shima_glk
08-28-2015, 01:40 AM
تاریخ نشر : دوشنبه 2 شهریور 1394
مشاهده : 13
سایر اخبار آشپزی (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2F)
RSS (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2Findex. xml)
كمتر كسي پيدا مي شود كه كباب چنجه دوست نداشته باشد. درست است كه همه كباب هاي چنجه چند تكه گوشت داخل سيخ هستند ولي شما مي توانيد انواع و اقسام كباب هاي چنجه را با طعم هاي متفاوت بپزيد. اين كباب چنجه را هم از دست ندهيد
کباب چنجه
كمتر كسي پيدا مي شود كه كباب چنجه دوست نداشته باشد . درست است كه همه كباب هاي چنجه (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F150406. php) چند تكه گوشت داخل سيخ هستند ولي شما مي توانيد انواع و اقسام كباب هاي چنجه (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F150406. php) را با طعم هاي متفاوت بپزيد. اين كباب چنجه (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F150406. php) را هم از دست ندهيد. تلفيق ميخك، زنجبيل و تخم گشنيز مزه خاصي به كباب مي دهد كه مطمئنا تا حالا امتحان نكرده ايد.
مواد لازم
800 گرم فیله یا راسته گوسفند یا گوساله
3 عدد پیاز
2/1 ق چ میخک پودر شده
1 ق ج پودر زنجبیل
1 ق س پودر تخم گشنیز
به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
2 عدد فلفل دلمه ای
2 ق س آبلیموی ترش
4/1 پیمانه کره ذوب شده
به میزان لازم سیخ چوبی
http://pnu-club.com/imported/2015/08/138.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
1. گوشت را بهصورت چنجه (تکه های 4×4) یکدست خرد کنید. 2 عدد از پیازها را ریز رنده کرده، سپس در تنظیف بریزید و فشار دهید تا آب آن کاملاً گرفته شود. آب پیاز را با پودر میخک، زنجبیل، تخم گشنیز و فلفل مخلوط کنید و آنها را در یک ظرف مناسب بریزید. چنجه ها را در این سس به مدت حداقل 4 ساعت و حداکثر 24 ساعت بخوابانید.
2. بعد از این زمان چنجه ها را از سس درآورده و به آبلیمو آغشته کنید.
3. فلفل دلمه ای و یک عدد پیاز باقیمانده را بهصورت مکعب های 4 سانتی خرد کنید، سپس آنها را به همراه گوشت چنجه به ترتیب به سیخ بکشید.
4. کباب ها را زیر گریل یا روی کبابپز کباب کنید. در حین کباب شدن کره را با قلم مو روی چنجه ها بمالید. در انتها آنها را آغشته به مقداری نمک کنید.
یه جور دیگه
برای اینکه چوب کباب چوبی درحین پخت کباب نسوزد آن را یک روز در آب خیس کنید.
مجله آشپزی مثبت
اخبار مرتبط:
کباب چنجه با فلفل (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F150406. php)
کباب چنجه با جعفری (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F177750. php)
طرز تهیه کباب برگ تابه ای (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F188125. php)
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مشاهده : 13
سایر اخبار آشپزی (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2F)
RSS (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2Findex. xml)
كمتر كسي پيدا مي شود كه كباب چنجه دوست نداشته باشد. درست است كه همه كباب هاي چنجه چند تكه گوشت داخل سيخ هستند ولي شما مي توانيد انواع و اقسام كباب هاي چنجه را با طعم هاي متفاوت بپزيد. اين كباب چنجه را هم از دست ندهيد
کباب چنجه
كمتر كسي پيدا مي شود كه كباب چنجه دوست نداشته باشد . درست است كه همه كباب هاي چنجه (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F150406. php) چند تكه گوشت داخل سيخ هستند ولي شما مي توانيد انواع و اقسام كباب هاي چنجه (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F150406. php) را با طعم هاي متفاوت بپزيد. اين كباب چنجه (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F150406. php) را هم از دست ندهيد. تلفيق ميخك، زنجبيل و تخم گشنيز مزه خاصي به كباب مي دهد كه مطمئنا تا حالا امتحان نكرده ايد.
مواد لازم
800 گرم فیله یا راسته گوسفند یا گوساله
3 عدد پیاز
2/1 ق چ میخک پودر شده
1 ق ج پودر زنجبیل
1 ق س پودر تخم گشنیز
به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
2 عدد فلفل دلمه ای
2 ق س آبلیموی ترش
4/1 پیمانه کره ذوب شده
به میزان لازم سیخ چوبی
http://pnu-club.com/imported/2015/08/138.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
1. گوشت را بهصورت چنجه (تکه های 4×4) یکدست خرد کنید. 2 عدد از پیازها را ریز رنده کرده، سپس در تنظیف بریزید و فشار دهید تا آب آن کاملاً گرفته شود. آب پیاز را با پودر میخک، زنجبیل، تخم گشنیز و فلفل مخلوط کنید و آنها را در یک ظرف مناسب بریزید. چنجه ها را در این سس به مدت حداقل 4 ساعت و حداکثر 24 ساعت بخوابانید.
2. بعد از این زمان چنجه ها را از سس درآورده و به آبلیمو آغشته کنید.
3. فلفل دلمه ای و یک عدد پیاز باقیمانده را بهصورت مکعب های 4 سانتی خرد کنید، سپس آنها را به همراه گوشت چنجه به ترتیب به سیخ بکشید.
4. کباب ها را زیر گریل یا روی کبابپز کباب کنید. در حین کباب شدن کره را با قلم مو روی چنجه ها بمالید. در انتها آنها را آغشته به مقداری نمک کنید.
یه جور دیگه
برای اینکه چوب کباب چوبی درحین پخت کباب نسوزد آن را یک روز در آب خیس کنید.
مجله آشپزی مثبت
اخبار مرتبط:
کباب چنجه با فلفل (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F150406. php)
کباب چنجه با جعفری (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F177750. php)
طرز تهیه کباب برگ تابه ای (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F188125. php)
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif