PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میتلوف با پوره سیب زمینی



shima_glk
08-13-2015, 06:00 PM
برش‌های گوشت چرخ‌کرده با نخود فرنگی و رویه پوره سیب زمینی پنیری غذای هیجان انگیز و متفاوتی است که مورد پسند اکثر افراد است.

اگر از طرفداران رولت گوشت هستید حتما این غذا هم باب طبع‌تان خواهد بود.

این مقدار غذا را برای 6 نفر می توانید سرو کنید.

مواد لازم:



گوشت چرخ‌کرده
750 گرم


پوره سیب زمینی

850 گرم


نخود فرنگی
½پیمانه


نان خشک پودر شده
¾پیمانه


پیاز
1 عدد


سیر
3 حبه


تخم مرغ
1 عدد


سس باربیکیو
¼ پیمانه



سس گوجه فرنگی
¼پیمانه


جعفری خردشده
¼پیمانه


روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری



طرز تهیه:



پیاز را ریز خرد کنید.
روغن زیتون را در ظرفی روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز خردشده را به تابه افزوده به مدت 5 دقیقه و تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
سیر را له کرده و به مدت 1 دقیقه با پیاز تفت دهید.
تابه را از روی شعله بردارید و به مدت 10 دقیقه کناری قرار دهید تا سرد شوند.
برای تهیه پوره سیب زمینی، سیب زمینی‌های خرد شده را در آب‌جوش و نمک به مدت 12 تا 15 دقیقه و یا تا زمانی که کاملاً نرم شوند بپزید. سپس آن‌ها را آب‌کشی نمایید و دوباره به ظرف برگردانید. شیر و 40 گرم کره را اضافه کنید و آن‌ها را روی حرارت ملایم بپزید و له کنید. سپس پنیر چدار را اضافه نمایید و اجازه دهید تا پوره غلیظ شود.
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم نمایید.
یک ظرف مناسب فر با ابعاد 11*21 و عمق 7 سانتی‌متر را چرب نمایید. کف ظرف و دیواره‌های آن کاغذ روغنی بی‌اندازید طوری‌که کاغذ روغنی به اندازه 3 سانتی‌متر بلندتر از لبه ظرف باشد.
گوشت چرخ‌کرده، نخود فرنگی، تخم‌مرغ، پودر نان خشک، سس باربیکیو، سس گوجه، جعفری و مخلوط پیاز را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل اضافه نمایید. این مخلوط را در ظرف بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.
به مدت 25 دقیقه و یا تا زمانی‌که گوشت کاملاً پخته شود آن‌را بپزید.
سپس آن‌را از فر بیرون آورید و دمای فر را به 200 درجه سانتی‌گراد افزایش دهید. پوره سیب‌زمینی را بر روی گوشت بریزید و به مدت 20 تا 25 دقیقه آن‌را بپزید تا روی پوره به رنگ طلایی درآید. اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه در ظرف بماند تا خنک شود. سپس آ‌را از ظرف بلند کنید و بیرون آورید. گوشت را برش بزنید و با آب گوشت سرو نمایید.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif