PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ربا باید از بانک‌ها دور شود/ گرانی محصول بیکاری و اختلاس است



sunyboy
04-25-2015, 06:00 PM
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالله جوادی آملی بعد از ظهر شنبه در دیدار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد، در خصوص پرداخت یارانه‌ها اظهار داشت: کشور با شیوه کمیته امداد اداره نمی‌شود و اختلاس و تبعیض نباید در کشور وجود داشته باشد.
وی ابراز کرد: گرانی لبنیات و گوشت طاقت فرسا است و بسیاری از گرانی‌ها محصول بیکاری و اختلاس است.
استاد برجسته حوزه با تأکید بر این که باید اسلامی سخن بگوییم، عنوان کرد: سرزمین‌های فراوانی در کشور داریم که بدون نیاز به کود و سم با تلاش می‌توان محصولات فراوانی در آن تولید کرد.
وی ابراز داشت: مشکل محرومان با پرداخت یارانه حل نمی‌شود و این کشور به لطف الهی دارای همه چیز است و نیروی انسانی فراوانی دارد و فقط باید تا زمانی که نفس می‌کشیم تلاش کنیم.
بسیاری از مشکلات به اشتغال مربوط می‌شود
آیت الله جوادی آملی با بیان این که بسیاری از مشکلات همچون ازدواج به اشتغال مربوط می‌شود، افزود: جامعه با مزدوری اداره نمی‌شود و کار مزدور با کرامت انسانی در تداخل است و پیامبر گرامی اسلام(ص) دست کارگر را بوسیدند نه دست مزدور را.
وی با تأکید بر این که باید بانک‌ها از خطر ربا پاک شود، افزود: سیر کردن مردم هنر نیست بلکه باید کرامت انسان‌ها حفظ شود.
آیت الله جوادی آملی عنوان کرد: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که یک صدم جمعیت دنیا را شامل شویم و ۱۰ درصد امکانات را در اختیار داریم ولی در تولید محصول ضعیف هستیم.
وی افزود: زمانی گزارش دادند که کشورمان در گندم خودکفا شد و ما از این خبر بسیار خوشحال شدیم و خدا را شکر کردیم پس از این مجددا گندم وارد کشور شد و دلیل آن را تحریم عنوان کردند.
این مرجع تقلید شیعیان ابراز کرد: پس از آن علوفه نیز به کشور وارد شد و درحالی که توان تولید این اقلام در کشور را داریم.
آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که مرگ به چاه افتادن نیست، افزود: مرگ آخر خط نیست و ما مرگ را می‌میرانیم.
وی با بیان این که پس از مرگ ابتدا سئوال می‌کنند که عمرت را در چه کاری مصرف کردی، ابراز کرد: خداوند انسان را باکرامت خلق کرد و کرامت انسان در سایه بزرگواری است و باید با کرامت زندگی کرد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif