ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبوله سوریه ای



shima_glk
09-02-2015, 08:30 PM
در سوریه روی تبوله را با آجیل‌‌های بو داده و خرد شده می‌‌پوشانند و بر روی آن سس انار می‌ ریزند.

مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه


تبوله از غذاهای عربی است و در تهیه آن همیشه سعی می‌شود تا از بلغور و سبزیجات تازه استفاده شود. تبوله هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان سالاد سرو می‌شود. تبوله سوریه‌ ای با تبوله لبنانی متفاوت است. در این نوع تبوله از گوجه فرنگی استفاده نمی‌شود و به جای آن گردو، دانه کاج و سس انار اضافه می‌شود.

مواد لازم:



بلغور
135 گرم (¾ پیمانه)


گردو
90 گرم


دانه کاج
45 گرم (¼ پیمانه)


نعناع تازه

¼ پیمانه


آب جوش
250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)


آب انار
80 میلی‌لیتر (⅓ پیمانه)


پیازچه
4 عدد


جعفری
1 دسته بزرگ



آب لیمو
1 قاشق غذاخوری


روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری


پودر زیره سبز
1 قاشق چای‌خوری


پودر گشنیز
1 قاشق چای‌خوری



طرز تهیه:



بلغورها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بخیسانید.
آب انار، آب‌لیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچه‌ها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانه‌های کاج تفت داده شده تزیین نمایید.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif