PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ذرت بو داده با شکر ادویه دار



shima_glk
04-17-2015, 08:40 PM
شکر ادویه دار چاشنی خوشمزه و پرکاربردی است که می توانید از آن بر روی موز پخته شده، شیرینی ها و اسنک هایی مانند ذرت بوداده و ... استفاده نمایید.

مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه


ارزش غذایی در هر وعده: 323 کیلوکالری؛ 24.7 گرم کربوهیدرات؛ 11.2 گرم قند؛ 23 گرم چربی؛ 3.7 گرم چربی اشباع شده و 2 گرم پروتئین.

مواد لازم:



برگ بوی تازه
3 عدد


پوست پرتقال ریز رنده شده
به اندازه 2 پرتقال


پوست لیموی ریز رنده شده
به اندازه 2 لیمو


میخک
6 عدد


پودر دارچین
½ قاشق چای‌خوری


جوز هندی رنده شده
10 عدد


غلاف وانیل (از درازا دو نیم شده)
1 عدد


شکر دانه ریز قهوه ای
1 کیلوگرم


روغن زیتون
به میزان لازم


کره
به میزان لازم


دانه ذرت بوداده
250 گرم



طرز تهیه:



برگ بو، رنده پوست لیمو و پرتقال و تمامی ادویه‌ها را در غذاساز بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط نمایید. سپس شکر قهوه‌ای را به آن‌ها اضافه و مخلوط نمایید. حالا شما شکر ادویه‌دار خوش عطر خواهید داشت. (به دلیل رطوبتی که در رنده پوست لیمو و پرتقال و همچنین غلاف وانیل وجود دارد بهتر است شکر ادویه‌دار را روی یک سینی فر پهن کنید و اجازه دهید تا به مدت چند ساعت در این حالت بماند تا رطوبت خود را از دست بدهد.)
پس از آن شکر را الک کنید تا تکه‌های بزرگ ترکیبات آن جدا شود. می‌توانید شکر الک شده را در یک ظرف درب بسته در مکانی خشک و خنک برای مدت طولانی نگه‌داری نمایید.
برای تهیه ذرت بو داده ادویه‌دار درون یک ظرف روغن و کره بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که کره آب شد ذرت‌ها را اضافه کنید و آن‌ها را در روغن و کره تفت دهید و درب ظرف را بگذارید تا ذرت‌ها به مدت چند دقیقه حرارت ببینند. سپس هر 30 ثانیه یکبار ظرف را تکان دهید تا مطمئن شوید تمام ذرت‌ها افزایش حجم داده‌اند.
6 قاشق غذاخوری از شکر ادویه‌دار را در یک کاسه بزرگ بریزید. ذرت‌های آماده شده را نیز در آن بریزید و با شکرها مخلوط نمایید به این ترتیب ذرت‌های داغ طعم شکر ادویه‌دار را به خود می‌گیرند.


http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif