PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه خوب را چگونه انتخاب کنیم؟ 1



salavati1
01-09-2017, 09:23 PM
18ابزار برای انتخاب دامنه ی خوب
انتخاب یک دامنه ی خوب برای معرفی محصول و حیطه ی کاری خود در عین سادگی بسیار پیچیده است. چرا که دامنه ی انتخابی باید همزمان هم خصوصیات کاری شما را در بر بگیرد هم به آسانی در حافظه بماند.نکته ی سوم و مشکل ترین مرحله ، پیدا کردن دامنه ی آزاد با این خصوصیات است. اینکه شما اولین نفری باشید که بهترین دامنه ی مرتبط با شغل خود را انتخاب می کنید بسیار سخت است.درادامه هجده ابزار بسیار کارآمد برای انتخاب دامنه خوب از هر نظر را معرفی می کنیم. با در نظر گرفتن راهنمایی های این سایت ها می توانید بهترین دامنه را برای طراحی سایت (http://www.web24.ir/page/132/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C.aspx) خود داشته باشید.
1.Domainr - دامینر
شما با وارد کردن نام مورد نظر خود در دامینر می توانید پیشنهادات بسیار جالب و خوبی از دامینر دریافت کنید. این سایت علاوه بر معرفی دامنه ، دامنه های آزاد و غیر آزاد را نیز مشخص می کند.
دامینر علاوه بر معرفی بیش از 1,500 دامنه با رتبه بندی بالا دارای دو رابط خارجی برای سرویس دهی به مشتریان از سرور های مختلف است.
2.Lean Domain Search - جستجوی دامنه ی ناب
Lean Domain Search دامنه ای است که شما به وسیله ی آن می توانید خاص ترین اسامی را به وسیله ی پیشوند و پسوند های مناسب تولید نمایید. این ابزار نیز وضعیت دامنه را از لحاظ ثبت برای شما مشخص می کند.
شما به راحتی می توانید با انتخاب دامنه ی مورد نظر خود از بین نتایج به دست آمده پیگیر وضعیت آن باشید.
3.BustAName - انتخاب اسم
BustAName ابزاری است که با ترکیب کردن کلمات مورد نظر شما بهترین دامنه را به شما پیشنهاد می دهد. این دامنه همچنین گزینه هایی دارد که شما با انتخاب آنها می توانید شرایط متفاوتی را برای دامنه ی خود در نظر بگیرید. به عنوان مثال فقط دامنه های com. را به شما معرفی کند یا تمامی دامنه ها را در نظر بگیرد. یا حتی چه پسوند و پیشوند هایی برای کلمات شما مناسب است. حتی می توانید با ایجاد گروهی از کلمات و انتخاب نشانه های مناسب (مانند خط ربط) دامنه های مناسب کار خود را بیابید. این سایت همانند Lean Domain Search این امکان را به شما می دهد تا دامنه ی مورد نظر خود را برای پیگیری وضعیت آن انتخاب کنید. همچنین با وارد کردن دامنه در بخش بررسی از آزاد بودن دامنه ی خود مطمئن شوید.
4.Impossibility - کار نشدنی
Impossibility سایتی است که با اضافه کردن اسم ، صفت یا فعل به اول یا آخر کلمه ی کلیدی مورد نظر شما دامنه ی مناسب را به شما پیشنهاد می کند . این سایت برای نتیجه و سرعت بهتر از چند سرور به طور همزمان استفاده می کند.
5.NameBoy - نامگذاری
NameBoy ابزاری است که به شما این امکان را می دهد ، با وارد کردن یک یا دو کلمه ی کلیدی لیستی از ترکیب های متفاوتی از اسامی ، دامنه ی هم قافیه با کلمات مورد نظر خود و بسیاری از حالت های دیگر را در اختیار داشته باشید.
روش کار با این سایت بسیار ساده است . شما کلمه ی کلیدی و توضیح مورد نظر خود را وارد می کنید این ابزار وضعیت دامنه های مختلف را به شما اعلام می کند. همچنین برای دامنه هایی که از قبل ثبت شده اند گزینه ای تعریف شده که شما می توانید با انتخاب آن پیشنهادی برای دریافت دامنه به شخص صاحب امتیاز اعلام کنید. به این ترتیب شانسی برای داشتن دامنه های از قبل ثبت شده را نیز خواهید داشت.
6.Domain Typer - دامنه نویس
Domain Typer با سرعت بسیار زیاد و روش کار بسیار ساده کلمات کلیدیی که شما تایپ می کنید را از نظر وضعیت ثبت بررسی می کند و در صورتی که کلمات اصلی مورد نظر شما از قبل ثبت شده باشند ، لیستی از دامنه های رندوم را نمایش می دهد.
7.Name Mesh - تور کردن اسامی خوب
Name Mesh با جفت کردن کلمات مترادف و مخالف شرایطی را برای شما ایجاد می کند که با بارش فکری خود و استفاده از اطلاعات غیر مجازی خاص ترین دامنه را برای خود انتخاب کنید. این ابزار با استفاده ی بیش از 20 موتور این امکان را برای شما فراهم می کند. شما می توانید علاوه بر دیدن دامنه های کوتاه با رتبه بندی بالا ، ترکیبی از کلمات ، کلماتی که مناسب برای سئو هستند و همچنین کلمات مرتبطی را بیاید.
اگر کلمات کلیدی را با فاصله تایپ کنید نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.