PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۱۴۲۰ تن كالا در بورس كالای منطقه آزاد انزلی معامله شد



sunyboy
04-17-2015, 09:00 PM
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد انزلی، در معاملات هفتگی منتهی به بیست و هفتم فروردین ماه جاری، تالار اختصاصی بورس كالای اين منطقه شاهد معامله ۱۴۲۰ تن كالا بود.
بر اساس این گزارش، كالاهای مورد معامله در بورس كالای منطقه آزاد انزلی كه از محصولات شيميايی توليدی مجتمع های پتروشيمی كشور است به ارزش بیش از  ۹ ميليارد و ۷۴۲ ميليون ريال است.
در معاملات اين هفته بورس كالای منطقه آزاد انزلی، ۶۲۰ تن اوره توليدی پتروشيمی كرمانشاه به ارزش افزون بر ۵ میلیارد و ۸۳ ميليون ريال، ۱۰۰ تن جوش شیرین تولید شده در پتروشیمی شیراز به قیمت در حدود ۲۹۹ میلیون ریال و اسيد سولفوريك پتروشيمی رازی به وزن ۷۰۰ تن و ارزش ۳ ميليارد و ۳۶۰ ميليون ريال از سوی شركتها خريد و فروش شد.
گفتنی است سازمان منطقه آزاد انزلی از صاحبان صنايع و توليد كنندگان فعال در استان گيلان برای بهره گيری از مزايا، معافيتها و تسهيلات اين منطقه به منظور تأمين مطمئن، كم هزينه تر و بدون واسطه مواد اوليه از طريق تالار اختصاصی بورس كالای منطقه دعوت به عمل می آورد.

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif