ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استیضاح وزیر کار مطالبه ملی نمایندگان مجلس است

sunyboy
04-26-2015, 02:00 PM
به گزارش خبرنگار مهر، رضا صابری نماینده مردم رامیان و آزادشهر در جلسه علنی امروز و در تذکر شفاهی به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه مساله که اشتغال یکی از مهم‌ترین مسائل امروز کشور است، اظهار داشت: به دغدغه وزیر کار در رابطه با اشتغال که در زمان رای اعتماد مطرح کرد، حتی در خود این وزارتخانه نیز توجهی نشده است؛ نمونه آن عدم پرداخت هفت ماهه حقوق کارگران معادن زغال‌سنگ و یا بازنشستگان فولاد است که همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مطالبه ملی نمایندگان است که به هیات رئیسه ارائه شده خطاب به رئیس مجلس گفت: با وجود آنکه با شما جلسه گذاشتیم و شما نیز دغدغه استیضاح‌کنندگان را قبول داشتید، اما هنوز این طرح اعلام وصول نشده و درخواست ما این است که آن را زودتر به جریان بیاندازید.
صابری خطاب به حسین سبحانی‌نیا، عضو هیات رئیسه مجلس هم گفت: آقای سبحانی‌نیا طرح استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کشوی میز شماست؛ درخواست ما این است که آن را بیرون بیاورید و اعلام وصول کنید.
سبحانی‌نیا، عضو هیات رئیسه مجلس نیز در پاسخ به وی اعلام کرد: درست است که من مسئول اعلام وصول استیضاح‌ها هستم، اما چنین چیزی به دست من نرسیده است.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif