shima_glk
04-16-2015, 06:10 PM
وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته چین داده است.
http://pnu-club.com/imported/2015/04/544.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم:
برنج : 4 پیمانه
ماست: یک لیوان
زعفران: یک قاشق چایخوری
زرشک: یک قاشق غذاخوری
مرغ: 300 گرم
پیاز: یک عدد
قارچ: 100 گرم
زرده تخممرغ: 3 عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: نصف لیوان
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
2. بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
3. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
6. برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.
9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif
http://pnu-club.com/imported/2015/04/544.jpg (http://redirect.viglink.com?key=11fe087258b6fc0532a5ccfc9 24805c0&u=http%3A%2F%2Fwww.persianv.com%2F)
مواد لازم:
برنج : 4 پیمانه
ماست: یک لیوان
زعفران: یک قاشق چایخوری
زرشک: یک قاشق غذاخوری
مرغ: 300 گرم
پیاز: یک عدد
قارچ: 100 گرم
زرده تخممرغ: 3 عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: نصف لیوان
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
2. بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
3. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.
4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
6. برنج آبکش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.
7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.
9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
http://pnu-club.com/imported/2015/02/30.gif