PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هواداران حق اعتراض به عملکرد من را دارند/ از لقب جدیدم خوشحالم

sunyboy
04-25-2015, 04:10 AM
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شریفی شامگاه جمعه پس از پیروزی تیمش مقابل راه‌آهن تهران در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی در پاسخ به سئوالی درباره اینکه آیا او در لیگ امسال با افت مواجه شده که کمتر گل می‌زند، اظهار داشت: باید بگویم که من در دوره افت نبودم اما توپ‌هایم گل نمی‌شد ولی نباید فراموش کرد که بعضی مواقع پاس گل ارزش کمتری از گل ندارد.
وی افزود: ما امروز در ابتدا به دنبال کسب امتیاز مسابقه بودیم و در درجه دوم با توجه به اینکه تراکتورسازی از نظر گل‌آوراژ چند گل بیشتر از تیم ما داشت، می‌خواستیم گلزنی کرده و تعداد گل‌ها را بیشتر کنیم اما به نظر من مهاجمان در گلزنی خوب کار نکردند.
مهاجم سپاهان تصریح کرد: با این حال خوشحال هستم که توانستیم گلزنی کرده و پیروز شویم تا هواداران از ورزشگاه خوشحال برگردند.
وی درباره اعتراض برخی افزود: به نظر من پاس گل من ارزش آن کمتر از گل نیست؛ هواداران حق دارند و باید بیشتر گل بزنم چون مهاجم هستم و باید تلاش خود را بیشتر کرده و گلزنی بیشتری داشته باشم.
شریفی با بیان اینکه همه باید برای قهرمانی سپاهان تلاش کنند، گفت: امیدوار هستم که همه چیز را کنار بگذارند و حمایت کنند و باید بگویم که بازیکنان سپاهان امروز خوب به ورزشگاه آمده بودند؛ آنها یار دوازدهم تیم هستند و امیدوار هستم که در بازی‌های بعد ورزشگاه را پر کنند تا به قهرمانی برسیم.
وی افزود:برای قهرمانی تلاش می‌کنیم و امیدوار هستم که به پیروزی برسیم؛ همه بازی‌ها برای ما مهم است اما گل زدن به پرسپولیس برای ما مهم‌تر بود.
مهاجم سپاهان درباره لقب جدید هواداران سپاهان به او اضافه کرد: خوشحال هستم که هوادران به من "مهدی رفت و برگشت" می‌گویند و امیدوار هستم که لیاقت این لقب را داشته باشم.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif