ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بایرن حتی می‎تواند از این هم بهتر بازی کند

sunyboy
04-22-2015, 04:00 PM
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بایرن مونیخ سه شنبه شب با نتیجه ۶ بر یک از سد پورتو گذشت. نماینده آلمان در بازی رفت با نتیجه ۳ بر یک شکست خورده بود.
«پپ گواردیولا» در نشست خبری پایان بازی اظهار کرد: خیلی خیلی خوشحالیم چون ما در هفته های اخیر در امر گلزنی مشکلاتی داشتیم. بایرن می‌تواند از این هم بهتر بازی کند.
سرمربی بایرن افزود: در نیمه نخست آنها هیچ موقعیتی نداشتند اما در نیمه دوم روش بازی خود را عوض کردند و چندتایی موقعیت داشتند. در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا شما هرگز نمی‎توانید به یکباره تغییرات ایجاد کنید.
گواردیولا افزود: حتی پس از شکست در پورتو من این احساس را داشتم که می‌توانیم بازی را جبران کنیم. شما همواره در سرتان به تغییرات فکر می کنید. من همیشه سعی می کنم حریفانم را تجزیه و تحلیل کنم. اینکه آنها در پورتو خوب بازی کردند غافلگیرکننده نبود. آنها تیم خوبی دارند  اما امروز نتوانستند در سطحی که می خواستند بازی کنند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif