PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فردین خلعتبری: ما عقب‌افتاده‌ترین كشور دنيا در اعتلاي موسيقي زنده هستيم

mehrbaanoo
12-19-2015, 12:27 PM
آلبوم جدید علیرضا قربانی با عنوان «من عاشق چشمت شدم» جمعه شب گذشته - 27 آذر- در شهر کتاب مرکزی با حضور علیرضا قربانی، فردین خلعتبری، کاوه کاتب و افشین یدالهی رونمایی شد.

«فردين خلعتبري» - آهنگساز- از استقبال مردم برای شرکت در این رونمایی تشکر کرد، او در عین حال اظهار امیدواری کرد که این اتفاق در مورد کتاب هم رخ دهد: «من اطمينان دارم در جامعه‌اي كه كتاب بيشتر خوانده شود، هنر هم راه خوب و بهتري براي عرضه خود پيدا مي‌كند. متاسفانه ارائه يك اثر صوتي كه فضاي پاپ ندارد، بايد زمينه‌اي مثل سينما و سريال وجود داشته باشد. من این را قبلا هم گفته‌ام که ما عقب‌افتاده‌ترین كشور دنيا در اعتلاي موسيقي زنده هستيم.»

«افشين يدالهي»، ترانه‌سرا نيز در اين برنامه حضور داشت و در سخنانی گفت:‌ «يادم هست اولين باري كه موسيقي سريال شب دهم از تلويزيون منتشر شد، خواننده ديگري شعرم را خوانده بود و از همان زمان متوجه شديم كه چيزي در موسيقي و ملودي كم است و آقاي فتحي و بشكوفه كه سريالي حرفه‌اي ساخته بودند، اين نگراني را داشتند كه كدام گروه موسيقي حرفه‌اي مي‌تواند تيتراژ پاياني را بخواند؛ اين نگراني درباره مدار صفر درجه هم رخ داد هرچند كه وقتي مي‌خواستند از شب دهم به عنوان يك سريال موفق تقدير كنند، بيشترين آراي مردم به بخش تيتراژ پاياني و موسيقي سريال اختصاص پيدا كرده بود.»

اما در این میان «عليرضا قرباني»، خواننده آلبوم «من عاشق چشمت شدم» درباره اين اثر سخن گفت: «بدون اغراق بايد بگويم كه علاقه زياد من براي انتشار اين آلبوم از شور و اشتياقي ايجاد شد كه مردم به من منتقل مي‌كردند و مي‌خواستند كه اين آهنگ‌ها را داشته باشند. البته وقتي بيشتر مجاب به انجام اين كار شدم كه فهميدم به غير از وجود نسخه‌هايي از اين اثر بر روي اينترنت، به صورت سي دي هم به فروش مي‌رسد و حالا امروز خيلي خوشحالم كه بالاخره اين فرصت فراهم شد و حالا در كنار شما هستم. در مسير انتشار آلبوم، آقاي خلعتبري و يدالهي تلاش‌هاي زيادي كردند و وسواس‌هاي زيادي به خرج دادند و حتي گاهي بر سر يك كلمه بحث مي‌كردند ولي به هر حال تمام آن تلاش‌ها و سخت‌گيري‌ها نتيجه داد و به زعم من يك اثر خوب منتشر شد.»

کاوه کاتب» که در تهیه‌ی این اثر نقش داشته است، به این مساله اشاره کرد که لحظه به لحظه شاهد شکل‌گیری قطعات این اثر بوده است:‌ «من به غير از همكاري با دوستاني كه اين آلبوم را تهيه كردند، داشته‌ام، از ديرباز شاگرد آقاي خلعتبري بوده و لحظه به لحظه شاهد شكل‌گيري اين آهنگ‌ها بوده‌ام و هميشه مي‌دانسته‌ام كه مقبوليت اين كارها چيزي از خود سريال‌ها كم ندارد؛ چه بسا اين تيتراژها بوده كه باعث شده سريال‌ها ديده شود.»

او همچنین به این نکته اشاره کرد که بعد از اينكه سريال‌ها تهيه شد، به دليل تاخير در تهيه و پخش سي دي‌ها و اثر ديجيتال، از موسيقي‌ها كپي و وارد اينترنت شد و همين مساله تهيه و تدوين يك اثر مستقل را سخت‌تر كرد: «آقاي خلعتبري راضي نمي‌شدند كه اين اثر با جلد تازه و محتواي باكيفيت در اختيار علاقه‌مندان قرار بگيرد، ايشان معتقد بودند چون اين آثار پخش شده، از سوي مردم با اقبال مواجه نمي‌شود ولي بالاخره بعد از 10 سال اين اتفاق افتاد و آلبوم منتشر شد. من اطمينان داشتم اثر اصلي و باكيفيت براي مردم مهم است و استقبال امشب‌شان هم نشان داد كه مردم هميشه اثر عالي را از نازل تشخيص داده‌اند و مي‌دهند.»

او درباره‌ی اینکه چرا توليد «من عاشق چشمت شدم» تا این اندازه طولانی شده است، گفت:‌ «هنرمندان درگير خلق اثر هستند و مراحل قانوني و اداري توليد كار، خسته‌كننده، وقت‌گير و طولاني است، نمي‌توان از آنها انتظار داشت، خود را درگير چنين پروسه‌اي كنند؛ درواقع آدم پيگيري مثل من بايد در اين سال‌ها اين كار را انجام مي‌داد كه من هم مشغول بودم و نتوانستم.»

در پايان، مراسم جشن امضاي اثر با حضور افشين يدالهي، فردين خلعتبري و عليرضا قرباني برگزار شد و اين نشست تا ساعت 21 به طول انجاميد.