shima_glk
08-13-2015, 06:00 PM
همانقدر که برای درست کردن یک املت وقت صرف میکنید برای تهیه این غذا کافی است.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
سینه مرغ به دلیل خشک بودن اغلب طرفداران زیادی ندارد، با این غذای سریع هم میتوانید طعم واقعا جدید و خوبی را امتحان کنید و هم در مواقعی که وقت کمی دارید باز هم غذای خانگی و مطمئنی داشته باشید که از نظر اقتصادی نیز به نفع خانواده است. اگر زیاد علاقهای به برنج و نان ندارید میتوانید دو عدد سیبزمینی را آبپز کرده و همزمان با سس به تابه اضافه کنید. در این حالت سس زودتر غلیظ میشود و سیبزمینیها ترشی و چربی سس را به خود جذب کرده و طعمی عالی پیدا میکنند.
مواد لازم:
سینه مرغ
600 گرم
ماست
1 پیمانه
سس مایونز
4 قاشق غذاخوری
خامه
3 قاشق غذاخوری
سیر
5 حبه
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.
سیر را رنده کنید و در صورت تمایل همراه با کمی زنجفیل رندهشده با روغن در تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید.
وقتی بوی سیر بلند شد مرغ را اضافه کرده و همراه با کمی نمک و فلفل تفت میدهیم. بهتر است بجای فلفل سیاه از فلفل سفید اضافه کنید چون رنگ غذا سفید است و به این شکل نمای بهتری خواهد داشت.
سس مایونز را هم زده و با ماست مخلوط میکنیم و همراه با خامه ترکیب میکنیم. مایونزی که به سس ماست اضافه میکنیم از بریدن ماست در ضمن پخت جلوگیری میکند و بافت خورشت زیباتر میشود. ولی شما میتوانید مایونز را حذف کرده و با ماست جایگزین کنید.
مرغ که کامل تفت خورد و رنگش عوض شد سس ماست را به آن اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا جوش بیاید.
در این مرحله میتوانید کمی زعفران به خورشت اضافه کنید تا غذا رنگ و عطر زیبایی به خود بگیرد.
در تابه را بسته و شعله را کم میکنیم تا سس کمی غلیظ شود و مرغ کامل بپزد. زمان حدودی مورد نیاز 15 دقیقه است. خودتان میتوانید چک کنید وقتی که مرغ پخته و غلظت سس باب طبع شما بود شعله را خاموش کنید.
این غذا را با برنج و نان سرو کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
سینه مرغ به دلیل خشک بودن اغلب طرفداران زیادی ندارد، با این غذای سریع هم میتوانید طعم واقعا جدید و خوبی را امتحان کنید و هم در مواقعی که وقت کمی دارید باز هم غذای خانگی و مطمئنی داشته باشید که از نظر اقتصادی نیز به نفع خانواده است. اگر زیاد علاقهای به برنج و نان ندارید میتوانید دو عدد سیبزمینی را آبپز کرده و همزمان با سس به تابه اضافه کنید. در این حالت سس زودتر غلیظ میشود و سیبزمینیها ترشی و چربی سس را به خود جذب کرده و طعمی عالی پیدا میکنند.
مواد لازم:
سینه مرغ
600 گرم
ماست
1 پیمانه
سس مایونز
4 قاشق غذاخوری
خامه
3 قاشق غذاخوری
سیر
5 حبه
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را بصورت نوارهای باریک خرد کنید.
سیر را رنده کنید و در صورت تمایل همراه با کمی زنجفیل رندهشده با روغن در تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید.
وقتی بوی سیر بلند شد مرغ را اضافه کرده و همراه با کمی نمک و فلفل تفت میدهیم. بهتر است بجای فلفل سیاه از فلفل سفید اضافه کنید چون رنگ غذا سفید است و به این شکل نمای بهتری خواهد داشت.
سس مایونز را هم زده و با ماست مخلوط میکنیم و همراه با خامه ترکیب میکنیم. مایونزی که به سس ماست اضافه میکنیم از بریدن ماست در ضمن پخت جلوگیری میکند و بافت خورشت زیباتر میشود. ولی شما میتوانید مایونز را حذف کرده و با ماست جایگزین کنید.
مرغ که کامل تفت خورد و رنگش عوض شد سس ماست را به آن اضافه کرده و شعله را زیاد میکنیم تا جوش بیاید.
در این مرحله میتوانید کمی زعفران به خورشت اضافه کنید تا غذا رنگ و عطر زیبایی به خود بگیرد.
در تابه را بسته و شعله را کم میکنیم تا سس کمی غلیظ شود و مرغ کامل بپزد. زمان حدودی مورد نیاز 15 دقیقه است. خودتان میتوانید چک کنید وقتی که مرغ پخته و غلظت سس باب طبع شما بود شعله را خاموش کنید.
این غذا را با برنج و نان سرو کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif