PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برخی نظام‌های آموزشی عربستان مولد تکفیر است



sunyboy
08-14-2015, 12:20 AM
به گزارش خبرنگار مهر (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.mehrnews.com)، آیت الله علیرضا اعرافی عصر پنج‌شنبه در پایان دیدار با رئیس کمیته بین‌المللی صلیب‌ سرخ در جمع خبرنگاران با اشاره به گفتگوهای خود با پیتر مائورر بیان کرد: ما دیدگاه‌های خود را در حوزه تئوریک و حقوق بشر دوستانه و آلام بشر ارائه داده‌ایم و بیان کرده‌ایم که این مسئله نیازمند فرهنگ‌سازی و فعال شدن دارد و ما آماده همکاری در این زمینه هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه مطرح کرده‌ایم که جلوی خشونت و ظلم و ستم‌ها و مولدهای ظلم و ستم باید گرفته شود، بیان کرد: در این زمینه مطرح کرده‌ایم که برخی نظام‌های آموزشی مراکز علمی جهان باید اصلاح شود و مشخصا برخی از نظام‌های آموزشی که در عربستان سعودی است مولد تکفیر و خشونت هستند.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: از دیگر نکاتی که مطرح کردیم این است که ایران قدرت علمی و فناوری منطقه است که به عنوان مثال بر اساس  فتوای دینی بمب اتمی تولید نمی‌کند و در جنگ نیز از سلاح شیمیایی استفاده نمی‌کند و بر این اساس این آمادگی را دارد که این نگاه و قوانین  را با تعامل در منطقه اجرا کنیم تا منطقه عاری از سلاح اتمی شود.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif