگری شـدی …!
.
.
.
فاصله گرچه دست های ما را از هم جدا کرد
ولی خوشحالم که جـرات ندارد به دل هایمان نزدیک شود
.
.
.
متون زیبای عاشقانه
می گویند موقع مرگ
همهء زندگی مثل فیلم از جلوی چشم آدم رد می شود .
.
.
.
جملات عاشقانه جدید
به فیلم زندگی ام که فکر میکنم
به مردن علاقه مند می شوم
شاید
آن موقع یک بار دیگر دیدمت!!
.
.
.
ما با دلمان هنوز مشکل داریم
صد سنگ بزرگ در مقابل داریم
معشوق خودش می بُرد و می دوزد
انگار نه انگار که ما دل داریم !
.
.
.
چه خوش خیال است ، فاصله را میگویم ، به خیالش تو را از من دور کرده
نمیداند جای تو امن است ، اینجا در میان دل من .
.
.
.
جملات زیبای احساسی عاشقانه
اشکم ولی به پای عزیزان چکیده ام / خارم ولی به سایه ی گل آرامیده ام
با یاد رنگ و بوی تو ای نوبهار عشق / همچون بنفشه سر بر گریبان کشیده ام .
.
.
.
دوستت دارم پریشان‌، شانه می‌خواهی چه کار؟
دام بگذاری اسیرم‌، دانه می‌خواهی چه کار؟
شرم را بگذار و یک آغوش در من گریه کن‌
گریه کن پس شانه ی مردانه می خواهی چه کار؟
.
.
.
یک غنچه بدون شاخه خواهد پژمرد / یک شاخه بدون غنچه هم خواهد مرد
سوگند به عشق ، باغبان برگردان / بی غنچه دلم تاب نخواهد آورد
.
.
.
آتش گرفتن ای غم و افروختم بس است
یک دم رها نمی کنی ام سوختم بس است
سنگین شدم ز درد و چو سنگی به در خویش
خون را چو لعل در جگر اندوختم بس است
.
.
.
این روز ها از کنار من که میگذری احتیاط کن
هزاران کارگر در من
مشغول کارند
روحیه ام در دست تعویض است!
.
.
.
بـــــه چــــه میـــخنــــــــدی تـــــو ؟
بــــه نـگـاهـــــم کــــه مـسـتـــــــانــــه تـــو را بــاور کــــرد
یــا بـــه افـســـــــــونـگــــری چـشـــــمـانت
کــه مـــرا ســـوخت و خــاکـسـتـــــر کــــرد ؟
خـنــــده دار است ، بـخـنـــــــد !!

Isooda
04-24-2013, 11:55 AM
http://pnu-club.com/imported/2013/04/3395.jpg (http://salijoon.info)

اس ام اس های عاشقانه

قدیم ندیما گفتن : برای کسی بمیر که برات تب کنه !
قدیمیا چه پر توقع بودن !
من برات میمیرم ، خدا نکنه تو تب کنی
.
.
.
چــقــدر مــتــفــاوتـــنــد آدمــهــا . . .
عــشــق بــرایی یــکــی دلــگــرمــی . . .
و بــرای دیــگــری ســرگــرمــی . . .
.
.
.
بیائید تا هستیم همدیگر را لمس کنیم، سنگ قبر احساس ندارد . . .
.
.
.
پزشکی قانونی علت مرگ نامبرده را
بسته شدن روزنه های امید ذکر کرد . . .
.
.
.
“عشق” یعنی :اختیار بدی که نابودت کند
اما
“اعتماد” کنی که این کار را نمی کند . . .
.
.
.
حیف که روی تو غیرت دارم
وگرنه از همین سطر روسریت را برمیداشتم
تا همه ببینند چه خیالی بافته ام از موهایت . . .
.
.
.
” سکوت “
خطرناکتر از حرفهای نیشدار است
کسی که سکوت میکند ،
روزی
” سرنوشت “
حرفهایش را به شما خواهد گفت
.
.
.
آنقدر جای تو خالیست
که هیچ گزینه ای آن را پر نمیکند حتی تمام موارد . . .
.
.
.
شادی هایم هدیه به تو
کم بودنش را بر من خرده مگیر
این تمام سهم من از دنیاست . . .
.
.
.
از استادى پرسیدند: آیا قلبى که شکسته بازهم میتواند عاشق شود ؟
استادگفت :بله
پرسیدند : آیا شما تا کنون از لیوان شکسته اب خورده اید؟
استادپاسخ داد :آیا شما به خاطر لیوان شکسته از آب خوردن
دست کشیده اید!؟
.
.
.
نه سرو و نه باغ و نه چمن می خواهم
نه لاله نه گل نه نسترن می خواهم
خواهم ز خدای خویش کنجی خلوت
من باشم و آن کسی که من می خواهم . . .
.
.
.
دختر :من حسودیم میشه…. موقعی که دخترا بهت نگاه میکنن!
پسر :حسودی نکن عزیزم
دختر :چرا؟!
پسر :چون تو چیزی داری که اونا ندارن!
دختر :چی؟
پسر :♥ قلبم ♥
.
.
.
در دل دردیست از تو پنهان که مپرس
تنگ آمده چندان دلم از جان که مپرس
با این همه حال و در چنین تنگدلی
جا کرده محبت تو چندان که مپرس . . .
.
.
.
بعضی وقتا تو دعوا فقط باید نگاه کنی! سکوت کنی!
فحشاشو بده و بهونه هاشو به جون بخری!
تموم که شد بغلش کنی و اروم. در گوشش بگی
با من نجنگ ، من دوست دارم . . .
.
.
.
دوستت دارم پریشان‌، شانه می‌خواهی چه کار؟
دام بگذاری اسیرم‌، دانه می‌خواهی چه کار؟
شرم را بگذار و یک آغوش در من گریه کن‌
گریه کن پس شانه ی مردانه می خواهی چه کار؟
.
.
.
خدایا من به کدامین دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم . . .
.
.
.
نگذار هرکسی از راه رسید با ساز دلت تمرین نوازندگی کند . . .
.
.
.
پیش از “تو” چیزی نبود
بعد از “تو” چیزی نیست
با “تو” اما …
.
.
.
یکباره بهانه ای به سر خواهم کرد
تن پوش غم از قلب به در خواهم کرد
بر شوق رسیدن تو دل خواهم داد
هم دوش هوای تو سفر خواهم کرد . . .
.
.
.
به سلامتی پدر بزرگا که یه بار هم خوجگل، جوجو، عسیسم نگفتن
ولی با زنشون ۵۰ سال عاشقانه زندگی کردن . . .
.
.
.
جای خالیت را انقدر با چشمانم آب میدهم که باز کنارم سبز شوی . . .
.
.
.
خدایا مرا چه طعمی آفریدی
که همه از من زود سیر میشوند . . .
.
.
.
آنقدر دوست داشتنى هستى
که ایستاده هم به دل مى نشینى . . .
.
.
.
چای هایت را تلخ نخور
یک بار نگاهم کن
تمام قند های دلم را برایت آب میکنم . . .
.
.
.
انگار میدان است… دلم را میگویم… هر که از راه میرسد دورش میزند
.
.
.
به جرم اینکه دلم آه هست و آهن نیست
کسی به جز تو در این روزگار با من نیست
خوش آمدی… بنشین
آفتاب دم کردم
که چای دغدغه ی عاشقانه ی من نیست
.
.
.
حرفی نزنی طاقت جنجال ندارم
بدجور شکسته ست دلم حال ندارم
درهای قفس باز و دلم عاشق پرواز
از حس پریدن پرم و بال ندارم
.
.
.
گاهی یک نگاه آنقدر مهربان است که چشم هرگز رهایش نمیکند
گاهی یک عشق آنقدر ماندگار است که زمان حریفش نمیشود
و گاهی یک دوست آنقدر عزیز است که قلب رهایش نمیکند !
.
.
.
دختر کوچولو :چیکارم داشتی گفتی بیام اینجا؟
پسر کوچولو :میشه با پسرای دیگه بازی نکنی؟
.
.
.
آن چیزی که تنگ شده،
دل است برای تو..
وجهان است، برای من…
.
.
.
اگه یه زن تو رو اونقدر دوس داشته باشه که از آرزوهاش به خاطرت بگذره
از خدا یه عمر تازه بخواه…
یه عمر واسه خوشبخت کردنش خیلی کمه!
.
.
.
ادعای بی تفاوتی سخت است!
آن هم
نسبت به کسی که
زیباترین حس دنیا را،
با او تجربه کردی….!
.
.
.
عاشقی یعنی بعد از دو ساعت اس ام اس بازی با عشقت
شب که دلتنگش میشی دوباره میشینی
همون اس ام اسای تکراری رو میخونی

Isooda
05-10-2013, 06:25 PM
جملات قشنگ و احساسی لاو

http://pnu-club.com/imported/2013/05/1202.jpg (http://www.yasgroup.ir/)

کـوتـاه مـی گـویـم

” دوسـتتـــ دارمـــ ”

اما..

از دوست داشـتـنـت،

کـوتـاه نـمـی آیم…

.

.

.

عشق را رنگ آبی زدم، دوست داشتن را قرمز، نامردی را سیاه، دروغ را سفید،

ولی نمیدانم چرا به تو که میرسم نمیدانم مهربانی چه رنگی است؟

.

.

.

زمانی تمام آرزویم بودی و بودنت تمام زنگیم.

اما حالا چشم های ترا میبینم که جز او کسی را نمی بیند

حتی اشک های شبانه ام حتی نفس های بریده ام

حتی رگی که برای راحتی خیالت با تیغ دوست شد.

.

.

.

غم دوری از چشات منو آخر میکشه به خودم میگم میای بیخودی دلم خوشه

بیخودی فکر میکنم یه روز از راه میرسی

دوباره میبینمت توی اوج بیکسی

بیخودی منتظرت لب جاده میشینم بیخودی هر ثانیه تو رو از دور میبینم

بیخودی دلم خوشه به دوباره دیدنت ساعتو کوک میکنم لحظه ی رسیدنت

بیخودی حروم میشن لحظه هام به پای تو

تو که دوسم نداری از خیال من برو

غم دوری از چشات دلمو میلرزونه بی ستاره شدم و هیچکسی نمیدونه

.

.

.

نه قحطیه گل که نبود از تو چرا خوشم اومد؟!

قشنگ تر از تو بود دلم قید تمومشونو زد

انگار چشام کور شده بود هیچکسو غیر تو ندید

تو اومدی تو زندگیم شدی یه مشکل جدید

.

.

.

تحمل تنهایی بهتر از گدایی محبت است

.

.

.

امشب به یادت گریانم، (http://www.yasgroup.ir/) گرچه ز دیده ات پنهانم، گرچه به ظاهر خندانم، اما از درون نالانم

.

.

.

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست

به این ارزد که دلم تنهاست؟

.

.

.

پارسال با او در زیر باران راه میرفتم

امسال راه رفتن او را با دختر دیگری در زیر باران اشک هایم دیدم

شاید باران پارسال اشک دختری دیگر بود

.

.

.

تو را در عین دوری دوست دارم/تو را با این صبوری دوست دارم

گل نرگس، گل جاوید ایام/تو را صد سال نوری دوست دارم

.

.

.

نمیدانم با آنکه میدانم از آن من نخواهی بود ولی با تار و پود جان برایت خانه می سازم

.

.

.

مهربونیات زیاده که هنوز خوب و صبوری/مثل یک حس قشنگی حتی وقتی خیلی دوری

.

.

.

مسیج اورژانسی: همین الآن که داری مسیج می خونی، خودت رو ماچ کن، دلتنگت شدم!

.

.

.

آموخته ام… که گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد،

فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی

.

.

.

دعا می کنم غرق باران شوی/چو بوی خوش یاس و ریحان شوی

دعا می کنم در زمستان عشق/بهاری ترین فصل ایمان شوی

.

.

.

خاصیت دنیاست

در اوج داشتن و خوشبختی

دلهره ی ” از دست دادن ” پر رنگ تر است . . .

.

.

.

گاهی وقت ها ادم کسی رو که دوستش داره توچند

ثانیه دلشو میشکنه منو بخاطر اون ثانیه ها ببخش . . .

.

.

.

بن بست دنیاست براى من آغوشت

اولین باریست که هراسى ندارم بگویم :

به بن بست رسیده ام . . .

.

.

.

معذرت خواهی همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی و حق با یکی دیگست.

معذرت خواهی یعنی:اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره…

.

.

.

همیشه که باشی از تو خسته میشوند… مردمانی که اگر نباشی میگویند: بی معرفتی!

.

.

.

اگه تنم کویره اگه نگام فقیره یه قلب پاگ و ساده به عشق تو اسیره

چشمات واسم یه دنیاست دلم بی تو کویره خندهات اگه نباشه دلم خیلی فقیره

.

.

.

چه کسی میگوید که گرانی شده است؟؟

دوره ی ارزانی ست،دل ربودن ارزان،دل (http://www.yasgroup.ir/) شکستن ارزان

دوستی ارزان است دشمنی ها ارزان!

چه شرافت ارزان،تن عریان ارزان!

آبرو قیمت یک تکه نان،و دروغ از همه چیز ارزانتر

قیمت عشق چقدر کم شده است

وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت هر انسان!

.

.

.

من آدم نمیشم

لبخندت خرم میکند

و

دوریت سگم!!!!!!!!

.

.

.

کاش میشد هیچ خونه ای توی حسرت شنیدن صدای نفس پدر خونه نباشه

قدرش رو بدونین که مطمئنم مثل پدر من ؛

بهترین پدر دنیاست

.

.

.

تو را آرزو نخواهم کرد، هیچ وقت!

تو را لحظه ای خواهم پذیرفت که خودت بیایی، با دل خود، نه با آرزوی من

.

.

.

من مست غم عشقم با خنده خمارم کن، صیاد اگر هستی با بوسه شکارم کن

.

.

.

حافظه ام همه چیز و همه کس را فراموش می کند

خسته شدم بس که سائیدمش و تو هر بار نمایان تر شدی

.

.

.

نقرین به عشق به عاشقی/نفرین به بخت و سرنوشت

به اون نگاه که عشقتو/تو سرنوشت من نوشت

نفرین به من نفرین به تو/نفرین به عشق من و تو

به ساده بودن منو/به اون دل سیاه تو

Isooda
05-10-2013, 06:26 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/05/1203.jpg (http://www.yasgroup.ir/)

دیگر بهار هم سر حالم نمی کند

چیزی شبیه گریه زلالم نمی کند

آه ای خدا مرا به کبوتر شدن چه کار؟

وقتی که سنگ هم رحم به بالم نمی کند

.

.

.

دید ما کوچه تنگیست که چرایش چشم است، چشم ما گوش، عقل ما حرف سر کوچه

سر بازار، چشم ها را باید شست

.

.

.

نه زمین باش و نه خاک، که تو را خوار کنند

وانگهی ذهن تو را پر ز مردار کنند

آسمان باش که خلقی به نگاهت بخرند

و ز پی دیدن تو، سر به بالا ببرند

.

.

.

چقدر سفت شده پدال دوچرخه دو نفره دوستی مان!

یا من خسته ام، یا شیب زیاد شده، شاید هم تو دیگر رکاب نمیزنی

.

.

.

پرنده ای که نداند آزادی چیست، از باز ماندن در قفسش هم سرما می خورد

.

.

.

آخر قصه ما را همان اول لو دادند

همان جایی که گفتند: یکی بود و یکی نبود

.

.

.

هر آنکه یار خواهد یار بسیار/و لیکن فرق دارد یار با یار

دل من سایه لطف تو می خواست/وگرنه سایه دیوار بسیار

.

.

.

تمام حجم خیالم از تو لبریز است

دنیای خیالم کوچک نیست ، تو بی نهایت عزیزی . . (http://www.yasgroup.ir/) .

.

.

.

چه فرقی میکند عاشق تو باشم

یا رنگین کمان

وقتی هردو هفت خطید!!

.

.

.

سوزنبــان پیــری شـــده ام

که نه امید از آمـدن قــطار می بُـرَد

نه دل از کنـجِ ایســتگاه متــروکه اش . . .

.

.

.

تنهایی فقط تنبیهی است برای روزهای دوست داشتن او !

.

.

.

گاهی با یک قطره ، لیوانی لبریز میشود

گاهی با یک کلام ، قلبی آسوده و آرام میگیرد

گاهی با یک کلمه ، یک انسان نابود میشود

گاهی با یک بی مهری ، دلی میشکند

مواظب بعضی یک ها باشیم !

در حالی که ناچیزند ، همه چیزند …

ام اس عاشقانه غمگین

.

.

.

چشم

چشم دو ابرو نگاه من به هر سو پس چرا نیستی پیشم؟ نگاه خیس تو کو؟ گوش گوش

دوتا گوش، یه دست باز یه آغوش بیا بگیر قلبمو، یادم تورا فراموش چوب چوب

یه گردن، جایی نری تو بی من! دق می کنم میمیرم، اگه دور بشی از من دست

دست دوتا پا، یاد تو مونده اینجا یادت میاد که گفتی، بی تو نمیرم هیچ جا

من؟ من؟ یه عاشق، همون مجنون سابق…

.

.

.

مترسک به گندم گفت : مرا برای ترساندن آفریدن

اما من تشنه ی عشق پرنده ای شدم که سهمش از من گرسنگی بود .

.

.

.

کلنگ و تیشه ام را آورده ام…تو بگو کدام کوه؟!؟فقط کمی شیرین باش…

.

.

.

به نام نگاهی که پروردگار ماست

و ما آفرید

و عشق را بر دلهایمان هدیه ای نهاد

.

.

.

چقدسخته عشقت بشه عاشق (http://www.yasgroup.ir/) یکی دیگه…

.

.

.

سخت است ” هنگام وداع ”

آنگاه که در میابی

چشمانی که در حال عبورند

پاره ای از وجود تو را نیز با خود میبرند…

.

.

.

خوابـــم نمی برد . .

تـــو را امـــا . . .

خواب کــه نه، دنیــا بــرده اســت . . .

.

.

.

گاهی آنقدر دلم هوایت را میکند

شک میکنم به اینکه ، این دل مال من است یا تو . . .

.

.

.

نمی دانم وقتی صدای اس ام اس شنیدی دوست داشتی کی باشه ؟

متاسفم که اون نیستم !

ولی بیشتر از اونی که منتظرش هستی بیادتم . . .

.

.

.

سفری به دور دنیاست ، وقتی دستانم تا انتها رویت را نوازش میکنند . . .

.

.

.

خوب است بدانیم که گاهی آنچه می کشیم

درد بی او بودن نیست

تاوان با او بودن است . . .

.

.

.

کوه ها جابجا شدند

وقتی که بسامد صدایم را

بادوستت دارم امتحان کردم!

.

.

.

بازم یه عید دیگه…بدون تو…

کاش تمام روزها عزای عمومی بود

بجای این عید های بدون تو…

.

.

.

تو را دوست دارم بی نهایت

باور کن…

.

.

.

گـاهـی سـعــی مـی کـنـد،

مـردانـه بـازی کـنـد !!!

مـردانه کـار کـنـد …

مـردانـه قـدم بـردارد

مـردانـه فـکـر کـنـد

مـردانـه قـول دهــد

امـا هـر کـاری هـم کـه بـکـنـد

زن اســت !!! (http://sms.dostaneh.com/)

احـسـاس دارد

لـطـیف اسـت

یـک جـا عـقـب مـی نـشـیـنـد و مـحـبـت تـو را مـی خـواهـد

زن اسـت دیـگــر

Isooda
05-15-2013, 07:30 PM
http://pnu-club.com/imported/2013/05/1446.jpg (http://salijoon.info/)
قایقت می شوم
بادبانم باش
بگذار هرچه حرف پشت مان می زنند مردم
باد هوا شود
دورترمان کند !
.
.
.
ﺁﻏـــــــﻮﺵ ﮐﺴـــﯽ ﺭﺍ ﺩﻭﺳـــﺖ ﺩارم
ﮐـــﻪ ﺑـــﻮﯼ “ﺑـــــﯽ ﮐﺴـــﯽ” ﺑﺪﻫﺪ
ﻧــﻪ ﺑــــﻮﯼ
“ﻫــــﺮﮐﺴـــﯽ’
.
.
.
معجزه اون اسمسیِ که میتونه حال تورو تو یه ثانیه عوض کنه ^_^
.
.
.
اگر احساسم را هم خواستی بخری ، به روی بسته اش دقت کن …
نه قیمت دارد ، نه تاریخ انقضاء
برعکس احساسات تو
که بارکد دارد !
حساب شده ی حساب شده !
.
.
.
دلم لک میزنه واست زمانی که ازم دوری
ولی در خاطرم هستی دیگه اینجاشو مجبوری . . . !
.
.
.
با یاد تو این ستاره ها رنگی بود
این دفتر خاطرات من سنگی بود
از درس کلاس عاشقی سهمم باز
یک زنگ فقط دوری و دلتنگی بود
.
.
.
هم چنان چشم به چشمان تو دارم ای دوست
گوشه چشمی بنما بر دل زارم ای دوست
هر شبم نقش تو ماه شب چشمان من است
روزها در شب هجرت بشمارم ای دوست
.
.
.
لحظه ای در گذر از خاطره ها
ناخودآگاه دلم یاد تو کرد
خنده آمد به لبم شاد شدم
گویی از قید غم آزاد شدم
هر کجا هستی دوست ، دست حق همراهت
.
.
.
همه کارهایت را بخشیدم
جز آن تردید آخر هنگام رفتنت
که هنوز مرا به برگشتنت امیدوار نگه داشته
ما بهم نمیرسیم
اما بهترین غریبه ات می مانم
که تو را
همیشه دوست خواهد داشت
.
.
.
مانده ام سکوتت را جواب ابلهان بدانم ! یا علامت رضایت
وقتی بهت میگویم دوستت دارم …
.
.
.
وآن نازنین کجاست که یادم نمیکند / صد غم به سینه دارم و شادم نمیکند
یک لحظه آنکه بی من هرگز نمی نشست / امشب به یاد کیست که یادم نمیکند .
.
.
.
اگه یه روز دلمو شکستی “فدای سرت”
فقط کفش بپوش که شکسته هاش تو پات نره …
.
.
.
هرگز منتِ احساسی رو نکش که به زور داره برات خرج میشه…
.
.
.
شنیده بودم “پا” ، “قلب دوم” است …
اماباور نداشتم !
تا آن زمان که فهمیدم
وقتی دل ماندن ندارم
پای ایستادن هم نیست !
.
.
.
من «خاطرت» را می خواستم؛
نه «خاطره ات» را…!
.
.
.
خدایا
‏”تنها‏” نگذار …
دلی را که هیچکس
‏”دردش‏” را نمیفهمد
.
.
.
گاهی آنکه سراغی از تو نمی گیرد
دلتنگترین برای دیدن توست و از شکاف چشمانش به نبودنت خیره می شود ،
همیشه آنکه تو او را نمی بینی نامهربان نیست …
.
.
.
هوا را هر چقدر نفس بکشی باز هم برای کشیدنش بال بال میزنی
مثل تو
هر چقدر که باشی ، باز هم باید باشی
می فهمی چه میگویم ؟
بودنت مهم است !
.
.
.
اصلا حسود نیستم اما وقتى دیدم واسه رفیقم اس ام اس اومد کى میرسی خونه عشقم؟
یه ذره دلم خواست.
.
.
.
هزار بار آمدم خطت بزنم از قلبم
خود خودت را
یادت را
اسمت را
اما …
فقط قلبم پر شد از خط خطی های عاشقانه !
.
.
.
بیچاره من…
کسی را پاشویه میکردم که ازتب دیگری میسوخت…!!
.
.
.
روزهایی که می بینمت ، نفسم می گیرد
و روزهایی که نیستی ، دلم
اما
تو باش …
تحمل اولی آسان تر است
.
.
.
پیامک دوست داشتن
دوست خوب را باید روی چشم ها گذشت
کجایى…
چشم هایم بهانه ات را گرفته اند…
.
.
.
” خداحافظی ات ” عجب خرابه ای به بار آورده!
نگاه کن… مدت هاست در تلاشند! مرا از زیر آوار تنهایی هایم بیرون کشند…
.
.
.
بیهوده نقاش بوده ام این همه سال !
به چشم هایت که میرسم ، قلم موها خیس میشوند !
به لب هایت که میرسم ، دستم می لرزد !
رنگ ها می گریزند ، و قاب ها خالی !
تنها ، نبودن تو را …
به دیوار زندگی ام می کوبند !
.
.
.
هواشناسی هم گیج شده
از بس با هر شرایطی دلم هوایت را می کند
هوای بوسیدنت ، هوای آغوشت ، هوای خنده هایت …
هوای درد دارد !
.
.
.
عشق تو در قلب من هدییه جاودانس….
برای زنده موندن قشنگترین بهانس….
دوست داشتن تو مثل عطر خوشه بهاره….
با تو نفس کشیدن پایان انتظاره….
.
.
.
بهانه هایت برای رفتن چه بچه گانه بود
چه بیقرار بودی زودتر بروی
از دلی که روزی بی اجازه وارد آن شده بودی …
من سوگوار نبودنت نیستم
من شرمسار این همه تحملم !
.
.
.
چقدر احمقانه ست
از یک قهوه ی تلخ انتظار فال شیرین داشتن …
.
.
.
ندیدی چشم غمگین و تر من
تو رفتی و نشد این باور من
به پایت می نشینم تا بیفتد
دوباره سایه ی تو بر سر من
.
.
.
هوایت چقدر آلوده شده ؟
که هر وقت به سرم زد چشمانم را سوزاند !
.
.
.
خیلی ها دلم رو شکستن ولی تو با همه فرق داری
آخه یه ضرب المثلی هست که میگه:
“کار را که کرد ، آن که تمام کرد”
.
.
.
شعر ردیف و قافیه نمیخواهد
بوی آغوش تو هر دیوانه ای را شاعر میکند …
.
.
.
گرمم کن
به قدر یک آغوش
هوای نبودنت عجیب سرد است !
.
.
.
گاهی سخت می شود …
دوستش داری و نمی داند
دوستش داری و نمی خواهد
دوستش داری و نمی آید
دوستش داری و سهم تو از بودنش
فقط تصویری است رویایی در سرزمین خیالت
دوستش داری و سهم تو
از این همه ، تنهایی است
.
.
.
آسمان نیستم که هر پرنده سهمی از من باشد
من آن پرنده ام که سهم آسمانش را از چشمان “تو” میخواهد . . .

Isooda
02-06-2014, 11:00 PM
جمالت آفتاب هر نظر باد / ز خوبی روی خوبت خوبتر باد

کسی کو بسته زلفت نباشد / چو زلفت درهم و زیر و زبر باد . . .

.

.

.

آسمان گفت که امشب ، شب توست

سرخی صورت گل ، از تب توست

آنچه تا عشق مرا بالا برد

بوسه گاهیست که نامش لب توست . . .

.

.

.

انگشت نمای هر دو عالم بشوم / دیوانه تر از همین که هستم بشوم

تا عشق تو هست و لذت خواستنت / این فرض محال است که آدم بشوم

.

.

.

سفر به فضا سفینه نمی خواهد

تو بگو دوستت دارم ، فضا با من !

.

.

.

ای چشمه ی نور ، انشعاباتت کو ؟

ای خانه ات آباد ، خراباتت کو ؟

در شهر نشانه ای ز تبلیغ تو نیست

ای عشق ! ستاد انتخاباتت کو ؟

.

.

.

مهم نیست بزرگ باشی یا کوچک !

مهم این است که آنقدر مرد باشی که پای حرفت بایستی

وگرنه دهان هر نامردی بوی گند “دوستت دارم” میده

.

.

.

شعری که تو را جان می بخشد ، شاعرش را یک بار کشته است !

.

.

.

تا عشق ترانه خوان چشمان غم است

راه من و تو همیشه پر پیچ و خم است

ای حسرت روزهای بی برگشتم

صد بار که عاشقت شوم باز کم است . . .

.

.

.

ای بی وفا ز داغ تو در دل شرر فتاد

وز دیده اشک غم ز محبت ثمر فتاد

جورم چنان بدل بنمودی که قلب من

گردیده پاره پاره و از تن بدر فتاد

.

.

.

چرا کینه داری تو ای روزگار

به سنگر نشستی به قصد شکار

به کشتار شیران تو گشتی قصاص

جگر سوختگان را چه داری جواب ؟

.

.

.

خیالت راحت …

این آدمها ، این لبخند ها

هیچ کس و هیچ کدام

وفاداری ام به “تو” را سست نمی کند !

.

.

.

جهان محو نگاه توست بانو

حسود قرص ماه توست بانو

مهم دلتنگی شب های من نیست

مهم چشم سیاه توست بانو

.

.

.

قسم به شکیب همیشه بی هوش

باران تنها ، آن خانه به دوش

نادر و مکر زیور سیاه پوش

به خال بیتا ، زخم کیانوش

مگر بمیرم کنمت فراموش !

.

.

.

به سلامتی اونی که …

آرزو بود …

نفس بود …

آرامش بود …

رویا بود ..

ولی “خاطره” شد !

.

.

.

صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق

تو دلت سبز ، لبت سرخ ، چراغت روشن

چرخ روزیت همیشه چرخان ، نفست داغ ، تنت گرم ، دعایت با من

روزهایت پی هم خوش باشد

.

.

.

از رادیو دست میکشم

موجی زیباتر از موهای تو نخواهم یافت !

.

.

.

چه نقاش ماهری است فکر و خیال

وقتی که دانه دانه موهایت را سفید می کند . . .

.

.

.

میدونی محبت یعنی چی ؟

م = من

ح = حالا

ب = به یاد

ت = توام

.

.

.

از کسی پرسیدن خلوت کجاست ؟

گفت : جایی که من و تو نباشیم !

توجه کنید ، جایی که من و تو نباشیم ، ما باشیم

Isooda
02-06-2014, 11:01 PM
گاهی باید به دور خود یک دیوار تنهایی کشید

نه برای اینکه دیگران را از خودت دور کنی

بلکه ببینی چه کسی برای دیدنت دیوار را خراب میکند . . .

.

.

.

سلامتی رفیقی که وقتی بهش میگی دلم گرفته بیا بریم بیرون

فقط یک کلمه میگه “ساعت چند” ؟

.

.

.

گذشتم ، گذشتی !

من از یک دنیا برای تو و تو از من برای …

.

.

.

لبخند زدی بهار با آن آمد

یک باغ پر از نرگس و ریحان آمد

ای دست بلند آسمان در دستت

من نام تو را خواندم و باران آمد

.

.

.

پروانه پشت پیله اش ، حس کرد راهی هست و رفت !

شاید به راه بسته هم ، باید امیدی بست و رفت !

.

.

.

تا میخواهم از تو دل بکنم ، صبر می آید …

چقدر دوست دارم این عطسه های زمستانی را . . .

.

.

.

گیتار زندگی همیشه شاد نمینوازد…

اما دوستش بدار چون غمش هم خاطره میسازد

.

.

.

چه سخت بر من گذشت …

آن لحظه ای که برایم آرزوی خوشبختی کردی . . .

.

.

.

چرا کرم ترک دل نداریم ؟

یعنی پاشنه ی پا از دلمون مهمتره !

دلم داره میترکه

.

.

.

سعی کن عاشق کسی بشی که اگه سرتو رو شونه هاش گذاشتیو خوابت برد

سرتو رو زمین نزاره !

.

.

.

کرم دندانهایم را خورد …

از بس در قاب زندگی گفتم : سیب !

.

.

.

سال ها دویده ام …

با قلبی معلق و پایی در هوا

دیگر طاقت رویاهایم تمام شده است

دلم رسیدن میخواهد !

.

.

.

هی رفیق !

بدون چتر کنارم قدم نزن ، خیس دلتنگی هایم میشوی

دنیای من ابری تر از آن است که فکرش را میکنی

.

.

.

مریضم . . .

چشمهایم درد می کند . . .

تب دارم . . .

اینهمه صغری کبری چیدن نمیخواهد

تو نیستی

دارم می میرم !

.

.

.

تو از یک راه رفته ای اما دل من …

هزار راه می رود برایت

.

.

.

سرگیجه بهانه بود ، میخواستم با تمام وجودم احساس کنم تکیه گاهمی !

.

.

.

خیلی دلتنگتم ، اما …

نمیدانم “خیلی” را چگونه بنویسم که “خیلی” دیده شود

Isooda
02-06-2014, 11:01 PM
مرا در آغوشت بفشار

بگذار دل ضعفه بگیرم

از اینهمه عاشقانه های محکم ِ تو . . .

.

.

.

به سلامتی اونی که وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد

حواسش هست که ناراحتت نکنه !

.

.

.

دلم از درد دنیا تنگ تنگ است

چرا درها به رویم سنگ سنگ است

در این دنیا ندیدم روز خوبی

چقدر رفتن از این دنیا قشنگ است

.

.

.

کاش میدانستم چطور به صبح برسانم تمام شبهایی را که با رفتنت یلدا شدند

.

.

.

نه کسی منتظر است …

نه کسی چشم به راه …

نه خیال گذر از کوچه ی ما دارد ماه

وقتی از عشق نصیبی نبری غیر از آه

.

.

.

قسمت نشد دستشو بگیرم ، اما اون روزای آخر خوب مچشو گرفتم !

.

.

.

کاش باورت نشود

چقدر دوستت دارم

تا تمام عمر

آن را به تو ثابت کنم…!

.

.

.

زن نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم

از قبیله زلیخا آمده ام

آنقدر عشقت را جار می زنم تا خدا برایم کف بزند

مردانه دوستم داری ؟

.

.

.

هر دو خالی بودند

سر من از عقل

که تو را دوست داشت !

قلب تو از عشق

که مرا دوست نداشت !

.

.

.

من ، مسئله ای ساده هستم ، حل می شوم …

روزی در آغوشت !

.

.

.

یعقوب یادم داده است ، دلبرت وقتی کنارت نیست

کوری بهتر است از دیدن . . .

.

.

.

هوا هر چقدر هم زمستان باشد ، مهم نیست

تو زیر لباس هایت ، تابستان داری . . .

.

.

.

اینکه دوستم داشته باشی مثل این است که

عابری در پیاده رو ناگهان در آغوشم بگیرد

همین قدر بعید…همین قدر ممکن… !

.

.

.

عاشق شده ام بر تو ! تدبیر چه فرمایی؟

از راهِ صلاح آیم؟ یا از درِ رسوایی؟

.

.

.

یادت باشد

به خوابم آمدی

بیدارم کنی بِبوسمت!

.

.

.

به سلامتی کسی که همیشه آخر اس ام اس هاش اسمشو می نویسه

چون میدونه هیشکی شمارشو Save نکرده

.

.

.

این چیست که چون دلهره افتاده به جانم

حال همه خوب است ، من اما نگرانم

ای عشق ! مرا بیشتر از پیش بمیران

آنقدر که تا دیدن او زنده بمانم

.

.

.

چشمانم را به ابرها قرض می دهم

کافیست عکست را نشانم دهند

خشکسالی چند سال اخیر را جبران خواهم کرد

.

.

.

من رسم دوستی ام مثل نان نیست

که گرمش سر سفره دل باشد

و سردش سهم نمکی

چه گرمای حضورت و چه سرمای نبودنت را دوست دارم

.

.

.

چو قلب شب تاریک تنهایی هایم دوستت دارم

چو بامداد خوش دوستت دارم

به یاد تو و یادهایت شب نشستم بیدار

چه خواب باشم چه بیدار باشم دوستت دارم

Isooda
02-06-2014, 11:02 PM
کفش ها چه عاشقانه هایی با هم دارند !

یکی که گم شود دیگری محکوم به آوارگیست . . .

.

.

.

او راحت از من گذشت

اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من بپا می کنم . . .

.

.

.

قفس یعنی دهان من

وقتی زبانم روی اسم تو قفل می شود . . .

.

.

.

زمستان سرد نیست

درد است

وقتی دست هایم

تنها خودم را به آغوش می کشند !

.

.

.

در سینمای چهار بُعدی چشمانت

برنده ی هفته سیمرغ بلورینِ بهترین تماشاچی می شوم . . .

.

.

.

فقط یکبار میتوان عاشق شد

بار دوم دیگر خبری از جنسِ اصل نیست . . .

.

.

.

از سرمای زمستان نمی ترسم

وقتی به تو گرم است “دلم” . . .

.

.

.

پشت این بـغض سنـگین … بیدی نشسته

کــــه خیـــال میکرد… بـــا این بـــادهــــا نمیلرزد

.

.

.

دیروز : ما دو تا

امروز : من یکی ولی شما دو تا

فردا : بازم من یکی ولی شما سه تا

غم انگیزه ، نه ؟

.

.

.

وقتی نخواستنت…

آروم بکش کنار …

غم انگیز است اگر تو را نخواهد

مسخره است اگر نفهمی

احمقانه است اگر اصرار کنی . . .

.

.

.

گاهی دلگرمی یک دوست آنقدر معجزه میکند

که انگارخدا در زمین کنار توست . . .

.

.

.

گاهی “دوست داشتن” پنهان بماند قشنگ تر است

دوست داشتن را باید کشف کرد ، درک کرد و از آن لذت برد . . .

.

.

.

چه اشتباه بـزرگیست ، تلخ کردن زندگیمان

برای کسی که در دوری ما

شیرین ترین لحظات زندگیش را سپری میکند . . .

.

.

.

زندگی با تو چه کرد ای عاشق شاعر مگر ؟

کان دل پر آرزو از آرزو بیزار شد

پله ها در پیش رویم یک به یک دیوار شد

زیر هر سقفی که رفتم بر سرم آوار شد

.

.

.

و ا ب س ت گ ی

این جمله بی جان روزی هزار بار جانم را میگیرد !

.

.

.

به سلامتی اون کسی که نگفت من با بقیه فرق دارم

ولی ثابت کرد !

.

.

.

هیچکس بعد هیچکس نمرده

ولی …

خیلیا بعد خیلیا ، دیگه زندگی نکردن . . .

.

.

.

آرزو دارم فقط یکبار سرت را روی سینه ام بگذاری

تا تپش نامنظم قلبم را احساس کنی

ولی از این میترسم که قلبم به احترامت بایستد . . .

.

.

.

از تو گفتن سوزش چشم می آورد

و از تو نگفتن تورم گلو

بگویم یا نگویم

.

.

.

چه حیف شد

دیر فهمیدم برای عاشقی

چرب زبانی کافیست..

.

.

.

تنهایی عار نیست

اتمام حجت است به تمام قلبهای بی درو پیکری که

جز به وقت تنهایی به رویت گشوده نمیشود . . .

.

.

.

آدمها چقدر با هم فرق می کنند

عشق

برای بعضی ها یک دلگرمیست و برای بعضی ها فقط یک سرگرمیست

.

.

.

وقــتی کنـــارمــی

جــــایــی بــرای ِ هیــچ شتـابـی نـیست

مقــــصـد

همـــــین حضــــــور ِ مـــن و تــــوسـت . . .

.

.

.

من نه فرهادم ، نه مجنونم ، نه بیژن ،

من همان عاشقِ ساده دل تنهام که بی تو هیچم . . .

O M I D
02-07-2014, 08:49 PM
لبخندت …
دنیایم را تغییر میدهد
کافیست بخندی تا ببینی
چگونه در سردترین فصل سال
گل (http://www.jahaniha.com/cat/photos/photo-flower) از گل (http://www.jahaniha.com/cat/photos/photo-flower)م می شکفد

برای من
تنها با یک گل (http://www.jahaniha.com/cat/photos/photo-flower)
بهار می شود
گل (http://www.jahaniha.com/cat/photos/photo-flower)
روی تو … !

بهار من تویی
حالا چه فرقی می‌کند تقویم روی میز
اگر پایان پاییز است،
آغاز زمستان است،
یا هر چـیز.

کاش
هرگز
ندیده بودمت!
لعنت
بر چشمی که
بی موقع باز شود…

شیرین‌ترین خاطرۀ
دنیا باشی
مالِ من نباشی
زهر می‌شوی
به کامم
بدجور…!!!!

O M I D
02-07-2014, 08:51 PM
چقدر ماه گرفتگی را دوست دارم،
شبیه توست
وقتی موهایت را روی صورتت می ریزی !

دمِ
چشم هایت گرم
با آن دوستت دارم های عاشقانه اش
از
زیر زبانت که نمی توان حرفی کشید …

این رسم زمانه است
که
من سنگ تو را به سینه می زنم
و تو
سنگِ دیگری را ….

این عاشقانه ها که به تو گفتم
کوه به کوه می گفت
بهم می رسیدند !

امسال
دو بار یخ زدم
یک بار
با آمدنِ زمستان
باری هم از رفتنِ تو….

“جهنم”
نبودن توست!
وقتی
بهشت بودنت
.
.
.
رویایی بیش نیست…

زندگی بی “تـــو”
.
چه فرقی میکند با مرگ…
وقتی نیستی,
هیچ چیز نیست
.
.
.
هیچ چیز!

بــوی مـاه مـی دهــی !
در آسمـانــم بمان !

اینجــا هیـچ قـرصــی
آرام بـخــش نیـستــــــــ
مگــر
قـرص روی مـاهتـــــــــ..

O M I D
02-08-2014, 10:19 PM
یکی نوشت یکی خوند / بازم نوشت بازم خوند

اخرش اونی که نوشت مرد / اما اونیکه میخوند موند

حالا من مینویسم تو بخون / من میمیرم تو بمون...

من کر نیستم...

فقط از وقتی صدایت را شنیدم

دیگر هیچ صدایی شنیدنی نیست...

عاشق اسمم می شوم

وقتی

تو صدایم می کنی...

اس ام اس عشق و عاشقی

سرنوشتم چیز دیگر را روایت میکند

بی تعارف این دلم خیلی هوایت میکند

قلب من با هر صدا با هر تپش با هر سکوت

غرق در خون یکنفس دارد دعایت میکند...

دیگر پیام هایت نمیرسند

سیم بانان را خبرکن

شاید کاجی افتاده باشد...

عطر های گرون قیمت رو ول کن، آدم باید بوی اعتماد بده...

امتداد فاصله از اعتبار عاطفه نمی کاهد...
همیشه هستی...همین حوالی...

هيچ مي دونستي هربار که تو پلک مي زني من نفس مي کشم؟

پس مواظب باش به کسي خيره نشي که من خفه مي شم!

O M I D
02-11-2014, 03:37 PM
اگر نسیمی شانه هایت را نوازش کرد
بدان آن هوای دل من است که به یادت می وزد

حالا اشک ها هم شبیه تو شده اند
گریه که می کنم نمی آیند

بغض یعنی نرو
بفهم !

گاهی میان وسعت دستان خالیم حس می کنم
تمام دار و ندارم نگاه توست !

من آنقدر خواستمت که نخواستنت را ندیدم
تو آنقدر نخواستی که هیچ چیز از من ندیدی

دوستت دارم
بیشتر از دیروز
و کمتر از فردا

چقدر جای تو خالی ست
جای خالی ات را با هیچ چیز نمی توان پر کرد
حتی با گزینه مناسب

تا صبح گریه می کنم و غنچه می دهند
گل های ریز صورتی روی بالشم

از مردم این شهر دلگیرم
هیچ کدامشان شکل تو نیستند

O M I D
03-01-2014, 06:56 PM
بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی ؟

دستهایم تا ابد تنهاست ، می‌دانی؟
آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو
زیستن یک لحظه هم بی‌جاست ، می‌دانی ؟
::
دلتنگ روزهایی هستم
که معنای خداحافظ ، تا فردا بود . . .
ببین چقدر در هم حل شده ایم
تو قهوه میخوری
من خوابم نمی برد . . .
یک دم رخ زیبای تو از دیده گذر کرد
آنی آتش عشق تو در دل فوران کرد
دل گفت غنیمت شمرید این دم و لحظه
چشم ، چشمک زد و عکست قاب دل کرد . . .
سه آرزوی قشنگ عاشقانه :
بی من نباشی
بی تو نباشم
بی هم نباشیم
در شهر من این نیست راه و رسم دلداری
باید بفهمم تا چه حدی دوستم داری
هرکس نگاهت کرد چشمش را درآوردم
شد قصه ی آقا محمدخان قاجاری !
از پدرم آدم
هوس خوردن سیب لبهـایت را ، به ارث برده‌ام
کاش حواس خدا را ، لحظه ای پرت کنی . . . !
بالاترین آرزویم برایت این است :
حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد . . .
اندازه ی یک و (http://www.patugh.ir/57019/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b5-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ae%d8%b1%d9%85%d8%a7.html)قفه ی کوتاه بمان
حتی شده تا نیمه ی این راه بمان
دلتنگ تو بودن به خدا ممکن نیست
نه ، آه نکش ، آه نرو ، آه بمان
بادی که بوی پیرهنت را میاورد
ده درصدش هواست ، نود درصدش شراب !
در انتظار آغازی دیگرم ، انتخاب مجدد جفت ها !
شاید این بار نوحی بیاید ، مرا برگزیند در کنار “تو” !
تو که باشی بس است
مگر من جز “نفس” چه میخواهم !؟
چشمان سیاه تو مرا خواهد کشت
افسون نگاه تو مرا خواهد کشت
این گونه که آه می کشد لب هایت
پس لرزه ی آه تو مرا خواهد کشت
تقدیر من فقط با تک تک بوسه های تو
بر روی پیشانی ام نوشته شده
تو باید باشی تا با لبهایت
آن را برای من رقم بزنی . . .
میگویند : زندگیت را پایِ یک “نفر” نگذار
کاش میدانستند که یک نفر نیستی !
تو یک “دنیایی”

O M I D
03-02-2014, 11:24 AM
تو که باشی بس است
مگر من جز “نفس” چه میخواهم !؟

مثل قالی نیمه تمام … به دارم کشیده‌ای
یا ببافم … یا بشکافم …
اول و آخر که به پای تو می افتم . . .

(http://www.radsms.com/category/%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-2/sms-asheghane-%d8%a7%d8%b3-%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-2)

بالاترین آرزویم برایت این است :
حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد . . .

بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی ؟
دستهایم تا ابد تنهاست ، می‌دانی؟
آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو
زیستن یک لحظه هم بی‌جاست ، می‌دانی ؟

در شهر من این نیست راه و رسم دلداری
باید بفهمم تا چه حدی دوستم داری
هرکس نگاهت کرد چشمش را درآوردم
شد قصه ی آقا محمدخان قاجاری !

تقدیر من فقط با تک تک بوسه های تو
بر روی پیشانی ام نوشته شده
تو باید باشی تا با لبهایت
آن را برای من رقم بزنی . . .

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را
او که هرگز نتوان یافت همانندش را
قلب من موقع اهدا به تو ایراد نداشت
مشکل از توست اگر پس زده پیوندش را !

دلتنگ روزهایی هستم
که معنای خداحافظ ، تا فردا بود . . .

Isooda
03-06-2014, 03:43 PM
.

یک دم (http://pnu-club.com/forumdisplay.php?120-%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-SMS) رخ زیبای تو از دیده گذر کرد

آنی آتش عشق تو در دل فوران کرد

دل گفت غنیمت شمرید این دم و لحظه

چشم ، چشمک زد و عکست قاب دل کرد . . .

.

.

.

بادی که بوی پیرهنت را میاورد

ده درصدش هواست ، نود درصدش شراب !

.

.

.

هوا هر چقدر هم زمستان باشد

مهم نیست آغوش تو تابستانِ من است . . .

.

.

.

خوش خط و خال من

ببخش که هنوز

پونه مانده ام . . .

.

.

.

یادت تمام هستیم را در خودش گم میکند

مجنونتر از مجنون مرا در چشم مردم میکند

من بی حضورت ، “با تو” در یک خانه در ذهنم قرین

یاد تو قلبم را پر از حس ترنم میکند . . .

.

.

.

” تو ”

در کنارِ خودت نیستی و نمیدانی

در کنار ” تو ” بودن

چه حالی دارد . . .

.

.

.

پزشکان سال هاست که اشتباه می کنند

نزدیک ترین عضو انسان به قلبش ، کمر اوست

هربار که قلب کمی می رنجد کمر از ده جا می شکند . . .

.

.

.

حالا که باید چیزی را گم کنم

چه چیز بهتر از گورم

چه جا بهتر از آغوشت . . . !

.

.

.

تو را خودم چشم زدم

بس که نوشتمت میان شعرهایم

بی‌آنکه

اسپند بچرخانم

میان واژه‌ها . . .

.

.

.

ببین چقدر در هم حل شده ایم

تو قهوه میخوری

من خوابم نمی برد . . .

.

.

.

از پدرم آدم

هوس خوردن سیب لبهـایت را ، به ارث برده‌ام

کاش حواس خدا را ، لحظه ای پرت کنی . . . !

.

.

.

هر (http://pnu-club.com/forumdisplay.php?120-%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-SMS) بار شعری آمد

هفتاد میلیون سلیقه مهمان ذوقم شد !

اینبار انتظاراتان را زمین بگذارید

میخواهم ساده بگویم

دوستت دارم !

.

.

.

آغشته به “تو” میشود

روحم ، نفسم ، بند بند وجودم

وقتی در حصار دستانت بوسه باران میشوم . . .

.

.

.

در انتظار آغازی دیگرم ، انتخاب مجدد جفت ها !

شاید این بار نوحی بیاید ، مرا برگزیند در کنار “تو” !

.

.

.

روزها بی تو می گذرند و شب ها با تو نمی گذرند

تمام درد من این است . . .

.

.

.

میگویند : زندگیت را پایِ یک “نفر” نگذار

کاش میدانستند که یک نفر نیستی !

تو یک “دنیایی”

.

.

.

دلم “قُرص” است

وقتی ..

مُسَکِنم تویی !

.

.

.

مرا دوست بدار

به سان ِ گذر از یک سمت خیابان

به سمتی دیگر

اول به من نگاه کن

بعد به من نگاه کن

بعد باز هم مرا نگاه کن…!

.

.

.

چشمان سیاه تو مرا خواهد کشت

افسون نگاه تو مرا خواهد کشت

این گونه که آه می کشد لب هایت

پس لرزه ی آه تو مرا خواهد کشت

.

.

.

اسم مرا هم ثبت کنید در گینس ، میتوانم در آغوش “او” جان بدهم آسان

.

.

.

اندازه ی یک وقفه ی کوتاه بمان

حتی شده تا نیمه ی این راه بمان

دلتنگ تو بودن به خدا ممکن نیست

نه ، آه نکش ، آه نرو ، آه بمان

.

.

.

سرمایه ام تویی !

از تمامِ دنیا فقط …

بی اندازه دوستت “دارَم”

.

.

.

سه آرزوی قشنگ عاشقانه :

بی من نباشی

بی تو نباشم

بی هم نباشیم

.

.

.

دلم شادی می خواهد

وسعتش زیاد نیست

به اندازه کف دستانت

دستانم را بگیر . . .

.

.

.

دردهای من دیازپام نمی خواهند

مُسَکن ِ بوسه هایت …

عجیب ، آرامم می‌کند !

.

.

.

غم ، حادثه ، تردید ، من و تنهایی

یک شیشه ی می لبالب و تنهایی

من مانده کنار جاده ی خاطره ها

با یک چمدان سوز و تب و تنهایی

.

.

.

عشق یعنی حسرت پنهان دل

زندگی در گوشه ویران دل

عشق یعنی سایه در یک خیال

آرزوی سرکش و گاهی محال

.

.

.

گهگاهی دلم را میشکنی

وقتی به جای “تو”

بهم میگویی : “شما”

.

.

.

تکثیر “تو” در هر ثانیه ای از زندگی ام یعنی

قشنگترین تکراری که هیچوقت تکراری نمی شود !

.

.

.

روبرویم ، سراب

پشت سر ، خاطرات

نازنینم ، کدامین طرف سوی توست . . . ؟

.

.

.

ای نازنین جواب معمای من تویی

تنها چراغ روشن شبهای من تویی

وقتی دلم گرفت از انبوه ابرها

احساس آفتابی دنیای من تویی

.

.

.

دوست داشتنت

اندازه ندارد

حجم نمی خواهد

وقتی تمام کشور وجودم

سرزمین حکمرانی توست!

.

.

.

چه (http://pnu-club.com/forumdisplay.php?120-%D8%A7%D8%B3-%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3-SMS) اعجازیست

بهار لب هایت

با هر بوسه که میکاری

گونه هایم گل می دهد . . .

.

.

.

“شعر” را کوتاه دوست دارم

“موهای” تو را بلند

.

.

.

گاهی دو حس از جنسِ هم

چه تلخ رَد میشوند از یکدیگر !

“کار” از کار میگذرد و ..

تو از “من”

.

.

.

چشم که گذاشتم برو هر وقت خواستی برگرد ، من تا بی نهایت شمردن می دانم

.

.

.

با مهربانیت معجزه میکنی ، من به پیامبری ات مدتهاست ایمان آورده ام !

.

.

.

اشک ها قطره نیستند

بلکه کلماتی هستند که می افتند

فقط بخاطر اینکه پیدا نمیکنند کسی را که معنی این کلمات را بفهمد . . .

.

.

.

از رادیو دست میکشم

موجی زیباتر از موهای تو نخواهم یافت !

.

.

.

تو نیستی و هراسی در دلم افتاده

حال مادر لالی را دارم که کودکش را در انبوه جمعیت گم کرده باشد . . .

O M I D
03-24-2014, 05:49 PM
گل اگر چشم خودش باز کند خواهد مرد / ماه در اوج غرورش به زمین خواهد خورد
چون به زیبایی تو حسرت ، عالم خوردند / برق چشمان تو روح از تنشان خواهد برد . . .
.
.
انسانهای خوب همانند گلهای قالی اند
نه انتظار باران را دارند و نه دلهره ی چیده شدن ، دائمی اند !

.
.
.
دیـگـــر نه اشـکـــهایــم را خــواهـی دیــد
نه التـــمـاس هـــایم را
و نه احســـاســاتِ ایــن دلِ لـعـنـتـی را…
به جـــایِ آن احســـاسی که کُـــشـتـی
درخـتـی از غــــرور کـاشـتم…
.
.
.
دلی که شکستی را گچ چاره نکرد ، گل گرفتمش . . .
.
.
.
با یاد تو این ستاره ها رنگی بود / این دفتر خاطرات من سنگی بود
از درس کلاس عاشقی سهمم باز / یک زنگ فقط دوری و دلتنگی بود . . .
.
.
.
دیگری جز تو مرا این همه آزار نکرد / آنچه کردی تو به من هیچ ستم کار نکرد . . .
.
.
.
لعنت به همه ی قانون های دنیا که در آن شکستن دل پیگرد قانونی ندارد . . .
.
.
.
تا دیروز ، هرچه می نوشتم عاشقانه بود
از امروز ، هرچه بنویسم صادقانه است
عاشقانه دوستت دارم . . .
.
.
.
یه رابطه از اونجایی خراب میشه که
تو ناراحتش کنی و یکی دیگه آرومش . . .
.
.
.
سرد بودنم را بگذار به حساب گرم بودنت با دیگران . . .
.
.
.
بهانه میتراشی و مرا عذاب میدهی / به روح بی قرار من تو اضطراب میدهی
دلم پر از گلایه ها ، تنم اسیر درد و خون / ولی تو قهر با دلم برای لحظه ی مکن . . .
.
.
.
به همون اندازه که ماهى دوست نداره برسه به خشکى دوست دارم . . .
.
.
.
کاش نامت را با خط بریل مینوشتند
صدا کردنت کافی نیست ، شکوه اسم تو را باید لمس کرد !
.
.
.
سفری به دور دنیاست ، وقتی دستانم تا انتها ، رویت را نوازش می کنند . . .
.
.
.
دلی دارم ز جنس سنگ و شیشه / چنان مهرت به جانم کرده ریشه
که در شش گوشه ی قلبم نوشته / عزیزم ، دوستت دارم همیشه . . .
.
.
.
دلم چندین سال است روزه ی عشق گرفته است ! اذان افطارش را تو بگو
.
.
.
تنهایی یعنی :
ذهنم پر از تو و خالی از دیگران است ، اما کنارم خالی از تو و پر از دیگران است !
.
.
.
در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست ؟
مثل آرامش بعد از یک غم ، مثل پیدا شدن یک لبخند
مثل بوی نم بعد از باران ، در نگاهت چیزیست که نمیدانم چیست ؟
من به آن محتاجم !
.
.
.
دل آرام را بی تاب میکنی ، دل بی تاب را آرام
آخرش نگفتی:
تو ، دردی یا درمان ؟
.
.
.
اگر دو نفر لبه پرتگاهی باشند کدومشون رو نجات میدی !؟
اونی که خیلی دوستش داری ؟
یا اونی که خیلی دوست داره ؟
.
.
.
ز تلخی سکوتت من چه بگویم / همان بهتر که از غم ها نگویم
تو کاری کرده ای با بی وفایی / دگر از عشق خود با کَس نگویم . . .
.
.
.
می دانی … !؟ به رویت نیاوردم … !
از همان زمانی که جای ” تو ” به ” من ” گفتی : ” شما “
فهمیدم
پای ” او ” در میان است . . .

O M I D
04-03-2014, 09:53 PM
http://pnu-club.com/imported/mising.jpg

بـی منطـق تریـن عضـو بدنـم چشمهایـم انـد

مـی بیننـد که دیگـر دوستــم نـداری

اما هنـــوز تشنـه دیـدنــت هستنـد

مـن عاشقانـه دوستـش داشتـم ،

و او عاقلانـه طـردم کـرد . . .

منطـق او ، حتـی از حماقـت مـن

احمقانـه تـر بــود !!

" احمـد شاملـو"

بـه خــودم میـبالَـــم

کَـم اثـر تَـریـن مَــواد مُـخَــدِر هَستَــم

کَسـی را میـشِناسَـم که مُعـتــادَم شُــدِه بــود

و خیلــی راحَـت تَـرکَــم کَـرد

گاهی وقتها دلم میخواهد بگویم: من رفتم ؛ باهات قهرم ،دیگه تموم !
دیگه دوستت ندارم .....
وچقدر دلم میخواهدبشنوم: کجا بچه لوس !؟
غلط میکنی که میری ..... مگه دست خودته ؟
رفتن به این راحتی نیست.... !
اما ....
نمیدانم چه حکمیست که آدمی همیشه اینجور وقتهامیشنود :

به جهنم!!!!!!

طناب را به گردنم انداختند...

گفتند:اخرین ارزویت?

گفتم:دیدن عشقم!

گفتند:خسته است!تا صبح برایت طناب بافته....!

دارد باران میبارد....!
میگویندآب رساناست....!
یعنی دستهای مرابه دستهای اومیرساند....؟

اگر گاهی ندانسته به احساس تو خندیدم

و یا از روی خودخواهی فقط خود را پسندیدم

اگر از دست من در خلوت خود گریه کردی اگر بد کردم

و هرگز به روی خود نیاوردی

اگر زخمی کشیدی تو گاهی از زبان من اگر رنجیده خاطر گشتی از لحن بیان من...

گناهم را ببخش ....

حلالم کن و بعد دعایم کن...

حرف تازه ای ندارم …

فقط خزان در راه است …

کلاه بگذار سر خاطراتی که یخ زده اند ،

شاید یادت بیافتد

جیب هایت را وقتی دست هایم مهمانشان بودند …

شادیـها را براى جمــــع کردن دوست آفریده ام

ولـى غــــم را براى انتخاب بهترین دوســتـــــ ...

بعضیا ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺑﺎ ﺧﯿﻠﯿﺎﻡ

ﺧﯿﻠﯿﺎﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺑﺎ ﺑﻌﻀﯿﺎﻡ

ﻗﺸﻨﮕﯿﺶ ﺍﯾﻨﻪ ﻣﻦ ﻣﻮﻧﺪﻣﻮ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﺎﻡ

ما هیچوقت به هم نمی رسیم

امّا

بهترین غریبه ات می مانم

که تو را همیشه دوست خواهد داشت

Isooda
06-05-2014, 05:05 PM
چایت را تلخ نخور یکبار صدایم کن تمام قندهای دلم را برایت آب میکنم . . .

.
.
.

تو که باشی بس است مگر من جز “نفس” چه میخواهم !؟

.
.
.

مثل قالی نیمه تمام … به دارم کشیده‌ای یا ببافم … یا بشکافم …
اول و آخر که به پای تو می افتم . . .

.
.
.

با کسی باش که “تو” را بخواهد نه کسی که تو را “هم” بخواهد . . .

.
.
.

در تمام دارو خانه ها موجود استنرم کننده موی سر
نرم کننده پوست دست
کاش می شد برای نرم کردن دل تو هم ، نسخه ای گرفت . . .

.
.
.

صدایت نیستتصویرت هم همینطور!
اما مهرت آنتن میدهد ! اندازه آسمان . . .

.
.
.

تمام درد “من” از این است که
می دانم برای داشتن توست که به زمین آمده ام
و همین “تو” که
می دانم برای نبودن با من به زمین آمده ای . . .

.
.
.

اگر مرگم به نامردی نگیرد
مرا مهر تو در دل جاودانی ست
وگر عمرم به ناکامی سر آید
تو را دارم که مرگم زندگانی ست

.
.
.

به دوست داشتَنت مشغولم
همانند سربازی که سالهاست ، در مقرّی متروکه
بی خبر از اتمام جنگ ، نگهبانی می دهد . . .

.
.
.

ﺩﺳﺘﺸﻮ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺁﻭﺭﺩﻡ ﭘﯿﺶ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ
ﻣﻦ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ …
ﮔﻔﺖ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻮ ﻭﺍﺳﺖ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ …
ﭘﺎﻣﻮ ﮐﻮﺑﯿﺪﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﮔﻔﺘﻢ …
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻭ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ …
ﺁﺭﻭﻡ ﺯﯾﺮ ﻟﺐ ﮔﻔﺖ ﺁﺧﻪ ﻗﻮﻟﺸﻮ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺩﻡ !

.
.
.

هرچه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو
چه برکتی دارد دوست داشتنت . . .

.
.
.

بارها عاشق شدم اینبار نقلی دیگر است
بارها عابد شدم اینبار باری دیگر است
در خیالات خطا دیدم خودم را در برش
دیر فهمیدم که او دلدار یاری دیگر است

.
.
.

به فن‌آوری نانو دست یافت دلم بس که از دوریت یک ذره شد و تو نیامدی . . . !

.
.
.

فرض کن در آغوشت می مُردم
و مرا همانجا دفن می کردی
چه دلپذیر اگر
فشارِ قبر را بیشتر کنی!

.
.
.

مسافر بی بدرقه من
اینقدر بی صدا رفتی که از وداع جا ماندم
باز به غیرت چشمانم که آبی پشت سرت ریختند . . .

.
.
.

جای خالیت درد می کند
فقط کمی مُسکنِ بودنت را می خواهد
بیا اگر نمی خواهی از پای درآورد
این درد لعنتی مرا . . .

Isooda
06-05-2014, 05:06 PM
ساده پا پَس می‌کشم

هرچند

هیچوقت پای من وسط نبود . . .

.

.

.

در من آدم برفی است که

عاشق آفتاب شده

و این

خلاصه ی همه‌ی

داستان های عاشقانه ی دنیاست !

.

.

.

دور از نفس ات ، گیاه و گل می گندد ! / لب هام فقط کنار تو می خندد

با اینکه حسادت است نامش اما / لعنت به کسی که دل به تو می بندد !

.

.

.

بی گدار به آب می زنند

گوزنی که تفنگ را نمی شناسد

زنی که عشق را . . .

.

.

.

خوشبختی داشتن کسی ست

که بیشترازخود ، تو را بخواهد

و بیشتر از تو … هیچ نخواهد . . .

.

.

.

هوای دو نفره داشتن

نه ابر می خواهد نه باران

کافی ست حواسمان بهم باشد . . .

.

.

.

بیا قسمت کنیم بوسه را

تو لبهایت را بیاور

من جانم را

قول می دهم کسی مدیون نشود . . .

.

.

.

ﺑﯿﺸﻌﻮﺭ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﻝ ﻣﻨﻪ

ﺭﻭﺯﯼ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞ ﻭ ﻣﻨﻄﻖ ﻣﯿﺎﺭﻡ ﺑﺮﺍﺵ

ﺁﺭﻭﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﺯﻡ ﺩﻡ ﺩﻣﺎﯼ ﺷﺐ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ

ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ : ﭼﺮﺍ . . . !؟

.

.

.

همه ﺍﺧﻄﺎﺭ ﻫﺎ “ﺯﻧﮓ” ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ

ﮔﺎﻫﯽ “ﺳﮑﻮﺕ ”

ﺁﺧﺮﯾﻦ “ﺍﺧﻄﺎﺭ” ﺍﺳﺖ . . .

.

.

.

گاهی یک اسم ، یک زمستان آدم را گرم نگه می دارد . . .

.

.

.

کاش می فهمیدی که تو از دید من زیبا بودی

دیگران حتی نگاهت هم نمی کردند

و تو چه اشتباهی مغرور شدی . . .

.

.

.

اگه شاه بشی وزیرتم

کبیر بشی صغیرتم

پلیس بشی اسیرتم

دکتر بشی مریضتم

غنی بشی فقیرتم

هیچی نباشی بازم رفیقتم !

.

.

.

تو که باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام :

“آرامش”

باش!

حتی همین قدر دور . . .

.

.

.

وقتی که به جای “بمان” میگویی : “هر طور راحتی”

بوی خیانت میدهی . . .

Isooda
06-05-2014, 05:06 PM
ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﯾﺶ ﺩﻟﺖ ﺑﻠﺮﺯﻩ

ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻧﻪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﻤﯿﺒﯿﻨﯿﺶ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ

ﮐَﻨﺪﻩ ﺷﻪ

.

.

.

گاهی دِلم

تفریح ناسالم می خواد

مثل فکر کردن به تو !

.

.

.

به من قول بده . . .

در تمامی سال هایی که باقی مانده

تا ابد . . .

مواظب خودت باشی

دیگر نیستم که یاد آوری ات کنم . . .

.

.

.

مهربانتر از من دیدی نشانم بده

کسی که

بارها بسوزانیش

و باز هم با عشق نگاهت کند . . .

.

.

.

می دانم دیگر برای من نیستی

اما

دلی که تنگ باشد این حرف ها را نمی فهمد . . .

.

.

.

همه رفتن کسی با ما نموندش

کسی خط دل ما رو نخوندش

همه رفتن ولی اون دل ما رو

همونکه فکر نمیکردیم سوزوندش . . .

.

.

.

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون

که هر کجا خبری هست ادعایی نیست . . .

.

.

.

یه روز یکی وارد زندگیت میشه که از تمام کسایی که ترکت کردن

به خاطر رفتنشون تشکر میکنی . . .

.

.

.

تاریخ برای من فقط یک سلسله دارد

سلسله ی موی تو . . .

.

.

.

چون طفل سِرتِقی که می کِشَدَش مادرش به خاک

دل خواسته تو را و برایم نمی خرند . . .

.

.

.

پیش از تو هیچ اقیانوسی را ندیده بودم عمود برزمین بایستد . . .

.

.

.

تمامی مرگ‌ها تنها دو دسته‌اند :

مردی نفس نمی‌کِشَد

و زنی که حرف ، نمی‌زند . . .

.

.

.

می ترسم

کسی نه خودت را

که دوست داشتنت را از من بگیرد !

.

.

.

همین که قاصدکی را فوت کنی

تا عطر نفس هایت را با خود بیاورد

برای دلم کافیست . . .

.

.

.

و چه انتظار بزرگی است

اینکه بدانی

پشت هر “دوستت دارم”

چقدر دوستت دارم . . .

.

.

.

نگران نباش

نمی شود دوستت نداشت

لجم هم که بگیرد از دستت

دفترچه ی خاطراتم

پر از فحش های عاشقانه میشود !

.

.

.

اقیانوسها و جزایر را در می‌نوردم ، کنار تو می‌نشینم با تو سخن می‌گویم

بر موهایت دست می‌کشم ، دستهایت را در دستهایم می‌گیرم و برمی‌گردم

بی‌آنکه مرا دیده باشی . . .

.

.

.

هنوز هم از بین کارهای دنیا

دل بستن به دلت

بیشتر به دلم میچسبد . . .

.

Isooda
06-05-2014, 05:07 PM
عشق یعنی روح را آراستن

بیشمار افتادن و برخاستن !

هر که با عشق آشنا شد مست شد

وارد یک راه بی بن بست شد!

.

.

.

ﺑﯿﻦ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ

“ﻣﺮﮒ” ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺟﺪﺍﯾﯽ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﺩ

“ﻓﺎﺻﻠﻪ” ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﯿﭻ . . .

.

.

.

خدا

” تو ” را که می آفرید

حواسش پرت آرزوهای “من” بود

شدی همان آرزوی من . . .

.

.

.

ناسپاس از عشق پاکت نیستم

من که عمری با خیالت زیستم

دوستت دارم به جان تو قسم

روی حرفم تا ابد می ایستم!

.

.

.

روزها رفت ولی یاد تو کمرنگ نشد

سالها رفت و دل من سنگ نشد

ذهن من بستر صد خاطره با یاد تو بود

نامت از صفحه این خاطره کمرنگ نشد

.

.

.

مَردی که عَطر ِ تو را زده بود

در خیابان از کنارم گذشت

و این یعنی : قتل غیر عمد . . .

.

.

.

دوست داشتنت

تنها کار “عاقلانه ای” است که

از “دلم” بر می آید !

.

.

.

درخت هم که باشی

من

دارکوبی می شوم که هفتاد و سه بار در دقیقه

تو را می بوسد . . .

.

.

.

نالیدن از این فاصله ها کار قلم نیست

در خانه ی ما جز غم دوری تو غم نیست

افسانه نگو چگونه دست از تو کِشم من ؟

من عاشق چشمان تو ام! دستِ خودم نیست . . .

.

.

.

مرد رویایی کسیه که حتی وقتی مثل سگ و گربه به جون هم افتادین

شب نذاره از تو بغلش جم بخوری و بگه : آشتی نکردیما !

ولی “من” بدون “تو” خوابم نمیبره

.

.

.

زندگی را بی بهانه میخواستم

ولی غافل از اینکه داشتن تو

قشنگترین بهانه ام شد . . .

.

.

.

نخواستنت رو بلد نیستم

نداشتنت رو یادم نده . . .

.

.

.

عشق یعنی

وقتی دور هستید دلتنگ شوید

اما

از درون احساس گرما کنید

چون در قلبتان به هم نزدیکید . . .

.

.

.

بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند

چون من که آفریده ام از عشق

جهانی برای تو

.

.

.

دیشب خدا آروم صدام کرد و گفت : خوابی ؟

عشقت داره قربون یکی دیگه میره

اونوقت تو راحت خوابیدی !؟ … لبخندی زدم و گفتم :

“خدا جونم ” ، این همون مخلوقی هست

کـه وقتی آفریدیش ، به خودت آفرین گفتی . . .

.

.

.

من به بعضی چهره ها چون زود عادت می کنم

پیش شان سر بر نمی آرم ، رعایت می کنم !

این دهان باز و چشم بی تحرک را ببخش

آن قدر جذابیت داری که حیرت می کنم

.

.

.

ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺷﮕﻠﯿﺶ

ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ، ﺑﻠﮑﻪ ﻫﻮﺳﻪ

ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﺮ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺑﻮﺩﻧﺶ

ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﺤﺴﯿﻨﻪ

ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﮐﻤﮑﺖ ﻣﯽﮐﻨﻪ

ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻠﮑﻪ ﺣﺲ ﺗﺸﮑﺮﻩ …

ﻭﻟﯽ …

ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ !؟

ﻋﺎﺷﻘﺸﯽ …

ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻭﺍﻗﻌیه

زیباممقانی
06-05-2014, 07:26 PM
همه میانگارند که سرت خیلی شلوغ است وچقدر تلخ است که فقط خودت میدانی که تنهایی این بار من کاری نکردم خودت با تمام وجودت خواستی نباشم همراهیم را به پای ناتوانیم به پای نیازم گذاشتی ولی من بخاطر هردویمان بودم اما خوب یاد گرفته بودی بشکنی غرورم را دوس داشتنم را زندگیم را همه ی دار وندارم را کاش احساسم را درک میکردی انوقت میفهمیدی لذت دوس داشتن را خود را نیز با من سهیم میکردی ولی غرورت اجازه نداد....................

javad jan
08-16-2014, 12:39 PM
http://pnu-club.com/imported/2014/08/1897.jpg (http://salijoon.info/)
تمام درد “من” از این است که
می دانم برای داشتن توست که به زمین آمده ام
و همین “تو” که
می دانم برای نبودن با من به زمین آمده ای . . .

javad jan
08-16-2014, 12:40 PM
اگر مرگم به نامردی نگیردمرا مهر تو در دل جاودانی ستوگر عمرم به ناکامی سر آیدتو را دارم که مرگم زندگانی ست

javad jan
08-16-2014, 12:40 PM
به دوست داشتَنت مشغولم

همانند سربازی که سالهاست ، در مقرّی متروکه

بی خبر از اتمام جنگ ، نگهبانی می دهد . . .

..
..

ﺩﺳﺘﺸﻮ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺁﻭﺭﺩﻡ ﭘﯿﺶ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ

ﻣﻦ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ …

ﮔﻔﺖ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻮ ﻭﺍﺳﺖ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ …

ﭘﺎﻣﻮ ﮐﻮﺑﯿﺪﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﮔﻔﺘﻢ …

ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻭ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ …

ﺁﺭﻭﻡ ﺯﯾﺮ ﻟﺐ ﮔﻔﺖ ﺁﺧﻪ ﻗﻮﻟﺸﻮ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺩﻡ !

.

javad jan
08-16-2014, 12:41 PM
هرچه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو
چه برکتی دارد دوست داشتنت . . .

..
..

بارها عاشق شدم اینبار نقلی دیگر است
بارها عابد شدم اینبار باری دیگر است
در خیالات خطا دیدم خودم را در برش
دیر فهمیدم که او دلدار یاری دیگر است

..
..

به فن‌آوری نانو دست یافت دلم بس که از دوریت یک ذره شد و تو نیامدی . . . !

..
..

فرض کن در آغوشت می مُردم
و مرا همانجا دفن می کردی
چه دلپذیر اگر
فشارِ قبر را بیشتر کنی!

..
..

مسافر بی بدرقه من
اینقدر بی صدا رفتی که از وداع جا ماندم
باز به غیرت چشمانم که آبی پشت سرت ریختند . . .

..
..

جای خالیت درد می کند
فقط کمی مُسکنِ بودنت را می خواهد
بیا اگر نمی خواهی از پای درآورد
این درد لعنتی مرا . . .

.
.
..ساده پا پَس می‌کشم
هرچند
هیچوقت پای من وسط نبود . . .

..
..

در من آدم برفی است که
عاشق آفتاب شده
و این
خلاصه ی همه‌ی
داستان های عاشقانه ی دنیاست !

..
..

دور از نفس ات ، گیاه و گل می گندد ! / لب هام فقط کنار تو می خندد
با اینکه حسادت است نامش اما / لعنت به کسی که دل به تو می بندد !

..
..

بی گدار به آب می زنند
گوزنی که تفنگ را نمی شناسد
زنی که عشق را . . .

..
..

خوشبختی داشتن کسی ست
که بیشترازخود ، تو را بخواهد
و بیشتر از تو … هیچ نخواهد . . .

..
..

هوای دو نفره داشتن
نه ابر می خواهد نه باران
کافی ست حواسمان بهم باشد . . .

..
..

بیا قسمت کنیم بوسه را
تو لبهایت را بیاور
من جانم را
قول می دهم کسی مدیون نشود . . .

javad jan
08-16-2014, 12:41 PM
..

ﺑﯿﺸﻌﻮﺭ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﻝ ﻣﻨﻪ
ﺭﻭﺯﯼ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞ ﻭ ﻣﻨﻄﻖ ﻣﯿﺎﺭﻡ ﺑﺮﺍﺵ
ﺁﺭﻭﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﺯﻡ ﺩﻡ ﺩﻣﺎﯼ ﺷﺐ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ
ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ : ﭼﺮﺍ . . . !؟

..
..

همه ﺍﺧﻄﺎﺭ ﻫﺎ “ﺯﻧﮓ” ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ
ﮔﺎﻫﯽ “ﺳﮑﻮﺕ ”
ﺁﺧﺮﯾﻦ “ﺍﺧﻄﺎﺭ” ﺍﺳﺖ . . .

..
..

گاهی یک اسم ، یک زمستان آدم را گرم نگه می دارد . . .

..
..

کاش می فهمیدی که تو از دید من زیبا بودی
دیگران حتی نگاهت هم نمی کردند
و تو چه اشتباهی مغرور شدی . . .

..
..

اگه شاه بشی وزیرتم
کبیر بشی صغیرتم
پلیس بشی اسیرتم
دکتر بشی مریضتم
غنی بشی فقیرتم
هیچی نباشی بازم رفیقتم !

..
..

تو که باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام :
“آرامش”
باش!
حتی همین قدر دور . . .

..
..

وقتی که به جای “بمان” میگویی : “هر طور راحتی”
بوی خیانت میدهی . . .

..
..

ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﯾﺶ ﺩﻟﺖ ﺑﻠﺮﺯﻩ
ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻧﻪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﻤﯿﺒﯿﻨﯿﺶ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ
ﮐَﻨﺪﻩ ﺷﻪ

..
..

گاهی دِلم
تفریح ناسالم می خواد
مثل فکر کردن به تو !

..
..

به من قول بده . . .
در تمامی سال هایی که باقی مانده
تا ابد . . .
مواظب خودت باشی
دیگر نیستم که یاد آوری ات کنم . . .

..
..

مهربانتر از من دیدی نشانم بده
کسی که
بارها بسوزانیش
و باز هم با عشق نگاهت کند . . .

..
..

می دانم دیگر برای من نیستی
اما
دلی که تنگ باشد این حرف ها را نمی فهمد . . .

... .

همه رفتن کسی با ما نموندش
کسی خط دل ما رو نخوندش
همه رفتن ولی اون دل ما رو
همونکه فکر نمیکردیم سوزوندش . . .

javad jan
09-28-2014, 05:18 PM
در قلب کوچکم فرمانروایی میکنی بدون هیچ نائب السلطنه ای !

کسی نمیداند چه لذتی دارد بهترین پادشاه تاریخ را در دل داشتن . . .

...

بعد از گذشت ِاین همه سال عاشقم هنوز
هر چند اگر نمانده مجال عاشقم هنوز
در آرزوی بوسه ای از آن لبم، ببین!
با این همه امید محال عاشقم هنوز . . .

javad jan
09-28-2014, 05:19 PM
یار با ما بی وفایی می کند
بی گناه از من جدایی می کند
شمع جانم را بکشت آن بی وفا
جای دیگر روشنایی می کند

...

دیوانه ایی دیروز از یک ماهی انتظار پرواز داشت
شگفتا؛مثل این ست که از من بخواهند فراموشت کنم !

...

خوشبختی یعنی :
عکستو توی کیف دستیش ببینی . . .

javad jan
دیر کرده ای ! عقربه ها گیر کرده اند در گلوی من
انگار که رد نمیشود
نه زمان !
نه آب خوش !

...

عطر تو توی دستمه ، دست من روی بالشم
بالشم جای خالیتو ، من پر از عشقو خواهشم
عکس تو روی قلبمه ، قلب من پره التماس
ضربه هاش توی سینه مو ، منتظر واسه یک تماس . . .

javad jan
اونی که بخواد ببیندت
اونی که بخواد باهات باشه
دنبال زمان خالی نمیگرده !
زمانشو برات خالی میکنه !
اگه واقعا دوستت داشته باشه
آدم ها رو از روی اولویت بندی هاشون بشناسید

...

اخــم هـای تــــــو
بــالا تـرین لذت دُنیـــاست
ای بَهانه ی تَمام لـوس شدن هـای مَــن !
“دوستت دارم”

.

javad jan
09-28-2014, 05:20 PM
لایق پرستش است
کسی مثل تو
که در این بی مهری ها
بی چشم داشت محبت می کند . . .

...

“لبخندم” بزرگ ترین دروغ دنیاست
وقتی که “تو نیستی”

javad jan
09-28-2014, 05:20 PM
جدا که شدیم ، هر دو به یه احساس رسیدیم ، تو ب “فراغت” ، من به “فراقت”
یک حرف که مهم نیست !

...

آرزویم این است که بهاری بشود روز و شبت
که ببارد به تمام رخ تو بارش شادی و شعف
و من از دور ببینم که پر از لبخند است :
چشم و دنیا و دلت !

.

javad jan
09-28-2014, 05:21 PM
حمل سلاح سرد عمل مجرمانه شناخته شده
به خاطر خودت هم که شده آن نگاه ها را غلاف کن !

...

نه سرما اثر کردنی ست نه باران خیس کردنی
اگر تو با من قدم بزنی !

javad jan
و من هنوز عاشقم ، آنقدر که می توانم
هر شب بدون آنکه خوابم بگیرد
از اول تا آخر بی وفایی هایت را بشمارم
و دست آخر
همه را فراموش کنم

...

عمریست شبانه روز لبهایت را…
لب باز نکن، هنوز لبهایت را…
نه،سیر نمیشوم به چندین بوسه
بر روی لبم بدوز لبهایت را…

.

javad jan
دلم شادی می خواهد
وسعتش زیاد نیست ، به اندازه کف دستانت
دستانم را بگیر …

...

بارها گفتم به تو :
چشمها
برای نگاه است
اما ..
تو ..
هرروز با آنها ..
حادثه می آفرینی . . .

.

javad jan
09-28-2014, 05:22 PM
دنیایت را با دنیایم عوض میکنی ؟
فقط چند ساعت …
میخواهم بدانم آنکه تمام دنیای من است در دنیایش چه سهمی دارم

...

می پرسی : چقدر دوستم داری ؟
میخندم : جهان را متر کرده ای ؟

javad jan
حلقه ی دستانت که بر کمرم میزنی

زیباترین اسارت زندگی من است . . .

...

جغرافیا دروغی بیش نیست !
وقتی تمام دنیای من در مساحت آغوش “تو” خلاصه می شود !

...

گاهی وقتا
یه نفر ، فقط یه نفر
باعث می شه که حس کنی
چیزی که تو رو روی زمین نگه داشته
جاذبه ی زمین نیست . . .

javad jan
“دوستت دارم” غوغا میکند
به شرطی که از بین لب های “تو” آمده باشد
نشسته باشد روی دل “من” . . .

...

مهم نیست عمر “کوتاه” باشد یا “بلند”
مهم ، نفس هایی ست که با تو “کوتاه” و بی تو “بلند” کشیده می شود . . .

javad jan
09-28-2014, 05:23 PM
همه میگن : توش چی دیدی که عاشقش شدی ؟
آخه اینم سواله که تو میپرسی ؟
اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی !

...

کـابوس یعنــی :
خـوابـی کـه تــو در آن نباشــی . . . !

javad jan
09-28-2014, 05:24 PM
مرد و زن ندارد
به نقطه ی ما شدن که رسیدی
شور انگیز ترین باش برای عاشقانه هایت
میان مردمان شهر فریاد زن “دوستت دارم”
و اگر کسی چشم غره ایی رفت
تنها دعایش کن تا عاشق شود ، همین !

.
.
.

simin71
09-29-2014, 02:40 PM
ای دل زتو خوش سالی و ماهی به نگاهی♥
خوش کن دل من گاه به گاهی به نگاهی♥

simin71
09-29-2014, 02:41 PM
میگویی دست از سرم بردار ...❤

کدام دست ...❤

همان دستانی که اشکهایت را پاک کرد....❤

simin71
09-29-2014, 02:42 PM
أدمها می ایند...می مانند
...میروند...میمیرند...
اما فاجعه زندگیت زمانی اتفاق می افتد که ادمی می اید اما نمیماند،میرود اما نمیمیرد.میماند و بودنش در نبودن تو چنان ته نشین میشود که تو میمیری در حالی که زنده ای...

simin71
09-29-2014, 02:43 PM
ميدونستي اشك گاهي از لبخند با ارزش تره؟
چون لبخند رو به هر كسي ميتوني هديه كني اما اشك رو فقط براي كسي ميريزي كه نميخواي از دستش بدي

simin71
09-29-2014, 02:44 PM
از دور دوستت داشتم!
بی هیچ عطری
آغوشی
نگاهی
یا حتی بوسه ای
تنها دوستت داشتم...
اما حالا اگر دور شوی...
چه کنم با این همه وابستگی...

simin71
09-29-2014, 02:45 PM
تا دست هیچ کس نرسد تا ابد به "من"
خواهم که گم شوم اندر حصار "تو"!!!!

simin71
09-29-2014, 02:45 PM
بی تـــــــــــــــــــو هیچ نمیخواهم....
نه آسمان!
نه زمین!
نه باران!
نه خیس شدن!
نه تازگی!
نه طراوت....
گرمای دستانت را به من بده،همه چیز را از من بگیر!!!

simin71
09-29-2014, 02:46 PM
زندگي كلبه اي است چوبي كه با تخته هاي اميد ، ميخ هاي محبت و ديوارهاي عشق ساخته شده و هيچ توفاني نميتواند ويرانش كند مگر بي وفايي...

simin71
09-29-2014, 02:47 PM
آنان که عشق را می فهمند عذاب میکشند. و آنان که عشق را نمی فهمند عذاب می دهند !!

simin71
09-29-2014, 02:48 PM
با تو میمانم بی انکه..دغدغه های فردا را داشته باشم

زیرا میدانم فردا بیش از امروز دوستت خواهم داشت....

simin71
09-29-2014, 02:54 PM
همیشه میگن عاشق کسیه که به عشقش نرسه...
ولی به نظر من عاشق کسیه که با عشقش به همه جا برسه...