shima_glk
09-02-2015, 08:30 PM
نان و پنیر و سبزی از قدیم طرفدار داشته است حالا اگر آنرا بهصورت مدرن درست کنیم و از سبزیجات متفاوت استفاده کنیم بهطورحتم جذابتر خواهد بود.
مناسب برای :5 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
این تارت گیاهی را میتوان در عرض نیم ساعت آماده کرد. کافی است مواد لازم را آماده کنید.
پنیر کبابی (Halloumi) پنیری سفید و نرم که اصالتا مربوط به کشور قبرس است؛ بهطور سنتی این پنیر را با شیر گوسفند درست میکنند که البته امروزه تولید انبوه آن با شیر گاو انجام میشود. این پنیر به دلیل دمای ذوب بالایی که دارد اغلب به صورت کبابی در غذاها استفاده می شود. پنیر کبابی را میتوانید با پنیر موتزارلا، پنیر فتا و پنیر تبریزی جایگزین کنید ولی در هر صورت هیچکدام کیفیت و طعم پنیر کبابی را برای این غذا ندارند.
پنیر ریکوتا را میتوانید با پنیر خامهای جایگزین کنید.
مواد لازم:
پنیر ریکوتا
450 گرم
پنیر کبابی
100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده
80 گرم
شوید و نعناع
½ دسته
خمیر فیلو یا هزارلا
8 ورقه
تخم مرغ
4 عدد
کدو سبز
2 عدد
شاهی
1 پیمانه
آب لیمو ترش
1 قاشق غذاخوری
تخمه کدو
2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر
½ 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سبزیها (شاهی، شوید و نعناع) را در غذاساز ریخته و آنها را درشت خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری از آنها را برداشته و نگه دارید.
ریکوتا، 3 تخممرغ و نیمی از پنیر پارمزان را به سبزیهای باقیمانده در غذاساز اضافه کنید. به آنها نمک و فلفل بزنید و سپس آنها را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
کدوها را نازک خرد کنید و سپس در کاسه آنرا با تخمه کدوها و 1 تخم مرغ باقیمانده ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
پنیر کبابی را به قطعات 1 سانتیمتری برش دهید و کنار بگذارید.
تابه متوسط یا ظرف مناسب فر که لبهدار باشد را روغن بزنید و ته و لبههای آنرا با کاغذ آشپزی بپوشانید. با قلمو روی 1 ورقه از خمیر فیلو، کمی روغن بمالید و بعد ورقه خمیر دیگری روی آن قرار دهید. آنرا هم روغن بمالید و این کار را با باقیمانده خمیرها تکرار کنید. خمیرها را از طول به دو نیم برش دهید وسپس هر نیمه را به 3 قسمت برش دهید تا در نهایت 6 مستطیل داشته باشید.
مخلوط ریکوتا را به طور برابر در مرکز خمیرها بریزید. تارتها را در 2 ردیف 3 تایی در قالبی که آماده کردهاید، بگذارید.
لبه خمیرها را بالا بیآورید تا مخلوط ریکوتا کاملا در مرکز قرار گیرد. روی مخلوط ریکوتا، مخلوط کدو را قرار دهید و بعد پنیر کبابیها را روی آن بپاشید.
قالب را روی سینی قرار داده و برای 20 دقیقه تارتها را بپزید تا خمیر فیلو طلایی شود و مواد داخل آنها خود را بگیرند (اگر خیلی قهوهای شدهاند، روی آنها را با کاغذ آشپزی بپوشانید.)
روغن و آب لیمو را در کاسهای سریع هم بزنید و سپس به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. سبزیهایی را که نگه داشتید را به مواد افزوده و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
تارتها را به بشقابها منتقل کنید و روی آنها مخلوط آماده شده را بریزید و سرو کنید.
مناسب برای :5 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
این تارت گیاهی را میتوان در عرض نیم ساعت آماده کرد. کافی است مواد لازم را آماده کنید.
پنیر کبابی (Halloumi) پنیری سفید و نرم که اصالتا مربوط به کشور قبرس است؛ بهطور سنتی این پنیر را با شیر گوسفند درست میکنند که البته امروزه تولید انبوه آن با شیر گاو انجام میشود. این پنیر به دلیل دمای ذوب بالایی که دارد اغلب به صورت کبابی در غذاها استفاده می شود. پنیر کبابی را میتوانید با پنیر موتزارلا، پنیر فتا و پنیر تبریزی جایگزین کنید ولی در هر صورت هیچکدام کیفیت و طعم پنیر کبابی را برای این غذا ندارند.
پنیر ریکوتا را میتوانید با پنیر خامهای جایگزین کنید.
مواد لازم:
پنیر ریکوتا
450 گرم
پنیر کبابی
100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده
80 گرم
شوید و نعناع
½ دسته
خمیر فیلو یا هزارلا
8 ورقه
تخم مرغ
4 عدد
کدو سبز
2 عدد
شاهی
1 پیمانه
آب لیمو ترش
1 قاشق غذاخوری
تخمه کدو
2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر
½ 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سبزیها (شاهی، شوید و نعناع) را در غذاساز ریخته و آنها را درشت خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری از آنها را برداشته و نگه دارید.
ریکوتا، 3 تخممرغ و نیمی از پنیر پارمزان را به سبزیهای باقیمانده در غذاساز اضافه کنید. به آنها نمک و فلفل بزنید و سپس آنها را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
کدوها را نازک خرد کنید و سپس در کاسه آنرا با تخمه کدوها و 1 تخم مرغ باقیمانده ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
پنیر کبابی را به قطعات 1 سانتیمتری برش دهید و کنار بگذارید.
تابه متوسط یا ظرف مناسب فر که لبهدار باشد را روغن بزنید و ته و لبههای آنرا با کاغذ آشپزی بپوشانید. با قلمو روی 1 ورقه از خمیر فیلو، کمی روغن بمالید و بعد ورقه خمیر دیگری روی آن قرار دهید. آنرا هم روغن بمالید و این کار را با باقیمانده خمیرها تکرار کنید. خمیرها را از طول به دو نیم برش دهید وسپس هر نیمه را به 3 قسمت برش دهید تا در نهایت 6 مستطیل داشته باشید.
مخلوط ریکوتا را به طور برابر در مرکز خمیرها بریزید. تارتها را در 2 ردیف 3 تایی در قالبی که آماده کردهاید، بگذارید.
لبه خمیرها را بالا بیآورید تا مخلوط ریکوتا کاملا در مرکز قرار گیرد. روی مخلوط ریکوتا، مخلوط کدو را قرار دهید و بعد پنیر کبابیها را روی آن بپاشید.
قالب را روی سینی قرار داده و برای 20 دقیقه تارتها را بپزید تا خمیر فیلو طلایی شود و مواد داخل آنها خود را بگیرند (اگر خیلی قهوهای شدهاند، روی آنها را با کاغذ آشپزی بپوشانید.)
روغن و آب لیمو را در کاسهای سریع هم بزنید و سپس به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. سبزیهایی را که نگه داشتید را به مواد افزوده و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
تارتها را به بشقابها منتقل کنید و روی آنها مخلوط آماده شده را بریزید و سرو کنید.