PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده می باشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمی کنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه کلوچه لقمه ای - کیک فندقی



shima_glk
04-17-2015, 06:40 PM
مواد لازم برای ۴۸ عدد کلوچه فندقی :
کره نرم - ۲۲۶گرم
شکر - یک و نیم پیمانه
تخم مرغ - یک عدد
وانیل - کمی
آرد - ۲پیمانه
جوش شیرین - نصف قاشق چای خوری
نمک - یک چهارم قاشق چای خوری
فندق ریز خرد شده - نصف پیمانه


http://pnu-club.com/imported/2015/04/581.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)


طرز تهیه کلوچه فندقی :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.
خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

ارزش غذایی هر یک عدد :
کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم
پروتئین : یک گرم

http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif