ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگاه کمیسیون تأمین مالی اتاق بازرگانی همدان استانی باشد



sunyboy
09-03-2015, 04:40 PM
به گزارش خبرنگار مهر (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.mehrnews.com)، علی ثابتیان ظهر پنج‌شنبه در نخستین کمیسیون تخصصی سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان بابیان اینکه بخشی از رسالت این کمیسیون تأمین مالی واحدهاست، عنوان کرد: بخشی از تأمین مالی در سطح ملی و بخشی از آن در سطح استانی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه نوع نگاه به تأمین مالی در استان متفاوت است، افزود: باید نگاه را محدودتر و به سرمایه‌های استانی داشته باشیم.
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی همدان با اشاره به اینکه دو نوع بنگاه در این رابطه وجود دارد، اظهار داشت: نوع نخست بنگاه‌های بزرگی هستند که باوجوداینکه در داخل استان قرار دارند اما مسائل مربوط به آنان فرا استانی است.
ثابتیان با افزودن این مطلب که این نوع بنگاه‌ها بهترین مشاوران را در گروه خوددارند، ادامه داد: این گروه از پس مسائل و مشکلات خود برمی‌آید و احتیاج چندانی به اتاق ندارد.
وی به گروه دوم به‌عنوان بنگاه‌های متوسط و یا خرد اشاره کرد و یادآور شد: مسائل این بنگاه‌ها در سطح استان مطرح می‌شود و نیاز به همکاری و همفکری با اتاق بازرگانی دارند.
رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی همدان با تأکید براینکه برای تشکیل کمیسیون نباید تنها به دنبال واحدهای بزرگ رفت، گفت: در دستور کار کمیسیون تأمین مالی نگاه استانی باشد.
یکی از اعضای کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی همدان نیز بیان کرد: هدف از تشکیل کمیسیون حفظ سرمایه‌های موجود و جذب سرمایه‌های آتی است.
حسین میرابیان گفت: اطلاعات کافی باید در اختیار سرمایه‌گذاران خارجی که به همدان می‌آیند قرار داده شود تا فعالیت‌ها با تفکر و خلاقانه صورت گیرد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif