shima_glk
04-27-2015, 07:40 AM
طرز تهیه مرغ بریانی با این روش ساده، هم برایتان جذاب است و هم طعم خوبی دارد.
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
مواد لازم:
مرغ
1 عدد کامل
هویج
2 عدد بزرگ
سیب زمینی شیرین
2 عدد متوسط
سیر
1 بوته
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
پاپریکا
1 قاشق غذاخوری
پونه کوهی
½قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
1. ابتدا هویجها را به شکل خلالهای 5 سانتیمتری و سیبزمینی شیرینها را به شکل قاچهای 2 سانتیمتری برش بزنید. خوشهی سیر را به صورت افقی نصف کنید. فر را با دمای 425 درجهی فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) داغ کنید. 1 قاشق روغن زیتون را روی مرغ بمالید. پاپریکا، پونه و 1 قاشق غذاخوری نمک را مخلوط کنید. مخلوط را روی کل مرغ بمالید. رانها را به هم ببندید و بالها را پشت تنهی مرغ جا بزنید. مرغ را داخل یک سینی فر لبهدار قرار دهید.
2. یک قاشق روغن زیتون روی هویج و سیبزمینی شیرینها بریزید و هم بزنید. روی آن نمک بپاشید. آنها را دور مرغ پخش کنید و 20 دقیقه بریان کنید.
3. هویجها و سیبزمینیها را از آن رو کنید و سیر را که 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن ریخته و هم زدهاید به ظرف اضافه کنید. مرغ را 25 تا 35 دقیقه آنقدر بریان کنید تا وقتی دماسنج آشپزی را در ضخیمترین قسمت ران مرغ فرو میکنید دمای 165 درجه فارنهایت (73 درجه سانتیگراد) را نشان دهد. در صورت لزوم روی مرغ را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا نسوزد. قبل از برش دادن و سرو کردن بگذارید 10 دقیقه بماند. هویج و سیب زمینیها را دوباره در فر بگذارید و 10 دقیقه آنقدر بریان کنید تا طلایی شوند. قبل از سرو کردن مایع داخل ظرف را با قلم مو روی آنها بمالید.
(http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.parsegard.com%2Ffoodnutrition%2 F%25D9%2585%25D8%25B1%25D8%25BA-%25D8%25A8%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25A8%25D8%25A7-%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25A7%25D8%25AF-%25D9%2581%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25B3 %25D9%2588.html)
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
مواد لازم:
مرغ
1 عدد کامل
هویج
2 عدد بزرگ
سیب زمینی شیرین
2 عدد متوسط
سیر
1 بوته
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
پاپریکا
1 قاشق غذاخوری
پونه کوهی
½قاشق چایخوری
نمک
به مقدار لازم
1. ابتدا هویجها را به شکل خلالهای 5 سانتیمتری و سیبزمینی شیرینها را به شکل قاچهای 2 سانتیمتری برش بزنید. خوشهی سیر را به صورت افقی نصف کنید. فر را با دمای 425 درجهی فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) داغ کنید. 1 قاشق روغن زیتون را روی مرغ بمالید. پاپریکا، پونه و 1 قاشق غذاخوری نمک را مخلوط کنید. مخلوط را روی کل مرغ بمالید. رانها را به هم ببندید و بالها را پشت تنهی مرغ جا بزنید. مرغ را داخل یک سینی فر لبهدار قرار دهید.
2. یک قاشق روغن زیتون روی هویج و سیبزمینی شیرینها بریزید و هم بزنید. روی آن نمک بپاشید. آنها را دور مرغ پخش کنید و 20 دقیقه بریان کنید.
3. هویجها و سیبزمینیها را از آن رو کنید و سیر را که 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن ریخته و هم زدهاید به ظرف اضافه کنید. مرغ را 25 تا 35 دقیقه آنقدر بریان کنید تا وقتی دماسنج آشپزی را در ضخیمترین قسمت ران مرغ فرو میکنید دمای 165 درجه فارنهایت (73 درجه سانتیگراد) را نشان دهد. در صورت لزوم روی مرغ را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا نسوزد. قبل از برش دادن و سرو کردن بگذارید 10 دقیقه بماند. هویج و سیب زمینیها را دوباره در فر بگذارید و 10 دقیقه آنقدر بریان کنید تا طلایی شوند. قبل از سرو کردن مایع داخل ظرف را با قلم مو روی آنها بمالید.
(http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.parsegard.com%2Ffoodnutrition%2 F%25D9%2585%25D8%25B1%25D8%25BA-%25D8%25A8%25D8%25B1%25DB%258C%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25A8%25D8%25A7-%25D8%25B3%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25A7%25D8%25AF-%25D9%2581%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2586%25D8%25B3 %25D9%2588.html)