PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تارت کدو و پنیر کبابی



shima_glk
09-02-2015, 08:30 PM
نان و پنیر و سبزی از قدیم طرفدار داشته است حالا اگر آن‌را به‌‮صورت مدرن درست کنیم و از سبزیجات متفاوت استفاده کنیم به‌طورحتم جذاب‮تر خواهد بود.

مناسب برای :5 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


این تارت گیاهی را می‮توان در عرض نیم ساعت آماده کرد. کافی است مواد لازم را آماده کنید.
پنیر کبابی (Halloumi) پنیری سفید و نرم که اصالتا مربوط به کشور قبرس است؛ به‌طور سنتی این پنیر را با شیر گوسفند درست می‌کنند که البته امروزه تولید انبوه آن با شیر گاو انجام می‌شود. این پنیر به دلیل دمای ذوب بالایی که دارد اغلب به صورت کبابی در غذاها استفاده می شود. پنیر کبابی را می‌توانید با پنیر موتزارلا، پنیر فتا و پنیر تبریزی جایگزین کنید ولی در هر صورت هیچ‌کدام کیفیت و طعم پنیر کبابی را برای این غذا ندارند.
پنیر ریکوتا را می‌توانید با پنیر خامه‌ای جایگزین کنید.

مواد لازم:



پنیر ریکوتا
450 گرم


پنیر کبابی
100 گرم


پنیر پارمزان رنده شده

80 گرم


شوید و نعناع
½ دسته


خمیر فیلو یا هزارلا
8 ورقه


تخم مرغ
4 عدد


کدو سبز
2 عدد


شاهی
1 پیمانه


آب لیمو ترش
1 قاشق غذاخوری


تخمه کدو
2 قاشق غذاخوری


روغن زیتون بکر
½ 1 قاشق غذاخوری



طرز تهیه:



فر را روی 190 درجه سانتی‮گراد گرم کنید.
سبزی‮ها (شاهی، شوید و نعناع) را در غذاساز ریخته و آن‌ها را درشت خرد کنید. 2 قاشق غذاخوری از آن‌ها را برداشته و نگه دارید.
ریکوتا، 3 تخم‌مرغ و نیمی از پنیر پارمزان را به سبزی‮های باقی‮مانده در غذاساز اضافه کنید. به آن‌ها نمک و فلفل بزنید و سپس آن‌ها را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
کدوها را نازک خرد کنید و سپس در کاسه آن‌را با تخمه کدوها و 1 تخم مرغ باقی‮مانده ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
پنیر کبابی را به قطعات 1 سانتی‌متری برش دهید و کنار بگذارید.
تابه‮ متوسط یا ظرف مناسب فر که لبه‌دار باشد را روغن بزنید و ته و لبه‮‌های آن‌را با کاغذ آشپزی بپوشانید. با قلمو روی 1 ورقه از خمیر فیلو، کمی روغن بمالید و بعد ورقه خمیر دیگری روی آن قرار دهید. آن‌را هم روغن بمالید و این کار را با باقی‮مانده خمیرها تکرار کنید. خمیرها را از طول به دو نیم برش دهید وسپس هر نیمه را به 3 قسمت برش دهید تا در نهایت 6 مستطیل داشته باشید.
مخلوط ریکوتا را به طور برابر در مرکز خمیرها بریزید. تارت‮ها را در 2 ردیف 3 تایی در قالبی که آماده کرده‮‌اید، بگذارید.
لبه خمیرها را بالا بی‌آورید تا مخلوط ریکوتا کاملا در مرکز قرار گیرد. روی مخلوط ریکوتا، مخلوط کدو را قرار دهید و بعد پنیر کبابی‮ها را روی آن بپاشید.
قالب را روی سینی قرار داده و برای 20 دقیقه تارت‮ها را بپزید تا خمیر فیلو طلایی شود و مواد داخل آنها خود را بگیرند (اگر خیلی قهوه‮ای شده‮اند، روی آن‌ها را با کاغذ آشپزی بپوشانید.)
روغن و آب لیمو را در کاسه‌ای سریع هم بزنید و سپس به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید. سبزی‮هایی را که نگه داشتید را به مواد افزوده و به آرامی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
تارت‮ها را به بشقاب‮ها منتقل کنید و روی آن‌ها مخلوط آماده شده را بریزید و سرو کنید.