PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت فیلم جدید «بهروز افخمی» براساس فصل چهارم یک مستند موفق

shima_glk
04-18-2015, 02:40 AM
«خمسه خمسه» نسخه‌ای سینمایی از «آخرین روزهای زمستان»
کاگردان فیلم سینمایی «روباه» در حاشیه جشنواره «سماء» اعلام کرد فیلمش جدیدش را بر اساس فصل چهارم مستند «آخرین روزهای زمستان» خواهد ساخت.

بهروز افخمی روزهای شلوغی را سپری می‌کند از یکسو در برنامه‌های مختلف حاضر می‌شود و و از سوی دیگر گفت‌وگوهایش در مورد «روباه» بازتاب فراوانی در رسانه‌ها داشته است. اما آخرین سمینار تخصصی جشنواره «سماء» جدیدترین محفلی است که افخمی در آن حضور پیدا کرده و سخنان جالب توجهی را از تحسین کارگردان «آخرین روزهای زمستان» تا مرگ مغزی سینمای ایران و موضوع فیلم جدیدش عنوان کرده است.
افخمی در بخشی از سخنانش پس از آنکه به وضعیت امروز سینمای ایران واکنش نشان داد اعلام کرد سینمای ایران دچار مرگ مغزی شده،اظهار داشت:به تعبیر من سینمای ایران دچار مرگ مغزی شده و با دستگاه‌هایی که به آن متصل کرده‌اند زنده به نظر می‌رسد. وقتی به سینماگران ما اجازه ساختن و اکران کردن فیلم‌های واقعی و ارزشمند داده نشد، وقتی به فیلم‌های خوب درجه «ج» دادند و سالن‌های ویران را برای اکران در اختیار فیلم‌ها گذاشتند، سینمای واقعی سرکوب شد در حالی که مسیری که پایان آن به جشنواره‌های خارجی می رسد، مسیر اشتباهی است و اگر بخواهید این مسیر را بروید، وقتی به آنجا برسید می‌بینید که همه چیز پوچ است.

کارگردان «روز فرشته» بیان کرد: فیلمسازی جایی است که برای بچه‌هایی فیلم بسازید که متعلق به نسل شما نیستند اما فیلم‌های شما روی آنها و مسیر زندگی‌شان تاثیر می‌گذارد.
این کارگردان سینما همچنین با تمجید از کارگردان مستند «آخرین روزهای زمستان» گفت:محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم«آخرین روزهای زمستان» در زمان حیات شهید آوینی 10 سال داشته و آوینی را ندیده است. اما در شیوه فیلمسازی ادامه دهنده راه شهید آوینی است.
وی ادامه داد: مطمئن هستم اگر آقا مرتضی زنده بود می‌گفت کاش این فیلم را من می ساختم. به همین دلیل فیلم بعدی خودم یعنی «خمسه خمسه» را بر اساس قسمت چهارم «آخرین روزهای زمستان» می سازم و همان داستان را به فیلم بلند سینمایی تبدیل می‌کنم.

منبع:فارس

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif