novin10
07-31-2016, 03:34 PM
مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی:
فیله یا سینهمرغ
نیم كیلو
گشنیز و نعنا
200 گرم
ماست
50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
سس مایونز
50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
روغن مایع
دو قاشق سوپخوری
سرکه
یك حبه
سیر
2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند
یك تا دو عدد
ذغال
یك تكه
طرز تهیه و پخت :
ابتدا روغن را داغ كرده، فلفل و سیر ریز کرده و در آن كمی تفت میدهیم، مرغ را به تكههای مربع شكل یا مستطیل شکل خرد كرده و در روغن ریخته و همراه موادمان به خوبی تفت میدهیم. در ظرفی دیگر ماست، سركه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط كرده و در کناری میگذاریم، و در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ میكنیم تا روغن بیاندازد و خوب مغز پخت شود
http://forum.pnu-club.com/imported/2016/07/106.jpg
روی مرغ نمك میپاشیم و فلفل و کمی لیمو تازه سپس سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط میكنیم. سپس تكه ذغالی را روی حرارت سرخ میكنیم، یك تكه فویل را به صورت كاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یك قاشق روغنمایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را میگذاریم،سپس حرارت را خاموش میكنیم بعد از مدت سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته است و میتوانیم در ظرف را برداریم.این غذا را میتوان با نان یا برنج سرو كرد.نوش جان
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت لوازم آشپزخانه صنعتی مراجعه نمایید.
فیله یا سینهمرغ
نیم كیلو
گشنیز و نعنا
200 گرم
ماست
50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
سس مایونز
50 گرم (دو قاشق غذاخوری)
روغن مایع
دو قاشق سوپخوری
سرکه
یك حبه
سیر
2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند
یك تا دو عدد
ذغال
یك تكه
طرز تهیه و پخت :
ابتدا روغن را داغ كرده، فلفل و سیر ریز کرده و در آن كمی تفت میدهیم، مرغ را به تكههای مربع شكل یا مستطیل شکل خرد كرده و در روغن ریخته و همراه موادمان به خوبی تفت میدهیم. در ظرفی دیگر ماست، سركه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط كرده و در کناری میگذاریم، و در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ میكنیم تا روغن بیاندازد و خوب مغز پخت شود
http://forum.pnu-club.com/imported/2016/07/106.jpg
روی مرغ نمك میپاشیم و فلفل و کمی لیمو تازه سپس سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط میكنیم. سپس تكه ذغالی را روی حرارت سرخ میكنیم، یك تكه فویل را به صورت كاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یك قاشق روغنمایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را میگذاریم،سپس حرارت را خاموش میكنیم بعد از مدت سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته است و میتوانیم در ظرف را برداریم.این غذا را میتوان با نان یا برنج سرو كرد.نوش جان
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت لوازم آشپزخانه صنعتی مراجعه نمایید.