PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ابزارشناسی طراحی 2

salavati1
12-07-2016, 12:27 AM
پاک کنـــــها
تنها برای اصلاح اشتباه ها یا لکه های روی کاغذ نیست که از پاک کن استفاده میکنیم .بلکه پاک کن ابزاری ارزشمند برای ایجاد بافت هم هست .من از سه نوع پاک کن استفاده میکنم :
پاکن معمولی غیر چرب
از این نوع پاکن برای اصلاح اشتبا هات خود استفاده میکنم .
پاک کن مدادی
این نوع پاک کن را میتوان مثل مداد تراشد و تیز کرد . این پاک کن خیلی ساینده است و برای پاک کردن تیرگی ها و رسیدن به سفیدی کاغذ مناسب است .این بدان معنی است که اگر در استفاده از آن دقت نکنید
می تواند به کاغذ آسیب برساند .این پاک کن بیشتر از پاک کن معمولی میتوان اثر ابزار طراحی را پاک کند . ولی خورده پاک کن های بیشتری هم باقی میگذارد .اگر به یک لبه ی تیز آن نیاز دارید از یک تیغ برای بریدن انتهای نوک پاک کن استفاده کنید .
پاک کن خمیری
یک پاک کن نرم و انعطاف پذیر است که میتوان به اشکال مورد نیاز در آید .داشتن آن برای یک طراح واقعا" ضروری است . پاک کن خمیری هیچ خورده پاک کنی بجا نمی گذارد این مطالب برگرفته از منبع خرید انواع تابلو نقاشی (http://www.berkehpainting.com) است . حتی من از آن برای برداشتن خورده پاک کنهای باقی مانده از مداد پاک کنی استفاده میکنم .این پاک کن به خوبی پاک کنهای دیگر پاک نمی کند ، اما استفاده بسیاردیگری دارد. من از پاک کن خمیری برای موارد زیر استفاده میکنم .
_ برداشتن ذغال یا گرافیت از قسمت های سایه برای نمایش نور منعکس شده .
_ پاک کردن سیاهی های درون لکه های نور ، برای تمیز کاری نهایی طراحی .
_ ایجاد بافتهای جالب با غلتاندن یا ضربه زدن آن در زغال محو شده .
_ پاک کردن ماده طراحی باقی مانده روی نوک دو نوع پاک کن دیگر
کـــــــاغذ
نوع کاغذی که استفاده میکنید بیش از تمام روش های طراحی بر جلوه ی ظاهری طراحی شما تأثیر میگذارد. من اطلاعاتی در این زمینه به شما میدهم ، اما خودتان هم تجربه کنید. هر هنرمندی راه و روش خاصی برای استفاده از ابزار طراحی روی کاغذ دارد .روشی که برای من جواب میدهد ممکن است برای شما مفید نباشد .من توصیه های بسیاری از هنرمندانی را که با مداد کار می کنند ( و کارشان را بسیار قبول دارم ) امتحان کرده ام و بعضی ها برایم مشکل بوده است .
محو کن های کاغذی نوع اول
این محو کن ها لوله های کاغذی هستند که محکم پیچیده شده اند و نوک تیزی در هر دو انتها دارند .این محو کن ها با قطرهای متفاوت قابل تهیه هستند . از آنها برای محو کردن سطوح بزرگ پوشیده از ماده طراحی استفاده کنید.
محو کن های کاغذی نوع دوم
اگر چه این نوع محو کن ها شبه به نوع اول هستند ، اما تفاوتهای قابل ملاحظه ای با هم دارند .این نوع محو کن های کاغذی به محکمی نوع اول لوله نشده اند و تنها یک سرشان نوک تیز است .آنها به محکمی و سختی نوع اول نیستند . این تفاوتها آنقدر مهم هستند که باعث ایجاد جلوه و ظاهری متفاوت در فضاهای محو شده شوند .
سایر ابــــــــزارها
یک تخته طراحی « تخته شاسی » صاف ، چسب کاغذی یا گیره / برای چسباندن کاغذ بر روی گیره پاک کن / PELICAN / من فقط این نوع پاک کن استفاده میکنم چون به کاغذ آسیب نمی رساند .یک برگ کاغذ سفید ساده برای گذاشتن زیر دست در هنگام کار کردن تا طراحی کثیف نشود .کاتر / من همیشه سعی میکنم از این وسیله مدادهای خودم را بتراشم .کاغذ سمباده برای شکل دادن نوک مداد .فیکساتیو که بشکل قوطی اسپری است در انتهای کارچند لایه از این فیکساتیو برای جلوگیری از کثیف شدن طراحی استفاده میکنم .