shima_glk
08-13-2015, 06:00 PM
این یک مزه بسیار خوب برای انواع غذاهای ایرانی و فرنگی می باشد. زیتون سیاه با سبزیجات و گیاهان معطر، طعم بسیار خوبی پیدا میکند. ایتالیاییها معمولاً در یخچال خانهشان این مخلوط زیتون را نگهداری می کنند.
مواد لازم:
زیتون سیاه
230 گرم
سیر پوست کنده و نصف شده
4 حبه
لیمو ترش
½ دانه
روغن زیتون
¼ پیمانه
دانه رازیانه
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند
کمی
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. در یک کاسه، تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم. سپس آنها را روی سینی فر پخش میکنیم. سینی را برای مدت 15 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا زیتونها کمی بپزد. سپس آنها را از فر خارج میکنیم و درون ظرف مناسب سرو می ریزیم و آنرا گرم، سرو میکنیم.
این زیتونها را میتوان بیش از 1 هفته در یخچال نگهداری نمود.
شما عزیزان میتوانید در صورتیکه تمایل به پختن مواد نداشته باشید، مواد فوق را با هم مخلوط نموده (در صورت تمایل از زیتون سبز نیز میتوانید استفاده نمایید) و پس از مخلوط شدن مواد، آنها را به ظرفی در بسته و محافظ در برابر نفوذ هوا منتقل نمایید. توجه نمایید که در حدی روغن زیتون به مواد اضافه نمایید که روی مواد را بپوشاند؛ بدین ترتیب روغن زیتون کل مواد را در مقابل فاسد شدن محافظت مینماید. ظرف حاوی مواد آماده را در مکانی خشک و خنک نگهداری نمایید تا مواد جا بیفتند. این مواد را می توانید بعد از 20 تا 30 روز استفاده نمایید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
مواد لازم:
زیتون سیاه
230 گرم
سیر پوست کنده و نصف شده
4 حبه
لیمو ترش
½ دانه
روغن زیتون
¼ پیمانه
دانه رازیانه
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند
کمی
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. در یک کاسه، تمامی مواد را با هم مخلوط میکنیم. سپس آنها را روی سینی فر پخش میکنیم. سینی را برای مدت 15 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا زیتونها کمی بپزد. سپس آنها را از فر خارج میکنیم و درون ظرف مناسب سرو می ریزیم و آنرا گرم، سرو میکنیم.
این زیتونها را میتوان بیش از 1 هفته در یخچال نگهداری نمود.
شما عزیزان میتوانید در صورتیکه تمایل به پختن مواد نداشته باشید، مواد فوق را با هم مخلوط نموده (در صورت تمایل از زیتون سبز نیز میتوانید استفاده نمایید) و پس از مخلوط شدن مواد، آنها را به ظرفی در بسته و محافظ در برابر نفوذ هوا منتقل نمایید. توجه نمایید که در حدی روغن زیتون به مواد اضافه نمایید که روی مواد را بپوشاند؛ بدین ترتیب روغن زیتون کل مواد را در مقابل فاسد شدن محافظت مینماید. ظرف حاوی مواد آماده را در مکانی خشک و خنک نگهداری نمایید تا مواد جا بیفتند. این مواد را می توانید بعد از 20 تا 30 روز استفاده نمایید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif