PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازار محصولات دانش بنیان ایرانی در ۳ کشور همسایه



sunyboy
09-01-2015, 05:40 PM
به گزارش خبرنگار مهر (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.mehrnews.com) وحید احمدی امروز در حاشیه نشست وزیر علوم با روسای پارک های علمی و فناوری در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر ۱۳۰ هزار میلیارد برای پارک های علمی و فناوری سرمایه گذاری شده که این میزان به کمک وزارت علوم به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود: در حال حاضر مشکلات جدی برای صادرات محصولات دانش بنیان و موانع گمرکی وجود دارد که بنا داریم در قالب ماده قانونی رفع موانع توسعه علم و فناوری، این مشکل را برطرف کنیم.
به گفته معاون پژوهشی وزیر علوم می خواهیم این ماده قانونی را به دولت پیشنهاد دهیم که امیدواریم مشکلات صادرات محصولات دانش بنیان به واسطه همین قانون برطرف شود.
احمدی با اشاره به صادرات ۱۶۰ میلیون دلاری شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک های علمی و فناوری گفت: این مقدار صادرات خیلی با ارزشمند هستند.
وی افزود: تاکنون ۶ مرکز رشد علوم انسانی و هنر را فعال کردیم و تاکید داریم در حوزه علوم انسانی فناوری های نرم را تولید کنیم.
به گفته معاون پژوهشی وزیر علوم در دنیا درصد بیشتری از کشورهای موفق دانش بنیان از شرکت های فعال در حوزه علوم انسانی هستند.
احمدی در رابطه با حضور شرکت های خارجی در پارک های علمی و فناوری اظهار داشت: خوشبختانه با تعاملاتی که ایجاد شده اغلب شرکت ها و دولت ها آمادگی دارند تا شرکتی خارجی در پارک علمی و فناوری مستقر شود.
وی ادامه داد: هم شرکت های ایرانی می توانند در پارک های علمی و فناوری خارجی مستقر شوند و هم شرکت های خارجی می توانند در پارک های علمی و فناوری ایرانی حضور یابند.
معاون پژوهشی وزیر علوم عنوان کرد: ما آمادگی داریم همراه با سیاست های کلان دولت تسهیلاتی برای رفع مشکلات قانونی رفت و آمد اعضای شرکت ها و پارک های علم و فناوری اختصاص دهیم و مشکلات قانونی را برطرف کنیم تا شرکت های بزرگ بتوانند در سطح بین المللی و منطقه ای در پارک ها مستقر شوند.
احمدی افزود: براساس گزارشی که از پارک ها گرفته شده در ارمنستان، عراق، آسیای میانه بازار خوبی برای محصولات ایرانی وجود دارد لذا با شرکت های بزرگ برای تداوم سرمایه گذاری ها و کسب فناوری بزرگ ارتباط برقرار کنیم. همچنین برای توسعه بازار محصولات شرکت های دانش بنیان با کشورهای همسایه ارتباط برقرار کنیم.
به گفته وی ما از لحاظ حجم کار و نوع پارک های علمی و فناوری در منطقه رتبه های اول و دوم را به خود اختصاص داده ایم.
معاون پژوهشی وزیر علوم درخصوص مجوز شرکت های دانش بنیان گفت: کارگروه صدور مجوز شرکت های دانش بنیان باید در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری باشد که اکنون این کار با توافقاتی که صورت گرفته در معاونت علمی انجام می شود.
احمدی ادامه داد: ما این موضوع  را در کمیسیون هیات دولت مطرح کرده ایم تا صدور مجوز شرکت های دانش بنیان زیر نظر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری باشد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif