PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دفتر پایانه‌های نفتی ایران ناسپاسی از مردم خارک است



sunyboy
04-21-2015, 05:50 PM
عسکر زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: انتقال دفتر شرکت پایانه‌های نفتی ایران ناسپاسی محض از مردم شریفی است که امنیت خود را با امنیت صنعت نفت در خارک گره زده‌اند.
بخشدار ویژه خارک اضافه کرد: عملیات اصلی صادرات نفت به بازارهای جهانی از اسکله‌های و تی و آذرپاد به صورت روزانه با امنیت بسیار بالا صورت می‌گیرد.
وی افزود: تعلق خاطر مردمان بومی به عنوان حافظان و پاسداران واقعی این صنایع ستودنی است و گواه این ادعا، حضور مردم بومی خارک در کنار صنعت‌گران عرصه نفت در هشت سال دفاع مقدس با بیش از دو هزار و ۸۸۰ بار حمله هوایی به تاسیسات است که حتی یک روز هم صادرات نفت قطع نشد.
زارعی تصریح کرد: خروج این شرکت از جزیره هیچ توجیه امنیتی و اقتصادی ندارد زیرا انجام عملیات پشتیبانی، ترابری و حمل و نقل دریایی از طریق بندر بوشهر به صورت روزانه انجام می‌شود که خروج این شرکت از جزیره هزینه‌های هنگفتی را در برخواهد داشت.
وی با اشاره به وجود زیرساخت‌های لازم در بندر بوشهر و جزیره خارک که قطعا خروج دفتر اصلی شرکت پایانه‌های از جزیره خارک علاوه بر ایجاد فضای نا امیدی عمومی، موجبات نارضایتی و اعتراض مردم شریف خارک را در پی خواهد داشت.
بخشدار ویژه خارک همچنین تحقق این امر را خلاف بند و تبصره ۱۹ قانون بودجه سال ۸۵ و بند الف ماده ۶۵ قانون پنجم توسعه دانست.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif