shima_glk
04-21-2015, 08:00 PM
آلواسفناج آنقدر خوشمزه هست كه هر كسي وسوسه شود مدلهاي مختلفش را بخورد. البته اصل خورش كه همان اسفناج است اما دامغانيها سبزي معطر ديگري هم اضافه ميكنند تا با آبغوره طعم متفاوتي به اين خورش خوشمزه بدهند
آلواسفناج (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F254834. php) آنقدر خوشمزه هست كه هر كسي وسوسه شود مدلهاي مختلفش را بخورد. البته اصل خورش كه همان اسفناج است اما دامغانيها سبزي معطر ديگري هم اضافه ميكنند تا با آبغوره طعم متفاوتي به اين خورش خوشمزه بدهند.
مواد لازم برای 4 نفر
250 گرم گوشت گوسفندی
100 گرم تره
100 گرم آلو
200 گرم اسفناج
1عدد پیاز
2 ق س آبغوره
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم
http://pnu-club.com/imported/2015/04/792.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنيد و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
2. پياز كه طلايي شد، گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند و از خامي در بيايد.
3. زردچوبه و فلفل را هم اضافه كنيد و با 2 لیوان آب بگذاريد گوشت روي حرارت ملايم بپزد.
4. در این میان اسفناج و تره را درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. البته حواستان باشد زمان تفت نبايد طولاني باشد كه رنگ اسفناج تغيير كند و سياه شود.
5. آلو را کمی تفت بدهيد و با اسفناج و تره به گوشت اضافه کنید.
6. خورش را روي حرارت ملايم بگذاريد تا جا بيفتد. وقتي خورش جا افتاد، نمك و آبغوره را به آن اضافه كنيد.
نکته:
آلو را قبل از اينكه تفت دهيد دو ساعت در آب ولرم خيس كنيد. از آب آن هم ميتوانيد براي خوشمزهتر شدن خورش استفاده كنيد.
مجله آشپزی
اخبار مرتبط:
خورشت آلو اسفناج خورشت خوشمزه و آسان (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F254834. php)
خورش آلو و اسفناج (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F157792. php)
طرز تهیه خورش مرغ و آلو (بخارا) (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F162239. php)
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
آلواسفناج (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F254834. php) آنقدر خوشمزه هست كه هر كسي وسوسه شود مدلهاي مختلفش را بخورد. البته اصل خورش كه همان اسفناج است اما دامغانيها سبزي معطر ديگري هم اضافه ميكنند تا با آبغوره طعم متفاوتي به اين خورش خوشمزه بدهند.
مواد لازم برای 4 نفر
250 گرم گوشت گوسفندی
100 گرم تره
100 گرم آلو
200 گرم اسفناج
1عدد پیاز
2 ق س آبغوره
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم
http://pnu-club.com/imported/2015/04/792.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خرد کنيد و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
2. پياز كه طلايي شد، گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند و از خامي در بيايد.
3. زردچوبه و فلفل را هم اضافه كنيد و با 2 لیوان آب بگذاريد گوشت روي حرارت ملايم بپزد.
4. در این میان اسفناج و تره را درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. البته حواستان باشد زمان تفت نبايد طولاني باشد كه رنگ اسفناج تغيير كند و سياه شود.
5. آلو را کمی تفت بدهيد و با اسفناج و تره به گوشت اضافه کنید.
6. خورش را روي حرارت ملايم بگذاريد تا جا بيفتد. وقتي خورش جا افتاد، نمك و آبغوره را به آن اضافه كنيد.
نکته:
آلو را قبل از اينكه تفت دهيد دو ساعت در آب ولرم خيس كنيد. از آب آن هم ميتوانيد براي خوشمزهتر شدن خورش استفاده كنيد.
مجله آشپزی
اخبار مرتبط:
خورشت آلو اسفناج خورشت خوشمزه و آسان (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F254834. php)
خورش آلو و اسفناج (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F157792. php)
طرز تهیه خورش مرغ و آلو (بخارا) (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2Fashpaz%2F162239. php)
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif