ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برابر گسترش فولاد بدون استرس و جوانمردانه بازی می کنیم

sunyboy
04-23-2015, 06:40 PM
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تارتار بعداز ظهر پنج شنبه در کنفرانس خبری قبل از بازی تیمش برابر گسترش فولاد تبریز با اشاره به اینکه این بازی برای گسترش فولاد خیلی حساس است، افزود: همین حساسیت کار را برای ما سخت می کند.
وی با اشاره به وضعیت مناسب چمن ورزشگاه اختصاصی تیم تبریزی گفت: فکر می کنم فردا هواداران  با توجه به زمین مناسب گسترش فولاد شاهد یک بازی خیلی خوب و تماشاگرپسند باشند.
تارتار با تاکید بر اینکه فقط به دنبال کسب سه امتیاز بازی هستیم، ادامه داد: مساوی و باخت برای ما فرقی ندارد و باید فردا با تمام توان مقابل تیم خوب فراز کمالوند قرار بگیریم.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم همچنین با بیان اینکه قلبا دوست دارم تراکتورسازی قهرمان شود، افزود: در تراکتور بازی کرده ام و خیلی این تیم را دوست دارم ولی نباید فراموش کنیم که نفت و سپاهان نیز شرایط مساوی برای کسب عنوان قهرمانی دارند.
تارتار در خصوص سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه ایا گسترش فولاد بعد از رفتن وی بهتر شده یا بدتر، گفت: اینکه گسترش فولاد پس از رفتن من قوی تر شده یا ضعیف تر شده است در دلم می ماند و آن را بیان نمی کنم.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif