PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استیک براکیول (Braciole)



shima_glk
04-23-2015, 06:40 PM
رول استیک ایتالیایی که با پنیر پر شده، و با سالسای گوجه‌ فرنگی داخل فر گریل شده‌ است.

مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت


Braciole استیکی ایتالیایی است که با ترکیبی از پنیرها، استافینگ و سالسای گوجه‌فرنگی به شکل رولت پیچیده و گریل می‌شود.
آماده کردن مواد این غذا 25 دقیقه زمان می‌برد و پختن آن 1 ساعت و 45 دقیقه وقت خواهد برد.
در دستور اصلی این غذا از پنیر پکورینو رومانو (Pecorino romano) استفاده شده که پنیری ایتالیایی و تهیه شده از شیر گوسفند است و طعمی قویتر از پنیر پارمزان دارد؛ ما این پنیر را با پنیر پارمزان جایگزین کردیم. نوع دیگری پنیر به‌نام پنیر پروولون (provolone) نیز در این غذا استفاده می‌شود که ما با پنیر چدار جایگزین کردیم.
از خرده نان‌های حجیم،‌ مثل نان باگت یا تست استفاده کنید.

مواد لازم:



گوشت استیک قلوه گاه
800 گرم


سالسای گوجه فرنگی

¼3 فنجان


سرکه سفید
¼ پیمانه


آب مرغ
⅔ پیمانه


خرده نان
½ پیمانه


پنیر پارمزان

⅔ پیمانه


پنیر چدار رنده‌شده
⅓ پیمانه


سیر
1 حبه


روغن زیتون
4 قاشق سوپ‌خوری


برگ جعفری خردشده
2 قاشق سوپ‌خوری


نمک
به مقدار لازم


فلفل سیاه
به مقدار لازم



طرز تهیه:



سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید.
جعفری را خرد کنید.
سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کامل مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه‌جات دلخواه مثل آویشن مزه‌دار کنید..
سپس 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
استیک قلوه‌گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کامل بپوشاند.
از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.
با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید.
فر را روی درجه 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
2 قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا 8 دقیقه طول می‌کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را که از قبل آماده کرده‌اید روی آن بریزید و مواد را هم بزنید.
سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر 30 دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.
پس از 1 ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا 30 دقیقه طول می‌کشد. کل زمان پخت باید حدودا 1 ساعت و نیم باشد.
رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش 4 سانتیمتری دهید.
قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif

l832l
04-23-2015, 09:34 PM
خدایی تا به حال یه کدوم ازینارم خودت درست کردی اصن ؟ [emoji12]

shima_glk
04-23-2015, 11:02 PM
خدایی تا به حال یه کدوم ازینارم خودت درست کردی اصن ؟ [emoji12]

ما این پستای اشپزی رو می ذاریم تا شما مدیران و کاربران درست کنید و بیاید از مزش تعریف کنید، استقبال شد ما هم طبخ کنیم. http://pnu-club.com/imported/2015/04/5.gif