PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل کتاب به فناوری در رشته های علوم انسانی



sunyboy
04-23-2015, 06:40 PM
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالله توکلی بعدازظهر پنجشنبه در نشست مشترک مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اظهار کرد: آنچه در اساسنامه و چشم انداز کلان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دیده شده و از سوی دیگر آنچه در سند چشم انداز جمهوری اسلامی در افق ۲۰ ساله تاکید شده، در حوزه علوم انسانی محل تلاقی رسالت‌ها و اهداف معاونت ریاست جمهوری آنجایی است که می‌تواند حوزه علوم انسانی را به رفع نیازها و دغدغه‌های جامعه پیوند زد و پاسخگوی مسائل جدید بود.
وی تاکید کرد: این امکان وجود دارد که پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بتواند در مسیر تبدیل کتاب به فناوری در رشته‌های علوم انسانی مبتنی بر مبانی دینی، یکی از مراکز اصلی باشد و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بتواند این نمونه را توسعه دهد.
توکلی با ذکر مثالی گفت: به عنوان نمونه در گروه علوم اجتماعی طرح جامعه شناسی انحرافات انجام شده که این طرح می‌تواند محل فعالیت یک شرکت دانش بنیان قرار گیرد و خروجی‌هایی عرضه کند که نیازهای جامعه را برطرف کند و نسخه علاجی برای کج‌روی‌ها باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به برخی قرائت‌هایی که در بعضی رشته‌های علوم انسانی وجود دارد، تاکید کرد: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه می‌تواند یکی از مراکز جدی برای تبدیل ایده‌های مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif