ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شكلات مغز دارِ خانگی



shima_glk
08-28-2015, 01:40 AM
تاریخ نشر : دوشنبه 2 شهریور 1394
مشاهده : 8
سایر اخبار  آشپزی (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2F)
RSS (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2Findex. xml)

درست است كه الان ديگر انواع و اقسام شكلات‌ها را كارخانجات داخلي هم توليد مي‌كنند ولي اين دليل نمي شود اگر اهل درست كردن شيريني و شكلات هستيد خودتان دست به كار نشويد

شكلات مغز دارِ خانگی

درست است كه الان ديگر انواع و اقسام شكلات (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F283773. php)‌ها را كارخانجات داخلي هم توليد مي‌كنند ولي اين دليل نمي شود اگر اهل درست كردن شيريني و شكلات (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F283773. php) هستيد خودتان دست به كار نشويد.
مواد لازم
200 گرم كره
2 /1 پيمانه پودر كاكائو
1 عدد تخم‌مرغ درشت
150 گرم شكر
1 پيمانه پسته
1 پيمانه گردوي خردشده
200 گرم بيسكويت ساده
مقداري پودر پسته يا ترافل رنگي براي تزیين
http://pnu-club.com/imported/2015/08/137.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
1.  كره را در ظرفي مثل شيرجوش ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا آب شود. كاكائو را هم اضافه كرده و با كره آب‌شده خوب مخلوط كنيد.
2. تخم‌مرغ را در كاسه‌اي مناسب شكسته، شكر را به آن اضافه كرده و با همزن برقي خوب هم بزنید و مخلوط كنيد؛ تا جايي كه شكر حل شده و تخم‌مرغ پف كند.
3. تخم‌مرغ و شكر را به مخلوط كره و كاكائو اضافه كرده و خوب هم بزنيد. حالا مخلوط را از روي حرارت برداريد.
4. بيسكويت را خرد كرده و همراه با پسته و گردوي خردشده به مواد ديگر اضافه كنيد. مواد را خوب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
5. جعبه‌اي مثل جعبه باقلوا آماده كرده و در آن كيسه‌ فريزري پهن كنيد طوري كه كف و ديواره ظرف با آن پوشانده شود. مواد شكلات را در ظرف روي نايلون ريخته و پهن كنيد تا به صورت يكدست در همه سطح ظرف قرار گيرد.
6. روي شكلات (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F283773. php) را با پشت قاشق خوب صاف كنيد، سپس روي آن را با پودر پسته يا ترافل رنگي  تزیين كنيد. بعد روي ظرف را پوشانده و آن را در فريزر بگذاريد. بعد از سفت شدن شكلات آن را برش زده و در ظرف مورد نظر بچينيد.
نکته :
- وقتی کره را روی حرارت می‌گذارید باید حواستان باشد که نسوزد، حرارت ملایم کره را آب می‌کند.
- کاکائو را هم که اضافه می‌کنید زمانی که با کره مخلوط شد، سریع از روی حرارت بردارید که نسوزد.
مجله سیب سبز
اخبار مرتبط:
طرز تهیه «شکلات مغزدار» در خانه (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F283773. php)
كرم شكلاتي مغزدار (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F202726. php)
طرز تهیه نان مغزدار نروژی (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F257609. php)

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif