ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زیرساخت‌های تجارت و بازرگانی شهرستان دشتی توسعه می‌یابد



sunyboy
09-03-2015, 09:40 PM
به گزارش خبرنگار مهر (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.mehrnews.com)، غلامرضا مهرجو عصر پنج‌شنبه در نشست هم‌اندیشی طرح آمایش سرزمینی شهرستان دشتی اظهار داشت:  شهرستان دشتی با داشتن ۵ هزار کیلومتر مربع وسعت و جمعیتی بالغ بر ۸۰هزار نفر است که حدود ۷۰درصد آن در چهار شهر خورموج، کاکی، شنبه و بادوله و ۳۰درصد آنها نیز در ۹۴روستاسکونت دارند.
وی افزود: دشتی به عنوان دومین شهرستان بزرگ استان دارای پتانسیل‌های فراوان در حوزه‌های دریا، کشاورزی، معادن و نیروی انسانی است که باید از این ظرفیت‌ها در راستای پیشرفت شهرستان به نحو مطلوب استفاده کرد.
مهرجو، دارا بودن ۳۰ کیلومتر مرز آبی، فاصله مناسب با مرکز استان و سایر شهرستان‌ها و مناطق اقتصادی و صنعتی استان، استقرار بخشی از منطقه پارس شمالی، نزدیک‌بودن به مناطق پارس جنوبی، منطقه ویژه اقتصادی بوشهر و امنیت را از مهمترین ویژگی‌های این شهرستان عنوان کرد.
وی بر ضرورت توجه به این ویژگی‌ها تاکید کرد و گفت: توجه به هریک از آنها و ایجاد شرایط لازم برای شکوفایی این حوزه‌ها می‌تواند نقش موثری در توسعه این شهرستان ایفا کند.     
فرماندار دشتی تصریح کرد: شهرستان دشتی با وجود اجرای صدها پروژه کوچک و بزرگ عمرانی از آغاز انقلاب تاکنون، برای رسیدن به توسعه همه جانبه نیازمند اجرای ده ها پروژه دیگر بویژه در حوزه توسعه زیرساخت‌های راه، آب، برق، گاز، تجارت دریایی و احیای گمرک، صنعت و معدن، کشاورزی، گردشگری، آبخیزداری و منابع طبیعی، مخابرات و میلمان شهری، طرح‌های هادی روستایی، بازسازی کامل مناطق زلزله‌زده، نوسازی مدارس است.
غلامرضا مهرجو با بیان اینکه با راه اندازی گمرک لاورساحلی، ضمن رونق تجارت و بازرگانی در منطقه، از همجواری این شهرستان در خلیج فارس استفاده کامل می‌شود، تصریح کرد: قطعا راه‌اندازی گمرک لارو ساحلی اشتغال پایدار نیز به دنبال دارد و توسعه صادرات محصولات کشاورزی و مواد معدنی می تواند در پی داشته باشد.
وی هدف برنامه آمايش سرزمين، سازماندهی فضای جغرافيايی برای حفظ و بهره‌برداری خردمندانه از پهنه سرزمين است که بر پايه مزيت‌های محيط طبيعی و انسان ساخت با رويکردی سيستمی در چارچوب توسعه پايدار انجام می‌گيرد، عنوان کرد.
مهرجو یادآور شد: در این برنامه جنبه‌های مختلف زندگی و فعاليت‌های انسانی را مطالعه کند و عدم تعادل‌های موجود بين عناصر تشکيل دهنده فضای جغرافيايی را بشناسد و امکان تحقق توسعه فضايی همه جانبه و پايداررا فراهم سازد.
وی بیان کرد: اين برنامه می‌تواند دربرگيرنده مجموعه اهداف، راهبردها، سياست‌ها وبرنامه‌های اجرايی که توسط بخش دولتی، خصوصی و تعاونی در ابعاد مختلف طبيعی، انسانی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و کالبدی مطابق با جهت‌گيری‌ها کلان ملی انجام می‌گيرد، باشد.
فرماندار شهرستان دشتی اضافه کرد: انتظار است که برنامه آمايش استان بتواند به سه سؤال اساسی یعنی اینکه در حال حاضر شهرستان چه موقعيتی دارد، شهرستان به کجا می‌خواهد برود  و شهرستان چگونه به اهداف تعيين شده دست می‌يابد، پاسخ دهد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif