ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه درتوسعه لرستان مشارکت کنند/دنبال ثبت پروژه ای بنام خودم نیستم

sunyboy
04-22-2015, 04:00 PM
هوشنگ بازوند در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری نشست های مشترک با مجمع نمایندگان استان، نخبگان، لرستانیهای مقیم تهران، استانداران ادوار لرستان، سرمایه گذاران بخش خصوصی و ...، برگزاری این برنامه ها را گامی در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت و توان فکری همگان در راستای توسعه استان عنوان کرد.
وی با اشاره به قرارگیری در سال "دولت و ملت، همدلی و همزبانی"، تحقق شعار سال را فرصتی بی بدیل برای توسعه لرستان دانست و بیان داشت: در جریان برگزاری این نشست ها و برنامه ها به دنبال جلب مشارکت همه در فرآیند توسعه استان و استفاده از ظرفیت فکر و اندیشه اقشار مختلف هستیم.
استاندار لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به فعالیت های صورت گرفته برای احیای ظرفیت های خوابیده لرستان بیان داشت: طی سال گذشته مهم ترین اولویت ما پویا کردن پروژه های راکد استان بوده است.
بازوند تصریح کرد: انصافا دنبال این نبوده و نیستم که پروژه و طرحی را به نام خودم ثبت کنم و کسانی که خلاف این موضوع را مطرح می کنند به دلیل اینکه جایی در افکار عمومی ندارند مجبور می شوند این حرفها را بزنند.
وی بر لزوم تلاش نخبگان، مسئولان و مردم برای توسعه عمقی لرستان تاکید کرد و یادآور شد: ما نیز علاقمند هستیم که همه بیایند و در راستای توسعه استان و اجرای پروژه ها دخالت کنند.
استاندار لرستان با تاکید بر اینکه ما مخالفتی نداریم که همه در اجرای پروژه ها مشارکت کرده و دخیل شوند یادآور شد: مهم این است که کاری در لرستان و برای توسعه استان صورت گیرد.
بازوند با اشاره به احیای مجتمع بزرگ کشت و صنعت و رونق فرودگاه خرم آباد طی سال گذشته گفت: این پروژه ها به رغم سالها تعطیلی و وعده های مسئولان مختلف طی سالهای گذشته امروز پویا و فعال شده اند.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif