shima_glk
09-02-2015, 08:30 PM
دسری ایرانی و خوشمزه برای بعد از غذا.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
این دسر ارزان را برای مهمانیتان آماده کنید تا اصالت ایرانی خود را نشان دهید.
مواد لازم :
روغن مایع
1 پیمانه
ماست
1 پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
وانیل
1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر
1 قاشق سوپخوری
آرد
به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر
2 پیمانه
آب
1 پیمانه
آب لیمو
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم
به میزان لازم
طرز تهیه:
تخممرغ و وانیل را با چنگال بزنید.
ماست و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید و به تخممرغها اضافه کنید.
روغن مایع را داخل مواد بریزید.
در آخر آرد را به تدریج اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود. سپس روی خمیر را با پارچه بپوشانید به مدت یک ساعت در جایی نسبتا گرم قرار دهید.
خمیر را به ضخامت سه تا چهار میلیمتر باز کرده و با قالبزنی گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و کوچک قالب بزنید. روی خمیر با چاقو، شش یا چهار برش ایجاد و وسط خمیر را مرطوب کنید. سه عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید و وسط آنها را کمی فشار دهید.
دوباره 15 دقیقه استراحت دهید. بعد خمیرها را در روغن داغ ریخته تا سرخ شود.
برای تهیه شربت خاگینه:
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. بعد از یک یا دو جوش، آب لیمو و زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. شربت داغ را روی خاگینههای نیمهگرم بریزید.
برای تزئین روی خاگینه، پودر یا خلال پسته بپاشید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
این دسر ارزان را برای مهمانیتان آماده کنید تا اصالت ایرانی خود را نشان دهید.
مواد لازم :
روغن مایع
1 پیمانه
ماست
1 پیمانه
تخم مرغ
2 عدد
وانیل
1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر
1 قاشق سوپخوری
آرد
به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر
2 پیمانه
آب
1 پیمانه
آب لیمو
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم
به میزان لازم
طرز تهیه:
تخممرغ و وانیل را با چنگال بزنید.
ماست و بیکینگپودر را با هم مخلوط کنید و به تخممرغها اضافه کنید.
روغن مایع را داخل مواد بریزید.
در آخر آرد را به تدریج اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد و نرم و لطیف شود. سپس روی خمیر را با پارچه بپوشانید به مدت یک ساعت در جایی نسبتا گرم قرار دهید.
خمیر را به ضخامت سه تا چهار میلیمتر باز کرده و با قالبزنی گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و کوچک قالب بزنید. روی خمیر با چاقو، شش یا چهار برش ایجاد و وسط خمیر را مرطوب کنید. سه عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید و وسط آنها را کمی فشار دهید.
دوباره 15 دقیقه استراحت دهید. بعد خمیرها را در روغن داغ ریخته تا سرخ شود.
برای تهیه شربت خاگینه:
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. بعد از یک یا دو جوش، آب لیمو و زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. شربت داغ را روی خاگینههای نیمهگرم بریزید.
برای تزئین روی خاگینه، پودر یا خلال پسته بپاشید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif