shima_glk
04-23-2015, 06:30 AM
پلوهاي مخلوط مخصوص اين شهر است. پلو زعفراني با مغزهاي مختلف و گوشت و البته پلو زعفراني با مرغ. اين غذا از آن طرف مرز و كشور همسايه پاكستان آمده و حالا يكي از غذاهاي رسمي مردم چابهار است.غذايي كه در بيشتر مهمانيها و جشنها سرو ميشود.
http://pnu-club.com/imported/2015/04/830.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم برای 6 نفر
1 عدد مرغ
5 پيمانه برنج
2 /1 پيمانه زعفران دمکرده
1 ق چ زيره و ميخك
1 عدد فلفل دلمهاي قرمز
2 عدد پياز نگینی خرد شده
2 حبه سير نگینی خرد شده
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه:
1. مرغ را با يك عدد پياز نگيني شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب ،بگذاريد تا بپزد.
2. برنج را خيس كنيد.
3. در قابلمه مناسبي يك پياز را نگيني خرد كنيد و با زردچوبه تفت دهيد.
4. سيرهای نگيني شده را با زيره و ميخك به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.
5. فلفل دلمهاي را نگيني خرد كنيد و به بقيه موادتان اضافه كنيد.
6. مرغ پخته شده را بدون آب به پياز و سير اضافه كنيد وكمي تفت دهيد.
7. حالا برنج را كه از قبل خيس كردهايد به موادتان اضافه كنيد.
8. در آخر زعفران، نمك و فلفل را بريزيد. وقتي آب برنج كم شد آن را دم كنيد و بعد از 45 دقيقه از روي حرارت برداريد.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
http://pnu-club.com/imported/2015/04/830.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم برای 6 نفر
1 عدد مرغ
5 پيمانه برنج
2 /1 پيمانه زعفران دمکرده
1 ق چ زيره و ميخك
1 عدد فلفل دلمهاي قرمز
2 عدد پياز نگینی خرد شده
2 حبه سير نگینی خرد شده
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه:
1. مرغ را با يك عدد پياز نگيني شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب ،بگذاريد تا بپزد.
2. برنج را خيس كنيد.
3. در قابلمه مناسبي يك پياز را نگيني خرد كنيد و با زردچوبه تفت دهيد.
4. سيرهای نگيني شده را با زيره و ميخك به پياز اضافه كنيد و تفت دهيد.
5. فلفل دلمهاي را نگيني خرد كنيد و به بقيه موادتان اضافه كنيد.
6. مرغ پخته شده را بدون آب به پياز و سير اضافه كنيد وكمي تفت دهيد.
7. حالا برنج را كه از قبل خيس كردهايد به موادتان اضافه كنيد.
8. در آخر زعفران، نمك و فلفل را بريزيد. وقتي آب برنج كم شد آن را دم كنيد و بعد از 45 دقيقه از روي حرارت برداريد.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif