PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انفورماتیک



novin10
10-05-2016, 10:53 AM
آیین نامه احرازصلاحیت شرکتهای انفورماتیکی
مصوب شورای عالی انفورماتیک کشور
مقدمه
شورای عالی انفورماتیک به منظور توسعه پویایی شرکتهای انفورماتیکی و گسترش فناوری‌های انفورماتیکی و ایجاد امکان توزیع کار و قراردادها، شرکتهای انفورماتیکی را براساس آیین‌نامه زیر، احراز صلاحیت و طبقه‌بندی می‌نماید.
ماده 1: شرایط کلی شرکتهایی به عنوان شرکتهای انفورماتیکی احراز صلاحیت و رتبه‌بندی می‌گردند که:
• اساسنامه آنها در ارتباط مستقیم با فعالیت‌های انفورماتیکی باشد.
• دارای مدیرعامل تمام وقت با مدرک تحصیلی حداقل لیسانس در رشته‌های مرتبط ونیزحداقل دونفرکارشناس تمام وقت باشند.
تبصره: برای مدیران عاملی که حائز این شرط نیستند، با تشخیص دبیرخانه شورا عمل خواهد شد.
• فرم خوداظهاری فهرست تفصیلی احراز صلاحیت را تکمیل نموده باشند.
• اظهارنامه مالیاتی سال قبل وبرگ قطعی سال قبل از آن را که تمام صفحات آن ممهور به مهر حوزه مالیاتی زیربط سازمان امور مالیاتی رسیده باشد، ارائه کرده باشند
• دبیرخانه شورا ساز و کار مناسب اجرای این آیین نامه را بگونه‌ای فراهم خواهد که دریافت و تایید مدارک به طور غیرمتمرکز در سراسر کشور و احراز صلاحیت و رتبه بندی در اسرع وقت به صورت الکترونیک و متمرکز در دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک صورت پذیرد.
ماده 2: روش اجرا
• ملاک‌های ارزیابی
o نیروی انسانی، درآمد و رضایت مشتریان سه عامل اصلی ارزیابی شرکتها می‌باشد.
تبصره 1: دبیرخانه شورا با انجام پروژه‌ای، شیوه تبدیل رضایت مشتریان به ملاک‌های کمی را تبدیل می‌نماید.
تبصره 2: تا مشخص شدن ملاک‌های کمی ارزیابی رضایت مشتری، دو عامل نیروی انسانی و درآمد مبنای محاسبه می‌باشد.
o سهم عامل نیروی انسانی 80 درصد و عامل درآمد 20 درصد از امتیاز کل شرکت می‌باشد.
• محاسبه عامل درآمد
o میزان درآمد مشمول مالیات اظهار شده در اظهارنامه‌های مالیاتی یا برگه قطعی مالیاتی شرکتها ملاک محاسبه عامل درآمد می‌باشد.
o میانگین دو سال آخر فعالیت ملاک ارزیابی است.
o برای شرکتهای با فعالیت کمتر از دو سال، اظهارنامه مالیاتی یا برگ قطعی سال فعالیت ملاک ارزیابی است.
o درآمد حاصل از صادرات موضوع مواد قانونی بند الف و ب ماده 141 و بند ب ماده 113 برنامه توسعه مندرج در جدول شماره الف-2 اظهارنامه های دو سال مورد بررسی به درآمد مشمول مالیات اضافه می گردد.
• محاسبه عامل نیروی انسانی:
o میزان حقوق و دستمزد اظهار شده در جدول مربوط به حقوق و دستمزد پرداختی اظهارنامه مالیاتی (جدول 14) ملاک سنجش عامل نیروی انسانی شرکتها است.
شرکتهایی که به هر دلیل نتوانند اظهارنامه مالیاتی ارائه نمایند، مجموع حقوق و دستمزد مشمول و غیرمشمول مندرج در لیست بیمه طی یک سال ملاک ارزیابی است. تبصره: برای شرکتهای با سابقه کار کمتر از یک سال، ارائه حداقل سه لیست ماهانه بیمه تامین اجتماعی ممهور شده به مهر سازمان تامین اجتماعی، مبنای ارزیابی می‌باشد.
• محاسبه امتیاز کل:
امتیاز هر شرکت از محاسبه فرمول زیر به دست می آید: (ارقام به میلیون ریال می‌باشد)
حقوق پرداختی * 6/1 + درآمد مشمول مالیات * 4/0 = y
(برگرفته از بند 3) (برگرفته از بند 2)
ماده 3: انتقال امتیاز
• شرکتهایی که بیش از دو سوم از مالکیت شرکت دیگری را در اختیار دارند می‌توانند با ارسال نامه‌ای درآمد مشمول مالیات و حقوق پرسنل شرکت تابعه را به میزان درآمد و حقوق‌های پرداختی خود اضافه نمایند.
• سایر شرکتها به شرطی می‌توانند امتیاز خود را به شرکت دیگری منتقل نمایند که صورتجلسه مجمع عمومی عادی شرکت مبنی بر موافقت اکثریت سهامداران با انتقال، ضمیمه درخواست باشد.
• شرکتهایی که امتیاز خود را به شرکت دیگری انتقال می‌دهند، رتبه‌بندی مستقل دریافت نکرده و امتیاز آنها به امتیاز شرکتهای مادر منتقل میشود. این شرکتها نمی‌توانند در هیچ مناقصه ای به طور مستقل شرکت نموده و قرارداد دولتی منعقد نمایند.
ماده 4: وزن هر رشته از مجموع فعالیت های یک شرکت شرکتها همزمان با ارائه مدارک مربوط به محاسبه امتیاز خود، فرم خوداظهاری مربوط به فهرست تفصیلی فعالیت شرکتها را ارائه می‌نمایند. امتیاز هر رشته فعالیت شرکت از ضرب امتیاز کل شرکت در سهم فعالیت اظهار شده در فرم خوداظهاری محاسبه می‌گردد. شرکتها مجازند در هر دوره یکساله نسبت به سال قبل خود، در ارائه فرم خوداظهاری لیست پیوست ـ طبق جدول زیر ـ امتیازات خود را به رشته های دیگر انتقال دهند.
ردیف امتیاز درصد تغییر
1 تا 149 30 درصد
2 تا 499 25 درصد
3 تا 1999 20 درصد
4 تا 4999 15 درصد
5 تا 9999 15 درصد
6 بالای 10000 10 درصد
ماده 5: گروه بندی امتیازات امتیازات شرکتها در هر رشته براساس جدول زیر تبدیل به رتبه می شود. در برگهای احراز صلاحیت و رتبه بندی فقط شرکتها در هر رشته اعلام و از ارائه امتیاز و یا رتبه کلی به شرکت خودداری خواهد شد.
رتبه میزان امتیاز
1 1000 <=
2 5000 <= => 9999
3 2000 <= => 4999
4 500 <= => 1999
5 150 <= => 499
6 50 <= => 149
7 شرکت های نوپا
ماده 6: ضوابط شرکتهای تازه تاسیس
• شرکتهای تازه تاسیس انفورماتیکی به شرکتهایی می گویند که هنوز یک سال مالی از زمان تاسیس ویا فعالیت آنها نگذشته باشد وقادربه ارائه اظهارنامه مالیاتی نباشند.این شرکتها با داشتن شرایط زیر میتوانند درخواست احراز صلاحیت موقت نمایند.
• اساسنامه آنها در ارتباط مستقیم با فعالیتهای انفورماتیکی باشد.
• درخواست ارزیابی برای حداکثر دو رشته فهرست تفصیلی فعالیت را ارائه نمایند.
• حداقل یک لیست بیمه ماهانه که در آن حداقل سه نیروی تمام وقت مشتمل بر مدیرعامل و دو کارشناس مشغول به کار باشند را ارائه نمایند..
• مدیرعامل شرکت دارای مدرک تحصیلی حداقل لیسانس باشد.
به این شرکتها برگه احراز صلاحیت موقت با دوره اعتبار یک سال داده خواهد شد.
ماده 7: صدور برگه احراز صلاحیت و رتبه‌بندی
• ضوابط دوره انتقالدوره انتقال به دوره زمانی مابین تصویب طرح جدید تا ابلاغ نهایی آن برای اجرا، دوره انتقال گفته می‌شود.در این دوره شرکتهایی که اعتبار مجوز قبلی آنها به اتمام رسیده و یا بخواهند براساس طرح جدید رتبه‌بندی شوند، با ارائه مدارک زیر احراز صلاحیت و رتبه‌بندی می‌شوند.
o ارائه مجوز قبلی احراز صلاحیت و رتبه‌بندی (در صورت وجود اعتبار)
o ارائه اظهارنامه (یا برگه قطعمالیاتی) دو سال متوالی
o ارائه لیست بیمه ماهیانه سال آخر تایید شده توسط سازمان تامین اجتماعی، در صورت عدم ارائه اظهارنامه مالیاتی
o تکمیل فرم فهرست تفصیلی فعالیت
o ارائه، روزنامه رسمی تاسیس وتغییرات بعدی آن درصورت وجود
ماده 8: صدور برگه احراز صلاحیت دبیرخانه شورا (یا نماینده آن) پس از تطبیق مدارک ارائه شده با اطلاعات وارد شده، مجوز احراز صلاحیت و رتبه‌بندی جدید را درکوتاه ترین زمان صادر کند.
مجوز احراز صلاحیت و رتبه‌بندی جدید براساس رشته‌های فهرست تفصیلی (پیوست شماره3) تنظیم، اعتبار و رتبه شرکت در هر یک از آنها به تفکیک درمجوز درج می‌گردد. به‌گونه‌ای که در این مجوز از صدور یک امتیاز یا رتبه کلی خودداری می‌گردد.
ثبت شرکت|ثبت شرکت آفریقا