ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تارت انجیر، یک عصرانه شهریور ماهی



shima_glk
08-28-2015, 01:40 AM
تاریخ نشر : دوشنبه 2 شهریور 1394
مشاهده : 6
سایر اخبار  آشپزی (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2F)
RSS (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpazi%2Findex. xml)

تارت انجیر یکی از دسرهای خوش طعمی است که می توانید آن را در شهریور ماه درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. انجیر از میوه هایی است که خواص بسیار زیادی دارد

تارت انجیر

تارت انجیر (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fkhoraki%2F294654 .php) یکی از دسرهای خوش طعمی است که می توانید آن را در شهریور ماه درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید. انجیر از میوه هایی است که خواص بسیار زیادی دارد.
مواد لازم برای خمیر تارت انجیر (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fkhoraki%2F294654 .php) :
آرد : 170 گرم
نمک : به اندازه نوک قاشق چای خوری
کره خرد شده به شکل مکعب ریز : 100 گرم
پودرقند : 50 گرم
زرده تخم مرغ : یک عدد
خامه غلیظ : 50 میلی لیتر
http://pnu-club.com/imported/2015/08/136.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
 مواد برای داخل تارت انجیر (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fkhoraki%2F294654 .php) :
پنیر ماسکارپنه : 500 گرم
عسل : 6 قاشق غذاخوری
انجیر نصف شده : 6 عدد بزرگ یا 8 عدد کوچک
 طرز تهیه تارت انجیر :

برای تهیه خمیر تارت، آرد، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس پودرقند را به آن اضافه کنید.
زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط و به مخلوط آرد اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
خمیر به دست آمده را روی سطحی حاوی کمی آرد پهن کنید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید و در قالب قرار دهید و اضافه های آن را جدا کنید.
خمیر تارت را با نایلون بپوشانید و به مدت 30دقیقه در فریزر قرار دهید.
فر را روی 180درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
خمیر تارت را با لوبیا یا کاغذ روغنی و روی آن را با برنج پر کنید و به مدت 10دقیقه در فر قرار دهید.
کاغذ و لوبیا را بردارید و 3دقیقه بیشتر پخت را ادامه ندهید.
سپس خمیر را از فر در بیاورید.
پنیر ماسکارپنه را با عسل مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید تا نرم شود.
پس از خنک شدن روی خمیر بریزید.
انجیرها را روی آن قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آن طلایی رنگ شود.
خراسان
اخبار مرتبط:
با خواص انجیر آشنا شوید (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fkhoraki%2F294654 .php)
با خواص شگفت انگیز انجیر آشنا شوید! (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fkhoraki%2F273065 .php)
طرز تهیه تارت شکلات نارگیل (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F301049. php)

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif